Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
מיקרוסופט שיחררה סוף סוף את חבילת העידכונים השנייה למערכת ההפעלה XP 64Bit. לכל מי שמשתמש במערכת הנ"ל (או בגירסאות השונות של SERVER 2003), מומלץ להתקין. על השינויים שכוללת חבילת השירות ניתן לקרוא כאן: http://technet2.microsoft.com/WindowsServer/en/library/cda7d603-fdd6-4a48-b045-89adac6e519e1033.mspx?mfr=true את החבילה ניתן יהיה להוריד דרך האתר של מיקרוסופט, או דרך שירות Microsoft Update. קרדיט מלא ל-x-dude, מנהל פורום אמצעי אחסון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש ברשותי שני דיסקים של windows 8 אחד של 32 והשני 64 ביט. האם אפשר לשלב את ההתקנות של שניהם ביחד,כלומר שתהיה אפשרות בחירה בין הסוגים לפני ההתקנה? לדוגמא כמו בתמונה למטה:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב עם חלונות 98 ו-128 מ"ב זכרון התגלתה תופעה מוזרה, לי בכל אופן. באתחול ובבדיקה הראשונית, כל הזכרון נמצא ומדווח. בחלונות, סנדרה סיסופט גם אומרת שיש 128 מ"ב. אבל בשני מקומות, לוח בקרה-מערכת-ביצועים ו-DXDIAG, אפליקציות של חלונות עצמה, רשום שיש רק 64 מ"ב. ראשית, איך קוראים לתוכנית שמאפשרת לראות את כמות הזכרון בחלונות 98, שכחתי את שמה. שנית, מה זה אומר? האם חלונות עובדת עם 64 מ"ב או 128 מ"ב? מישהו יעץ לי לפרמט כפיתרון יחיד אבל לפני שנגיע לשם רציתי לשמוע דעות נוספות. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי דיסק און קיי 4 גיגה במחשב אני לא רואה שיפור בביצועים.. מה בידיוק זה אמור לשפר? משחקים ? טעינת וינדואוס? מישהו ניסה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה 6300 ASROCK 1G 667 7600GS הכול עבד טוב עד לפירמוט בתחילה הכול היה אוקי אחרי יום בערך המחשב התחיל לאט בעיקר שמים לב לזה כאשר אני מתקין משהו או יש תעינה של מחשקים (כתקנה של RS'VEGAS מ בערך 5-10 דקות ל יותר מ 30דקות תעינה של משחקים כמו STALKER AND GRAW2 התערכה מאוד אבל המשחק עצמו הכול עובד חלק ..שינתי רק דבר 1 התקנית UTORRENT שקודם היה לי (BITCOMETשאיתו היה סבבה) + שינתי את HALF-OPEN CONNCET LIMIT מ10 הדפולת של ה XP ל 50 . + יש לי איזה משהו C:\Program Files\Bonjour mdnsNSP.dll אין מושג מה זה ?! +עשיתי עוד משהו ניקיתי את המחשב מבפנים מאבק עם שואב אבק קיצר ניקיון מה הביעה? תודה! (תמונה של הסטארטאפ שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לפני כמה ימים קפצו לי הפקקים של החשמל ונפל החשמל כשהדלקתי את המחשב והתחברתי ליוזר שלי (WIN7) פתאום שמתי לב שבמקום Welcome כתוב לי Preparing you desktop, כשזה הגיע לשולחן עבודה ראיתי שהמון מהאיקונים שהיו לי חסרים, ולמטה קפצה לי הודעה על Temporary User כמו כן, כל הקבצים: שירים, סרטים ומסמכים נעלמו מה שמצחיק זה ששום דבר לא נמחק כי אין שינוי בשטח התפוס בהארדיסק, אבל זה פשוט לא שם חיפשתי בגוגל על הבעיה והגעתי לכמה מדריכים ולא כל כך הצלחתי מישהו המליץ לי על תוכנה שנקראת "Power Data Recovery", הורדתי והרצתי חיפוש וזה מצא לי הכל אבל התוכנה בלי רשיון ויש הגבלת של 604kb לקובץ כשהורדתי גרסא אחרת של התוכנה שלא דורשת רשיון זה פשוט לא מוצא אני רוצה לציין שגם בחיפ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, זאת הפעם הראשונה שאני כותב. קצת טירון בתחום מערכות הפעלה. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם חלונות 8 ולשלב בו גם מערכת הפעלה של מאק, השם שהוזכר לי הוא Vmware אבל הבנתי שזה ממיר ולא נותן לחזור ל windows.תקנו אותי אם אני טועה(ואני בטח טועה) השם השני הוא אקינטוש אבל הבנתי שזאת התקנה מורכבת וגם תלויה במספר גורמים. יש פיתרון נוח להתקנת מערכת מאק וירטואלית? 2. האם ה PC חייב להיות בעל הנדסת חומרה ברמה כבוהה כדי להריץ את 2 המערכות ואם כן מה הכי חשוב במפרט הטכני כשאני קונה? 3. האם יש מתג פיזי שבו ניתן להחליף בין מערכות? 4. האם ההחלפה למאק וירטואלי במהלך זמן נתון בעבודה על תוכנת עריכת וידאו עדיפה על ווינויס? תודה רבה, מקווה לקבל הבהרות דותן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב-Windows XP כשיש תמונה רואים אותה כזאת מצונזרת ! איך אני יכול לעשות שתמונה ב-98 תהיה מצונזרת כמו ב-XP תודה מראש על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,התקנתי WIN 7 64 BIT,כרגע מותקן ופעיל:NOD32 ,STEAM,יוטורנט,והדריבר של הכרטיס מסך והמחשב צורך 1.25 GB. יש לי 4GB זיכרון,הצריכה הזאת נורמלית?כל הזמן אמרו ש 7 יותר קלה מויסטה וכרגע אני לא רואה שום שינוי גם לא מבחינת צריכת זיכרון.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט שלי: לוח אם - Gigabyte ep45c-ds3 מעבד - Intel core 2 duo e7400 2.80GHz ספק כח - 650 W זיכרון - Kingston 2x2Gb DDR3 1333 MHz דיסק קשיח - WD 320 GB SATA 2 כ. מסך - Nvidia GeForce 9800 GT 1GB DDR3 1333 MHz מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 32 bit הבעיה היא כאשר הפעלתי מצב שינה במחשב הופיע לי מסך כחול שאומר: STOP 0x0000001A MEMORY_MANAGEMENT כשביטלתי מצב שינה זה לא הופיע לי יותר. למה זה קורה לי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בxp pro ולפני שבוע פשוט נעלם לי מנהל המשימות בתפריט של קליק ימני. מישהו יודע איך להחזיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב ביקש לעשות עדכונים וריסטארטס וכשלא הייתי בבית מישהו סגר את המחשב הנייד Dell i7 3542 ועכשיו בהדלקה רואים את האייקון של דל ואחריו מסך שחור עם כמו עיגול טעינה קטן בתחתית המסך שמסתובב. איך אני יכול להגיע לsafemode או משהו בסגנון שיעזור לי לסדר זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה עם מנהל המשימות לא משנה מה אני עושה ובכל דרך שאני מנסה לעלות אותו הוא פשוט לא עולה.. הוא כן נפתח ואז שנייה אחר כך הוא נסגר! אני לא מצליח לסגור תהליכים ולא לעשות כלום!! מערכת הפעלה:win xp עשיתי בדיקת וירוסים - ללא ממצאים - malwarebyte free וגם superantispyware free וגם הירצתי את הכלי להסרת תוכנות זודוניות של מיקרוסופט אשמח לרעיונות.... תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב של הבן שלי היתה מותקנת גירסת חלונות שהגיעה מותקנת יחד עם המחשב מהחנות לפני 3 שנים. לדעתי זו גירסת OEM כלשהיא PRE-ACTIVATED ומעולם לא היתה כל בעייה של רשיון לא חוקי. פתאום לפני יומיים התחילה להופיע אזהרה בחלק התחתון של המסך שגירסת החלונות אינה מקורית. מה יכולה להיות הסיבה שזה פתאום קרה ואיך לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכם ... יש לי מחשב לא בדיוק מהטובים ביותר אבל דיי מספיק . יש לי כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512mb - עד לפני כשלושה חודשים היה לי מערכת הפעלה XP pro sp3 ועבד בצורה מעולה , חבר מהעבודה דיי עניין אותי בהתקנה של Windows Ultimate x86/x64 . בהתחלה התקנתי 32 ביט ונדהמתי לגלות שבעת הפעלת סרט HD התמונה הייתה מאוד איטית (slow motion) , חשבתי שזוהי בעיה בדרייבר של כרטיס המסך והורדתי מחדש אך ללא תוצאה תקינה , דבר הוביל לדבר והתקנתי מחדש 64ביט ואותה תוצאה נתגלתה לפניי . ניסיתי להחזיר מחדש וינדוס XP , ניסיתי להריץ סרט HD ואני מקבל את אותה התוצאה כמו בקודמיו אבל אם תוצאה מאוד מעניינת ... כשאני מזיז את העכבר בעת צפייה בסרט , הסרט רץ בצורה תקינה , אך ברגע שאני עוצר את תזוזת העכבר הסר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 10 והוא מוגדר להתקין עדכונים חדשים אוטומטית. איך אפשר לעשות שהוא לא יעשה זאת ואני אבחר אם להתקין או לא? כמו שהיה ב-8.1.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דרך לקניית ווינדוס למחשב חדש ולא מוצא... בחנויות בארץ שניסיתי, הם רוצה עם התקנה בלבד בקניית מחשב חדש. חשבתי לקנות פשוט מהאינטרנט גרסת הורדה ללא DVD מישהו מכיר את האתר הזה והאם הוא בטוח לרכישה חוקית ? http://skppvwzhurgi.apprange.net
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי וינדוס 98 SE ואני רוצה לפרמט ולהחליף לXP PRO אז אנשים אני לא יודע איך עושים את זה יש לי את הדיסק של הPRO לידי מה אני צריך לעשות בישביל למחוק את 98 שלא ישאר זכר ממנו לרוקן את הארד דיסק ובקיצר לעשות אותו כמו חדש ואז להתקין את XP TZ אז תודה למי שעונה גיא
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יכול לגרום לזה (צילומסך מצורף)? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם מכירים את בועות העזרה האלו של XP שצצים למשל כאשר מתחברים לאינטרנט, אז הבעיה היא שהם גרמו לי להתמוטוט עצבים ואני חייב להפטר מהם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, זה עתה התקנתי Wundows XP Proffesional. הבעיה היא שבאתרים מסויימים מתקבלת הודעה האומרת שיש צורך ברכיב JAVA למערכת ההפעלה (על-מנת לצפות באתר כראוי). העדכונים של מייקרוסופט ל XP לא מספקים יותר את הרכיב הזה (למרות שסיפקו בעבר). מה ניתן לעשות? למישהו יש מושג? זקוק לעזרה שולר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר עם הפארטיישין לשנות אותיות של כוננים קשיחים אבל איך אני משנה את האות של הCD או הצורב? ושאלה שניה: למחשב שלי קוראים d (טימטום) עכשיו כל פעם שאני נגיד נכנס לTAKS MENEGAER או שואלים אותי איך קוראים לי הוא כותב d איך אני מסדר את זה (בלי פירמוט ) תודה :\
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקיה ריקה ואני לא יודע איך או למה היא נעשתה בלתי נראית.. אם אני מנסה ליצור תיקיה עם אותו שם באותו מיקום זה שואל אותי על איחוד ועדיין נשאר בלתי נראה.. הצלחתי להגיע דרך פקודות CD בCMD לשם, גם האנטיוירוס רואה את התיקיה, הסייר של ווינדוס עצמו שדרכו אפשר למחוק את התיקיה לא מראה אותה.. איך אני יכול למחוק אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההודעה היא: "A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer" לא הצלחתי להעלות צילום מסך. אשמח לדעת מה אני צריך לעשות, ואם צריך עוד פרטים אשמח לנדב אותם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני שומר תמונה בצייר אין לי אפשרות לשמור בשיטה דחוסה כדוגמת JPG, PNG וכו'. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-