Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
איך ניתן להעתיק , דיסק לכונן הקשיח בשלמותו בחלונות xp. כדי שלא הצטרך להכניס לכונן כל פעם מחדש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי ווינדוס 7 גירסאת האולטימייט, מקורית כמובן. והיא רצה בסדר גמור פרט ל 3 בעיות שקשה מאד להתעלם מהן. 1) לעיתים מאד קרובות, בעיקר שהמחשב נכנס למצב שינה או עושה log off העכבר מחליט שהוא לא זז יותר, אבל הקליק ימני עוד עובד. פשוט הסמן לא זז. הפתרון שמצאתי לבנתיים: להוציא את הUSB של העכבר ולהכניסו שוב. 2) לעיתים קרובות גם בעת שינה הווינדוס פתאום מחליט שאין יותר כונן אופטי. פשוט מעלים אותו כלא היה, וזה אחד המרגיזים!! הפתרון שמצאתי לבנתיים: לעשות ריסטרט. ממש מרגיז! אשמח לשמוע אם יש למישהו קצה חוט כלשהו. 3) לעיתים רחוקות יותר קורה גם בעת שינה שהווינדוס מחליט שהדיסק השני שלי 1TB של סמנסונג, גם הוא איננו עוד ופשוט מעלים אותו. הפתרון: ריסט אם זה רלוונטי, מפרט המחשב שלי הוא …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חדש בכל ההתעסקות של WIN SERVER 2008 ו AD אני רוצה ליצור 10 משתמשים בפקודה אחת, מצאתי באינטרנט את פקודתה DSADD שאיתה אני יכול ליצור יוזר תחת ה CMD חיפשתי דוגמאות ליצירת כמה מתמשים בו זמנית נתקלתי במדריך שמסביר איך לגרום לקרוא מקובץ TXT משתמשים וליצור אותם אבל כל פעם אני מקבל את השגיאה הבאה: tokens was unexpected at this time הפקודה היא כזאת: For /F “eol=; tokens=1,2 * delims=” %%i in (users.txt) do dsadd user “cn=%%j %%i, ou=Home, dc=yblatt, dc=com” –samid %%k –upn %@yblatt.com –fn %%i –ln %% -display “%%i %%j” –pwd pass1word –mustchpwd yes שם הדומיין הוא : yblatt.com ואני מנסה להכניס לקונטיינר הברירת מחדל Users מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עבדתי כרגיל על המחשב וכיביתי אותו כמו שצריך (יש לי windows xp sp2) אחרי שהדלקתי אותו הוא סירב לעלות בטענה שפתאום חסר לו קובץ בשם hal.dll החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך כתנאי לזה הוא התעקש לעשות disk check לשני הכוננים שלי לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה גיליתי שכל הדברים שהשתמשתי בהם (קבצי משחקים,קבצי וידאו...) הפכו לאלפי קבצים קטנים עם סיומת CHK עם קבצים מגודל 16 kb ועד קבצים בגודל 865 MB עם שמות כמו file3638.chk ומתחתם הכיתוב "Recoverd file fragments" כולם מפוזרים בתיקיות בשם "found.001" "found.002" מה שאני רוצה לציין שהכל עבד חלק וטוב ופתאום הוא הפך אותם לקבצים כאלה האם יש דרך כלשהי לחלץ מידע מהקבצים האלה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המדפסת לא מדפיסה צבע!!! מותקנת לי מדפסת hp 710c כבר כמה שנים, והכל עבד מעולה, עד שנגמר הצבע, ובמהלך הבדיקה שעשיתי כדי לוודא שבאמת נגמרה מחסנית צבע וזו לא תקלה, שיניתי הגדרות צבע ב- properties. עכשיו אני לא זוכר מה היו הגדרות ה default של המדפסת, ולא מצליח למצוא אותן באתר החברה. (אולי לא זו הבעיה??) החלפתי גם את המחסנית הצבעונית וגם את השחור (שנגמר בינתיים). מה עושים??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי 2 יוזרים על המחשב (אדמין ופאוור יוזר) ב-WIN XP PRO ולשאלות: 1. האם אני יכול להסתיר תיקיות מהיוזר שלי (אדמין) כך שהיוזר השני לא יוכל לראות אותן (או להיכנס אליהן)? (אם אפשר, אז האם אפשר לעשות גם ההיפך-שהיוזר השני יצור תיקיות שאני לא אוכל לראות?) 2. האם יש אפשרות (בווינדוס) לסגור תיקיה עם סיסמה? אם כן, איך, והאם בעזרת חשבון אדמין אני יכול לראות את כל הסיסמאות? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה, windows 7. למרות שקראתי הרבה ושיננתי את הרשת עדיין אני לא יודע איזו גירסת מערכת הפעלה להתקין, 32 bit או 64 bit. מדובר על מחשב חזק המיועד בעיקר למשחקים ולתכונות עריכה. המפרט: מעבד E8400 זיכרון G.Skill 4 GB 800 כרטיס NVIDIA GTX 275 הבנתי שמערכת 64 bit צורכת יותר משאבים מכל תהליך ולכן יותר כבדה, אבל מנצלת את החומרה בצורה אופטימלית. משום שיש לי מעבד מדגם חדש יחסית ו4 GB של זיכרון עלה ברוחי להתקין דווקא את גירסת 64 bit. כרגע הדעה שלי היא להתקין 64 bit ואני מתכוון להתקינה בימים הקרובים. האם באמת עלי להתקין 64 bit במחשב שלי? האם זה יהווה שיפור בביצועי המחשב מאשר 32 bit? ועוד נושא חשוב שהכרחי להעלות על הפרק, האם יהיה לי בעיה עם תמיכה בת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן וידוס ויסטה אלטימיט ואני לא יודע למה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה המחשב כותב באחד מתוך האפשרויות של המחשב שלי שהתקן מסוים מפריע למחשב להיכנס למצב שינה ביררתי מה ההתקן והוא כרטיס הרשת אז מחקתי את הדריור ניסתי להיכנס למצב שינה לא הצלחתי התקנתי אותו חז\חזרה ועדין לא חייב עזרה מה לעשות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נכנס למצב שינה ואמור להתעורר רק בהזזת עכבר. אבל משום מה הוא מתעורר לי כל יום בשעה 13:00 כאשר לפי ה EVENT LOG סיבת התעוררות היא RTC. לפעמים הוא חוזר לישון אחרי 2-3 דקות (אמור לישון אחרי 120 דקות, ולפעמים יש בעייה יותר רצינית שאני לא מצליח לקבל תמונה על המסך (מסך LCD-TV חיבור DVI-HDMI) - גם לחיצה קצרה על כפתור ה POWER לא עוזר ואני חייב לכבות אותו אגרסיבית (לחיצה ארוכה). ביטלתי את כל הדברים ב TASK SCHEDULER ביטלתי עדכונים אוטומטיים ביטלתי MEDIA CENTER UPDATE לא עוזר... 1. למישהו יש מושג למה הוא מתעורר ב 13:00 בגלל "RTC" ? 2. מישהו נתקל בבעייה שמחשב חוזר מ SLEEP ואין תמונה במסך? VISTA SP1 (לפי ה REL NOTES SP2 לא פותר בעיות שקשורות ל SLEEP) GIGABYTE EP45-DS3R ביוס אחרון …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*כותרת* למה צריך תיקיה של 32 ותיקיה של 64 בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איפה ברשת אפשר למצוא תקליטון אתחול למערכת הפעלה win 98/ xp איך מ win xp אפשר להעתיק קבצי הפעלה לאחר התקנת מערכת ההפעלה? בתודה מראש yar26
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לביטול הפעלה אוטומטי של ה windows messenger עם הפעלת microsoft outlook ? יש לי win xp והתקנתי את המסנגר גרסה 5 msn messenger הגדרתי את ה windows messenger לא לפעול כלומר למרות שהורדתי את ה v מהפעל עם הפעלת הוינדוס עדיין הוא נפתח אפשרות נוספת היא להוריד את ה v מאפשר לפעול ברקע אבל אז ה microsoft outlook נהיה איטי להחריד !!!!! האם ניתן לשנות משהו ב regedit בכדי למנוע מה microsoft outlook לחפש את ה windows messenger?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. האם ניתן להגדיר בוינדוס 7 שבשעה מסויימת יהיה החלפת יוזר? אני מתכוון ל-SWITCH USER ולא ל-LOG OFF האם ניתן לקבוע שבשעה מסויימת יהיה את זה? תודה רבה מראש. [br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 11:29:28 אוקייהבנתי שעלי לעשות זאת באמעצות Task Scheduler של ווינדוס שאלתי היא, איך אני מוצא את הקובץ של ה-SWITCH USER בכדי להפעיל אותו בשעה מסויימת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח לגמרי שזה זה, אבל לפי הסימפטומים כנראה שמדובר בTrojan.Ecure הסימפטומים הם: * המחשב עובד לאט * עמוד הבית הוא C:\Windows\Secure.html * מה שאני לא עושה, זה חוזר להיות עמוד הבית מצאתי באתר של סימנטק את זה:http://www.sarc.com/avcenter/venc/data/trojan.ecure.html#protection אבל אני לא מצליח להיפטר מהנודניק הזה... ADAWARE לא מוצא אותו, והנורטון בהתחלה גילה לי וירוס ומחק אותו אבל הוא עדיין קיים ועכשיו כשאני מבצע סריקה הוא לא מוצא כלל וירוסים.. ניסיתי גם במצב רגיל וגם בSAFE MODE. ניסיתי את ההוראות בדיוק כפי שכתוב אך ללא הועיל.. אם אני מנסה למחוק את הקובץ secure.html הוא פשוט חוזר ואם אני מנסה לשנות את הקובץ hosts בספריית ווינדוס, זה משתנה חזרה מייד. בדקתי בPROCCESSE…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הצפנתי תיקיות בעזרת הצפנת הקבצים של ווינדוס וכאשר העברתי אותם להארד דיסק חיצוני ופירמטתי את ווינדוס אני לא יכול לצפות בקבצים. ניסיתי לקחת בעלות על התיקיות כאשר אני חבר בקבוצת האדמיניסטרטור אבל ללא הצלחהץ אני עדיין לא מצליח לפתוח את הקבצים. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אין לי את הדרייברים. אין לי צורך ב 2 הכרטיסים הללו אך עלי לשמור אותם ע"ג לוח האם, לא להוציא אותם. אני רק רוצה שבעת ההעלאה, ה "ווינדוז" לא יודיע לי על חומרה חדשה או בלתי מזוהה. שהכרטיס ישב בתושבת וש "ווינדוז" לא ינסה בכלל לזהותו. איך עושים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ... יש לי את הכרטיס טלויזיה הנ"ל , כבר הרבה זמן , זה דגם דיי ישן אבל עושה את העבודה אחלה . מאז שעברתי ל ווינדוס 2000 יש לי איתו בעיות , בעזרת העדכון של החברה אני לא יכול לראות על מסך מלא , ואפילו אם אני מנסה להגדיל את החלון ע"י מתיחה מהקצוות הכל נהייה איטי למרות שיש לי מחשב חזק וכרטיס מסך טוב . מישהי נתקל \ יודע משהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התווספו לי שלושה קבצים חדשים בעת הפעלת המערכת: ntuser.dat, ntuser.dat.log ו-ntuser.i כל פעם שאני מוריד מהם את הוי בMSCONFIG, הם פשוט חוזרים לאותו מצב אחרי הפעל מחדש. מה הקבצים האלה? איך אפשר להוריד אותם?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
:AR15: שלום רב לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בנושא קנפוג רשת בלינוקס + התקנת ISDN. יש לי מחשב עם W2K pro במחשב אחד. במחשב השני יש לי linux red hat 7 + isdn isa eicon diva בתודה מראש Zdeer
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אבל אני לא מוצא דבריםש אני אוהב.. ואני מעדיף רקעים של משחקים או סרטים.. אפשר לינקים.?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש שני יישומים בעברית לחלונות 3.11 בשביל חבילת הדמייה של חלונות 3.11 שמופעלת ע"י Dosbox, אותה הורדתי מהאתר מסע אל העבר. היישומים הם: כרטסת Card File ומקליט המאקרו Recorder. עד כה, מצאתי דרך ת'רד כלשהו בפורום (ובעקבותיו דרך חיפוש בגוגל), את Cardfile.exe באנגלית, אך אני רוצה את שני היישומים הללו בעברית, כיוון שביישומים האלו באנגלית, אין תמיכה בכיוון הכתיבה מימין לשמאל, וכך כל הטקסט בעברית בקבצים שיצרתי בעבר עם יישומים אלו כאשר היה לי חלונות 3.11 במחשב, רשום משמאל לימין ולא מימין לשמאל. איפה אני מוצא אותם? פרסמתי את דיון לפני כן בפורום מסע אל העבר, אך עד עתה לא קיבלתי שם תשובה, ואני חושב שפה יש סיכוי גדול יותר למצוא מישהוא שיודע.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מתוצרת דל שאיתו קיבלתי גם דיסק וינדוס XP SP2 (מערכת ההפעלה הבאה מותקנת עם המחשב הנייד) השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתקין עם הדיסק הזה את מערכת ההפעלה גם על מחשב נייח חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי סובל ממסכים כחולים שקורים באופן פתאומי,בעיקר בזמן משחקים משום מה פשוט פתאום מופיע מסך כחול עם ספירה כזאת עד 100 ויש אתחול אוטומטי ואז אחרי שהוינדוס עולה מחדש זה מציג לי הודעה עם הפניה לקובץ MINIDUMP אני מצרף פה לינק לקובץ: http://www.siz-f.co.il/-4266452162013298687 הייתי מנתח אותו בעצמי אבל לתוכנות לוקח יותר מידי זמן לרדת,מקסימום אני יערוך אם מישהו לא ינתח לי חשוב לציין שהמחשב שלי מפורמט וכמעט ולא מותקנות עליו תוכנות(את האנטי וירוס מחקתי כדי לשלול את זה שהוא לא שגורם לבעיה כמו שכבר קרה לי בעבר עם קספרסקי וNOD32) אודה מאוד לעוזרים תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה מה זה ריג'סטרי ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-