עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. customize notification area יש תוכנות שהסרתי מהמחשב ועדיין הן מופיעות אני יודע שניתן להסתיר אבל אני רוצה שתוכנה שהסרתי לא תופיע יותר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by genia,

כמו שכתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330859.new;topicseen#new יש לי לא מעט הצקות עם ויסטה,בלי קשר לשומדבר ספיציפי המערכת מתרסקת,ב3 פעמיים האחרונות פעמיים הוינדוס התרסק בגלל win32k.sys והאחרון בגלל משהו bad_pool_caller אני מוסיף גם קבצי minidump שלא בדיוק הצלחתי לנתח אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זה תיקון ממיקרוסופט לעדכונים שגרמו לבעיה של המסך הכחול kb2982791 ן kb2970228 משהו כבר עדכן וראה שהכל בסדר ? עדיף לחכות או לעדכן ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yair71,

בעליית חלונות איקס פי הוא דורש ממני סיסמא אני מתעלם ממנה ולוחץ או קי כי אין לי סיסמא ואז עולה המחשב אבל אני לא רוצה להגיע לזה אני רוצה שהמחשב יעלה מיד ללא סיסמאות עשיתי חיפוש אצלכם עם יש בעיה דומה ואין. יש דברים אחרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Gnome,

איך אני יכול להפעיל את המשחק GTA3 על מערכת ההפעלה WINDOWS XP?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני עושה BOOT מהדיסק, הוא אומר PRESS ANY KEY, אני לוחץ משהו, לאחר מכן הוא אומר: Setup is Inspecting Your Computer's Hardware Configuration לאחר כמה שניות ההודעה נעלמת, ונשאר מסך שחור, ויותר לא קורה כלום, שום דבר לא עולה. זה נראה כאילו הנורה של ההרדיסק דולקת, אבל הדיסק לא מסתובב, ככה זה נשאר הרבה זמן ולא מתקדם. עשיתי את התהליך הזה כבר מאות פעמים בעבר.. ועוד לא היה לי מקרה דומה. תודה לעוזרים. יתכן שזה קרה בגלל שכרגע מותקנת אצלי FEDORA CORE 5, אבל זה בדיוק מה שאני מנסה למחוק..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by srolik,

חלון ללא אפשרויות כאשר לוחצים על צרוף המקשים CTRL?ALT?DEL בXP אז נפתח חלון שמראה את התוכניות הרצות ומה ברצונך לבטל ויש עוד אפשריות כמו גרפים וניצול המעבד של כול תוכנה הבעייה : לפני מספר ימים שלחצתי על מקשים אלו והמחשב קצת נתקע נעלם כל החלק העליון של החלון , אפשריות הבחירה וגם הפס הכחול שמאפשר לסגור את החלון , בקיצור מופיע לי רק המשימות שרצות והאפשרות לסגרור אותם והחלון תמיד נשאר כך בלי האפשרות לסגור אותו מאותו יום תמיד שאני לוחץ על צרוף המקשים האלה זה מופיע כך איך אני יכול להחזיר את החלון למצבו הקודם ???????.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הי, זאת הפעם הראשונה שאני כותב. קצת טירון בתחום מערכות הפעלה. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם חלונות 8 ולשלב בו גם מערכת הפעלה של מאק, השם שהוזכר לי הוא Vmware אבל הבנתי שזה ממיר ולא נותן לחזור ל windows.תקנו אותי אם אני טועה(ואני בטח טועה) השם השני הוא אקינטוש אבל הבנתי שזאת התקנה מורכבת וגם תלויה במספר גורמים. יש פיתרון נוח להתקנת מערכת מאק וירטואלית? 2. האם ה PC חייב להיות בעל הנדסת חומרה ברמה כבוהה כדי להריץ את 2 המערכות ואם כן מה הכי חשוב במפרט הטכני כשאני קונה? 3. האם יש מתג פיזי שבו ניתן להחליף בין מערכות? 4. האם ההחלפה למאק וירטואלי במהלך זמן נתון בעבודה על תוכנת עריכת וידאו עדיפה על ווינויס? תודה רבה, מקווה לקבל הבהרות דותן

