עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Danix60,

אני חייב ערכת שפה באמהרית, לא משנה איזה ווינדוס. כי ווינדוס אין לי בעיה להתקין.. בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. לא מזמן חיברתי התקן למחשב ויצא לי חלון להתקנת הדרייבר להתקן. הוא לא מצא את הדרייבר ואני בטעות סימנתי שלא יראה לי את ההודעה הזאת שנית. עכשיו יש לי את הדרייברים אבל אני לא מוצא את ההתקן. איפה אני יכול ליראות את כל ההתקנים שלא הותקנו כראוי בוינדוס? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. שלום אני קונה מחשב נייח חדש ורוצה לקנות רשיון ל-Windows. לא היה לי רשיון קודם. אני מבין שיש אתרים בחו"ל שמוכרים רשיונות בזול יותר מאשר בארץ. חלקם לגיטימיים וחלקם לא. האם תוכלו להמליץ לי על אתרים לגיטימיים שמוכרים רשיון לחלונות במחיר סביר?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום יש יצרנים של מחשבים ניידים, שמאפשרים לקנות את המחשב ללא מערכת הפעלה. השאלה: אם אני קונה כזה מחשב נייד, כלומר בלי מערכת הפעלה, איפה אפשר לקנות Windows 7 הכי בזול? והאם יש דבר כזה "רשיון משומש"? למשל של חברה שהשתמשה ב-Windows 7, ועכשיו מוכרת את הרשיון כי היא עוברת ל-Windows 8 למשל או משהו כזה? תודה card

• 16 תגובות
    • 5k צפיות
  5. Started by apelt,

מחפש עותק חוקי לקניה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. לפני שמדפיסים ב XP, הוא נותן preview של התמונה (עם יתר התמונות\מסמכים שהדפסתי בעבר... אלו שצריך לסמן ב V), מאיפה מוחקים את כל התמונות האלו?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by shimon956,

שלום לכולם חיפשתי וחיפשתי ב-windows xp שלי ולא מצאתי את הסיפריה הזאות ורציתי לשאול שתי שאלות 1.איפה היא? 2.אם מצאתם אותם איך אני נגבה אותם ישנה איזו תוכנה לעשות את זה או שזה ב-windows xp

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. אני רוצה למחוק אותם... זה לא יסכן את המערכת נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. היי. אני צריך להריץ תוכנה עם הרשאות administrator על גבי מספר כיתות לימוד, ואני צריך לתכנן איך אני עושה את זה. פיתרון קל: לשנות הגדרות בקיצור דרך עצמו, שיריץ את התוכנה כ-administrator, אבל השאלה אם הגדרות קיצור הדרך עוברות ממחשב למחשב, כלומר אם זה נשמר בקיצור דרך עצמו. או להכין אפליקציה/סקריפט נוסף שיריצו לי את התוכנה כאדמין בכל המחשבים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. Started by izikd,

??? ??? ??? 8)

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  11. Started by ndv,

כותרת

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by broshi,

קניתי מחשב חדש עם לוח G31, כולל כרטיס מסך GMA 3100. יש לי 4 ג'יגה של זיכרון, אבל משום מה מערכת ההפעלה (Win7RC) מאפשרת לי שימוש רק בקצת פחות מ-3 ג'יגה. ברור שחלק מהזיכרון הולך לכרטיס המסך, אבל להבנתי זה צריך להיות כמה עשרות מגה בסה"כ. להלן המידע על המערכת: OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate Version 6.1.7100 Build 7100 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name System Manufacturer MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model MS-7529 System Type X86-based PC Processor Pentium® Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz, 2800 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s) BIOS Version/Date American Megatrends Inc. V1.4, 21/04/2009 SMBIOS Version 2.…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by NJorl,

http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win30 http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win203

14. Started by pergola,

בXP מוצאים אותו תוך שניה בהתחל.. עכשיו לא מוצאים את לחצן ההפעלה (RUN) איפה אז אפשר למצוא אותו בויסטה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by NuKe007,

