עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bbking,

שלום לכם בווינדוס 7 היה מרענן גילויי חומרה ואז היו נותנים ציון למחשב, איפה זה נמצא ב8.1? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני רוצה להחליף כמה איקונים בXP שאני לא אוהב ושאי אפשר לשנות דרך המאפינים בוינדוס XP. איפה נמצאים הקבצים של האיקונים? (אני לא רוצה להשתמש בתוכנות מיוחדות לאיקונים בגלל זה אני עושה את זה בדרך "הידנית"(

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. הצלחתי למחוק אותם פעם עם TUNE UP אבל מחקתי אותה... איך אני מוחק אותם ידנית? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המחשב של אבי קרס - כנראה התנגדות בין סקטורים פגומים (דיסק ישן..) ותוכנת הגיבוי Comodo Time Machine (ילמד אותי לא לקרוא את ההוראות בפעם הבאה). קראו לי לתקן. לפני שהתחלתי, עשיתי image לדיסק עם Acronis True Image, הפעם הראשונה בה יצא לי להשתמש בתוכנה מאז שקניתי רישיון לפני כמעט שנתיים. לא הצלחתי לתקן ונאלצתי להתקין מחדש - Win7 סירבה לעשות התקנת in-place. לא נורא, יש image של הדיסק, אפשר להוציא ממנו את כל הקבצים שאבדו. נסעתי הביתה, חיברתי את הדיסק הנייד עם ה- image למחשב שלי והתחלתי לחפש את הקבצים. אין כלום תחת documents and settings. תחת users אני רואה את המשתמש של אבי (אבל לא את שני האחרים שיצרתי שם), אבל תיקיות ה- desktop, documents ו- my documents שם ריקות. אני מחפש ומחפש…

5. Started by nice-1,

בכל גרסא של וינדוז יש אחת מובנית אני חושב, והיום ילדה מהכתה ביקשה את זה ממני ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kukishin,

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. יש לי בעיה במשחב ואני אל מצליח לאתר אותה שבגללה הוא עושה ריסטרטים פתאומייים ואפשר בהגדרות לעשות שבעת קריסת המערכת ישמר קובץ שמכתוב בו מה מקור הבעיה ואני אל יודע איפה הוא שנמר.... תדוה רבה מראש, ניר.

8. תודה

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  9. איפה עדיף לפרמט?? מה ההבדלים ואיזה השפעות יש לזה בהמשך כאשר מתקינים את מערכת ההפעלה ואת כל הרכיבים והמשחקים??.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  10. איפה קונים גרסאות 64 ושדרוג של ויסטה 64?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  11. שלום, יש לי כיום 7 לא מקורי שעושה המון בעיות. אני רוצה ווינדוס 8.1 מקורי, אבל בארץ הוא עולה 450 ש"ח. יש אפשרות לקנות ברשת במחיר אטרקטיבי?

12. כי אני רוצה לגבות אותם. תודה.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by pokemay,

אתם יודעים אולי איפה יש את החלון הזה בווינדוס שמכניסים את הקוד והמחשב שלך חוקי? כאילו בהתחלה שהתקנתם או שהתקינו לכם היה חלון כזה ששמים את הקוד שרשום על הדיסק... מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by dima_s,

ישבתי עכשיו ונזכרתי בדבר די חשוב. אז ב-2007 כשהויסטה רק יצאה וכולם היו יורדים עליה, במיקרוסופט אמרו שמי שיקנה גרסה הכי מלאה ULTIMATE יהנה מתוספות, שדרוגים ותוכן מיוחד שלא יהיה בגרסאות אחרות. עבר שנתיים וחצי, המערכת הפעלה חדשה צריכה לצאת עוד בערך חצי שנה. אז איפה כל התוכן המויחד הזה? מה שני שומרי מסך וDREAMSCENE עלוב? נו טוב גם פוקר וטינקר.... ועל זה הצרכן צריך לשלם את ההפרש שבין הגרסאות?? מה אתם חושבים על העניין הזה?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by mrdjmo,

