עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, לפני כמה זמן התקנתי Vista 62 Bit על המחשב שלי , ויש לי משחק שקוראים לו Generals (מכירים ? ) הוא עבד לי על XP אבל הוא לא עובד על ויסטה .. יש איזו דרך להפעיל את המשחק על Vista 62 Bit ? בתודה מראש Mystery

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by nir1234,

שלום, windows xp לא מצליח לעלות אצלי. לא התקנתי כל תוכנה או דריבר בזמן האחרון. הוא מגיע למסך עם הלוגו של windows וה- progress bar מתחיל להיטען, ואז שוב עושה restart. המצב היחידי שבו מערכת ההפעלה כן עולה זה safe mode without networking. נואש לעזרה!

3. Started by u_o,

אחרי 15 שעות בערך המחשב מראה לי מסך כחול וזו לא בעיה ברג'יסטרי אפילו צילמתי את זה בוידיאו בפלא אולי אני יעלה אם יהיה ביקוש הלכתי לחלון EVENET VIEWER וזה מה שהוא אומר לי Faulting application ANIWZCSdS.exe, version 1.0.3.7034, faulting module user32.dll, version 5.1.2600.2622, fault address 0x00017029. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. זה קרה בזמן המדויק של הבעיה בתוכן של תוכנות חשוב לציין שזה התחיל לקרות אחרי שחיברתי סינטיזייזר כולשהוא וכרטיס קול כניראה הבעיה היא המשכתי את המחקר שלי לגבי זה בגוגל כניראה זה וירוס האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by neo690,

כשהווינדוס עולה ואני בוחר ביוזר שלי אז קצת אחרי שמופיע הרקע ושורת המשימות - המחשב תקוע, אי אפשר לפתוח את תפריט "התחל" וברגע שהסמן על שורת המשימות אז מופיע שעון חול ניתן להיכנס ל Task Manager ויישומים אחרים על שולחן העבודה זה המחשב: AMD Athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 Radeon X300SE 256Mb 1024Mb 400MHz DDR Western Digital 80Gb SATA 8Mb Buffer Windows XP SP3 מה גורם לזה להיתקע?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by davidz85,

שלום, לא ידעתי איך להגדיר את הבעייה כי היא מאוד מוזרה. לצורך ההשוואה, זה לא היה לי בויסטה. העניין הוא שכל כמה ימים הקבצים של הTHUMBNAILS נמחקים לי, וכל הם צריכים להיטען מחדש. מי שלא מבין על מה אני מדבר, אלה הקבצים שנשמרים כדי להציג מה שיש בתיקייה כמו קבצי וידאו תמונות וכו'.. וזה נמחק לי באופן אוטומטי בלי שאני אעשה שום דבר, זה מאוד מפריע כי הטעינה של כל הקבצים האלה מחדש מאוד מאטה את הכניסה לספריות, במיוחד בספריות שיש לי בהן המון קבצים של תמונות וידאו סרטים וכו'.. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבעייה הזו..

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  6. צריך התקנה חדשה או שיש אפשרות לשדרוג?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by yair_zur,

מערכת הפעלה 32 או 64 ביט מה הבדל בין השניים??????-סליחה על הבורות 64 ביט ניראה שהוא מהיר מאחר והוא קורא במחזור אחד מה ש 32 ביט קורא בשני מחזורים אז למה שיהיה קיים מערכת הפעלה עם 32 ביט??? או לוחות שתומכים ב 32 ביט האים כל הלוחות תומכים בשני סוגי קריאת המידע??? כשאני קונה מחשב חדש איך אני מיתייחס לשאלות שהצגתי מיבחינת כל הרכיבים

8. Started by orengore2,

היי התקנתי 7 RC בזמנו כשרציתי להסיר הבנתי שצריך רק למחוק ואותו מהBOOT שזה מה שעשיתי ואז למחוק רק את הקבצים מהכונן אה מה מה? אי אפשר למחוק כי הם מוגנים או משהו כזה. ואי אפשר לפרמט כי בטפשותי התקנתי על כונן שיש בו קבצים. ניסיתי לעבוד עם הAdmin כי לאפשר לקבצים להמחק, לא עוזר. אשמח לפיתרון

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Coldmetal,

היי, התקנתי את וינדוס 7 בכונן C ועכשיו אני רוצה להתקין אותו בכונן E ולמחוק את הראשון שנמצא בגונן C. איך אני מוחק אותו? למחוק אחרי שאני מתקין או לפני?

