Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שיחקתי בCOD4 ופתאום קיבלתי מסך כחול של DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה המשמעות של זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 (ULTI) הכול טוב ויפה שאני מריץ משחקים שהם לא ברזולוציה של הווינדוס חצי מהמסך שחור ובאמצע אני רואה את המשחק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה לעריכת וידאו שנקראת פינקל סטודיו 14 והווינדוס שלי הוא sp2 האם אני יוכל להתקין את התוכנה למרות שהתוכנה לפי הוראות יצרן דורשת sp3 תודה מראש למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
נגיד אני שמה שם את אימיול, אז שאימיול עובד אי הסמל שלו בהפעלה מהירה מתרחב וזה נהיה דפוק! ונגיד שמים שם אקספלורר אז הסמל שלו מתרחב אבל זה יותר מעצבן כי אי אפשר להפעיל עוד חלונות מההפעלה מהירה! והצג שולחן עבודה אני לא מצליחה בכלל לשים שם-למה זה??? זה מחרפן כ"כ! :bash: :bash:
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לאחר התקנה חדשה של חלונות7 בגירסאת 64ביט ULTIMATE תוכנות הTORRENT שלי אינן מתפקדות תקין. וידאתי כי הפורטים מופנים תקין בנתב, ביטלתי את חומת האש, תיקנתי הגדרות צריכת חשמל... אני אובד עצות! MULTICORE, מישהו, HELP ME!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה לעלות המערכת, מה שקרה הוא שניסיתי להתקין מערכת נוספת על הארד דיסק השני שלי אך כאשר הוא שאל אותי היכן אני רוצה להתקין הוא נתן לי 2 אפשרויות כאשר אחד הראה לי דיסק בגודל 465 או משהו כזה והשני בגודל 100 עם 78 ג׳יגה פנוי אך מכיוון שזה לא הספיק להתקנה נתתי הוראה לפירמוט של הדיסק הקטן כביכול ומאז לא עולה לי המערכת מה אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ווינדוס 7 עד עכשיו עבד אצלי בלי שום בעיות עד שהיום בצהריים קיבלתי מאמא שלי צעקות בפלאפון על זה ששוב הרסתי תמחשב... לוקח לו איזה 5 דקות במסך של הstartin windows עם הסמל המתנפנף של מייקרוסופט מה שלפני יומיים לקח פחות מחצי דקה ואז גם בברוך הבא לוקח לו זמן על ההארדיסק השני מותקן אקספי שעולה כרגיל ניסיתי סריקת וירוסים של avg free וניסיתי גם כמה רג'יסטרי קלינרים פשוטים אני לא ממש רוצה לפרמט עוד פעם תמחשב...איזה עוד פתרונות אפשר לנסות? עריכה: תיקון קטן, זה הרבה יותר מ5 דקות...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי על המחשב הנייח שלי וינדוס 7 ultimate. ההתקנה בוצעה כמו שצריך בלי בעיות, גם המחשב עבר פורמט לפני ההתקנה כך שלא אמורות להיות בעיות. לאחר המסך פתיחה וטעינת הדסקטופ המחשב נתקע. בהתחלה אפשר לזוז עם העכבר ולאחר מכן לא. יש לציין שיש לי מחשב טוב שאמור להריץ את ה7 בקלות. אני אשמח לעזרה, אני ממש תקוע, ולא בא לי לחזור ל XP... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איך אני גורם למחשב להכנס אוטומטית למצב שינה בשעה 1 בלילה כל יום? עם וידוס ויסטה תןדה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה והפעלה מחדש פעם ראשונה המסך שחור ויש כמו קוביה לבנה מהבהבת למעלה
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה vista ultimate שרכשתי בזמנו ברשיון (מטעם משרד החינוך). נאלצתי לפרט את המחשב, ושהתקנתי מחדש נוכחתי לדעת כי איבדתי את קוד ההתקנה. כרגע יש לי 29 יום על מנת להכניס את הקוד, האם ישנה דרך לשחזר קוד או לקנות קוד חדש?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מישו מכיר אתרים טובים?-אני מתכוון לג'אגד'טים לשולחן העבודה(לסרגל הצדדי)
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
משום מה עלת לי השאלה הבאה בראש: בנאדם שקנה נייד שהגיע עם וינדוס כלשהו ראשי להזמין מהחברה עותק על דיסק?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסאות Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.October.2009 ל Microsoft.Windows.7.Ultimate.x86.October.2009.OEM.DVD-UP2DATE מזה אומר Integrated איזה מהם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש 3 גרסאות של מערכת ההפעלה. 32BIT 64BIT ו86BIT אך הבעיה שאני מצאתי להורדה רק את 64BIT ו86BIT אז מהה ההבדל בין ה64 לבין 86?? ואני לא מבקש שום הורדה ולא מפרסם אני רק שואל על הגרסאות
