עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי פעם את תוכנת התרגום של Michal. התוכנה יוצרת קיצור גלובלי של F9 להפעלה של חלון התוכנה. הבעיה שמקש זה משמש ב-Word לרענון שדות. הסרתי את התוכנה בהסרה מסודרת אבל הקיצור הנ"ל לא נעלם, רק שכרגע מופיעה הודעה שהמערכת מחפשת את michal.exe. נכנסתי לרגסטרי ומחקתי את כל המקומות בהן הופיעה michal אבל זה לא עוזר. משהו יודע היכן מאוכסנים הקיצורים הללו וכיצד ניתן למחוק את הקיצור הסורר? תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by binstock,

שלום רב, יש לי לאחרונה בעיה בהקלדה בהודעת דואר חדש באאוטלוק: ברשותי 2 מחשבים, האחד מחובר לראוטר אלחוטי בעזרת כבל והשני, לפטופ, מחובר אלחוטית. במחשב הנייח הכל עובד תקין. בלפטופ, לעומת זאת, כשאני עובד תחת terminal server , ומחובר לשרת הדואר בעבודה, כשאני מקליד מילים בדואר חדש, ישנה תופעה שהמחשב "מפגר" אחרי בכמה אותיות (לפעמים אפילו במשפט שלם) כאילו שהבאפר התמלא ( מה שכמובן לא אפשרי). ביצעתי בדיקות מהירות וכמו כן אין ברשותי פיירוול או כל תוכנה אחרת שחוסמת\מסננת פורטים (גם בראוטר לא). התופעה אינה קבועה; לעיתים היא נעלמת לגמרי ולעיתים נשארת זמן מה. אם מישהו נתקל בתופעה או יודע משהו בכלל על כך, שיגיב בבקשה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  3. לאחר התקנה של WINDOWS 7 נעלמו כמה מחיצות , חשוב לציין שבXP אני רואה אותם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by kaktus,

שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  5. יש לי לפטופ של סמסונג, הוא הגיע עם Windows 8 Pro. מאוד עיצבן אותי שההתקנה לא "נקייה"... הווינדוס מגיע עם כל מיני תוכנות מיותרת שמותקנות עליו... פימרטתי את ההארד-דיסק (מחקתי את כל המחיצות, כולל מחיצת השחזור שתופסת 20 ג'יגה מתוך 256... SSD...) ברוב חוכמתי שחכתי לשמור את מספר הרישיון של הווינדוס... ואין על המחשב מדבקה עם מספר רישיון.... מה אני אמור עכשיו לעשות כדי להנות מהרישיון שקיבלתי עם המחשב, אבל גם להנות מהתקנה נקייה של ווינדוס 8.1? תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ye_3333,

שלום התקנתי בלאפטופ שלי win98 se באנגלית (כי זה מה שמצאתי בבית שלי חח) בכול מקרה משום מה אני לא מצליח לכתוב בעיברית בוינדוס או לראותצ עיברית באיי סיי קיו וכו כוו לעומת זאת אני כן יכול לכתוב בעיברית וגם לראות באינטרנט.. מוזר........ בכול מקרה ניראה לי צריך איזה פונט או משהו אז עם מישהו יכול לעזור לי זה יהייה אחלה תודה.. כמו כן עם אפשראז גם לינק להורדהה תודה.. :-)

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by eladbu,

open 50 connection in vista איך עושים את זה בויסטה הפאצ של ה XP לא עובד???

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by 1nstall,

שלום לכולם. אני שוקל בימים האחרונים להתקין vista, ויש לי כמה שאלות. אני מתכוון להתקין את הvista במקביל לxp. ולהתקין אותם על אותה מחיצה (c') האם הדבר יגרום בעיות כלשהם? נגיד שבעתיד אני ארצה למחוק רק את הvista (או רק את הxp) איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש Install

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by dante123,

אהלן. לפני כמה זמן ווינדוס בישר לי (לפני הסטראטאפ) שקובץ מסוים היה חסר להפעיל את המחשב, c:\windows...system דבר ראשון, מה עושים במצב כזה? אני הלכתי לrecovery console והתברר לי שאני לא באמת יודע לתקן את הבעיה. עצות משהו? ברגעים אלה אני חושש פן המחשב יקרוס שנית ושוב תהיה הבעיה, רק שאז לא יהיה לי מזל שאני אעבור את ההזהרה הזו. תודה מראש חבר'ה.

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by ed1,

לשכפול תקליטורים מכונן ה-CD לצורב מבלי להשתמש בתהליך הארוך והמייגע של העתקת התקליטורים לדיסק הקשיח כשלב ראשון ואז שליחתם לצריבה כשלב שני..? (גם עבור תקליטורי שמע וגם נתונים) זה פשוט, הופך את תהליך השכפול של דיסקים קיימים למסורבל וארוך... ואלי יש דרך פשוטה יותר?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. שלום. החלפתי היום צורב כי הקודם לא עבד ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב הצורב קורא את הדיסק במערכת ההפעלה והוא עובד אבל שאני מנסה להעלות את הדיסק מהבוט הוא לא עולה וממשיך רגיל למערכת המותקנת כמובן שהגדרתי שהבוט יתחיל מהצורב אשמח לעזרה אני חייב להחזיר את המחשב הזה בקרוב תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shibby15,

זה לא בדיוק בעיה אלא יותר שינוי, עד לפני יומיים כשהווינדוס עלה הוא לא ביקש סיסמא או שם מתחבר ובכיבוי היה לוגואים יפים כאלה, ועכשים הוא דןרש סיסמה ושם משתמש ובכיבוי זה בא בצורת חלון עם סלייד-באר (חלון אופציות עם חץ בשביל לפתוח אותו, דוגמאת אופציית ערכת הצבעים בפורומים) איך אני משנה את זה חזרה?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by shlomib14,

