Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול לכמה אנשים כאן יש כבר וויסטה? מה שאני רוצה להגיד שהדבר היחיד שיגרום לי לחשוב בכלל על לעבור לוויסטה הוא ה-DX-10. כי אין שום דבר רע ב-XP. והרי הDX-10 לא יעבוד על XP. מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני מנסה לעדכן את הxp ל sp1 במחשב של אחותי, ובתחילת ההתקנה הוא מודיע ש c:\windows\system32\dllcache\softkbd.dll פתוח או נמצא בשימוש, והוא לא יכול להמשיך. ניסיתי לסגור את כל התוכניות, לא עוזר. תעזרו לי בבקשה זה ממש חשוב
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת אז.. אין לי ממש מושג מה זה IP HELPER , אבל כעבור שימוש של זמן קצר בוידנוס..אז הוא מודיע על שגיאה ש IP HELPER נסגר . אחרי זה רוב הפעמים הוא מודיע על זה שוב פעם ולפעמים גם שוב פעם, ואז התצוגה נראת כזאת לא טוב..הסרגל כלים נעלם לשניה, המסגרות והחלונות של הוינדוס נראים כאלה אפורים וכאלה ומיושנים כמו וינדוס 98..המעבר מאנגלית ( ALT+SHIPT) לעברית והפוך לא טוב, ולא יודע משהו מוזר כזה. וגם לפעמים הוינדוס סוגר חוץ מ IP HELPER עוד איזה קישקוש של WINDWOS... בכל מקרה, לפני כמה ימים שזה קרה כיביתי תמחשב ושהדלקתי אותו הוינדוס לא עלה לי יותר וגם הדיסק של הוינדוס כל פעם שהוא קרא אותו קיבל מסך כחול, בסופו של דבר הצלחתי לשחזר תמערכת...ועכשיו שוב פעם זה מופיע, הרצתי אנטי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרך האשכול הנעוץ הגעתי לדף הזה http://support.teloep.org/vistaver.htm ובו גיליתי משהו מוזר. בשורה Maximum RAM supported with 64-bit system המספרים לא זהים. למה זה כך? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330859.new;topicseen#new יש לי לא מעט הצקות עם ויסטה,בלי קשר לשומדבר ספיציפי המערכת מתרסקת,ב3 פעמיים האחרונות פעמיים הוינדוס התרסק בגלל win32k.sys והאחרון בגלל משהו bad_pool_caller אני מוסיף גם קבצי minidump שלא בדיוק הצלחתי לנתח אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להוריד רק את קובץ ההתקנה ? אם כן מישהו יכול לשלוח לינק ? תודה וחג שמח
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה במחשב של הבן שלי . מותקן לו וינדווס 7 והמון תוכנות עבודה למוסיקה כולל DLL שונים. לאחרונה המחשב מרסט את עצמו ללא סיבה והחשד הוא תקלה מתקרבת בדיסק הקשיח הראשי - C מאחר שאין לו אמצעי גיבוי למה שיש לו שם השאלה שלי היא - כיצד לעשות לו גיבוי לדיסק הראשי (אימאג') לדיסק חיצוני USB והאם הדיסק הזה החיצוני יכול לשמש לו כדיסק ראשי להעלאת הוינזווס. אם יש למישהו עצה אחרת כדי לא להגיע למצב שהדיסק יקרוס ואז לא ניתן לשחזר ויעלה המון כסף. אשמח לכל עצה שהיא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהוא מוזר האמת, לפי מה שזכור לי ה BUILD הכי חדש הוא 7600 היום סתם בדקתי ואני רואה 6.1 7601 זה אומר משהוא? גם לכם זה ככה? יכול להיות שאחרי התקנת SP1 זה ניהיה ככה? הינה תמונה http://www.si z.co.il/my/ia dzyxzzjj0v.jpg להוריד רווחים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בCMD כשאני פותח אותו מההתחל כדי לעשות פינג או IPCONFIG, בעצם כל דבר שאני רושם בהפעל שם זה רושם לי את הבעיה: הפעולה ואז: is not reconized as an internal or external command' operable program or batch file וכשאני פותח את ה CMD ישירות מהקובץ שלו ב Windows/system 31 מתוך הווינדוס אז הוא כן עובד כמו שצריך ופותח דברים מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי שזה אפשרי מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היום רציתי לפרמט את המחשב שלי כמו שאני עושה בדר"כ דרך הביוס אבל משום מה הפעם זה לא עובד כלומר אני משנה בביוס את כל ה-BOOT וזה, אבל אחרי שאני מאתחל את המחשב זה פשוט נכנס לוינדוס הישן למרות שצריכה לצוץ הודעה כזאת לפני "press any key" משו כזה ואז זה נכנס לחלון הכחול הזה שמפרמטים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או לתת לי שיטות אחרות לפרמט את המחשב. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותקן אצלי xp pro אין לי אפשרות ליצור קיצורי דרך בשולחן עבודה, וכל תוכנה שאני מתקין לא יוצרת קיצורי דרך. סרקתי את המחשב באנטי וירוס , ובתוכנות נגד ריגול וזה לא הועיל, התקנתי את הווינדוס מחדש וגם לא הועילץ האם יש פיתרון אחר חוץ מאשר לפרמט?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי...התקנתי מע' הפעלה XP עם SP1 ועדכנתי אותה ל SP2. אני עובד עם משתמשים לוקאלים לכל אחד. אחרי שעדכנתי ל SP2, קורה לי לעיתים קרובות (לא תמיד) כשאני עושה לוגין ליוזר, שהמחשב עושה ריסטרט. הסתכלתי ב event viewer וב DUMP, וראיתי שהפרוסס שגורם לזה הוא ה winlogon.exe. ניסיתי להסיר את ה SP2, ולעשות מלא לוגינים והבעייה נפתרה, אבל עכשיו שהתקנתי שוב SP2, הבעיה חזרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות ומה זאת הבעיה הזאת? (הבנתי שיש וירוס כזה אבל כנראה זה לא המקרה שלי) (זה קטע מהודעת השגיאה ב EVENTVWR: תקלה ביישום , גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול winlogon.exe, גירסה 5.1.2600.2180, כתובת התקלה 0x00026bf9.)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב לתופעה הבאה אצלי במחשב : אם אני משאיר את המחשב דלוק במשך הרבה זמן (כמה ימים), Services.exe לאט לאט תופס יותר ויותר CPU. בהתחלה זה נסבל, הוא תופס רק כמה אחוזים בודדים, אבל זה הולך ועולה, ולאחר מספר ימים הוא תופס כמעט 100% מה - CPU. הוא לא תופס את ה - CPU כל הזמן כך שאי אפשר לעבוד, אלא הוא רץ על 0% למשך 2-3 שניות ואז קופץ ל - 20-30% למשך כשניה ואז קופץ ל-90%+ למשך כשניה או שתיים וחוזר חלילה. חוץ מזה אני לא רואה שום דבר יוצא דופן. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ? אני יודע ש - Service.exe הוא פרוסס של מערכת ההפעלה, כך שאני לא מבין מה גורם לו לעלות לגבהים כאלה. תודה מראש על העזרה, אורי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לשאול האם זה רק אצלי או שממשק הAERO קצת מקבל לאגים.אני אסביר מה הכוונה:את המערכת אתם יכולים לראות במפרט שלי בצד מערכת מכובדת ביותר לכל דבר ועניין.כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 64 ביט שמותקנת כמובן על כונן הSSD שלי. דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך ל64 ביט מהאתר הרשמי של ATI.מידי פעם כאשר אני פותח חלון או סוגר יש טיפונת לאגים (רעידות כאילו)לא יודע איך להסביר זאת ומידי פעם הכל נפתח בטיל.האם זה קשור לממשק עצמו או שמשהו אחר.שמתי לב לזה גם במערכת הקודמת שלי בוינדוס 7 32 ביט וקיוויתי שבמערכת הנוכחית זה ייפתר.