Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי windows xp pro שעולה ישר בלי יוזר וסיסמה כאשר אני מנסה להיכנס לרגיסטרי אני מקבל הודעה Registry Editor Registry editing has been disabled by your administrator. OK
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב Laptop ובו Windows Vista Home pre. בהרצה הראשונה נדרשתי לבצע מספר הגדרות כמו שם משתמש וכדומה, ולאחר מכן המחשב הכל לעבוד באופן רגיל. לאחרונה העתקתי קבצים לספריית C:/program files והחלטתי להעביר אותם לספריה אחרת, אך המחשב לא אפשר לי למחוק אותם. הוא אמר שאין לי הרשאה למחוק אותם. אני המשתמש היחיד במחשב. איך אני יכול להיות בעל ההרשאה למחוק ולהזיז קבצים באופן חופשי מבלי שהמחשב יסרב לבצע זאת ? בנוסף, אני לא מרוצה מהסדר שה VISTA עושה בתפריט ה run->programs ואני רוצה קצת לשנות. איך אני עושה זאת ב VISTA (אני יודע שב XP למשל האפשרות הזו נמצאת ב properties של ה Task bar למטה ומשם ל start menu ולאחר מכן customize ו advanced)? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם?!!!!!! יש לי בעיה שכאשר אני נכנס למחשב ואני לוחץ להתחבר לאינטרנט אז לוקח לי כ- 2 דקות עד שהא פותח חלון התחברות וזה ממש מעצבן יש למישהו פיתרון??? (פעם זה לא היה ככה וזה היה לוקח פחות משניה עד שהחלון היה מופיע) :
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.... לפני איזה חודשים התקנתי winxp בשני המחשבים שלי והתקנתי גם את הsp1. הוינדוס היה activate - לא גרסה של שלושים יום..... לפני שבוע וחצי הארדיסק של ibm 40GB נדפק- הוא התחיל להיות איטי מאוד (2 מגה לשניה במקום 18). מחקתי את כל המחיצות, התקנתי מחדש וזה לא עזר....40GB הלכו... יומיים אחרי זה זה קרה במחשב השני - 20GB הלכו שבועיים הייתי תקוע עם הארדיסק של 0.8GB והלכו לי 7GB של MP3...........ח-ר-א :'( היום קיבלתי שני הארדיסקים חדשים והשאלה שלי היא: הXP דפק את הדיסקים או משהו אחר?(לא היה לי אף פעם בעיות עם הארדיסקים האלה והם בני פחות משנתיים) מה כדאי לי להתקין: win98 או winxp?? אני מפחד שיהרס לי עוד הארדיסק... :AR15: תודה מראש, X - DreaM
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי חלק מהדבים עברית וחלק אין לי עברית. נכנסתי שם ללוח בקרה הוספתי עברית והכל . אבל אני לא יודע למה זה לא עובד . אם משהוא יוכל לעזור לי אני יודה לו ;D תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, *אני לא בטוח שזה מתאים לכאן אבל WINDOWS וDOS זה אותה חברה אז.... לא משנה, איך אני כותב פקודה להעביר תקיה מכונןD לכונן E {זה לא אותו הרד דיסק} בתודה מראש, יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כאשר לוחצים על כיבוי, הwindows מבצע הפעלה מחדש. ביטלתי תחת כשל במערכת את הסימון מ"הפעל מחדש באופן אוטומטי", אך לא מופיעה הודעת שגיאה. מה עשויה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שהרצתי עדכון ב Windows Update והוא התקין איזשהו עדכון מתקדם ל Internet Explorer 6 שאמור לכלול עדכוני אבטחה ודברים כאלו (היה ב Critical Updates) נוצרה אצלי בעייה במקומות בהם צריך לכתוב עברית שם. למשל, ב Login לכל מיני אתרים. כשאני מנסה למלא שדות טקסט באתרי אינטרנט, הפונטים שמופיעים לא דומים לשום שפה מוכרת, ולפעמים האותיות העבריות מופיעות אך לא במקומן הטבעי. לדוגמה בלחיצה על האות "י" תיכתב האות "א" ובמקרים של לחיצה על אותיות אחרות יכתבו סימנים שאינם אותיות כלל. הבעיה מופיעה רק באתרים כלומר בדפי אקספלורר. בכתיבת עברית ב-WORD או באפליקציות אחרות אני לא נתקל בשום בעיה בפונטים. כמו כן, אם אני כותב עברית נאמר ב ICQ ואז מעתיק לתוך חלון הטקסט באקספלורר, הכל בסדר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 8 משומה רק עכשיו שמתי לב לזה.. כתוב לי שהמחשב מזהה את ה 4GB שיש אך ניתן לשימוש רק 2GB. לא מצאתי פתרון לזה אשמח לעזרה,תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי 30 יום בXP SP3, עברה תקופת הנסיון ואני אמור להפעיל את הווינדוס. הבעיה היא שזה לא עובד, אי אפשר להפעיל אותו דרך איך שהם מבקשים. יש דרך להתקין את הווינדוס מחדש או להתקין ויסטה או לעשות כל דבר כדי שהקבצים יישמרו ולא יהרסו? כי כרגע זה לא נותן לי להכנס למחשב =\
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי win xp וכשאני מפעיל את הmsconfig יש שם תהליך אחד שאני לא מזהה בכלל גם לא רשום מה הוא או הכתובת הפעלה שלו יש למישהו מושג מה הוא ומה עושים לגביו תוהד לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים. בימים האחרונים המחשב אינו עולה כשורה מידי פעם הוא מגיע לווינדוס 7 בצורה חלקה ומידי פעם הוא רושם לי את ההודעה הנ"ל. שמתי לב שהמחשב לא תמיד מזהה את הדיסק הקשיח שעליו נצאת מערכת ההפעלה. ולכן אינו מצליח לזהות את ה- boottmgr . השאלה שלי האם זו בעיה בערכת ההפעלה או בדיסק הקשיח? האם זה אור שצריך להחליף דיסק קשיח? האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה מהדיסק שהיא נמצאת בו לדיסק אחר הקיים כבר במחשב ללא לפגוע במערכת ההפעלה? האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה למחיצה בדיסק קשיח אחר כמובן כאשר היא זהה בגודל שלה או שניתן להעבירה רק בצורה של העתקת דיסק כנגד דיסק? תודה. לירן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך וינדוס 10 עובד יחד עם מסך מגע כי אני כבר המון זמן עם windows 8.1 ושוקל לשדרג מה אתם ממליצים לי לעשות ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים, בנפח 320GB כל אחד, ושניהם מסוג SATA2. ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה: באחד WINDOWS XP, ובשני WINDOWS 7. השאלה שלי, האם זה לא יעשה לי בעיות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על מחשב חדש, רכיבים עיקריים: 6700K Z710X- 7 SSD- 850 EVO 500GB 5 TB BLACK 16GB- 3200 1070 הכוונה ההתחלתית היתה לחלק את ה- SSD רק לשתי מחיצות, אחת למערכת הפעלה, ואחת למשחקים, כשההפעלה היא 7 64 ביט ( חייבת להיות מותקנת על המחשב, לפחות בטווח הקצר בינוני, בגלל תוכנות עבודה ). בגלל שבעתיד יתרבו המשחקים עם DIRECT X 12 הבנתי שתהיה לי בעיה עם רק 7, ולכן החלטתי שבגלל שזה מחשב חדש, במקום להתעסק עם זה בהמשך נטפל בזה לפחות ברמת ההכנה החל מעכשיו. התוכנית היא לחלק ל- 3 מחיצות ( או אולי 4 ) כבר עכשיו. התוכנית הבסיסית היא ש- C תהיה רק 7 עם התוכנות, וללא משחקים עליה. 10 תהיה כמעט ללא תוכנות ( בטח לא כב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני קונה נייד שבא כבר עם מערכת הפעלה, האם אני אמור לקבל גם את הדיסק המקורי שמימנו התקינו את המערכת? חבר שלי קנה נייד שכזה ואמר לי שהוא לא קיבל עם הנייד את הדיסק של מערכת ההפעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א. לגבי הפרוססור - אין לי נורטון אנטי וירוס, והפרוססור הזה עולה לי כל איתחול ואינו מופיע ב- CONFIG. מצ"ב תמונה היכן ה nvsvc32.exe במחשב. ב. איך מוחקים ת'רשימה של כל פרטי האיתחול שהועלו אי פעם..מעיק... