עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ac32.exe scsv.exe ultraiso setup בנוסף שגיאה Application Erorr זה כותב: האפליקציה לא תוכל להפעיל (0xc0000135) שלושת אלו מפריעים לחלונות 7 לעבוד באופן רציף. עזרה בבקשה, אני כבר מיואש! תודה (:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ערב טוב אני מנסה להגיע למסך בחירה שבו אני יכול לבטל את הנ"ל לחצתי F8 ו F5 ו SHIFT ומה לא - ומסיבה כל שהיא עולה לי מסך אחר כל פעם- כיצד עלי לפעול בכדי שאוכל להגיע למסך הבחירה ולבטל את השטות הזו . המקלדת שלי היא מקלדת רגילה והמחשב הוא מחשב נייח רגיל . תודה בתמונה זה החלון שאליו אני מגיע כל פעם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ari,

יש פקודה שכותבים ב"הפעלה" שחוסמת תוכניות נבחרות מלעלות בעת הפעלת המחשב מישהו זוכר אותה? האם אפשר להעלות שתי תוכניות באמצעות קיצור דרך אחד למשל קאזה ואקספלורר באמצעות קיצור הדרך של האקספלרר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם ראיתי כאן באתר ( ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי את זה ) שאיזה בחור שינה את הסקין של " ההתחל " למשהו אחר לגמרי ( כמו שמשנים סקין ל WINAMP ) למישהו יש מושג אך עושים את זה ומאיפה מורידים את זה ??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by silver,

שלום לכולם יש לי windows xp pro שעולה ישר בלי יוזר וסיסמה כאשר אני מנסה להיכנס לרגיסטרי אני מקבל הודעה Registry Editor Registry editing has been disabled by your administrator. OK

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ngc224,

הי, יש לי מחשב בן שנה בארך, וכבר תקופה ארוכה שבאמצע העבודה הוא פשוט עושה ריסטרט ואז מראה מסך כחול (כל פעם שגיעה אחרת), ואז יש כמה ימים (או שבועות) שהוא עובד רגיל ואז עוד הפעם עושה ריסטרט... ליפעמים גם העכבר לא עובד אחרי שאני מדליק את המחשב (אני חייב להוציא אותו מה USB ולהכניס שוב) לדעתי המחשב בכלל לא מתחמם.. מה יכולה להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ohadnir9,

כמו שכתוב בכותרת, פתחי הUSB הקדמיים לא עובדים לי. אבל יש סיבה שרשמתי את זה בפורום תוכנה ולא בחומרה - כי הם עובדים לשימושים אחדים כמו חיבור DOK או הטענת אייפוד, אבל אי אפשר להדפיס מסמכים כשהמדפסת מחוברת לאחד הפתחים הקדמיים, וזו הבעיה המרכזית שלי. כשניסיתי לחבר את המדפסת לאחוריים זה יצר "עותק מדפסת חדש" והדפסה אליו עבדה. הבעיה שאין לי פתחים פנויים מאחורה ואני חייב את המדפסת! ניסיתי להחליף שהמדפסת תהיה אחורה והעכבר יהיה קדימה - והעכבר לא תיפקד. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם. אחרי שנתיים החלטתי לפרמט את המחשב. עד עכשיו ה-WIN וכל התוכנות היו מותקנות על הארד דיסק ספציפי. עכשיו התקנתי את ה-WIN החדש על הארד דיסק אחר. בכל הפעלה המחשב מבקש ממני לבחור גרסה כי עכשיו הוא מזהה שתי מערכות הפעלה בשני הארד דיסקים שונים. הבעיה היא שעכשיו אחרי שהתקנתי את ה-WIN החדש. המחשב לא נותן לי למחוק או לפרמט את ההארד דיסק שעליו יושב ה-WIN הישן (כנראה כי עוד בהפעלה הוא ניגש אליו וזיהה את מערכת ההפעלה שיושבת שם ועכשיו הוא ניגש שם לקבצים לפעמים ואני לא יכול לפרמט את הכונן הזה). מה אני עושה? בנוסף, את מערכת ההפעלה החדשה התקנתי על כונן H ולמען הסדר הטוב אני רוצה שיקראו לו C. ניסיתי את Partition Magic Pro 7.0, אבל היא נתקעת באמצע (שוב, כנראה כי קשה עם שינויי שמות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי חבר'ה, יש לי 2 מחשבים - אחד שולחני ואחד נייד. על שניהם מותקן Windows 7. איך אני יכול לשתף קבצים כך שברגע שהנייד מתחבר דרך WIFI לראוטר הוא יכול לראות את הקבצים שעל המחשב השולחני (שאליו כמובן הראוטר מחובר פיזית) ? אשמח לעזרה... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. נתקלתי במונחים הללו מבחינת בסיס נתונים של אורקל והיתי רוצה לדעת יותר על הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by LTE,