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לא יקרה כלום אם אני אתקין 64 BIT על מחשב עם 1G RAM נכון אני יודע לא מומלץ אבל יש לי גירסא מושלמת (אין לי כוח להוריד 32) וגם זה ממש אבל ממש זמני עד המחשב החדש וכן המחשב שלי תומך ב64 פשוט בwindows adviser הוא אומר שרצוי שיהיה 2GB לOPTIMAL אז כאילו זה סתם שטויות הרי הוא יעבוד כמו 32 עם 1GB ככה שזה לא באמת משנה נכון?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי XP עם SP3 והIE6. לאחרונה בפתאומיות האינטרנט בכל פעם שאני לוחץ על האייקון קופא למשך איזה דקה ואז מעלה את האתר באיטיות. אחרי זה בדף הזה הכל עובד כרגיל עד שנפתח דף חדש לא משנה אם בלחיצה על האייקון או מלחיצה על קישור מתוך דף שכבר עובד. עשיתי סריקה עם הקספרסקי והוא מעודכן, מחקתי את כל הקבצים הזמניים, הפעלתי איזה תוכנה של SPYWARE, ואין תוצאות. למישהו יש רעיון? איך אני יכול במקביל לשלוח פנייה למיקרוסופט? אני לא מוצא איזה פקודה במחשב. יש לי XP חוקי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה אחת גדולה אחרי התקנה של windows 7 - אין לי קול במחשב. בשורת המשימות למטה זה מראה לי רמקום ועליו איקס, ואומר שלא מחוברים רמקולים או אוזניות. זה אומר לי שאין התקני השמעה פעילים. לוח אם: ALiveSATA2-GLAN. בווינדוס XP לא היתה בעיה, השתמשתי בדרייברים של Realtek. אני זוכר שתמיד ראיתי בתור התקן קול משהו של Realtek High Definition, אבל כרגע במידע מערכת, ב"התקן קול" זה מראה לי ATI High definition audio device, וזה אומר שיש לו את ההתקן הכי מעודכן. כשאני נכנס למידע מערכת זה מראה לי ב"התקנים בעיתיים" את ההתקן High Definition Audio Device ניסיתי להתקין דרייברים של Realtek, מותאים לווינדוס 7 - זה מתקין, עושה הפעלה מחדש למחשב ואז לא קורה כלום. ניסיתי להתקין כמה פעמים…
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב AMD X2, בו כרטיס מסך 8600GTS של ג'יגהבייט עם 256MB זכרון. התקנתי ווינדוס 7, וכאשר נכנסים לווינדוס המסך נכבה, בדומה למצב שינה. (נכנס להשהייה). ניסיתי להתחבר עם מסך אחר בעל חיבור ישן יותר (הכחולים :-X) וזה עובד. להבנתי יש לשנות משהו בהגדרות, אך אינני יודע מה ואיך. מישהו יודע מה לעשות ? כרגע אני מדבר מסייף-מוד. (את ההפעלה הראשונה של הווינדוס ביצעתי עם מסך אחר). אגב, כאשר מגיעים לPOST כתוב באופן התצוגה, מה שזה לא יהיה : EGA\VGA. אם זה עוזר במשהו. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול על אפשרויות השחזור (לא גיבוי) בחלונות 7 פרופשיונל. מי שמכיר את התוכנה go back של נורטון, אז אני מחפש משהו דומה. וכן, האם לגירסת האולטימייט יש אפשרויות שחזור יותר מתקדמות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Explorer.EXE Application Version: 6.1.7600.16404 Application Timestamp: 4a765771 Fault Module Name: StackHash_95df Fault Module Version: 6.1.7600.16385 Fault Module Timestamp: 4a5be02b Exception Code: c0000374 Exception Offset: 00000000000c6cd2 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 95df Additional Information 2: 95dfffd5fe2f28eb6f3f884917e7cd12 Additional Information 3: 5db1 Additional Information 4: 5db15d6c8f1af9078d5936bd6fa466e5 Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If th…
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין XP על נייד שכונן הדיוידי שלו נהרס וב-BIOS אין אפשרות לאתחל מכונני USB כך שגם כונן דיוידי חיצוני הוא לא אופציה. איזו אפשרות יש לי להתקין? מה יכול להיות אמצעי האיתחול שלי?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי אסוס 1005ha eee pc התקנתי עליו ווינדוס 7 ואני רוצה לחזור לווינדוס XP, אבל אני לא מצליחה. כפי שאפשר להבין אין למחשב כונן אופטי, אז האופציה היחידה היא רק דרך USB (כך גפ התקנתי את 7) אבל אני רוצה לחזור עכשיו חזרה ל-XP אבל אני לא מצליחה... כנראה בגלל דרייברים של SATA. אני לא בטוחה. לפני ההתקנה אני מקבלת מסך כחול עם השגיאה 0X0000007b חיפשתי מה זה אומר ובאמת כנראה בעיה עם ה-SATA אז ניסיתי לכלול בתוך ההתקנה את הדרייבר של הSATA עם NLITE אבל לא ממש הצלחתי... אשמח לעזרה!! זה מתחיל לשגע אותי! חחח
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי בעיית BlueScreen ממש מוזרה; אני אחרי OC למעבד עד לתדר של 3.5GHZ והוא יציב לגמרי, עבר 8 שעות ב- OCCT ללא שום שגיאות/קריסות, אבל, כשאני שם את המחשב על SLEEP ורוצה לחזור לעבוד, המחשב "מתעורר", אני לוחץ על שם המשתמש שלי, ופתאום מקבל BSOD מה זה יכול להיות? הנה פרטי השגיאה כפי שווינדוס מדווח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA8006850030 BCP3: 00000000B66D4000 BCP4: 0000000000000135 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\M…
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי מדפסת חדשה של HP משולבת. כשאני מחבר אותה למחשב המחשב לא מזהה אותה, וכותב שהתקן USB עובד באופן לא תקין או משהו כזה. הבעיה היא לא במדפסת!!! HP החליפו לי מדפסת והבעיה נשארה ! הבעיה היא לא בחיבור ה-USB!!! התקנים אחרים הוא מזהה. הבעיה היא לא בכבל!!! הוא תקין לחלוטין. נשארה רק מערכת ההפעלה. Win XP SP3. מה יכולה להיות הבעיה? (הסרתי את הדרייברים של ה-USB ונתתי לWIN לזהות באופן אוטומטי) מה עוד אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-