Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היה לי תתצוגה המקדימה ו ויסטה כמו בתמונה ופתאום נעלם מישהו יודע איך מחזירים את זה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS VISTA, כשאני מנסה להכנס לאתר של מכללת ספיר אני נתקל בבעיה, עמוד הבית נטען מהר ואין איתו בעיה, כשאני מנסה להכנס לחלון "מידע ברשת" או "למידה ברשת" - במסכים אלה נמצא חומר הלימוד והודעות לסטודנטים, האתר עולה ממש לאט (יותר מ - 3 דקות זמן טעינה), כשדיברתי עם התמיכה של ספיר הם אמרו שהאתר לא תומך ב - IE7, ניסיתי להתקין גם FIREFOX וזה לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר דפדפן שיכול לעבוד עם האתר או דרך כלשהי להתקין IE6 על VISTA, או כל פתרון אחר? אני מאוד מרוצה מה - VISTA ויהיה חבל לי לחזור ל - XP. בתודה מראש לעוזרים. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני משתמש ב- xp ואני סובל כל יום שאני רואה את העננים המעצבנים בוולפייפר שלי. כל המערכת הזאת משגעת אותי ואני כבר משתוקק לפרמט ולהתקין את ה-98 SE הקודמת שלי, אלא שבזמן האחרון יותר מדי אנשים המליצו לי לנסות את ה windows 2000. לפני שהציעו לי להשתמש במערכת הפעלה זו ייחסתי אותה ל-NT מעודכנת ולא למערכת הפעלה בשביל משחקים ואינטרנט. מה אתם אומרים? האם כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רוצה להזמין תכנאי שיפרמט לי... אם יש לי תדיסק של הווינדוס איך אני עושה לבד? יש לי בכונן C תווינדוס והכל בD אני ישאיר את D רגיל איך אני עושה? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו נתקל בדבר כזה ובפתרון? זה מחשב שהיה עליו הרבה Spyware, ולא בטוח שהוא נקי לגמרי אבל פשוט יש לי בעיות לחבר אותו לרשת.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה, בזמן שאני מתקין דברים(תוכנות משחקים) אני לא יכול כמעט לעשות כלום במחשב הCPU לא גבוה אבל מראה שימוש בזכרון גם מעל 90% ויש לי 4GB.. אני לא יכול להפעיל שום דבר אפילו לגלוש באנטרנט קשה.. לפעמים גם עושה פריזים כאלה לכמה שניות.. וגם אחרי שההתקנה מסתיימת עדיין מראה שימוש ב70-80% זכרון ואני לא רואה בTM שום דבר שצורך כלכך הרבה.. אבל זה כאילו המחשב חוזר לתפקד בסדר בסופו של דבר. אז בסדר אפשר להגיד "מה הסיפור תחכה שהסתיים" אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להיות.. או שאני טועה? כי הייתי מתקין דברים בXP והמחשב היה טס הייתי פותח אפילו קבצי ראר ברקע בלי שום בעיה.. דבר שני ששמתי לב זה שלפעמים הHDD כאילו במצב המתנה ולפעמים שאני מפעיל שירים אני שומע אותו נדלק ורק אז מתחיל…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה של איטיות בעלייה של Win7. אחרי שאני עושה Logon המסך נשאר שחור לכמה דקות עד שה explorer.exe עולה ואני יכול להתחיל להשתמש במחשב. גיליתי שהבעיה נובעת מהכריס רשת. לוקח לו הרבה זמן להעלות אותו או משהו כזה. (לפעמים הוא מעלה את הexplorer.exe ואז אני רואה שהוא תקוע בזיהוי של הרכטיס רשת. באותו זמן אני מנסה להכנס ל ncpa.cpl וזה נתקע...) מחיפוש בגוגל מצאתי את זה: http://superuser.com/questions/484424/delayed-startup-of-network-icon-wi-fi שם הוא ממליץ להעביר Service-ים מסויימים ל Automatic Startup - הבעיה שזה גם לא עזר... כרטיס הרשת שלי - TP-LINK TL-WN821N גירסת דרייבר - 2.0.0.53 מישהו מכיר ? אפשר עזרה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב נייד עליו מותקנת מערכת הפעלה Windows XP Home התקשרתי למיקרוסופט לבקש מספר לקוח כדי להכנס לפורום החדש שלהם. לא בקשתי תמיכה ולא עזרה רק להיכנס לפורום. הם טוענים שלא מגיע לי כי המערכת מותקנת על המחשב. שאלתי אותם " אז מה ההבדל בין לקוח שקנה מחשב עם מערכת הפעלה חוקית לבין סתם מעתיקן שלא שילם אגורה על התוכנה. תתפלאו" התשובה הייתה אין הבדל " והפנו אותי לקומפק . אז תענו לי בשביל מה לקנות תוכנה חוקית או מחשב עליו מותקנת גירסה כזו אם מבחינת מיקרוסופט אין לך שום זכויות. ואחר כל הם מתלוננים שאצלנו בישראל לא קונים תוכנה רק מעתיקים. קודם שיתנו יחס מועדף למי שכן קונה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי התקין וינדוס אקס פי על 98 ולפי מה שראיתי הוינדוס נשאר אבל הוא לא נותן אפשרות בהתחלה לבחור בין שני המערכות הפעלה, אני יודע שצריך לערוך את הBOOT.INI אבל לא יודע למה בדיוק לשנות, שני המערכות מותקנות על כונן C. ד"א חיפשתי גם בגוגל אבל לא מצאתי מה צריך לערוך ל98 תודה. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יכול לסדר את התפריט הזה כך שלמלעה יהיו התקיות ולמטה הסמלים?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ליצור קובץ התקנה מותאם ל WIN7 - התקנה רגילה של הווינדוס שעימו יותקנו כבר מספר תוכנות שאני מעוניין בהם למה אני צריך את זה ? לעיטים קרובות אני מגיע לבני דודים ועם כל אחד אני מבלה מספר שעות לא מובטל בפרמוט המחשב והתקנת תוכנות. כך שהביקור שלי הופך עד מהרה ללא ידיעתי ליום של התקנות (יש להם ווינדוס חוקי עם רשיון) כך גם אצל בני דודים מהצד השני לכל אחד מהם יש תוכנות אחרות שהם רוצים שהתקין להם "על הדרך" ההתקנה של הווינוס לוקחת חצי שעה בערך והתוכנות שלהם עוד מספר שעות. המטרה : ליצור 2 או 3 מערכות ווינדוס מותאמות אישית (אחת לי , ועוד 2 לבני דודים) שכוללות את כל התוכנות הדרושות כבר בפנים. כך שבפורמט הבא אני יחסוך לי זמן וכוח הדבר היחידי ש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס VISTA 64BIT עם שני מחיצות (C ו D). הווינדוס מותכן על C ואני רוצה להגדיל את C כי הוא ממש גבולי.. (על D יש לי די הרבה מקום פנוי ).. איך אפשר לעשות זאת בלי פירמוט?
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
xp p sp1 heb הסרגל שפה בשורת משימות מיד חוזר לי איך שהוא פתאום למרות שאני מסיר אותו. (אני עושה נעל שורת משימות) וגם הסרגל "קישורים" ב"טול באר" למעלה, בדפדן, תמיד מופיע לי בכל דף חדש למרות שאני מסיר. איך מסירים לצמיתות?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ללקוח והוא מתקשר עצבני ורוצה שאני אתקין לו מדיה פלייר בעברית לXP SP2 שלו. הבעיה שאין שום מדיה פלייר בעברית שתומך בSP2, מה לעשות ? חשבתי להתקין לו LINGOWARE (למי שלא מכיר, תוכנה ישראלית של תרגומים) הבעיה שהיא מתקינה יחד איתה איזה 3 תוכניות ריגול מעצבנות. בבקשה עזרו לי, מאוד חשוב לי שהלקוח יהיה מרוצה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח IBM 120 GB הדיסק מחולק לשלוש מחיצות GB20 50GB 50GB מחיצה אחת של50GB נעלמה אך אני מאתר אותה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התוכנה windows defender מאיטה את המחשב? יש לי אנטיוירוס ואף פעם לא השתמשי ב windows defender עכשיו הפסקתי אותה כדאי להדליק אותה בחזרה?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש מאייבורי, עם Windows 10 Home OEM. גרסת הבילד היא 10240. כשאני מנסה לבדוק אם יש עדכונים, אני מקבל באופן קבוע שגיאה שכזו: ניסיתי לחפור ולחפור, וה"פתרונות" המוצעים כולם מתוסבכים. הבנתי שהשגיאה הזו נפוצה עם הבילד שלי. לא ברור לי כיצד יתכן שמיקרוסופט לא מתקנים את זה, זה פשוט נשגב מבינתי. מישהו ניתקל בזה, ויודע מה לעשות? אם לא, מהי ה"כתובת" הנכונה לפניה פה, אייבורי או מיקרוסופט בעצמם?(יש לי תחושה ששניהם ינפנפו אותי). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב ככל הידוע לי ולכם מערכות הפעלה 64 ביט יודעות לנצל גם מעל 4 ג'יגה זיכרון וזו הסיבה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט למרות שהייתי מרוצה ב32 ביט! משם מה לאחרונה הסתכלתי במאפיינים וראיתי שהמערכת מזהה שיש לי 4 ג'יגה מותקנים אך רק 3.25 הם ניתנים לשימוש! אני לא בטוח במה שאני אומר אבל נראה לי שבהתחלה כשהתקנתי זה היה מראה שימוש מלא בכל ה4 זתומרת שמשהו השתנה איפשהוא בדרך השאלה היא מה?! אשמח לעזרה בהקדם לפני שאני מתקין ווינדוס מחדש!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי XP, הכל הלך חלק, אבל אחרי שסיימתי את כל התקנת הדרייברים והתוכנות אז אני מנסה לפתוח את הכונן היחיד שיש לי© והוא לא פותח, אלא נותן לי הודעה של פתיחה באמצעות. אני יכול להגיע לקבצים רק דרך ה"סייר", אבל איך אני מסדר את זה שזה לא יהיה מעיק ? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב פתאום מתחיל להיות כבד, ואז שבדקתי ב task ראיתי ש 54 מגה זיכרון מתוך 512 פנוי, ושהזון אלארם לוקח לי כ 150 מגה, אימיול עוד 130, והמעבד על 70 אחוז עבודה בגלל איזה קובץ בשם lvhisvc.exe. אני מסיים את העבודה של הקובץ הזה והוא לא רוצה להעלם הוא רק מפסיק את הפעולה שלו והמעבד חוזר למצב הנורמלי, אבל שאני מדליק את המחשב שוב פעם זה קורה ונורטון הזה לא מוצא כלום. בסופו של דבר אני נשאר עם 40-50 זירון פנוי ולא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי.. למי שראה את האשכול הקודם שלי - בסוף התקנתי Vista Lite, ועדיין אני מחכה להצעות לאנטיווריוס. בכל מקרה - אחרי שהתקנתי את המסנג'ר כל הטקסטים שבילט אין בעברית - יוצאים בסדר גמור, גם רוב הכינויים של האנשים (גם עברית וגם אנגלית), אבל - כל הדברים שאני כותב - הכינוי שלי,הודעה אישית, שמות של קבוצות וכינויים שאני נותן לאנשים - יוצאים בעברית אבל תוך כמה שניות הופכים לג'יבריש משונה. כל ההגדרות בהגדרות של המחשב מוגדרות על עברית\ישראל וכו'. אשמח לכל עזרה אפשרית מצ"ב תמונה (בעיקר מעצבנת אותי ההודעה האישית). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
האם הגיוני שה-explorer (לא הדפדפן) של חלונות משתמש בכל כך הרבה זיכרון? 38,000 K [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה, אם זה לא מתאים לכאן - בבקשה העבירו. בכל אופן, זו הבעיה: החלטתי לשדרג את המערכת שלי ע"י החלפת הכונן הקשיח המזדקן שלי (IDE) בכונן מהיר ושמנמן יותר (SATA). בכדי שאוכל להעביר את כל החומר בהתחלה פשוט חיברתי את הכונן החדש במקביל לישן, התקנתי על החדש מערכת הפעלה והעברתי את כל החומר הנחוץ מהכונן הישן - מה שקרה היה שכשהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות פשוט לבחור בין שתי מערכת ההפעלה (זו שמותקנת על הישן וזו שמותקנת על החדש). לאחר שסיימתי את ההעברות פשוט ניתקתי את הישן, אבל עכשין נראה שהמחשב לא מזהה אף מערכת הפעלה (אבל כן מזהה את הכונן עצמו כנראה .. לפי הבאיוס). איך אני יכול להסביר למחשב החמוד שלי שהוא צריך להפעיל את המערכת הפעלה שלי ? D: תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-