Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, אני חדש בכל ההתעסקות של WIN SERVER 2008 ו AD אני רוצה ליצור 10 משתמשים בפקודה אחת, מצאתי באינטרנט את פקודתה DSADD שאיתה אני יכול ליצור יוזר תחת ה CMD חיפשתי דוגמאות ליצירת כמה מתמשים בו זמנית נתקלתי במדריך שמסביר איך לגרום לקרוא מקובץ TXT משתמשים וליצור אותם אבל כל פעם אני מקבל את השגיאה הבאה: tokens was unexpected at this time הפקודה היא כזאת: For /F “eol=; tokens=1,2 * delims=” %%i in (users.txt) do dsadd user “cn=%%j %%i, ou=Home, dc=yblatt, dc=com” –samid %%k –upn %@yblatt.com –fn %%i –ln %% -display “%%i %%j” –pwd pass1word –mustchpwd yes שם הדומיין הוא : yblatt.com ואני מנסה להכניס לקונטיינר הברירת מחדל Users מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
במיקרוסופט דיברו על כך שחלונות 10 עשויה להיות הגירסה האחרונה של המערכת כפי שאנו מכירים אותה, אך בפועל נראה כי הם מתכוננים לתחזק ולתמוך אותה בדיוק כפי שעשו לכל הגירסאות שהגיעו לפניה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תקבל-תמיכה-רשמית-למשך-עשור-לפח/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס XP על מחשב שכבר יש בו XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש בלי שאריות מהישן. אני מעלה את המחשב מהכונן CD ומתחילה הפעולה של הדיסק ואז כשאני לוחץ אנטר כדי לבחור בהתקנה עולה לי החלון שבתמונה המצורפת. איפה הבעיה? יש לציין שהמחשב כרגע עובד מעולה! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בלי כונן דיסקטים ו בלי CD ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה וכו'. האם יש דרך לעשות BOOT דרך disk on key או משהו כזה ואז למפות כונן רשת שם יש את קבצי ההתקנה של מערכת ההפעלה? אשמח לכל רעיון או עזרה בנושא.... תודה, רם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הפיירוול: zapSetup 40 146 029 עכשיו, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר, ואני נתתי להכל גישות, אפילו ל Dll! בבקשה, תאמרו לי מה עוד אני יכול לעשות? לאחר מכן ניסיתי עם : Symantec.Client.Firewall.v5.1.1. ואחרי זה גם: McAFee InternetSecurity! 2004! ואפילו ניסיתי בלי! כלום לא עזר! הנה השגיאה:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ... יש לי את הכרטיס טלויזיה הנ"ל , כבר הרבה זמן , זה דגם דיי ישן אבל עושה את העבודה אחלה . מאז שעברתי ל ווינדוס 2000 יש לי איתו בעיות , בעזרת העדכון של החברה אני לא יכול לראות על מסך מלא , ואפילו אם אני מנסה להגדיל את החלון ע"י מתיחה מהקצוות הכל נהייה איטי למרות שיש לי מחשב חזק וכרטיס מסך טוב . מישהי נתקל \ יודע משהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה שכל סרט שאני מנסה להפעיל שהוא מסוג dvd rip xvid ,הוינדוס מקפיץ לי הודעת שלח\אל תשלח שאומרת שאקספלורר חייב להיסגר.. אז אנשים? איך אני נפטר מהבעיה הזאת?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר שלי יש לו מחשב נייד של LG מ2007 עם ויסטה ביסיק שכבר לא עובדת טוב. אני יודע לפרמט מחשב נייד רגיל רק שבנייד יש לי חשש מדבר אחד-דריברים. נגיד שאני מתקין הוא מזהה את המקלדת והטאץ פאד בהתקנה?. אני לא רוצה שהיה לי מצב לא נעים שאני לא מוצא דריברים. מכיוון שבלפטופים יש רכיבים דומים אז יש מצב שנגיד שבב אודיו יזוהה אוטומטי כי הוא קיים במחשבים נוספים?. עוד דבר יש את המאיץ גרפי של אינטל, מספיק לחפש דריבר באתר שלהם במידה והוא לא כלול בהתקנה או צריך דריבר