Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בס"ד מחפש תוכנה להוספת כפתור ההתחל, שמעתי שיש הרבה תוכנות, חלקם חינמיות, חלקם בתשלום איזה תוכנה הכי מומלצת? (בלי לפגוע במשק החדש של וינדוס 8) קישורים להורדה? נ.ב. אה ועוד משהו חשוב שיתאים לוינדוס בעיברית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי היום XP מחדש לאחר שהארד-דיסק הישן שלי נדפק , לא עבר הרבה זמן וישר נדבקתי ב blaster , עכשיו בארד-דיסק הקודם היה לי קובץ תיקון לחור האבטחה של הblaster אבל מאחר שארד-דיס' ההוא נדפק אז אין לי אותו יותר למישהו יש לינק לקובץ הזה ? אני צריך רק את הקובץ הזה כי כל האפשרויות האחרות לא עבדו מסיבות שונות שאין לי כח לפרט
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
Windows 7 Xtreme Edition Windows 7 סטאטר x86 7 * Windows Home Basic x86 * Windows 7 הבית Premiumx86 * Windows 7 Professional x86 * Windows 7 Enterprisex86 * Windows 7 Ultimate x86 7 * Windows Home Basic x64 7 * Windows Home Premium x64 * Windows 7 Professional x64-Edition * Windows 7 Enterprise x64 * Windows 7 Ultimate x64 שאיזה מכל הוינדוסים האלה ?
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מיקרוסופט משיקה את Office 2024, הגרסה האחרונה של חבילת התוכנה הפופולרית שניתן לרכוש פעם אחת ולהשתמש בה לנצח, מסמנת את סוף עידן הרכישות החד-פעמיות והמעבר לעולם של מנויים מתחדשיםלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בשעון של המחשב. [התחילה היום] השעון ממהר בשעה, ביטלתי את העדכון האוטומטי של השעון. השעון ממהר בשעה, אני מכוון אותו ותוך שניה הוא משתנה לבד. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחיל לקפוץ לי חלון של התחברות עם שם משתמש וססמה של איזה אתר.... אך אני מבטל את זה ואך זה בכלל הופיע לי .. תודבה ר :-[בה
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כבר כשבוע הפורומים מקרטעים, נתקעים השרתים נעלמים וכו וכן חוויה מתסכלת. עשרות מומחים מדופלמים, פורומים לכל נושא וענין ואף אחד לא מצליח לפתור את הבעיה ? נראה אם אצליח להשחיל את הנושא הזה...........
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש סוף סוף, התקנתי WINDOWS XP הגדרתי מחיצות (C -24GB ו - E 124GB) ויצא בטעות שבמקום המחיצה של המערכת שאמורה להיות במחיצה הקטנה (-C ) קבצי המערת הותקנו ב-.E ( למרות שבניהול אמצעי אחסון כתוב ש -C באמת מחיצת המערכת) איך מתקנים את הבלבול הזה? בקיצור, אני רוצה להעביר את קבצי המערכת ל -C .
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
חבר שלי רכש מחשב ניד של לנובו המגיע עם Vista מובנה. הוא ביקש במקום XP אז ניסיתי לבצע אצלו התקנה סטנדרטית של XP ולאחר שלוחצים התחלת ההתקנה ושהתוכנה מעלה את הקבצים, קופצת שגיאת מסך כחול שמודיעה שקיימת שגיאה כלשהי. למישהו יש מושג מה פשר השגיאה שלא מאפשרת את התקדמות ההתקנה? הדיסק תקין לחלוטין.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מה המצב חברים ? קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להתקין את ה אקס פי הכי עדכני שקיים ועוד גירסאות אחרות אני נתקל בבעיות תוך כדי ההתקנה של קבצים פגומים וכו האם בגלל זה אני לא מתליח אחרי שזה מסיים להתקין את SATA ולסיים את התקנה כראוי ?
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כשאני מנסה למחוקת את התיקיה אני מקבל הודעה כזאת: "Cannot Delete File: Cannot Read From The Source File or Disk" נראה לי שהסיבה שהיא לא נמחקת זה בגלל שאיכשהו נוסף רווח לסוף השם של התיקיה! איך אני אמור להעיף את התיקיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריך עזרה: כמו שאמרתי על PRESARIO2700EA התקנתי XP (יש לי את ההתקנה כנראה הכי חדשה אם ה-SP1 כלול בפנים) אבל הוא אומר לי שאני צריך לרשום אותו במיקרוסופט ויש לי רק 30 יום עד שהוא ינעל.... והמיספר שיש לי מהXP שאצלי (אם הSP1 בתוכו) גם לא עובד.... אם צריך אז ה-ICQ שלי הוא 73284204 חן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הפכתי USB של 8 GB לBOOT ושמתי עליו WIN7. שאני מחבר אותו למחשב ומפעיל אותו כBOOT המחשב מעלה אותו ואז נתקע על המסך WINDOWS IS LOADING FILES. ב-3 מחשבים אחרים שניסתי להפעיל את הUSB כ BOOT הכל עבד מהר וחלק.. שניסתי להתקין את הווינדוס מCD שהוא BOOT הכל עבד חלק מכל המחשבים.. משהו מתפקשש לי ב USB שאני מנסה לפרמט.. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? והגדרתי את הUSB בביוס שיעלה ראשון.. אפילו הגדלתי לעשות והחזרתי את הביוס למצבו האורגינל... עדיין לא עובד במחשב שלי ובאחרים כן.