עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Q6600 2GB RAM HD3850 הW7 מוריד FPS (כמו שהיה אז בויסטה) ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by orengore2,

היי התקנתי 7 RC בזמנו כשרציתי להסיר הבנתי שצריך רק למחוק ואותו מהBOOT שזה מה שעשיתי ואז למחוק רק את הקבצים מהכונן אה מה מה? אי אפשר למחוק כי הם מוגנים או משהו כזה. ואי אפשר לפרמט כי בטפשותי התקנתי על כונן שיש בו קבצים. ניסיתי לעבוד עם הAdmin כי לאפשר לקבצים להמחק, לא עוזר. אשמח לפיתרון

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Googleness,

ברשותי מערכת הפעלה Vista Ultimate 64bit ברגע שהמערכת עולה היא עובדת מצויין אפילו מהר יותר מXP בזמנו ובכללי אני מרוצה. הבעיה שלי מתחילה מתהליך האתחול שאיטי עד כדי כאב. רצתי על כמה מדריכים ברשת, ביטלתי את הAERO ועברתי לסגנון הקלאסי של חלונות (בינינו תמיד אני מגדיר סגנון קלאסי הAERO מזעזע), סדרתי את התוכנות שנטענות בבוט שייטענו רק דרייברים חיוניים ותוכנת האנטי וירוס (של מיקרוסופט היא קלילה גם ככה), רצתי על הServices של המערכת ולאחר בדיקה של מה כל אחד מהם עושה ביטלתי את כל המיותרים, ביטלתי את הVisual של הבוט (כלומר יש בוט עם מסך סטטי בלי האנימציות), ביצעתי ניקוי מחשב וסריקה של רושעות ושאר מזיקים. איחוי הדיסק פעיל אוטומטית (ידעתם שיש איחוי דיסק אוטומטי בויסטה?) וחוץ מזה אין לי…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. מערכות הפעלה 32Bit אינן מאפשרות גישה לכל נפח הזכרון (RAM) כאשר הוא עולה על סביבות ה-3GB. ה-1GB~ הנותרים שמורים לשימושי ה-BIOS וכמה דריברים לחומרה. בעקרון זאת מגבלה של מע' 32 ביט והיא אחת הסיבות העיקריות שאנשים בוחרים להתקין מע' 64 ביט כאשר ברשותם 4GB זכרון ומעלה. ישנה דרך לנצל את ה-RAM ה"מבוזבז" במע' 32bit, בדרכים פחות שגרתיות אך יעילות ורבות שימושים. מדובר בתוכנה היוצרת כונן וירטואלי בזכרון ה-RAM אשר מטבעו כונן זה יהיה מהיר ביותר, בהתאם למהירות ה-RAM שלכם. ישנן מס' תוכנות קיימות בשוק, חינמיות ובתשלום. בחרתי להמתקד ב Gavotte Ramdisk, תוכנה חינמית, יעילה, עובדת גם ב-Windows 7 ומסוגלת לגשת לזכרון השמור, אותו אנחנו רוצים לנצל האפשרויות המענינות לניצול הזכרון הזה ה…

• 49 תגובות
    • 11.1k צפיות
  5. שבוע טוב לכולם אז ככה משהו מוזר קורה לרזולוציה, התצוגה לא נמתחת ומשאירה לי פסים שחורים מסביב לשולחן העבודה, כלומר התמונה של שולחן העבודה מוקטנת. רק שאני שם רזולוציה גבוהה 1200 1900 אז זה מתפרס לי על כל המסך עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסך שהוא ATI 4870 PWOR COLOR 1GB גירסה 9.11 והדרייבר של המסך שהוא SAMSUNG T220P גם שהסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך עדיין נתקלתי בבעיה. אציין שבוינדוס ויסטה ואקס פי לא קרה לי תמיד המסך נמתח לקצוות. יש פתרונות לתופעה ?