אני משתמש בווינדוס XP SP1. עד היום כשכל מיני וירוסים טורדניים היו רצים אצלי במחשב (לפחות עם ווינדוסים קודמים) היה אפשר לבדוק את הקבצים הרצים ברקע ולנטרל אותם, אם ע"י אנטיוירוס, מחיקה, או סתם לסגור את הוירוס שרץ. בזמן האחרון קרו לי מספר פעמים דברים מוזרים. סרקתי את המחשב לוירוסים (וזה קרה לי עם שני אנטיוירוסים שונים ויתכן גם וירוסים שונים) ולצערי נמצאו וירוסים, כמובן ביקשתי מהאנטיוירוס למחוק אותו, אבל אז טען האנטיוירוס כי הקובץ בשימוש, עשיתי ALT+CTRL+DEL וחיפשתי את הקובץ הנגוע, אבל הוא לא רץ, בדקתי שוב, אבל אותו דבר, הלכתי ומצאתי תוכנה באינטרנט בשם PROCESS EXPLORER שאמורה להראות לי את כל הקבצים שבשימוש במחשב ומי משתמש בהם, וכלום, אין זכר לקובץ. למישהו יש מושג מה באמת נסגר …

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  16. אני זוכר שפעם התעסקתי עם קובץ ששומר log של כל הפעילות במחשב כמו איזה קבצים נפתחו איזה URL הוזנו בדפדפן וכו'. אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו יכול להזכיר לי איפה לחפש ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. אהלן,רציתי לדעת איפה תיקיית הרקעים במחשב נמצאת? יש לי כמה ערכות נושא שהגיעו ביחד עם הWINDOWS 7 ורציתי לדעת איפה הרקעים עצמם נמצאים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by redead,

התקנתי EMULE והורדתי מספר שירים.. עכשיו אין לי מושג קלוש איפה הויסטה מחביא לי אותם.. לפי ההגדרות באימיול הקבצים אמורים לרדת לספריה INCOMING שבתוך EMULE רק שבפועל לא קיימת ספרייה כזאת שאני מנסה לדפדף אליה.. את הקבצים עצמם אני יכול לראות רק מלשונית SHARED FILES בתוך האימיול וגם כל ניסיון לעשות חיפוש לא הולך ויסטה לא מוצא לי אותם.. מישהו יכול להסביר את התופעה ומה לעשות איתה? הפתרון לדבר הזה היה להגדיר את התוכנה כADMNISTOR .. זה לא פעם ראשונה בויסטה שאני צריך להגדיר תוכנה שתעלה ע"י אדמניסטור כדי שהיא תתפקד טוב.. מאוד מוזר הקטע הזה ואני מניח שזה בגלל שהתוכנות לא תומכות כראוי עדיין בויסטה..

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by amit_amit,

תסתכלו על זה , ככה הויסטה הייתה אמורה להיראות. ואחרי השוואה לזה היא די עלובה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח עליו מותקן כרגע ווינדוס אקספי, אבל לא מוצא שום דרך להגיע לדוס.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by tal^_^,

אני פשוט לא מוצא את זה, חיפשתי באתר ורק היסתבכתי אני חייב לפרמט היום, תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. של WIN XP? בסגנון WIN+D, ALT+TAB, וכל מיני דברים מהסוג הזה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב חדש וחשבתי לבדוק קנייה של וינדוס 7. 1. איפה הכי כדאי לקנות (אני מניח שגרסת HOME תספיק לי...) 2. עד מתי מתוכננת התחזוקה של המערכת? (חבילות SP, עדכוני אבטחה וכו') 3. יש מיגבלה על כמה פעמים אפשר להתקין את התוכנה? (נגיד ואני מפרמט את המחשב או שם HD חדש...) 4. יש אפשרות לקנות רשיון נוסף לתוכנה (במחיר זול) במידה ואני רוצה להתקין על שני מחשבים? תודה לעוזרים ושנה טובה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.