עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by rronen,

שלום אני מחפש תוכנה או דרך בהגדרות של XP לחסימה של "dummy users" מלעשות נזקים במחשב שלהם. אני צריך שיהיה במחשב USER שרואה רק WORD,IE,OUTLOOK-EXPRESS (יכול להיות גם תוכנות מקבילות) חוץ מזה הוא לא יכול לעשות כלום והוא לא רואה כלום. לדוגמת: שינויי הגדרות רשת או חיוג לרשת, הודעות FIREWALL או ANTIVIRUS למיניהם, שינוי הגדרות דואר בOUTLOOK ואפילו העלמה או הזזה של סרגלים ב-WORD או בWINDOWS. האם מישהוא מכיר דרך לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by etay34,

שלום, יש לי וינדוס מקורי של XP, אחרי שהתקנתי אותו על המחשב, בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא מעלה חלון שבו הוא רושם את שם המשתמש של המחשב ואת הסיסמא שצריך להקליד.. בעיקרון אין סיסמא לא עשיתי כזאת ולכן אני לוחץ ENTER בלי להקליד כלום והוא מפעיל את המחשב. איך אני מבטל את הדבר הזה? שיעלה את המחשב אוטומטית לשולחן עבודה בלי סיסמא לפני

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by michael1232,

שלום יש לי win 7 uitimate 32 ביט עם 3 גיגה זיכרון ddr-2. בעת הפעלת המחשב כמות הזכרון הנצרכת על פי מנהל המשימות היא לא יותר מ1 גיגה אבל אחרי הפעלת משחקים ותכונות חילוץ כמו winrar והפעלת מספר טאבים בדפדפן כמות הזיכרון עולה לכ-2 גיגה. הבעיה היא שכאשר אני סוגר את התכנויות האלו וגם עושה להם סיום תהליך הזיכרון לא משתחרר ונשאר גובה על כמעט 2 גיגה על מנת לשחרר את הזיכרון צריך לבצע הפעלה מחדש או להשתמש בתוכנה לשחרור זיכרון. האם יש פתרון לבעיה? תודה לעוזרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sh_idan,

בתור משתמש עם 2 גיגה זיכרון, האם ישנה סיבה כלשהי להתקין את גרסת ה64 ביט? לבד מן העובדה שאני אאלץ לבזבז 300 על עוד כרטיס זיכרון- איזה יתרון זה יתן לי ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Microsoft makes copying Vista a monster task כאמור, כצפוי: One such exploit was dubbed "Frankenbuild" because it merged bits of the beta versions of Windows Vista with the final product in an effort to defeat the validation checks built into the software. But, thanks to technology built into Vista, Microsoft was able to update its defenses and start flagging such systems--even those that initially passed activation--as illegitimate. ומי שעדיין לא קלט מה הולך פה - ויסטה זו רק ההתחלה...

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. זה בטח קובץ שנמצא בספריית WINDOWS או SYSTEM. קובץ שאני אני אלחץ עליו, אני אכנס ל"הוספה/הסרה של תוכניות". תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by pppuser,

שלום, בזמנו היה לי דיסק של windows 7 שאחרי שתהליך ההתקנה הסתיים בחלון המאפיינים של המחשב (לחיצה ימנית על המחשב שלי -> מאפיינים) הופיעו פרטי יצירת הקשר עם התמיכה של יצרן המחשב (dell\lenovo\toshiba וכד') באופן אוטומטי, כבר אין לי את הדיסק הזה ואני לא יודע איפה הוא. תהליך זה נקרא Customize the Manufacturer Support Info in Windows איך עושים את התהליך אני יודע ואני עושה אותו כיום באופן ידני לכל מחשב בסיום ההתקנה שלו (יש לי שרת WDS שמשמש להפצת מערכת הפעלה בארגון, בסיום כל התקנה של מחשב אני בודק את דגם המחשב והמאפיינים שלו ומפעיל קובץ key-reg שמוכן מראש לצורך הטמעת ה OEM support, לא מעט פעמים הקובץ דורש שינויים ועדכונים לפי יצרן המחשב והדגם שלו) התהליך מייגע ולפעמים טועים ב…

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by Electric Boom,

קיבלתי לא מזמן, שרת. ניסיתי להתקין עליו win2k ,הכל הלך יופי, עכשיו הוא בא לשלב של ההתקנה "עצמה"(כניסה לGUI,אתם בטח מבינים...),ופשוט לא קורה שום דבר. מה לעשות,לחכות?התקנה מחדש?לוותר על win2k ולעבור למערכת אחרת,ואם כן יש המלצות? אם כבר פוסט אחרי הרבה זמן,רציתי להגיד שאני נורא נורא אהבתי את כל המראה החדש, זה נתן פוש רציני לאתר הזה אחרי תקופה לא קצרה של "יובש". KEEP IT UP

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Spook,

קיבלתי מסך כחול תוך כדי עבודה, ועכשיו המערכת לא מצליחה לעלות. לחצתי F8 וניסיתי לעלות כך שהוא מראה איזה קובץ עולה בכל רגע, והוא נתקע על קובץ בשם CRCDISK.SYS. ניסיתי F8 ולעלות במצב REPAIR והוא משום מה חוזר שוב ושוב למסך הבחירה של ה-REPAIR. בקיצור, אין לי אפשרות לעלות. האם יש אפשרות להתקין מחדש ויסטה כך שהיא תתקן את הגרסה שעל הדיסק מבלי לאבד את כל הקבצים שלי על המחשב? הגרסה שיש לי היא ויסטה BUSINESS.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  10. שלום, מספר שאלות: יש לי מערכת הפעלה windows 7 חוקית (לשם שינוי) המותקנת על הארד דיסק קטן יחסית ואני מעוניין להחליף את ההארד דיסק א. אם איזה תוכנה ניתן לבצע את זה ? ב. האם מערכת ההפעלה תדרוש "אקטיביזציה" מחדש או שהיא לא תזהה את החלפת ההארד דיסק והכל ימשיך כרגיל. לתשובתכם אודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ruff stuff,

מדובר בעידכון מיספר 931784 kb אני מתקין אותו וכל פעם הוא קופץ לי חזרה ניראה לי שהתקנתי אותו 20 פעם ועדיין זה לא מצליח להתעדכן. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.