6. אהלן אני מאתחל את המחשב לוחץ על F8 בכדי להכנס למצב בטוח אבל משום מה זה מדלג על מסל הבחירה ף איך להיכנס למצב הבטוח אם כך. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב, לפני כמה זמן התקנתי Vista 62 Bit על המחשב שלי , ויש לי משחק שקוראים לו Generals (מכירים ? ) הוא עבד לי על XP אבל הוא לא עובד על ויסטה .. יש איזו דרך להפעיל את המשחק על Vista 62 Bit ? בתודה מראש Mystery

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by nir1234,

שלום, windows xp לא מצליח לעלות אצלי. לא התקנתי כל תוכנה או דריבר בזמן האחרון. הוא מגיע למסך עם הלוגו של windows וה- progress bar מתחיל להיטען, ואז שוב עושה restart. המצב היחידי שבו מערכת ההפעלה כן עולה זה safe mode without networking. נואש לעזרה!

9. Started by neo690,

כשהווינדוס עולה ואני בוחר ביוזר שלי אז קצת אחרי שמופיע הרקע ושורת המשימות - המחשב תקוע, אי אפשר לפתוח את תפריט "התחל" וברגע שהסמן על שורת המשימות אז מופיע שעון חול ניתן להיכנס ל Task Manager ויישומים אחרים על שולחן העבודה זה המחשב: AMD Athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 Radeon X300SE 256Mb 1024Mb 400MHz DDR Western Digital 80Gb SATA 8Mb Buffer Windows XP SP3 מה גורם לזה להיתקע?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  10. קניתי windows 7 והתקנתי. עכשיו, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה מסך כמעט שחור (כמו שחור בהיר) ואין תצוגה חוץ מהעכבר.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by tamir6066,

היי,התקנתי WIN 7 על המחשב של אחותי,הכל עבר חלק וביום הראשון הכל העבד,אחרי כמה שעות התחילו פריזים לעיתים דחופות.לפעמים כל כמה דקות ולפעמים 40 דקות.מה לעשות?יש לציין שעד הפריז הוא עובד חלק ומהר וזה קורה באופן פתאומי.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  12. צריך התקנה חדשה או שיש אפשרות לשדרוג?

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by yair_zur,

מערכת הפעלה 32 או 64 ביט מה הבדל בין השניים??????-סליחה על הבורות 64 ביט ניראה שהוא מהיר מאחר והוא קורא במחזור אחד מה ש 32 ביט קורא בשני מחזורים אז למה שיהיה קיים מערכת הפעלה עם 32 ביט??? או לוחות שתומכים ב 32 ביט האים כל הלוחות תומכים בשני סוגי קריאת המידע??? כשאני קונה מחשב חדש איך אני מיתייחס לשאלות שהצגתי מיבחינת כל הרכיבים

14. Started by adilevy20,

שלום לכולם התקנתי WINDOWS 7 על מחשב ישן יחסית P4 2.4GHZ 768MB RDRAM GEFORCE 6600 256MB 320GB HDD המערכת רצה חלק יחסית אך יש בעיה אחת דיי מציקה כאשר אני מריץ את EXPLORER 8 המחשב נהיה איטי להחריד (מנוצל 70% מהזיכרון) ואם מנסים לצפות בסרטונים או בנענע 10 או MAKO למשל יש תקיעות בסירטונים וקירטועים זה נראה כאילו האקספלורר טוחן את המחשב ניסיתי להשתמש ב READYBOOST על CRUZER 4GB אבל זה לא עוזר יש למישהו פיתרון? אני משתמש במחשב הזה בעיקר לראות סדרות מהאינטרנט על גבי הטלוויזיה דרך S-VIDEO תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Coldmetal,

היי, התקנתי את וינדוס 7 בכונן C ועכשיו אני רוצה להתקין אותו בכונן E ולמחוק את הראשון שנמצא בגונן C. איך אני מוחק אותו? למחוק אחרי שאני מתקין או לפני?

16. אני מנסה ללכת לפי הוראות הסרטון הבא כדי לשחזר את המערכת ב- USB: הבעיה שתחת הפקודה list disc שנמצאת תחת windows\system32 המחשב לא מציג לי דיסקים כלל, אלא רק נותן רשימת פקודות זמינות.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by Joli,

מה המצב? יש לי שתי גגה זכרון במחשב וגם כששום תוכנה לא עובדת ברקע (חוץ מפיירפוקס ואימיול...) הוא משתמש לי ב - 800 M"B זכרון שז פוול... מה אפשר לעשות??? הינה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 אגב אני לא יודע אם זה ישנה אבל יש לי ווינדוס 7 64BIT תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  18. מצורפת הודעת השגיאה. השגיאה קוראת שאני לוחץ פעמיים על כונן D שהוא מחיצה בארדיסק שלי (לC המחיצה השניה אין בעיה להכנס). אציין שאני מצליח לגשן לכונן בעקיפין , למשל כתיבה בסייר, או דרך הסייר עצמו. משיטוט באינטרנט הבנתי שמדובר בסוס טרויאני או תולעת, סרקתי עם קרספרסקי מעודכן, מצא הרבה זבל אבל לא פתר את הבעיה. כמו כן כלי הסריקה של מקריסופוט (שמגיע בעדכונים) גם אל עזר. כמו כן בעצה שראיתי באינטרנט ניסיתי גם לעדכן את ההגדרות של IE ואפילו הורדתי IE8. גם זה לא עזר. בנוסף לכל אלו עשיתי גם שחזור אבל לצערי אולי לתאריך קרוב מידי, עכשיו הוא כבר לא נותן לי לשחזר לתאיריכים לפני הבעיה... מצורפת ההודעה, מקווה שתחסכו לי פירמוט, תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by slrr,

חחחח לא קצת טפשי?? זה אחד הדברים הבסיסיים של כל משתמש!!! אם אפשר הסבר הגיוני להונאה הזאת??? ואם אפשר להחזיר אותו, ואם אפשר אז שזה לא יהיה כאילו צריך להנדס מחדש את התוכנה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי שני הארד דיסקים על המחשב, ההארד דיסק הראשון הוא הארד דיסק ישן וקטן יחסית בנפח שלו והוא מחולק לשתי מחיצות שעל אחת מהן מותקן הווינדוס. ההארד דיסק השני הוא הארד דיסק חדש בנפח טרה,חילקתי אותו לשתי מחיצות,האחת בנפח 40GB שמיועדת למערכת הפעלה והשנייה לאחסון קבצים. אני רוצה להעביר את הווינדוס (XP) מהמחיצה הנוכחית שלו בהארד דיסק הישן למחיצה של ה40GB בהארד דיסק החדש, איך ניתן לעשות את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by curdi1,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של IBM - במהלך העליה של ה-Win_XP מתקבל מסך כחול עם ההודעה - Unmountable_Boot_Volume ונעשה ריסט אוטומאטי - קורה גם אם אני מנסה לעלות ב-Safe MODE ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרונות - האנגלית שלי גרועה מדי מכדי להבין את ההנחיות. בעיה נוספת - ממה שהצלחתי להבין יידרש להיכנס עם דיסק ההתקנה של WIN ל"ריפייר" - הבעיה שה-CD בלפטופ לא עובד. אשמח לשמוע הצעות ... תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SaXtoR,

קליק ימני על מקום מסוים בשולחן עבודה ---->> חדש -->> פתיחת מסמך טקסט חדש נעלם התוכנה עדיין קיימת במחשב ואני יכול להיכנס למסמכי טקסט קיימים לערוך אותם וכו'. איך אני מחזיר אותו להופיע פה? SP3

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם התקנתי עכשיו על המחשב הזה : T7500 2GB RAM 8400M GS והווינדוס לא זז כזה להיט כמו במחשבים האחרים... הוא זז פחות מהר מXP ... ואקספלורר הגלילה שלו איטית....... כמעט הכל איטי ובXP טס.. מה יכול להיות? דרייברים מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  24. נידמה לי שפה ושם קראתי שיש בעיות להחליף מערכת הפעלה במחשבים ניידים... לי יש נייד של אייסר = שיש לו תוכנה הגנה (אני חושב) כנגד קריסות וכאלו רציתי רק לברר עם מי שכבר החליף מערכת הפעלה 1. איך אני מתקין WIN7 ? באופן רגיל ? דרך הכונןDVD ? 2. כרגע הכונן מחולק לשתי מחיצות - האם אני יכול פשוט להתקין על המחיצה הראשונה שבה נמצאת הויסטה כרגע? 3. איך אני משיג אופיס 2007 סטודנט ? להתקנה מחודשת? תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. Started by Adir207,

יש לי ווינדוס 7 64 ביט ומשום מה לפעמים כשהמחשב נכנס למצב שינה (כזה שאני מזיז את העבר ומגיע לשולחן העבודה) ואני יוצא ממנו לאחר זמן מה רק העבר מגיב ואי אפשר ללחוץ על כלום וחייבים לעשות ריסט למחשב. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.