שלום, מהיום בבוקר כל פעם שנאי מדליק תמחשב הוא עושה FREEZE אחרי איזה 20 שניות ואז עושה ריסט אוטמטי. לא נגעתי במחשב, אין לי מושג למה זה קורה... מישהו יודע אם יש LOGS שמראים למה הוא קורס? או אם זה קרה לעוד מישהו? אני כרגע במצב SAFE MODE. תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ONKYO,

יש לי win2k pro ו-sp3 הבעיות עצמם התחילו עוד לפני ההתקנה של הsp3 קורה לי הרבה פעמים שהשולחן עבודה פשוט קופא, שום לחיצה של העכבר לא מגיבה עליו, רק תזוזה, וכל הקיצורי דרך נעלמים. אפילו f5 לרענון לא עוזר... כלום פשוט מת...אבל התוכנות עצמם שפועלות ברקע לא מושפעות בכלל והכל פועל כרגיל הנה תמונה מוקטנת שתמחיש את המצב (אם יקח לה קצת זמן לעלות, זה כי היא בbmp, בבקשה חכו...) זה משגע אותי זה קורה באמצע הרבה דברים חשובים ואני צריך לעשות log off או ריסטרט בשביל לסדר... תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב מישהו יודע למה בצייר אי אפשר לשמור בפורמט jpg ?? זה משגע אותי לשמור בbmp תמונות קטנות עם גודל של מגה.... מישהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Oranili,

שלום אנשים, רציתי לדעת אם אני יקנה מפתח מקורי של WIN7 ULTIMATE נגיד... ויכניס אותו בווינדוס שלי עכשיו שהוא לא מקורי... זה יהפוך אותו למקורי?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by Ashand,

לפעמים אני מקבל מסך כחול בויסטה בפעולה רגילה ולפעמים במשחקים ההודעה היא: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. מישהו מכיר את הנושא? איך מתקנים או משנים הגדרות כדי לתקן? המערכת שלי היא: quad core q6600 BFG 8800GT OC ABIT IPro35 2GB DDR800 Vista ultimate תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. שלום אני שם במחשב עם WIN XP SP 2 את הSP3 שהורדתי מהאתר של מיקרוסופט (הXP בעברית והSP3 בעברית גם) והעידכון רושם לי: לתוכנית ההתקנה אין אפשרות לעדכן את קבצי WINDOWS XP מכיוון שהשפה המותקנת במערכת שלך שונה משפת העידכון מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משום מה לא מצליח למחוק קבצים מסוימים של ה-windows xp שלי נסיתי למחוק איזה סרט והוא רשם לי כאילו שההרד דיסק שלי מלא ואי אפשר למחוק את הקובץ וגם זה אמר את אותו דבר מתי שאני מנסה להעביר דברים מספריה לספריה זה משונה ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by kinggil,

ויסטה יפעל רק עם מעבדיי 64?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  20. Started by jambo7,

מה זה איך מטפלים בו ישנם תוכנות שמטפלות בזה תגובות

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by okarmi,

עדכון סיכום ביניים: כנראה שמקור הבעיה זה הדיירברים של USB2.0 של SIS בWin XP. אני פותח פרד בפורום חומרה להמשך פתרון שם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385921.0 הודעה מקורית: שלום לכולם, חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי הפסיקו לעבוד. לא משנה אם זה הכונן או המדפסת המחשב אומר שההתקן לא מזוהה. אני חושש שזה קרה בגלל שהKASPERSKY הסיר איזה וירוס בצורה אלימה מידי. המחשב נוקה כבר (אני מקווה) ואני מניח שהבעיה שנשארה היא בעיית תוכנה וצריך רק להתקין מחדש את הקבצים הקשורים לממשק הUSB אבל אני לא יודע איך לעשות זאת ואשמח לקבל עזרה בנושא. ניסיתי לפני זה לנסות בעזרת SYSTEM RESTORE אבל הלכתי הרבה אחורה וזה עדיין לא עובד. מערכת ההפעלה היא WinXP Home SP3 והוירוס שתקף הוא זה: http…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by MODY69,

שלום, אני צריך מספר אצבע לדברים הבאים: 1) כמה ערכי registry יש במחשב ממוצע? 2) כמה ערכי registry חדשים נכתבים ביום בממוצע? ברור לי שקשה מאד לכמת את זה כי זה מאד אמורפי. אני מחפש מספר שיהיה נכון לפחות בסדר גודל עבור הממוצע. כמובן שאם למישהו יש סטטיסטיקה של דברים כאלה מאירגונים או מהאינטרנט אני אשמח מאד לקבל את המספרים (אין לי צורך בשם של הארגון שעליו מדובר). תודה רבה, MODY.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Tamir3,

טוב שכחו מהשאלה הקודמת עשיתי ריסטרט וזה הסתדר, רציתי לשאול רק למה אי אפשר לעשות כלום על כונן C במחשב? אי אפשר להתקין עליו דברים ואי אפשר לשמור עליו דברים..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, יש לי DOK שהעברתי אליו את ההתקנה של וינדוס 8.1 בעזרת התוכנה Rufus. יש עליו עוד כ-11 GB פנויים. השאלה שלי אם אני יכול לשים עליו עוד קבצים כמו שירים, תמונות וכדומה מבלי שזה יפגע באפשרות להתקין ממנו וינדוס, או שהוא חייב להיות מיועד רק לוינדוס?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by etelsh4,

כשאני מפעיל את המערכת יש את כל השחור ויש מקום שרשום שיש שני Windows 7 יענו שתי בחירות של Windows 7, האם זה אומר שיש לי שני Winodws? זה סתם? זה יאט לי את המחשב?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.