12. שלום, יש לי 2 שאלות שמענינות אותי: 1.באיזה תיקיה נשמרים הקבצים של השחזור מערכת? 2. אם אני רוצה לשנות את הכפתורים F5 וF8 כדי לקבל את התפריט למצב בטוח איך אני עושה את זה(ואם קימת אופציה לבטל את הגישה לתפריט הזה)? . תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. נוסף לי כונן חדש במחשב שלי בשם שמור על-ידי המערכת איך זה קרה ??? והאם ניתן להסתיר אותו ?

• 2 תגובות
    • 7.8k צפיות
  14. המסך שלי חוזר כל הזמן משום מה לקצב ריענון של 60 HZ למרות שמוגדר לו 85 HZ. כאשר אני בודק ב SETTINGS אני רואה שמוגדר עדיין 85, בשביל לתקן את הבעיה אני מעביר לקצב אחר ואז מחזיר ל 85 אך לאחר כל ריסטרט המצב חוזר לקדמותו. הכרטיס מסך שלי הוא FIC RADEON 9600 PRO וההמסך הוא Sampo Alphscan 712. שמתי לב שהמסך שלי באמת מוגדר על Default Monitor ולא על דגם המסך האמיתי, בעבר כאשר באמת היה רשום לי שם הדגם במקום Default Monitor לא נתקלתי בבעיה זו. גירסת הדריברים שלי היא 4.12.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by finish,

לפני שעולה ווינדוס במצה של הגריין בר שרץ לוקח למחשב בערך חצי שעה עד שהווינדוס עולה מדובר במחשב נייד חדש של MSI

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by wasermania,

מחשב E6850 עם XP מחרבט מעוניין לפרמט את ההארסידק לפני שאני מתקין WIN7 יש מדריך לזה אולי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by ras81,

שלום התקנתי את העברית בווידוס XP אבל משום מה במיילים שלי וגם בתפריטים של תוכנות לדוגמאת תפריט ההחלה של התקנת שה תוכנה שהוא בעברית - מופיע לי בג'בריש בדקתי אם כל הHEBREW מסומנים אצלי ולא מצאתי שום בעיה אשמח באם תוכלו לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by LIgor86,

שלום, התקנתי בהצלחה את חלונות 7 אבל יש לי כרגע בעיה אחת ששמתי לב אליה. הכפתור של ה- FN בלפטופ לא עובד (לדוגמא: קיצור של הגברת הווליום דרך המקלדת). מה אפשר לעשות בנידון???

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. שלום לכולם... יש לי מחשב נייד עם מערכת WINXP גרסה ביתית... הבעיה היא כמו בכותרת....התחילה לי פתאום כך... כמו כן יצרתי לי חשבון משתמש עם סיסמה...איך אני מבטל אותו(אני לא רוצה להקיש את הסיסמה כל פעם שאני נכנס....) תודה לכל העונים!!!!

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. איזה זיכרון וירטואלי אני אמור לשים אם יש לי במחשב 1500 RAM 1.5 ! כמה VIRTUAL MEMORY צריך לשים ? תודה!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. המחשב נתקע פעם פעמיים ביום אין לי מושג למה, הייתי באתר של מייקרוסופט יש איזכור כלשהו לתקלה הזו הורדתי את הדרייברים של העכבר לוג'יטק שלי כי הם אמרו שזו יכולה להיות הבעיה, יש שם עוד אלף ואחד אופציות לתקלות ואני לא רואה את האור בקצה המנהרה. אני מצרף צילום מסך שתבינו על מה מדובר

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asaf_a,

אוקי אז ככה, יש לי windows xp pro ,geforce fx 5200,וכרגע אני משתמש בdirectx 8.1. כל פעם שאני מנסה להתקין directx 9.0 התוכנה כותבת לי: This version of DirectX is not compatible with the version of windows currently installed עד כמה שאני יודע ניסיתי את כל הגרסאות של directx 9.0 שיש. בבקשה תחשיבו טוב על פתרון ועל תציעו דברים כמו להשתמש ב windows לא פרוץ!! תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. עד היום בווינדוס XP כשהייתי עושה שומר מסך עם סיסמא המחשב היה מנתק את האינטרנט והורס לי הורדות היום אני משתמש WIN7 ורציתי לשאול 2 שאלות האם עדיין כאשר אני יעשה עבור לסיסמא לאחר שומר מסך האינטרנט עדין יתנתק לי (למקרה שזה חשוב אני משתמש בכבל רשת ולא אלחוטי לא יודע אם זה עוזר) ואם כן איך אני עובר את זה (אני רוצה למנוע שימוש של אחרים במחשב כי הוא רוב הזמן דלוק ) תודה על העזרה..

24. Started by dani k,

היי אנשים ! מותקן אצלי במחשב windows xp 64 bit באנגלית. מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את שפת הממשק מאנגלית לעברית ? תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. היי יש לי בעיה מוזרה! כל קובץ אבל כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט המחשב לא שומר אותו כלל ולא משנה מהיכן או לאן יש לי ויסטה מכירים את הבעיה? וירוס? באג? אולי הגדרה?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.