שלום רב אני לא מעוניין למחוק את הקובץ pagefile.sys הענק שתופס שטח של יותר מ 3gb אני מעוניין לאפס אותו . איך עושים זאת בשלבים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by at,

יש לי כניסה לאתר שמחייב הגדרת של use automatic configuration script. אז הוא דורש יוזר וסיסמה, הבעיה שנשאר בשמירה שלו יוזר וסיסמה ישנים אני מעוניין להחליף אותם. השאלה היא איך אני מאפס את השמירה ב-IE6? (לא מדובר בקוקיס) תודה לעונים, טל

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. Started by frodo,

יש לי WINDOWS XP PRO(גם את הדיסק וגם את הדיסקטים של האיתחול),איך אני מוחק הכל מהמחשב שיהיה רק הדוס,מוחק ממש הכל כמו שקיבלתי אותו(לא קניתי ערכת הפעלה).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Danix60,

שלום, רציתי לדעת איך אני מוחק/מאפס סיסמא בווינדוס 7. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Gvaq,

שלום לכולם, כבר כמה ימים שאני מנסה בכל דרך לאפס סיסמא למחשב השני שלי. חיפשתי המון בגוגל, יוטיוב וגם כאן בפורום אך לצערי לא הצלחתי. מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה חינמית, קטנה ופשוטה שתוכל לאפס את הסיסמא מדיסק און קי? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 10.1k צפיות
  20. Started by STi,

אני יודע שהנושא חוזר על עצמו כל פעם, אני םשוט מחפש את זה בנרות, מצאתי את ה-ophcrack הזה, נכנסתי לאתר, אבל הקטע שאני לא יודע איזה מהתוכנות להוריד או אטיזה קובץ ISO להוריד ואני גם לא יודע איך להשתמש בדיסק שמכינים מהקובץ הזה, או שזה פשוט וזה עושה את זה אוטו' אם אפשר אנשים לתת קישור ישירות ו להסביר בדיוק מה צריך להוריד תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by High_Ping,

סתם מתוך סקרנות. אני חושב שמאז ששידרגתי לSP3 התחילה מן בעיה כזאת שהמחשב נתקע לשתי שניות ברגע שאני עושה RESET לראוטר שלי. אם אני עושה איפוס תקשורת ל LOCAL Area Connection כלומר repair או disconnet/connect אז אין בעיה, אבל אם אני לוחץ על הRESET של הראוטר אז סוג של עצירה כזאת שבה המחשב לא מגיב וכל מה שרץ יעצר כאילו הזמן לא זז. אני כמעט בטוח שזה התחיל כששידרגתי ל SP3 אבל אני חושד בלוח האם. זה קרה לעוד מישהו?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by IG,

אני יודע שיש טבלה של כל הודעת שגיעה במסך הכחול (אלה עם המספר, הרבה אפסים, איקסים וכו...) כל מספר ותוספת של אות ליידו מציינת שגיעה אחרת, ואני רוצה לדעת מה בדיוק השגיעה. אני חושד שאחד הOCים אחראי לה, אבל אני רוצה לדעת בדיוק איזה... תודה.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  23. התקנתי OFFICE 2000 ואת חבילת השפות. בתיבת "הגדרות שפה של MS OFFICE" בהתקנה בחרתי הן "הצג תפריטים" בעברית והן "הצג עזרה ב:" בעברית. אני עובד רק עם WORD כרגע וגם שם ב"כלים-שפה-הגדרת שפה" בחרתי עברית כברירת מחדל. התפריטים אכן בעברית אבל כל כרטיסיות העזרה (F1) עדיין באנגלית. מישהו יודע למה ואיך ניתן לקבל את כל העזרה בעברית? ד"א, יש לי XP עם עברית ENABLED. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי XP HOME והגדרתי USERS (משתמשים) שונים אני רוצה: 1) שרק SUPERUSER יוכל להתקין להוריד תוכנות 2) שיהייה הגנה של נתונים ממשתמש אחד למשניהוא (בעיקר מחיקה, זה משפחה ולכן קריאה זה בסדר) לעזרתכם אודה מאד, יהודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.