שלום אני מקבל בזמן האחרון בעיית בעת העלאה של המחשב של BOOTMGR IS COMPRESSED ולאחר מכן המחשב לא עולה לי מה עושים ?? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום הערב אני מפעיל את המחשב שלי ופשוט אחרי שאני רואה את הלוגו של וינדוס 7 הוא לא ממשיך לעבוד ואני מקבל מסך שחור! ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לכל מיני תאריכים וקיבלתי שגיאה מספר 0X8000FFFF מה באפשרותי לעשות חוץ מלהתקין את הוינדוס מחדש? מדובר בWIN7 32 BIT תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. רק אני יודע שOEM אם אנלא טועה זה סתם רק דיסק בלי כל האריזה והחוברות הסברים וRETAIL זה כל החבילה - הדיסק קופסה חוברות הכל הכל.. (ד"א ההתמקדות שלי היא בXפ לא בויסטה) אבל בתוכנה עצמה יש הבדל? זתומרת אני משום מה הבנתי XP OEM יהיה אפשר להתקין אותו על מחשב אחד ואחר כך אם אני בא לקנות מחשב ואז להתקין עליו את אותו הווינדואוס אז לא אפשרי או שמהו כזה וכאילו RETAIL זה כן אפשרי? אני שואל מתוך עניין אבל גם כיא יזה חבר אחד שלי נואש מהעותקים הלא חוקיים שהוא משיג/מוריד והוא חושב כבר ללכת על קנייה אז זה סבבה גם ללכת על OEM? כי הפערי מחירים בין OEM לRETAIL די רציניים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, עוד מעט אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה ראם והבנתי שעם 32 VISTA bit, מע' ההפעלה לא תזהה את כל הראם.. אז חשבתי לקחת את ה 64 bit. מצד שני, הבנתי גם ש ה 64 bit לא תומך בהרבה דברים, כלומר שלא כדאי לקחת אותו. הצרכים הבסיסיים שלי כגיימר הם משחקים כבדים ולא עבודה עם תוכנות שונות או דברים אחרים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום יש לי בעיה בהתקנת אנטי וירוס על win 8 התקנתי אותו הכל עבד טוב אבל בסוף זה מראה לי שגיאה , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. הייתי באמצע REPAIR של התוכנה Adobe Acrobat Pro 9.5.5 ולקח לה המון זמן אז פשוט רציתי לבטל בכדי להסיר את התוכנה לגמרי במקום לעשות REPAIR. לא הייתה לי אפשרות לביטול אז ביטלתי דרך מנהל המשימות. מפה לשם, עשיתי ריסטרט למחשב ואז כשנכנסתי להוספה והסרה של תוכניות, נעלם כל המידע לגבי כמעט כל תוכנה שמותקנת אצלי. תמונה מצורפת. ויש גם פה דוגמא בדיוק למה שקרה לי: http://www.eightforums.com/general-support/31364-missing-program-information-details-add-remove-programs.html הורדתי את התוכנה בדיוק כמוהו, עשיתי הסרה, הגעתי לשלב הרג'יסטרי ובטעות עשיתי ביטול ונעלם לי החלון ולא מחקתי שום דבר מהרג'יסטרי ששייך לתוכנה (היו די הרבה ולא ידעתי במה לבחור ובמה לא כי בחרתי באפשרות "מתקדם" אז ביטל…

17. Started by dmx,

שלום יש לי Laptop יחסית ישן... שידרגתי אותו קצת מהתחלה שקיבלתי אותו... תסתכלו על המפרט שלי ותגידו לי איזה Win עדיף כרגע... כי עכשיו אני עובד עם 95 והוא עושה לי בעיות... (כן פירמטתי כמה פעמים)... אולי עם אני יוסיף עוד 128 SDRAM אני יוכל להריץ XP?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bilbo6,

שלום ביצעתי לאחרונה פרמוט למחשב שמריץ WIN 7 לאחר ביצוע עדכוני תוכנה של ווינדוס, המחשב מאתחל את עצמו ואז קורה אחד מ-2 הדברים הבאים: 1. המחשב מתחיל לעלות, רואים את הזמל של WIN 7 ואז המסך נהיה שחור ללא תגובה והמחשב פועל רגיל או כך זה נראה. 2. המחשב מנסה שוב ושוב לעלות ולא מצליח. ב-2 המקרים, אם אני עושה כיבוי ידני מכפתור ה - ON/OFF ומדליק שוב המחשב עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? החלפתי סוללה פנימית לחדשה אם זה עוזר לפרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eli_ha5,