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Dr. Computer,

היי. התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש לפני שלושה ימים. אתמול SP2 ירד לי דרך העדכונים האוטומטיים והתחלתי בהתקנה, לאחר ההתקנה המחשב הופעל מחדש, ואז לפני שהווינדוס אמור לעלות קיבלתי מסך שחור עם כיתוב לבן שאומר- "אנחנו מצטערים על השגיאה שקרתה, כנראה שזה קרה בגלל התקנת תוכנה או חומרה לפני זמן קצר" ואז אמרו לי שאם אני רוצה להפעיל את הווינדוס בכל זאת אז ללחוץ על- Start Windows Normally לחצתי עליו אבל אז המחשב הופעל שוב מחדש והגיע למסך השחור וחוזר חלילה, עד שנכנסתי דרך מצב בטוח והסרתי את ה-SP2. ואז הכל עבד מצוין. חשבתי שזה כנראה ארוע חד פעמי כי בחיים לא הייתה לי בעיה עם התקנת SP2, אז ניסיתי גם היום להתקין אותו, אבל עוד פעם התקבל מסך שחור והווינדוס סירב לעלות, עד שעוד פעם בלית ברירה …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. משהוא מוזר האמת, לפי מה שזכור לי ה BUILD הכי חדש הוא 7600 היום סתם בדקתי ואני רואה 6.1 7601 זה אומר משהוא? גם לכם זה ככה? יכול להיות שאחרי התקנת SP1 זה ניהיה ככה? הינה תמונה http://www.si z.co.il/my/ia dzyxzzjj0v.jpg להוריד רווחים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. חיברתי את ה SSD למקום המתאים בנייד. את הHD הישן חיברתי עם מתאם בכבל USB. א. הביוס לא מזהה את ה HD הישן ב. לא יודע איך להקין ווינדוס במצב הזה אשמח לעזרה בן

12. Started by D-j-d,

שלום, לפי מה ששמתי לב אני לא היחיד עם הבעיה שהפונט בויסטה ניהיה מודגש לאחר מחיקת המשחק LEFT 4 DEAD.. דוגמה: למישהו יש מושג איך לסדר את העסק הזה? תודה לעוזרים =] ![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 17:32:03 אוקי אז כבר מצאתי פתרון לבדי והינה הוא :http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109201941AAeM3SP ותרגום: לאחר מחיקת L4D הפרוץ הוא מוחק גם כל מיני פונטים לא תקינים שאלו ובקיצור הוא פשוט מוחק לכם פונטים... והם מוחלפים באחרים. עכשיו תורידו את הפונטים האלו שהעלאתי עבורכם : http://rapidshare.com/files/203649334/FONTS.rar.html את הפונטים הללו תכניסו לתיקיה: C:\Windows\Fonts מה שצריך לעשות זה להכנס לעורך הרישום: Start -> Run -> regedit לאחר שאת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by אחד שיודע,

החלפתי כונן קשיח (SSD מהקבוצתית) והתקנתי את המערכת הפעלה המקורית שהייתה לי - home premium. הורדתי את קובץ ההתקנה מאיזה בלוג שהומלץ כאן בעבר: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html העניין הוא שהמערכת שהייתה לי בשפה עברית, אבל התקנתי את האנגלית. קראתי מהתמיכה של וינדוס שרק גרסאות premium או Professional מקבלות אפשרות להתקנת שפות נוספות, וה - Home Premium לא מקבלת. בקיצור, איך אני מתקין את המערכת הפעלה בעברית ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני משתמש ללימודים במחשב נייח בבית ונייד להרצאות. אין לי ראוטר במעונות, אז כדי להעביר קבצים מהנייד לנייח אני משתמש בדיסק און קי. השיטה מאוד לא נוחה, אז חשבתי לחפש דרך אחרת לביצוע ההעברה. יש שיטה כזו, שלא דורשת ממני חיבור של ראוטר? אולי סתם חיבור כבל USB משני הצדדים? מחשב אחד XP בשני ויסטה 64BIT.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Assaf,

יש לי שני מחשבים המחוברים בניהם. הכל עבד לי מצויין ב windows 98 אבל כשעברתי ל XP PRO לא ממש הבנתי מה הולך שם בכלל עם כל ההגדרות. זה פשוט שונה. מישהו גם סידר לי כבר פעם את ההגדרות ב XP אבל ההיתי צריך לפרמט והכל הלך. עכשיו אין לי גישה לזה שסידר לי ואני די תקוע. אני יודע שזה אמרו לעבוד רק לא יודע איך להפעיל את זה. ניסיתי את ה wizard של ה windows אבל זה לא ממש עוזר. ככה שאם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני עובד במתן תמיכה ללקוחות בשטח. במלון שיש בו דומיין יש לי תחנה אחת שהיא בדומיין עם משתמש שהוא מנהל במחשב המקומי ובדומיין הוא "domain user". כך כל התחנות מוגדרות בדומיין הזה. על אותו מחשב יש מדפסת משותפת וגם תיקיה משותפת עם הרשאות "full controll" ל"everyone". בשכנים ברשת אני רואה את שם המחשב ובלחיצה עליו אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה... גם מהשרת כ"administrator" אני לא מורשה להיכנס לשם המחשב הזה... ניסיתי להוציא את התחנה מהדומיין ולהכניס אותה שוב וזה לא עזר. יש לציין שישנם מחשבים אחרים שיש בהם שיתופים ויש לי אפשרות להיכנס אליהם מכל תחנה. כמו כן מהתחנה הבעייתית אני יכול להיכנס לשיתופים של אחרים אך לא להיפך... השרת הוא Server 2003 Standard Edition. לא נראה שהבעיה היא …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by etzarfat1981,