מהאתר של LG?. ונושא נוסף-בטרייה: לא צריך לזה דריבר כדי שיזהה את הזמן והאחוזים? או בדרך כלל זה כלול. כי סך הכל זה מזכיר לי תעניין שאני קונה כרטיס מסך שASUS מדביקה שבב של NVIDIA לא חייבים את הדריברים מהדיסק שמגיע (ובכלל בכרטיסי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מטרידה במחשב שלי. אני נוטה לעבוד המון עם Hibernate/sleep, וכעת כל פעם שאני חוזר מפעולה כזו המחשב עולה כלאחר ריסט. תחילה שגיאה: Rundll: msiqvw32.dll not found, לאחריה הודעה שמדווחת על מסך כחול עם התוכן הבא: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 0000000000000003 BCP2: FFFFFA8004921060 BCP3: FFFFF80000B9C518 BCP4: FFFFFA8009A20A80 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\051112-23431-01.dmp C:\Users\Eran\AppData\Local\Temp\WER-5…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! פירמטתי את המחשב (הבעייתי כרגע) ועכשיו אני לא מצליחה לשתף את הכונן D (שהוא בעצם הארדיסק נפרד) עם המחשב השני ברשת ועם האקסטרימר. עריכה: ניסיתי גם לשתף את כונן C וגם אי אפשר. על המחשב הזה יש לי ווינדוס 7. יש לציין שכמובן לפני הפירמוט הכל היה בסדר. היה שיתוף מלא בין כולם. ברגע שאני מנסה להיכנס דרך המחשב השני לכונן D הוא אומר שאין גישה ולפנות לאדמיניסטרטור וכו'... כמובן שהפעלתי את האופציה של שיתוף בלי סיסמאות, כמו שעשיתי פעם שעברה. אבל אני לא מצליחה לשתף בכל זאת. אני בטוחה שאני מפספסת משהו אבל אין לי מושג מה... אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אולי זה בכל זאת יעזור - הכפתור share בטאב sharing של כל הכוננים אפור ולא ניתן ללחיצה אני יכולה ללחוץ רק על advanced sharing ומשם "לא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק 11in1 של windows xp ויש שם כל מיני גרסאות... מה ההבדל בינהם?...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מכניס את הדיסק של WINXP ולוחץ על REPAIR הוא כותב לי: 1. c:/windows אני בוחר 1 ואז שואל אותי מה הסיסמא של האדמיניסטרטור. ואין לי סיסמא. ניסיתי ללחוץ אנטר והוא זרק אותי לדוס: c:/windows איך ממשיכים מכאן?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hay i am using virtualboxi have followed this tutorial:https://www.youtube.com/watch?v=r0kx0xRn9J0&t=652severything is great on the windows serverbut when i try to load the pxe boot i get to errors (every time something different):1.FATAL! could not read from the boot menu.2.a required device isn't connected or cannot be accessed pxe (this is after i get by the pxe and choosing an image).anyone can help maybe?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל התחיל כשראיתי שברובהאתרים (שכן נתמכים בפיירפוקס) יש בעיה בדפדפן והוא לא מציג כראוי תמונות הסרתי את פיירפוקס וכשניסיתי להשתמש בIE הוא קרס כשניסיתי להוריד פיירפוקס מחדש עשיתי שחזור מע' לווינדוס שהצליח ומאז קרו מס' דברים: 1. יש אינטרנט (המסנג'ר מתחבר) ואני מצליח לגלוש אבל רק בIE כשהוא ללא תוספות (יש אפשרות כזו) וזה אומר שאני לא יכול להתחבר לאף אתר או להוריד שום דבר. 2. כשאני מנסה לבצע שחזור מע' אני לוחץ פעמיים הבא, בפעם הראשונה זה מגיע כרגיל לחלון הסופי. בפעם השניה שאני לוחץ הבא, במקום להתחיל בשחזור הווינדוס לא מגיב וזה כאילו שלא לחצתי. יש לי דיסק ווינדוס מקורי וניסיתי לעשות REPAIR אבל בלוחות של MSI אי אפשר לשנות את הסדר של הBOOT ככה שהמחשב יקרא קודם