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שדרגתי לווינדוס 10 מ ווינדוס 7 מאז גוגל כרום לא מסתדר עם חלק מהאתרים עם הפונטים בעברית (לדוגמא דרופבוקס \ חלק מהמיילים של וואלה \ כשאני כותב בשורת חיפוש - מצורפת תמונה) זה קרה בשני המחשבים שלי ששדרגתי מווינ' 7 אבל במחשב נייד ששדרגתי מווינ' 8 זה לא קרה לא מצאתי שום פתרון לזה ברחבי הרשת למישהו יש מושג? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לבצע readyboost בכרטיס sd בווינודוס 7? אם כן באיזה סוג כרטיס? ראיתי כל מיני סוגי מהירויות של כרטיסים... תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב נייד של HP G60 שמגיע אם ויסטה רוצים XP אני מנסה דיסקים של XP SP3 ו XP SP1 ובשתיהם זה עושה מסך כחול שמסתכם ב check for viruses on your computer. remove any installed hdds. make chkdsk/f STOP 0x0000007B (0xF78D2524,0XC0000034,0x00000000,0x00000000) ה BIOS של המחשב הוא צעצוע בשם InsydeH2O שאין בו בכלל אפשרויות הגדרות. DateTime BootOrder Password. זהו. אין כלום ממה שיש בביוס של מחשב נורמלי. תשכחו מלהגדיר את הדיסק ל ide mode מחקתי (כתבתי 000000) ל 500 מגה הראשונים של ההרד דיסק (מסקטור 0 והלאה) ולא עזר בכלום חוץ מלדפוק את הויסטה (שיחזרתי מאימג' שעשיתי קודם) ניסיתי ליצור דיסק slipstream אם דרייברים של SATA בתוך הדיסק התקנה אם nlite דיסק ה SP3 המקורי ודיסק ה nlite…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב שמון עליו XP. אני מעוניין להתקין XP נקי וחדש, זאת אומרת למחוק את הספריה של WINXP ואת הספריה של PROGRAM FILES. כיצד אפשר לעשות זאת? תודה
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם אפשר להריץ את שני הדפדפנים הנ"ל במקביל על אותה מכונה? (בלי להשתמש בשום סוג של מכונה וירטואלית)
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי נייד די חזק t9300 4 ג'יגה זיכרון וכו'... התקנתי ויסטה 64 בשביל לנצל את כל הזיכרוןאבל אני לא מרגיש מספיק מסופק מהביצועים של המחשב הוא כל הזמן משתמש בהמון זיכרון וCPU בסביבות ה1.5 2 ג'יגה זיכרון ו20%+ CPU רציתי לדעת איך אני יכול לשפר את הביצועים עם ויסטה אולטימייט תודה מראש, ליאור
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כזאת: כשאני clean file דרך C פרופרטיז אני רואה בתקיית compress old file כ 38 מגה שגם אחרי קלין לא נמחקים מה ניתן לעשות יש דרך להגיע ידנית לספריה? יצון שידנית אני מוחק את %TEMP%
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הייי אחרי כמה חודשים בודדים שאני עובד עם הויסטה הלא מקורי (תקופת ניסיון) החלטתי שהוא טוב ולא עושה בעיות וקניתי מקורי מאז הכל התחיל להיות גרוע האודיו מידי פעם פשוט נתקע עד לריסטרט מלא, משום מה פתאום אין קליטה באינטרנט האלחוטי (מ100 ירד ל60-70 %) האיי סי קיו 6 כל הזמן התנתק אז חשבתי שזה בעיה של הגירסה וחזרתי ל5.1 שעכשיו משום מה אני לא יכול לראות את השמות של מי שאני מתכתב איתו (רק סימני שאלה) הרבה פעמים הוא נתקע סתם כדי "לחשוב" וזה אחרי שאני לא מתייחס לקטע שכדי לעבוד לתפריטים באנגלית הייתי צריך לחבר את האינטרנט להכנס לupdate להוריד חצי שעה עידכון ואז להתקין עוד 1 ג'יגה של תוכנה בקיצור מאז המקורי אני רק סובל פה ואם למישהו יש הצעה לפתרון לכל אחת מהבעיות הנ"ל היא תתקבל בברכה …
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: האם חלונות עושה לאחר כל פעולת RESTART של המחשב איזשהו שחזור למצב הקודם שלו? כי כל פעם שאני מנסה להוריד SPYWARE הן כל פעם חוזרים בחזרה.. עכשיו הבעיה עם הSPYWARE.. יש לי בSTRATUP משהו שנקרא save and balm.. אני לא יודע עם זה קשור, אבל זה (או משהו אחר) מקפיץ לי חלונות פרסמות מדי פעם, פותח מן סרגל כחול כזה מעוצב בסגנון XP בחלק התחתון של המסך (שאותו אפשר לסוגר, אבל זה עדיין מעצבן שהוא קופץ), ומשום מה יש לי שני קבצי IEXPLORE.EXE פתוחים באופן תמידי ולא מוכנים להסגר... מישהו יכול לעזור? תודה ענקית מראש..!
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מטרידה מעט.. בעת טעינת הווינדוס (XP PRO) המחשב מגיע למצב שבו הוא על סף הכניסה לשולחן העבודה (מסך ה-welcome), אך בשלב זה הוא מתאתחל ואני צריך להפעיל את הסקן דיסק (שכמובן קופץ אוטומטית כי ווינדוס לא כובה כראוי בלה בלה). אחר כך הבעיה לא חוזרת על עצמה ואני נכנס לווינדוס ללא שום בעיות. מה שמוזר הוא שהבעיה לא מתרחשת בכל ריבוט אלא בערך כל שתי פעמים :\. עכשיו, עשיתי סריקות וירוס, ספייוור, בלאגנים.. לא יודע כבר מה לעשות. אתם הישועה שלי איך אני פותר את הבעיה המטרידה? בתודה מראש, אלון
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-