שלום, ב-ICONS שעל שולחן העבודה יש בכתוביות שלהם מן צל שחור מאחור. אני לא מצליח לבטל אותו, אני מבטל אותו דרך ה-DISPLAY PROPERTIES וזה לא נשמר לי. איך אני מסדר את זה קבוע, שלא יופיע, כי לפעמים זה חוזר לי. תודה

18. סיסמה (לא SERIAL NUMBER סיסמא או כ OWNER או כ GUEST בשעת ההתקנה לא נתתי סיסמא בשום מקום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, ברשותי מחשב נייד מתוצרת דל שאיתו קיבלתי גם דיסק וינדוס XP SP2 (מערכת ההפעלה הבאה מותקנת עם המחשב הנייד) השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתקין עם הדיסק הזה את מערכת ההפעלה גם על מחשב נייח חדש?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by HaVoC_850,

אז ככה יש לי win xp וכשאני מפעיל את הmsconfig יש שם תהליך אחד שאני לא מזהה בכלל גם לא רשום מה הוא או הכתובת הפעלה שלו יש למישהו מושג מה הוא ומה עושים לגביו תוהד לעונים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Impreza,

יש לי בעיה בCMD כשאני פותח אותו מההתחל כדי לעשות פינג או IPCONFIG, בעצם כל דבר שאני רושם בהפעל שם זה רושם לי את הבעיה: הפעולה ואז: is not reconized as an internal or external command' operable program or batch file וכשאני פותח את ה CMD ישירות מהקובץ שלו ב Windows/system 31 מתוך הווינדוס אז הוא כן עובד כמו שצריך ופותח דברים מישהו מכיר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קונה הארד דיסק חדש האם יהיה לי כדאי להתקין עליו וינדוס 7 והאם זה יכול לעשות לי בעיות לצד הויסטה 64 ביט שכבר מותקן לי האם יופיע לי מסך פשוט שיהיה אפשר לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ומה בנוגע לדרייברים איך המחשב ידע עם מה לעבוד ואם אני יעלה את ההתקנה של וינדוס 7 ילך לכונן שמותקן לי משהו ישן שהתקנתי שהשתמשתי ב ויסטה ואני אנסה להפעיל את התוכנה היא תדע להפעיל את התוכנה? למשל יפעיל את הוינדוס 7 ואנסה לפתוח פוטושופ שהתקנתי על הויסטה בנוסף זה נכון שוינדוס 7 ישתמש ב כרטיס מסך שלי GTX280 בסביבת הדסקטופ וישפר לי את הביצועים הכללים? או שזה נוגע רק לתוכנות ספציפיות כמו המרת סרטים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tecore,

באיזה אנטי וירוס קליל ואנטי spyware אתם משתמשים? ומי שמשתמש ב-mse איך מפעילים אותו בעצם? כי הוא לא מופיע בbar

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by hichcock,

היי עשיתי פירמוט שכחתי איך לבטל את הדבר המפגר הזה כל פעם שאני רוצה להתקין משהו או דברים כאלו קופץ חלון שכביכול מבקש מהאדמין אישור בשביל לבצע פעולה זו אני מאשר זה ממשיך. יש דרך לבטל את זה שזה לא יופיע... מישהו יכול להגיד איך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. החלפתי היום לוח אם למחשב, מן הסתם כעת הווינדוס עולה לי ובאמצע קורס ונכנס ללופ. מה שאומר שצריך להתקין אותו מחדש. עד כאן אין בעיה. הבעיה היא שההארד דיסק שלי מלא עד אפס מקום, כשהמסך הכחול של התקנת הווינדוס עולה ומגיע לחלק של בחירת המחיצה להתקנת הווינדוס, כשאני בוחר את המחיצה היחידה שלי, הוא רואה שאין מקום, ואומר לי שהוא לא מזהה את המחיצה ושאני צריך למחוק אותה. אני משער שכשאני אעשה את זה, יימחק כל התוכן של ההארד דיסק וכולנו לא רוצים שזה יקרה. חשבתי ללכת לדוס לפני שהווינדוס מנסה לעלות ולנסות להעתיק כמו ערבי את התוכן ואז לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין הכל מאפס. השאלה היא איך להגיע לדוס לפני שהווינדוס עולה, ואולי בכלל אני טועה ויש דרך יותר קלה להתגבר על הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים