עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by fuichtva,

התקנתי XP באנגלית, יש אופציה לכתוב גם בעברית. שאלתי האם וכיצד ניתן להפוך את כל מערכת ההפעלה לממשק עברית?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שיחקתי בקומנדוס 3 ועכשיו אני לא מצליח להסיר אותו מ"ההסרה והוספה" אני יודע שפעם היה בנורטון מין כלי הסרה כזה שאפשר להסיר מהמחשב וזה היה מסיר גם מהרשימה והשאלה שלי היא אם יש כלי כזה או תוכנה שבאמצעותה אוכל לבצע את ההסרה בשלמותה ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה השגיא שאני מקבל שאני מדליק BF2 וגם ניסיתי להתקין התחלה וזה מביא לי איזה ERROR של MD5 CHEK באיזה קובץ ואז אי אפשר להמשיך (אבל באקס פי זה עובד מצויין) עזרה מישו יודע מה איך ולמה ?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  4. שלום לאחר שעשיתי עדכון מהחנות ל 8.1 , באתי להיכנס ל LOG IN ואחרי שאני מזין את הסיסמא הוא נותן לך מסך שחור ומראה לי רק את העכבר. הדברים שניסיתי לעשות הם: 1. נכנסתי למצב בטוח וגם שם הוא עושה לי את זה. 2. ניתקתי את המסך טלוויזיה מהמחשב וזה עדיין מראה לי מסך שחור. אין לי איך להגיע לשולחן העבודה בשביל לעדכן את הדרייבר, תודה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by הגיימר,

יש לי מחשב ווינודס 7 אחרי כבוי פתאומי כשהסייר לא הגיב נוצר מצב שהווינדוס עולה חלק אך המסך שחור בלי סייר כלל רק סמן העכבר בלבד וניסיתי תיקון אתחול ושחזור .התיקון גילה שהכול תקין והשחזור לא עובד אשמח לפתרונות נ.ב סליחה אם לא פעלתי לפי חוקי הפרום תודה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. לפעמים (כערך כל שלוש או ארבע פעמים) שאני מדליק את המחשב העכבר והמקלדת מספיקים להגיב כבר כשהwindows עולה עם התוכנות שהוא מפעיל בכל פעם שהמחשב עולה ורק reset פותר את המצב. יש גם פעמים שהמחשב דולק כבר זמן מסוים ופתאום העכבר או רק הכפתור הימני שלו מפסיקים לעבוד. למישהו יש מושג אין לפתור את זה? נראה לי שזה התחיל אחרי שהתקנתי את העידכון האחרון של windows

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  7. אהלן חברס עשיתי כמה ניסויים עם העלמות קבצים ויצא שהעלמתי את פרוגרם פיילס ... חחחח איך אני מחזיר אותו ? תודה מראש, מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא ידעתי לאיפה לשייך את ההודעה הזאת..

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by blue wings,

שלום לכולם. סוף סוף החלטתי לשים על המחשב P3 הישן שלי את windows 2000. עד עכשיו קיים עליו הXP והוא פשוט לא סוחב. נתקעתי בבעיה עם הדרביירים, קשה למצוא את הדרייברים של המחשב כיוון שהוא ישן אני יודע שקיימות תוכנות כמו Driver Genius ודומות שיודעות לבצע גיבוי של הדרייברים ולאחר הפירמוט הם מותקנים לבד, אך במקרה שלי הדרייברים לא לאותה מערכת הפעלה אז אני לא יודע אם זה יתמוך. אשמח לקבל הצעות ולשמוע על תוכנות נוספות אם קיימות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by Oranili,

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  10. אני רוצה לכבות מחשב שלי (חלונות אקס פיי סי.פיי 1) אבל הרבה זמן לכבות מחשב שלי לפני מופיע "שומר לגדרות" למה? מה פתרון בעיות? תודה מראש ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by meir61,

בין 32 ל64 win xp bit .סליחה על הבורות.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  12. יש לי IE 6 SP1. אתמול כשבאתי להוריד קובץ אז לחצתי בטעות שלא יראה שוב בקשה. אז עכשיו הוא אוטמטי מוריד את הקבצים בלי לשאול לTemporary Internet Files. כיצד אני מחזיר את האפשרות שהוא יציג לי אם אני רוצה לשמור או לפתוח את הקובץ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. השאלה היא כנ"ל . כי אני כל הזמן מוריד תוכנות והן לא עובדות כל מערכת ההפעלה של 64BIT !! והבעיה הגדולה ביותר אצלי היא שהזכרון הפנימי של המחשב הוא 4 גיגה וזה קצת בעייתי כי אני לא מוותר על 500 מיגה סתם . אתם יודעים כי ה32BIT לצערי לא תומך ביותר מ 3.5 גיגה . אז מה הפיתרון !!! אלוהים אדירים אני אתפוצץ אם לא אמצא פתרון לזה !!! תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by club_501,

מה לעשת??? כל פעם שאני מנסה למחוק את הקובץ יש הודעה שאומרת שהקובץ בשימוש

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by IlanF,

במחשב הישן שלי היתה לי אפשרות לכתוב משהו עם העכבר והווינדוס היה מתרגם לי את זה לטקסט. במחשב החדש אני לא מוצא את האפשרות הזאת... איך אני מוסיף אותה? (אנגלית, אם אפשר שיהיה גם עברית) שכחתי להוסיף.. בדקתי בHELP איך להוסיף את התמיכה בזה... אבל יש בעיה... יש לי OFFICE 2007 ENTERPRISE ואין בו את האפשרות Alternative User Input

