Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
:'( :'( :'( צריך להתחיל לעבוד על אתר תיכנות בסביבת אינטרנט לבגרות.. אבל הIIS לא עובד. התקנתי אותו דרך הremove\add windows features. כשאני נכנס ללוקאל הוסט אני מקבל את ההודעה הבאה: Server Error in Application "Default Web Site" HTTP Error 404.4 - Not Found Description: The resource you are looking for does not have a handler associated with it. Error Code: 0x80070002 Notification: MapRequestHandler Module: IIS Web Core Requested URL: http://localhost:80/ Physical Path: C:\inetpub\wwwroot Logon User: Anonymous Logon Method: Anonymous Handler: Not yet determined Most likely causes: * The file extension for the requested URL does not have a handler configured to process t…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי...התקנתי מע' הפעלה XP עם SP1 ועדכנתי אותה ל SP2. אני עובד עם משתמשים לוקאלים לכל אחד. אחרי שעדכנתי ל SP2, קורה לי לעיתים קרובות (לא תמיד) כשאני עושה לוגין ליוזר, שהמחשב עושה ריסטרט. הסתכלתי ב event viewer וב DUMP, וראיתי שהפרוסס שגורם לזה הוא ה winlogon.exe. ניסיתי להסיר את ה SP2, ולעשות מלא לוגינים והבעייה נפתרה, אבל עכשיו שהתקנתי שוב SP2, הבעיה חזרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות ומה זאת הבעיה הזאת? (הבנתי שיש וירוס כזה אבל כנראה זה לא המקרה שלי) (זה קטע מהודעת השגיאה ב EVENTVWR: תקלה ביישום , גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול winlogon.exe, גירסה 5.1.2600.2180, כתובת התקלה 0x00026bf9.)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זו השגיאה שאני מקבל. lsass.exe - application error the instruction at "0x003835b9" referenced memory at "0x000000b8" the memory could not be read חשוב לציין שאני משתמש במחשב הזה עם סוויצ' ל-4GB מאחר ואני מריץ תוכנה כבדה שזקוקה לזה. מדובר במערכת הפעלה XP PRO. 32BIT
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הלוח אם הוא של GIGABYTE עם צ'יפסט GEFORCE 8200, נקנה לפני שנה . הצלחתי להתקין XP, אך כשאני מנסה להעלות את המחשב מדיסק אתחול של 98, שעובד על מחשב אחר, אני מקבל את השגיאה Device driver not found: mscd001, ואז מן הסתם אין לי גישה לדיסק. כשאני מנסה להתקין WIN7 אני מקבל את השגיאה No drives found: error code 5. הכונן הוא צורב של LG בחיבור SATA. מחיפושי באינטרנט הבנתי ש- ERROR CODE 5 יכול להיגרם בלוחות ישנים שלא תומכים באתחול מדיסק DVD, אך המחשב שלי נקנה לפני שנה. מה גם שהוא לא מוצא את mscd001 בדיסק אתחול הרגיל שלי. אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי Laptop יחסית ישן... שידרגתי אותו קצת מהתחלה שקיבלתי אותו... תסתכלו על המפרט שלי ותגידו לי איזה Win עדיף כרגע... כי עכשיו אני עובד עם 95 והוא עושה לי בעיות... (כן פירמטתי כמה פעמים)... אולי עם אני יוסיף עוד 128 SDRAM אני יוכל להריץ XP?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מטופל בדיסק בעייתי כרגע שדורש כל פעם באתחול חלונות לעשות בדיקת מחיצות בתהליך שאתם ודאי מכירים, תהליך שבמקרה הנ"ל מאד לא רצוי וגוזל זמן מבחינתי. האם ואיך ניתן לבטל את ההוראה לביצוע הבדיקה הזו? ד"א, יודע שניתן לבטל את הבדיקה במספר שניות התראה אבל אני מעוניין לבטל את הבדיקה כליל. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כיום מחשב נייד יחיד בבית עם win 7 home premium . אני מתכנן לקנות מחש נייד וגם מחשב נייח בנוסף לנייד הקיים. ההתלבטות שלי מה לעשות עם רכישת מערכת הפעלה. 1. האם לקנות win 8 ולא 7 ? איזה סוג? מדוע? ( professional או מספיק פשוט יותר?). 