מהכונן האופטי ואח"כ …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(לא האמנתי שאני אפתח כזה דיון כי אני די פדנט בכל מה שקשור למקום פנוי במחשב, ובד"כ יודע איך להתמודד עם זה.) 1.75GB זה מה שתופסת הספרייה של ה-XP PRO שלי על המחשב. שמתי לב שפתאום הנפח של הכונן © ירד משמעותית בימים האחרונים. נעלמו לי בתקופה האחרונה (לא התקנתי איזה משהו גרנדיוזי ב-C) איזו 500-700 מגה מכונן C (סה"כ גודלו 6GB) אז עברתי ובדקתי גדלים של ספריות: My Documents - 0.9GB(יש הרבה תמונות מהדיגיטלית בקרוב ננקה קצת). Program Files - 1GB WIN XP - 1.7GB (פעם זה היה הרבה פחות. משמעותית.) סה"כ 3.8GB תפוסים ב-C. שזה אומר שאמורים להיות לי בערך 2GB פנויים. אבל לא! יש לי רק 600MB פנויים !!! (כבר אני מעיף כמה תוכנות). איך זה!? איפה נעלמו עוד 1.5-2GB !?!! משהו פה…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי 2 יוזרים על המחשב (אדמין ופאוור יוזר) ב-WIN XP PRO ולשאלות: 1. האם אני יכול להסתיר תיקיות מהיוזר שלי (אדמין) כך שהיוזר השני לא יוכל לראות אותן (או להיכנס אליהן)? (אם אפשר, אז האם אפשר לעשות גם ההיפך-שהיוזר השני יצור תיקיות שאני לא אוכל לראות?) 2. האם יש אפשרות (בווינדוס) לסגור תיקיה עם סיסמה? אם כן, איך, והאם בעזרת חשבון אדמין אני יכול לראות את כל הסיסמאות? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר כותבים דואר חדש (אפליקצית הדואר בממשק המטרו) הטקסט לא מיושר לימין.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם , קניתי נייד עם XP, ואני רוצה לגשת אליו מהמחשב הראשי שלי בשביל להעביר אליו קבצים. אני מסוגל לתקשר בין 7 64 ביט לבין 7 32 ביט, והצלחתי פעם מ-7 32 ביט ל-XP אותו דבר. השאלה היא איך אני גורם לשני המחשבים לתקשר? הם לא רואים אחד את השני בכלל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני בא למיין ולקבץ קבצים יחד לפי שם הוינדוס מסדר לי אותם בצורה של : כל מה שמהאות A עד נניח H ואז כל מה שמהאות I עד לאות M וכן הלאה איך אני משנה את זה אם אני רוצה שהוא יקבץ נניח רק את מה שבאות A לאות הזו ומה שבאות B לאות הזו וכן הלאה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן יש לי דוד שלא כל כך מבין במחשבים ועוד מעט מקבל מחשב חדש... עכשיו אין לי ניסיון עם Windows 8 כי לא הייתה לי ההזדמנות לבחון אותה. הוא לא מבין כל כך במחשבים ולפי מה שהבנתי היא לא מערכת כל כך קלה לקליטה, הוא מאוד רגיל ל-Windows עם ה-Start הרגיל וזהו. השאלה האם כדאי לבחור ב-8 במקום ב-7 בשבילו? המחשב נועד לגיימינג ככה שכמובן כדאי להשתדרג למערכת הפעלה חדשה ועדכנית יותר. אבל אני מקווה שזה לא יגרום לו להתבאס שהמערכת טיפה מסובכת. בכל מקרה תודה רבה על התשובות.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling Freezer 7 Pro RC-690 Coolermaster CM 690 Black - In Stock Corsair 550VX 41A @ 12V Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! Seagate 500GB Sata II 32MB כרגע יש לי XP SP3 השאלה אם בויסטה המחשב יציג לי וינצל את המקסימום של המחשב שלי ? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Windows hom edition בעברית רק פירמטתי ורוצה לעדכן אותו ויש לי שגיאה אחרי שהדף חשב קצת... זה השגיאה... מה הבעיה פה? בבקשה אם אתם יודעים אז תסירו לי אל תשלחו אותו לכל מיני אתרים באנגלית או משהו כי אני אסתבך תודה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה מה זה ריג'סטרי ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-