10. אני מנסה ללכת לפי הוראות הסרטון הבא כדי לשחזר את המערכת ב- USB: הבעיה שתחת הפקודה list disc שנמצאת תחת windows\system32 המחשב לא מציג לי דיסקים כלל, אלא רק נותן רשימת פקודות זמינות.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  11. קניתי windows 7 והתקנתי. עכשיו, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה מסך כמעט שחור (כמו שחור בהיר) ואין תצוגה חוץ מהעכבר.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by tamir6066,

היי,התקנתי WIN 7 על המחשב של אחותי,הכל עבר חלק וביום הראשון הכל העבד,אחרי כמה שעות התחילו פריזים לעיתים דחופות.לפעמים כל כמה דקות ולפעמים 40 דקות.מה לעשות?יש לציין שעד הפריז הוא עובד חלק ומהר וזה קורה באופן פתאומי.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  13. שבוע טוב לכולם אז ככה משהו מוזר קורה לרזולוציה, התצוגה לא נמתחת ומשאירה לי פסים שחורים מסביב לשולחן העבודה, כלומר התמונה של שולחן העבודה מוקטנת. רק שאני שם רזולוציה גבוהה 1200 1900 אז זה מתפרס לי על כל המסך עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסך שהוא ATI 4870 PWOR COLOR 1GB גירסה 9.11 והדרייבר של המסך שהוא SAMSUNG T220P גם שהסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך עדיין נתקלתי בבעיה. אציין שבוינדוס ויסטה ואקס פי לא קרה לי תמיד המסך נמתח לקצוות. יש פתרונות לתופעה ?

14. נידמה לי שפה ושם קראתי שיש בעיות להחליף מערכת הפעלה במחשבים ניידים... לי יש נייד של אייסר = שיש לו תוכנה הגנה (אני חושב) כנגד קריסות וכאלו רציתי רק לברר עם מי שכבר החליף מערכת הפעלה 1. איך אני מתקין WIN7 ? באופן רגיל ? דרך הכונןDVD ? 2. כרגע הכונן מחולק לשתי מחיצות - האם אני יכול פשוט להתקין על המחיצה הראשונה שבה נמצאת הויסטה כרגע? 3. איך אני משיג אופיס 2007 סטודנט ? להתקנה מחודשת? תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. תיראו את הלינק הבא ב EBAY מוכר עם הרבה מאוד קרדיטים חיוביים...שמוכר מערכת הפעלה WIN7 אולטימייט ב 27$ למעשה מוכר מיספר סידורי חוקי...לטענתו http://cgi.ebay.com/Original-Window-7-Ultimate-Key-32-bit-64-bit_W0QQitemZ220512954992QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item335798aa70#ht_500wt_1182 חבר שלי הוריד מהלינק שהוא סיפק = היתקין כבר על 4 מחשבים והכל תקין ומושלם מה דעתכם? האם זה הגיוני...מערכת הפעלה להורדה ברשת עם סיריאל חוקי ? בכזה מחיר?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by UrielZ,

לא מזמן רציתי להתקין וינדוס 7 כדי לבדוק אותה ועשיתי שטות. יש לי כרגע שתי וינדוסים, XP ואת ה-7 שאני רוצה למחוק. את ה-XP התקנתי במחיצה C שעשיתי בשבילו ואת ה-7 התקנתי סתם על מחיצה של משחקים. איך אני נפתר מה-7 מבלי לפרמט את המחיצה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by SinfuL-,