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by msy,

כשאני נכנס למחשב ניתנת אפשרות לבחור במערכת הפעלה 98 או אקס פי . 98 נמצא בכונן C ואקס פי ב F . אני רוצה שתהיה לי מערכת אחת בלבד במחשב אקס פי ושהכניסה תהיה מיידית. כיצד אני מוחק את וינ 98 ? האם מסיפקה כניסה לכונן F ומחיקת כל תוכן כונן C . תודה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by picklaro,

שלום,יש לי ווינדוס XP באנגלית,הווינדוס לא כולל משיום מה תמיכה בעברית כיצד אני יכול להתקין עליו תמיכה בעברית? חיפשתי ברשת עבור חבילת עברית או משהו דומה ללא תוצאות.(אני כותב ממחשב אחר) כמו כן משום מה האייקונים על הteskbar אצלי מטושטשים ו"מפוסקלים" מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  18. היי, אם אני מאתחל את הכונן,אשר בו מותקנת מערכת ההפעלה,ע"י ניהול הדיסק - אני אוכל לאחר מכן,להתקין את מערכת ההפעלה בכונן אחר - האם זה נחשב להסרת מערכת ההפעלה? תודה רבה מאוד מראש .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. טוב אני משחק באיזה משחק יוצא ממנו ופתאום כל האייקונים שהיו לי על המסך נעלמו! ואני לא מצליח אפילו לשים על שולחן העבודה קבצים אפילו י אפשר לשים עליו כלום! אני משתמש ב XP Pro יש איזו דרך לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by haimon_v,

קרה לכם פעם שאתם יכולים לסמן כמה קבצים או לבחור את כולם עם ה shift / ctrl על הדסקטופ, אבל בכל מקום אחר במחשב - זה לא ניתן? אני כבר משתגע מזה - לא יכול להעתיק כמה קבצים ביחד וצריך להעביר אותם אחד אחד. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של המקלדת (microsoft multinwdia) וזה לא עזר. מקווה שמישהו יוכל לעזור...

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by bh1811,

התחילה לקפוץ לי הודעה די מעצבת שמופיעה כל 20 דקות בערך... היא נראית כמו הודעה פנימית של המחשב ואומרת לי שהמחשב שלי נגוע בספיוורס ושואל אותי אם אני רוצה להתקין תוכנה שתוציא לי את הספיווארס מהמחשב. אתם יודעים אולי איך להוציא את ההודעה המרגיזה במחשב שלי? האם כדאי להתקין את התוכנה שההודעה מציעה? צילמתי את המסך כדי שיהיה לכם יותק קל לעזור לי: דרך אגב-בתמונה של המסך שלי הצטלמתי בקניון בהרצליה עם השחקנים של אירלנד:רוי קין ועוד אחד שלא מכיר אותו

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  22. פתאום באמצע החיים המחשב שלי החליט שאחרי רבע שעה שלא נוגעים בו הוא מתחיל לבצע איחוי. זה די מעצבן... שומעים את המחשב פועל (לא מסוגל להשאיר אותו דלוק בלילה) והוא מגיב לאט כשחוזרים לעבוד. בדקתי ומצאתי שזאת פעולה שמופעלת בXP בתור ברירת מחדל אבל אמורה להסתיים מהר, רק שאצלי זה לא מצליח. הבנתי שזה מתקשר למפתח הבא ברג'יסטרי: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Dfrg\BootOptimizeFunction ככה זה נראה אצלי: דבר ראשון הייתי רוצה לדעת אם גם במחשב שלכם Enable מכיל את הערך Y (כלומר הפעולה הזו מופעלת)? הבעיה אצלי זה שבOptimizeComplete כתוב No ובOptimize Error רשום No Free Space. אני זוכר שלפני כמה ימים השגיאה הייתה שונה, ואז עשיתי בדיקת דיסק או משהו והיא השתנתה לNo Free Space. ולא…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by rabbit,

תראו יש לי במחשב אקספי התקנתי את כל מה שצריך נגד הבלאסטר והכל בסדר.. עכשיו עשיתי רשת עם עוד מחשב שבו מותקן 98 בשנייה שבה שיתפתי את החיבור לאינטרנט המחשב השני קרס אני מעריך שזה הבלאסטר כי הוא מכבה את המחשב עכישו השאלה שלי איך אני מונע את הבלאסטר ב98 ?? זה לא אמור לפעול רק על אקספי???

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by mokisho,

יש לי דיסק און קי 4 גיגה אם אני אשתמש בו לוינדוס XP בתור כונן לזיכרון וירטואלי זה לא יהיה יותר מהיר מאשר H.D

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה לשכפול דיסקים קשיחים, יצירת image ופתיחת image לדיסק - התוכנה תעבוד מתוך Windows XP. הדיסקים לשכפול הם דיסקים קשיחים נוספים שמתחברים למחשב (דרך חיבורי SATA אחרים בלוח) ולא הדיסק שממנו עובדת מערכת ההפעלה באותו רגע - התוכנה יכולה לשכפל XP, VISTA ו 7 (כרגע הכי חשוב שתדע לשכפל XP) - התוכנה יכולה לקחת דיסק קשיח ריק (ללא MBR), ולשכפל אליו (נניח מתוך image) כולל MBR תקין, כך שהוינדוס יוכל לעלות מהדיסק הקשיח שמתקבל - התוכנה חינמית, עובדת לזמן לא מוגבל, ולא מכילה adware ודברים דומים, ולא משתילה כאלה בדיסקים המשוכפלים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.