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים ואם לא אני מתנצל ומבקש להעביר למקום המתאים. שאלתי היא כזו: בקרוב אתקין על מחשב חדש מערכת ויסטה ויש לי התלבטות (ע"ס ניסיונות עגומים קודמים) באשר לחלוקת המחיצות. אני מעוניין להגיע למצב שבו במקרה של מערכת הפעלה שתיפגם, מסך כחול או כל תקלה אחרת יהיה מינימום של פגיעה למידע החשוב שיהיה בכונן הקשיח וכמובן שתהיה אליו גישה. לפיכך אני מתלבט איך לחלק את המחיצות: האם להקצות מחיצה למערכת ההפעלה ומחיצה נוספת לכל השאר, לחלק את את המחיצות חצי-חצי או אופציה אחרת? גודל הכונן הקשיח הוא 160GB, אם זה חשוב. הצעות, הערות ומחשבות על ניסוי החורים השחורים בשוויץ - הכל יתקבל בשמחה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני בוחר את המחיצה הרלוונטית בדיסק התקנה של XP, הוא לא נותן לי ללחוץ על אופציה של R בשביל REPAIR אלא רק אומר לי שיש לי מערכת הפעלה אחרת כבר מותקנת ושואל אותי האם להמשיך 'C'. כמובן שעל המחיצה יש התקנה של XP שאני רוצה לתקן, מה אפשר לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הערב אני מפעיל את המחשב שלי ופשוט אחרי שאני רואה את הלוגו של וינדוס 7 הוא לא ממשיך לעבוד ואני מקבל מסך שחור! ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לכל מיני תאריכים וקיבלתי שגיאה מספר 0X8000FFFF מה באפשרותי לעשות חוץ מלהתקין את הוינדוס מחדש? מדובר בWIN7 32 BIT תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ב-ICONS שעל שולחן העבודה יש בכתוביות שלהם מן צל שחור מאחור. אני לא מצליח לבטל אותו, אני מבטל אותו דרך ה-DISPLAY PROPERTIES וזה לא נשמר לי. איך אני מסדר את זה קבוע, שלא יופיע, כי לפעמים זה חוזר לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת אנטי וירוס על win 8 התקנתי אותו הכל עבד טוב אבל בסוף זה מראה לי שגיאה , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרעיון הזה בעקרון לא חדש והוא הגיע מעולם הלינוקס שם מאוד מומלץ שזה יהיה ככה. אני אסביר בקצרה מה הכוונה כדי שכולם יבינו: הרעיון אומר שנגיד בתצורה שבו כונן C מכיל את מערכת ההפעלה והתוכנות בלבד, ותהיה מחיצה נוספת אחרת, שהיא תכיל את נתוני המשתמשים. למה זה טוב? יש לזה כמה יתרונות. א. Fragmentation. בתצורה שהזכרתי למעלה, בעצם כונן המערכת עובר שינויי כתיבה בתדירות מאוד מאוד נמוכה, ולכן פיצול הקבצים מאוד נמוך בו. לעומת זאת בתיקית המסמכים יושבים כל הקבצים הזמניים של כל האפליקציות שמשתנות בצורה מאוד מאוד תדירה ולכן כדאי להפריד אותם בשביל למנוע פיצול קבצים רחב בכונן מערכת ההפעלה שאמור להיות כמה שיותר מהיר. ב.שרידות. פתאום נהרס לכם הוינדוס. אבל כל ההגדרות האישיות של האפלי…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק חדש עם חיבור SATA.(שמיועד לעבוד ככונן יחיד במחשב) עכשיו כמו שכולכם יודעים בזמן התקנת הווינדווס צריך ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסק של הדרייברים של ה SATA. הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים(וקצת בעיה לארגן עכשיו). אז רציתי להוסיף לבד את הדרייברים של הSATA לדיסק התקנה של XP. נתקלתי במדריך הזה: http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אבל קצת הסתבכתי. בשלב השני - מה בדיוק צריכה להיות התיקייה שאליה אני מעתיק את הדרייברים? בדיוק כמו שכתוב? ובשלב הבא - לא קיים אצלי בדיסק קובץ WINNT.SIF מה עושים? תודה לעוזרים(וגם לאלה שלא ) !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... פירמטתי את המחשב לאחרונה ושמתי לב שיש תוכנות (במיוחד אינטרנט אקספלורר ) ש-ALT+SHIFT לא מעביר את השפה... מעצבן להחליף עם העכבר בשורת המשימות... מישהו יודע ממה זה נובע??? בדקתי בהגדרת שפות ומוגדר שמה שALT+SHIFT יעבירו.... באקספלורר של הוינדווס (לא אינטרנט אקספלורר...) זה כן מעביר... תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-