2. לקנות win לשני מחשבים נוספים זה בטח יקר .יש עצה היכן לרכוש בזול? 3. אם אני אכניס win 8 ל שניים החדשים, האם יש דרך לשדרג את ה win 7 שיש לי? האם כלל כדאי לשדרג? השאלות נובעות כי מערכת ההפעלה הופכת להוצאה יקרהבמחשב... דרך אגב אותן שאלות לגבי אופיס. יש לי אופיס 2010 home student ברישיון במחשב הנייד הנוכחי . איך אני יכול להכניס למחשבים החדשים? האם אפשר להתקין את התכנה שיש לי עבור החשבים החדשים שאקנה? האם חובה לקנות רישיון לכל מחשב? זה ממש יק…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי כונן קשיח (SSD מהקבוצתית) והתקנתי את המערכת הפעלה המקורית שהייתה לי - home premium. הורדתי את קובץ ההתקנה מאיזה בלוג שהומלץ כאן בעבר: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html העניין הוא שהמערכת שהייתה לי בשפה עברית, אבל התקנתי את האנגלית. קראתי מהתמיכה של וינדוס שרק גרסאות premium או Professional מקבלות אפשרות להתקנת שפות נוספות, וה - Home Premium לא מקבלת. בקיצור, איך אני מתקין את המערכת הפעלה בעברית ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזשהו מפתח שאני לא מצליח למחוק מהרגיסטרי גם כאשר אני ב Safe Mode. האים יש עוד דרך למחוק מפתחות משם? איך? תודה מראש, נ.ב. המפתח הוא משהו שקשור לסורק שלי שלא ממש עובד כרגע לצערי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי גיבוי ב WINDOWS 7 1: האם כשאני מגבה את ה WINDOWS 7 ב"גיבוי ושיחזור" אם אני בוחר באופצייה " קבצים בספריות ותיקיות אישיות של כל המשתמשים ו- תמונת מערכת" האם זה כולל את כל התוכנות המותקנות באותו כונן שהוא מגבה כ תמונת מערכת? הכוונה היא לדוגמא, את כל הדואר שלי, כל ה STEAM שלי עם כל המשחקים מותקנים כל התוכנות שלי בקיצור הכוונה ל לכל הכונן אותו הוא הופך לקובץ תמונת מערכת. לסיכום את כל המחשב כפי שהיה כשגיביתי (אני מגבה כל שבוע קבוע בכונן קשיח חיצוני) 2: האם אני יוכל לשחזר את הגיבוי הזה למחשב אחר במידה וארצה בכך? תודה רבה למי שיוכל לתת לי תשובות ברורות ומפורטות כדי שאני אדע אם שווה לי לגבות כל שבוע (ולחכות איזה 5 שעות עד שהוא מסיים את הגיבוי הארו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ורציתי לפתוח קובץ MP4 באמצעות MPC ובטעות לחצתי על תוכנה אחרת שהיא בעצם הקובץ עצמו!!! ומאז כשאני לוחץ על "פתח באמצעות" ולאחר מכן ב-"תוכנות נוספות" הוא מופיע לי בתור אפציה לבחירה. איך מוחקים את ה-"תוכנה" The Walking Dead? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי Windows xp pro בלי ה SP1 רציתי לשאול מישהו שהשתמש ב XP PRO בלי ה SP1 ועם SP1 האם ישנם איזו שהם שיפורים? חוץ מכמה סתימת חורי הבטחה. משום שבנתיים בלי ה SP1 ה Windows שלי עובד בסדר גמור אבל הייתי רוצה לדעת בכל זאת
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP, לפעמים שמדליקים את המחשב הוא נתקע על החלון של הווינדוס ובקושי רואים תמונה, רק שעושים ריסטרט דרך המחשב המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לחלון של הווינדוס, הוא מראה את השניות שנשאר עד שווינדוס עולה או שיש אפשרות לבחור עלייה של ווינדוס רגילה או משהו כזה, בשני המקרים המחשב עולה והכל בסדר. זה לא קורה בכל הדלקה של המחשב, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש על התשובות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל הצדיקים ! אשמח לאעזר בכם בשאלה קטנה, יש לי מחשב במשרד שאני רוצה להפוך את השימוש בו לייעוד אחד, כלומר שלא יוכלו לעשות דבר חוץ מלהפעיל תוכנה(קובץ EXE). ז"א, שלא יהיה שורת משימות, לא יהיה תפריט התחל, לא יהיה תיקיות, מחשב שלי, בקיצור! שמנהל החלונות (explorer) לא יעלה ולא יהיה ניתן לעלות אותו כלל ! תודה רבה על החשיבה והעזרה שלכם חבר'ה .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום, אחרי עשרות נסיונות וכמה החלפות של דיסק קשיח הצלחתי סוף סוף להתקין וינדוס (במחשבה שנייה, זה היה אתמול) ואחרי שהתקנתי המון דברים (חומרה, ועוד כמה תוכנות מוכרות, ככה שזה לא ירוס) ואתחלתי את המחשב (כי היה כתוב שצריך) פתאום כתוב לי משום מה שאני צריך לאשר את העותק שברשותי (למרות שכבר עשיתי את זה) וכתוב לי שחרגתי ממספר ההפעלות המקסימלי שאני יכול לעשות! טוב, כשהמחשב קורס וצריך לפרמט כל פעם שמתקינים וינדוס, ברור שאני צריך להפעיל הרבה פעמים אבל יש לי עותק חוקי, קניתי אותו באופן חוקי לגמרי מאיבורי (נו, קיבלתי עם המחשב, אותו דבר), אז מה לעזאזל אני אמור לעשות? תודה איל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של asus ללא מערכת הפעלה (רק msdos) ואני רוצה להתקין ווינדוס 8 64 ביט שיש לי (חוקי). איך אני עושה את זה? האם אפשר פשוט להכניס את הדיסק ולהתקין. או שיש צורך בסוג של פירמוט או משהו אחר לפני? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי למישהי ווינדאוס באנגלית, אבל יש לה אח בן 8 שלא מבין אנגלית. אז היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדאוס בעברית. הבעיה היא שאין לה ווינדאוס בעברית וגם לי אין. אבל שמעתי שיש פאטצ' שמורידים שמשנה את כל הווינדאוס מאנגלית לעברית. חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הפאטצ' הזה. למישהי יש מושגכ מאיפה אני יכול להשיג אותו? ועוד משהו: שינוי המערכת מאנגלית לעברית יכול לגרום לבעיות? אני לא הולך להתקין לה את SP2 כי אני יודע שהוא לא מתאים כרגע לעברית, אבל חוץ מזה יכולות להיגרם בעיות אחרות. יש לי XP PRO ד"א.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב: '>http://jpg.co.il/view/5075afe3b7482.jpg/"] אני מתלבט אם לשים ווינדוס 7 או XP מה יעבוד יותר מהר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים על דיסק קשיח © מותקנת מערכת ההפעלה שאני מנסה ליצור "יצירת תמונת מערכת" הוא לא מזהה את כל הכוננים (כוננים פנימיים מחוברים דרך SATA - כולם מזוהים ועובדים כמו שצריך ב- windows) איך אני גורם שב"גיבוי ושחזור" הוא יציג את כל הכוננים במחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב, וכל אופן סידור התיקיות של וינדוס התחרבש... איך אני מגדיר שכל תתי התיקיות יסודרו באופן אוטומטי בצורת "רשימה" ולא כ"פרטים"? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בטוח שזה קרה לכולכם, כי מסתבר שכשדיברתי על זה עם חברים, הם פתאום אומרים לי שזה קורה להם גם כן. זה קורה לי בקבצי סרטים בדר"כ. ניסיתי למחוק דרך SAFE MODE והצלחתי למחוק כמה מהם. אבל יש כאלה שפשוט מסרבים להימחק!!! איך אני מוחק אותם? זה מה שאני רואה: "can't delete cat.avi: access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently in use" העניין הוא שלא ניסיתי לפתוח את הקובץ עם אף תוכנה או לגעת בו מרגע ה RESTART בכלל. ניסיתי לסגור כמעט את כל הSERVICES וגם זה לא עזר. יש לי NOD32 ו AD AWARE בסריקה מתמדת - ועדכנתי את שניהם). הצילווו תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי בדיונים אך לא הצלחתי למצוא תשובה שאני מחפש יש לי את המערכת בגרסה windows 7 ultimate 6.1 build 7600 june 2009 שכנראה אותה גירסה מותקנת אצלכם ברוב המחשבים עם וינדוס 7. .עכשיו הבנתי שיש גרסה יותר אמינה של ווינדוס 7 שיצאה או אמורה לצאת אפשר לקבל על זה מידע? כרגע לא נוח לי עם המערכת הזו יש לה כל מיני באגים (חשבתי לקנות מקורי אבל חבר אמר לי שהפרוץ שהורדתי מהאנטרנט משתווה למקורי עכשיו אני מתחרט שלא קניתי) מחכה לעוזרים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-