שלום לחברי הפורום בהפעלת המחשב הוא נתקע על מסך החשבונות .(למרות שלא הגדרתי חשבונות) ועל מסך זה לא מופיעים חשבונות אפילו של אדמינסטרטור.ולכן אי אפשר להמשיך .ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא ביצע הפעלה רגילה לאחר שבחרתי במצב בטוח .איך גורמים למחשב להמשיך לעלות.דרך אגב הווינדוס הוא xp תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ag43,

אני מעוניין להתקין XP על הנייד שלי בתור DUAL BOOT עם הויסטה שכבר מותקנת. לפי המדריכים שקראתי יש צורך להשתמש באפשרות FIX MY COMPUTER (לאחר התקנת XP) שנמצאת באפשרויות הBOOT של הויסטה. הבעיה היא שעם הניידים של לנובו לא בא דיסק התקנה של ויסטה אלא מחיצת גיבוי נפרדת שממנה ניתן לשחזר את המחשב למצבו המקורי (ללא תהליך התקנת הויסטה). שאלתי היא: כיצד ניתן להוסיף את מערכת ההפעלה WINDOWS XP לנייד שכבר נמצאת עליו ויסטה כאשר דיסק התקנת ויסטה לא נמצא בידי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן אנשים תודה על הרצון לעזור אם הצלחתם וגם אם לא.. יש לי Win XP Pro עם SP2 מחשב P4 2.66 זכרון 256 ודיסק קשיח 80G עם 6G פנויי בכונן C (אני מציין כמה מקום פנויי כי הזכרון וירטואלי זה על המקום פנויי אם אני לא טועה תקנו אותי אם טעיתי) ומלא פעמים שהמחשב בכלל לא כבד..בלי אמיול בלי שום תוכנה כבדה..פתאום מופיע לי שיש לי זכרון וירטואלי נמוך....מה עושים בנידון?? זה מוגדר לי כרגע בצורה כזאת drive C: Intial size 200MB maximum size 1500MB Drive D: אין כלום מישהו יודע למה זה קורה ההודעה הזאת שהזכרון וירטואלי נמוך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dan9,

היי מהיכן אני יכול להשיג עברית לWINDOWS 7 32 BIT גירסה 7264? הפכתי את הרשת ולא מצאתי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

כידוע /לא ידוע הויסטה נפרץ.. ורציתי לדעת אם יש בכלל טעם להתקין אותו? בלי קשר את מערכת שלי אתם יכולים לראות בצד,היא יכול להפעיל אותו על מקס אני מאמין אבל השאלה אם למשל כל התוכנות שתומכות בXP תומכות (עכשיו) בויסטה?, כאילו יש לויסטה תמיכה לאחור?,אם כן יש שיפור? עד כמה ה64 ביט שמערכת יכולה להציג ישפיע עלי,אני יוכל לראות סרטים יותר יפה?,רק תשולחן עבודה..? בכל אופן אשמח לתשובה מפורטת מאוד בקשר לשאלה אם יש טעם להתקין ויסטה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by אנדי,

היי לכם, בימים הקרובים אמור להגיע אלי מחשב שולחני חדש שהזמנתי לאחרונה, ובמקום להתקין את מערת ההפעלה ואת כל היישומים מחדש, אני מעוניין להעתיק את כונן המערכת של המחשב הישן למחשב החדש. השאלה שלי היא זו - האם בישומים שמבצעים את הפעולה הזו (כמו למשל acrins true image) ניתן לבצע שכפול של כונן מערכת ללא מנהלי ההתקנים ששייכים למחשב הישן? איך בכלל ניתן להפעיל את המחשב החדש מכונן המערכת הישן, כאשר מנהלי ההתקנים שמותקנים בו שייכים למחשב הישן? שאלה כזו אגב, כבר הועלתה כאן ב- 2012, אבל לא ממש הבנתי את התשובה. אולי היום יש שיטות מתקדמות יותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני צריך להחליף למישהו Windows XP באנגלית ל- Windows Xp בעברית. מותקן אצל אותו הבנאדם כבר Windows באנגלית אך הוא רוצה לשנות אותו לעברית (שבמקום Start יהיה התחל וכדומה) ויש ברשותו דיסק של XP בעברית. עכשיו השאלה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כל הווינדווס מחדש ולפרמט, או שאיכשהו אני אוכל להוסיף שתהיה תמיכה מלאה בעברית מהדיסק בעברית. מעין Update כזה. תודה רבה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.