יש מצב שאני סתם מפונק אבל באמת אני שואל ממה זה נובע,הרי הנתונים שלי מעולים כרטיס מסך חזק שאוכל הכל אז למה זה עדיין קורא? תודה מראש לעוזרים גל ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מטופל בדיסק בעייתי כרגע שדורש כל פעם באתחול חלונות לעשות בדיקת מחיצות בתהליך שאתם ודאי מכירים, תהליך שבמקרה הנ"ל מאד לא רצוי וגוזל זמן מבחינתי. האם ואיך ניתן לבטל את ההוראה לביצוע הבדיקה הזו? ד"א, יודע שניתן לבטל את הבדיקה במספר שניות התראה אבל אני מעוניין לבטל את הבדיקה כליל. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח IBM 120 GB הדיסק מחולק לשלוש מחיצות GB20 50GB 50GB מחיצה אחת של50GB נעלמה אך אני מאתר אותה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רכשתי נייד עם ווינדוס 8 לפני כמה זמן ובזמן ההתקנה שמתי את האימייל של ההוטמייל שלי עכשיו כשאני רוצה להכנס לסקייפ שלי שהוא לא מהאיימייל של ההוטמייל הוא אומר לי שאם אני רצה להמשיך אני חייב למזג בין 2 החשבונות של הסקייפ.. ואני ממש לא מעוניין מישהו יודע מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מנסה כבר הרבה פעמים ולא מצליח , זה מראה שזה מתקין ,אבל ברגע שאחריי ההתקנה יש את השלב של כניסה לשולחן העבודה, אני רואה רק מסך שחור , רואים את חץ העכבר , אם אני מחכה זמן רב פתאום המחשב מאתחל את עצמו , המחשב בנוי מלוח גיגבייט NFORC4 מעבד 939 AMD3800 ליבה כפןלה+כרטיס מסך 7600GT ו2 גיגה ראם DDR1, מחוברים פיזית 2 דיסק קשים SATA של 80 גיגה כל אחד , מערכת הפעלה XP אני מצליח להתקין , אני לא מבין למה :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את מערכת הפעלה ועוד לדיסק קשיח יש איזה פקודה שאני צריך, או שאין לי בררה רק לפרמט את החדש... תודה לעזרים .
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר שבועיים מנסה לבטל כל מיני תוכנות שעולות בהפעלה הראשונית של החלונות ואני לא מצליח. נכנסתי לפקודה msconfig ,ביטלתי את כל מה שרציתי וכשאני מפעיל מחדש זה לא עוזר הן חוזרות. זה לא איזה תוכנות שאני לא מכיר ,אלא תוכנות שהתקנתי בעצמי והן בשימוש אבל מדוע הן חוזרות כל הזמן, יש פיתרון. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, היכונו לבעיה רצינית... יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב. על אחד מהם (לא זה עם מערכת ההפעלה עליו), איחסנתי כמה קבצי טקסט אותם הצפנתי בעזרת אופציית ה-EFS של WinXp. EFS = Encrypted File System. הבעיה מתחילה עכשיו...ביצעתי אתחול לכונן השני והתקנתי מחדש את ה-Windows. כשניסיתי לפתוח את הקבצים המוצפנים ניתקלתי בהודעה "Access is denied" מה אני יכול לעשות עכשיו ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת הממוקם בחו"ל. שרת VPS לצורך העניין. הבעיה היא שחיבור באמצעות RD נתקע לעיתים תכופות ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://i34.tinypic.com/vex2ya.jpg יש לציין שהשרת עדיין פעיל, מחזיר פינג וגישת הFTP עדיין פעילה. ניסיתי להעלות לשרת קובץ shutdown.bat עם הפקודה הבאה: shutdown \\support /r הצלחתי להריץ את הפקודה אבל אין שינוי, כאילו שהשרת לא מבצע ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעצה איך לעשות ריסט לשרת או ל session עצמו. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את ה SSD למקום המתאים בנייד. את הHD הישן חיברתי עם מתאם בכבל USB. א. הביוס לא מזהה את ה HD הישן ב. לא יודע איך להקין ווינדוס במצב הזה אשמח לעזרה בן
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-