שלום לכולם התקנתי ווינדווס 7 הכל עובד מצוין ואני מרוצה מאוד ממערכת ההפעלה הזו לבנתיים. ברשותי רמקולים של לוג'יטק 5.1 ומאז התקנת הווינדווס לא שומעים ב2 הרמקולים האחוריים, הותקן דרייבר של SOUNDMAX ללוח אם שלי: ASUS P5B בבדיקה דרך הדרייבר ו/או דרך הבקר שמע בסרגל הכלים הרמקולים כן משמיעים את צליל הבדיקה אך כשאני שומע שירים/סרטים במדיה פלייר שומעים רק מהרמקולים הקדמיים, הסנטר והסאב. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה מראש, אריאל

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by Posford,

מדובר במערכת הפעלה 7. מה שלא היה קורה ב- XP, קורה בה. אם אני נכנס לתיקיה שיש בה תוכן גדול, הרבה תיקיות, משקל גדול ב- GB. לוקח לה זמן לטעון מעל 10 שניות. הפס הירוק רץ וצריך להמתין והוא מסתנכרן לאט ומרענן את עצמו ומוסיף עוד ועוד. למה זה קורה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Q6600 2GB RAM HD3850 הW7 מוריד FPS (כמו שהיה אז בויסטה) ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nadabometal,

שלום המחשב שלי נתקע בזמן עבודה ועשיתי לו כיבוי אלים (מהכפתור) כעת כל פעם שWINDOWS עולה הוא מריץ תוכנה של "תיקון אתחול" בסוף התוכנה הוא כותב "שלא ניתן לתקן את המחשב....לפנות למנהל מערכת". והמחשב נכה אחר כך אוטומאטי. מכירים את הבעייה? תוכלי אולי בבקשה לעזור לי? הWINDOWS הינו מקורי.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Joli,

מה המצב? יש לי שתי גגה זכרון במחשב וגם כששום תוכנה לא עובדת ברקע (חוץ מפיירפוקס ואימיול...) הוא משתמש לי ב - 800 M"B זכרון שז פוול... מה אפשר לעשות??? הינה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 אגב אני לא יודע אם זה ישנה אבל יש לי ווינדוס 7 64BIT תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by xgamer,

יש לי לוח טיפה ישן וHD שעובד ב SATA. הלוח לא מזהה את ה HD בביוס, אבל כאשר אני מתקין ווידנוס אז הווינדוס כן מזהה אותו. עושה פורמט והתקנה כפי שמופיע בהוראות ואז כאשר נדרש לבצע ריסט, הוא שוב לא מזהה את הHD ואז חוזר חזרה להתקנת שוב של הווינדוס. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by guy878,

חיפשתי גם בגוגל במלא אתרים באנגלית ושומדבר שמצאתי לא עזר לי ממש. גם באתר פה חיפשתי ואני לא יודע מה לעשות. אני מקבל שגיאה מס' 0x80070750 כשההתקנה מגיעה בערך ל25% בהרחבת הקבצים. המחשב חדש, בלי שום ווינדוס עליו, הדיסק הקשיח של סמסונג F3 מה אני עושה?

24. שלום לכולם התקנתי עכשיו על המחשב הזה : T7500 2GB RAM 8400M GS והווינדוס לא זז כזה להיט כמו במחשבים האחרים... הוא זז פחות מהר מXP ... ואקספלורר הגלילה שלו איטית....... כמעט הכל איטי ובXP טס.. מה יכול להיות? דרייברים מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by curdi1,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של IBM - במהלך העליה של ה-Win_XP מתקבל מסך כחול עם ההודעה - Unmountable_Boot_Volume ונעשה ריסט אוטומאטי - קורה גם אם אני מנסה לעלות ב-Safe MODE ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרונות - האנגלית שלי גרועה מדי מכדי להבין את ההנחיות. בעיה נוספת - ממה שהצלחתי להבין יידרש להיכנס עם דיסק ההתקנה של WIN ל"ריפייר" - הבעיה שה-CD בלפטופ לא עובד. אשמח לשמוע הצעות ... תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים