עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. במיקרוסופט דיברו על כך שחלונות 10 עשויה להיות הגירסה האחרונה של המערכת כפי שאנו מכירים אותה, אך בפועל נראה כי הם מתכוננים לתחזק ולתמוך אותה בדיוק כפי שעשו לכל הגירסאות שהגיעו לפניה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תקבל-תמיכה-רשמית-למשך-עשור-לפח/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by k22,

שלום הוינדוס התחיל לעשות לי בעיות הכל נהיה איטי מחקתי מלא תוכונות ומשחקים מהמחשב ועדיין זה היה איטי העברת קובץ של 700 מגה מכונן לכונן וזה נקח משהו כמו שעה פתחתי את המחשב ניקיתי אבק זה עבד מהר והסתדר רציתי להתקין דיאבלו הוא לא נותן לי הוא עושה update ולא מרא כלום לאחר 3 שניות ובנוסף אני מנסה לפרמט והוא לךא נותן לי אני ניכנס לboot ואז שאני צריך ללחוץ על איזשהו מקש הוא לא נותן לי והוא לא נותן לפרמט מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by oshoman,

windows could not start because the following file is missing or corrupt system32 config system זו ההודעה שקיבלתי היום שפתחתי את המחשב. מה עושים במצב זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי 2 דיסקים קשיחים: C וגם D וינדוס XP מותקן על C אם אני מפרק את הדיסק הקשיח D אז וינדוס לא עולה בכלל! למה זה? איך אני פותר את הבעייה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by erbrt,

שלום חברים, התקנתי ווינדוס חדש על הרד-דיסק חדש, בהתקנה כנראה לא הגדרתי משהו נכון ונתקעתי עם המצב הזה (מצורף בתמונה), איך אני יכול לאחד את שני המחיצות הUNALLOCATED האלה ביחד? בנוסף - אני רוצה שבכונן C ישאר 100 ג'יגה ולא 420 כמו שיש עכשיו... איך עושים את זה? Uploaded with ImageShack.us תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום! התקנתי win7 על המחשב נייד של אמא שלי LENOVO C100, PENTIUM M 1.73, INTEL 915 וכו' כעת הוא לא מצליח להפעיל WINDOWS AERO בגלל שאין דרייבר WDDM.. מחיפוש באתר אינטל נמצא המאמר המייאש הבא: http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-023606.htm#5 האם יש לי עוד סיכוי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by oz4225,

אחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו Windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב Windows 7 איך אני מבטל את זה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה קורס לי מערך הווינדוז אקספלורר (האקספלורר שמשמש לשיטוט בתוך המחשב) בכל פעם שאני מעביר קבצים בין תיקיות, לעיתים גם ללא סיבה ברורה. הוא כותב לי שהוא נתקל בבעיה וצריך להיסגר. ניסיתי לתקן את הבעיה עם GLARY UTILILITIES וגם PC TUNE UP, אך ללא הועיל, כולל ניקוי הרגיסטרי. כמו כן נראה שיש לי עומס מאוד גבוה על המעבד - 90% ומעלה בזמן ששום תוכנה לא פועלת. יש לי XP, עם מחשב שנקנה לפני שנתיים עם רכיבים איכותיים, ולכן לדעתי בזמן מנוחה הביצועים שלו צריכים להיות חלקים (כפי שאכן היו פעם). לעזרתכם אודה מאוד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by iveco,

משעמם לי ואני רוצה לפרמט את המחשב , מה הכי אידיאלי ? יש לי 3 דיסקים קשיחים 1. 80GB סיגייט . SATA2 2. 500GB תושיבא SATA3 3. 500GB תושיבא SATA3 מאחר ואין הבדל בפועל בין SATA2 ל SATA3 חשבתי לקחת את ה 80 גיגה ולהתקין עליו מערכת הפעלה ועל השאר רק סרטים , תוכנות מה אמור להיות על ה 80 גיגה רק מערכת הפעלה ודרייברים ? תוכנות כמו צריבה , VLC וכו' להתקין רגיל על כונן C 80GB או על התושיבא ? חשבתי למשל אם אפשר להתקין דפדפן על כונן D או E במקום על C ? להשאיר את ה 80 גיגה כמה שיותר נקי רק מערכת הפעלה . הבעיה שיש מלא תוכנות שלא נותנות שום התקנה חוץ מ C עם המערכת ההפעלה אני רוצה ממש לנתק את C עם מערכת ההפעלה משאר התוכנות אפיל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. נתקלתי במונחים הללו מבחינת בסיס נתונים של אורקל והיתי רוצה לדעת יותר על הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eladbu,

יש לי XP PRO עם רשיון אך כאשר אני מריץ sfc /scannow אך הוא נתקע לי כל פעם ואני צריך ללחוץ 20 פעם אנטר כדי שזה יסיים מה הבעיה! יצוין שהדיסק תקין לחלוטין!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TNT,

יש לי בעיה. שאני פותח תוכניות , למשל את msconfig אז אחרי כמה שניות ולפעמים חלקיות שניה זה ישר נסגר לי. זה קורה לי בעוד כמה תוכנות ובהתקנות של תוכנות שאני מנסה לעשות. יש לי וינדווס XP. מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Some Thing...,

hello, I have a little problume as you can see I can only write in english. I installed WIN 98 Sec Edtion befor the I had WIN XP but my computer isn't strong for that system, i I did a format on my computer and a friend of mine gave me a CD of WIN 98 Sec Edtion, anyway I installed everything and suddenlly i see that it's not Hebrew enabale' how can i install hebrew on my computer, plz help me ! thank you, all Some Thing... P.S I can read hebrew on a web page. so you guys can write in hebrew, thanks!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by em28,

בבואי היום להדליק את המחשב לאחר שהוא נתקע, אומר לי ידידי המחשב כי הקובץ: windows\system32\config\system הושחת !! בטוב ליבו הציע לי להכניס את הדיסק המקורי להקיש R ע"מ לתקן. מאחר ודיסק ההתקנה של החלונות שלי הוא מה שנקרא auto-XP (התקנה בלי יותר מדי שאלות) הוא מדלג על שלב התיקון. נסיון ראשון: פניתי לכונן e (כונן פיזי אחר) שם התקנתי את החלונות במקביל להתקנה ב-c אלא שהתקנה זו ישנה. ע"מ לקצר אומר כי דאגתי לגבות את הרגיסטרי ולבצע גיבוי מערכת ל-C אך שחזור המערכת של החלונות המותקנים ב-E אינו מכיר את קבצי השחזור מ-C. העתקתי מספריית config את הקובץ system.sav במקום הקובץ system , אבל כשניסיתי להעלות את המחשב מ-C, הוא התחיל לבצע התקנה של ה-XP מהאמצע וביקש באזשהוא שלב את ה-SN (אותו אין…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by wrecker,

אין לי מושג מאיפה זה הגיע..מצטער אם זה ארוך היו לי מלא בעיות, כל פעם שנכנס לאנטרנט קופצות לי פרסומות, אחרי זה המחשב התחיל לעשות פריזים.. הורדתי אנטי וירוס AVG חינמי ועוד כמה, מצאו דברים אבל לא פתרו את הבעיה.. פתאום היום התחילו מסכים כחולים! הווינדוס עולה אחרי כמה שניות מסך כחול ועושה ריסטארט SAFE MODE לא עובד.. הכנסתי דיסק שלWIN7 עשיתי ממנו שיחזור מערכת הכל חזר לעבוד WINDOS DEFENDER פתאום מצא אצלי תולעת WIN32 ואז הבנתי שנדבקתי וזה עושה לי צרות.. עשה סריקה מחק את זה הכל טוב ויפה..אבל שוב איכשהו הפיירוול היה מכובה הפעלתי אותו שוב ובנתיים אני תקוע עם החולונות הקופצים האלה שמשגעים אותי! אני רק עכשיו התחלתי לעבוד עם WIN7 ואין לי כח לפרמט.. 3 ימים בסה"כ וכבר התחלה רע…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי אני חדש פה, ולא ידעתי בדיוק לאיזה פורום לשלוח את זה.. בכל מקרה יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתגובות בישראבלוג, מומה, וכו'. וגם לא לפתוח משחקים בוואלה כיף, וואלה וואו וכו'.. ואין לי מושג מה הבעיה, אני לוחץ נגיד על לינק לסרטון כלשהו בוואלה וואו וזה לא עושה כלום.. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הורדתי איזה קובץ RAR מאיפשהו ובלי להסתכל מה יש בפנים עשיתי "Extract Here" לדסקטופ ומסתבר שהיתה בפנים תמונה אחת כפול כמה מאות פעמים (עותק782.. עותק 845...) שמילאו לי את כל שולחן העבודה. מיד מחקתי את כל הקבצים אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה את הדסקטופ שלי מלא בעשרות/מאות קובצי תמונה. איך אני נפטר מהזבל הזה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation יש למישהו רעיון למה ואיך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gilgula,

אני עובד על מחשב שמחובר ברשת ביתית (חוטית) כשאני המחשב המשני . יש לי בעייה בטעינת דפי אינטרנט , כלומר , הדפים מוצגים אך היכן שיש תמונות אייקונים קטנים , מופיע איקסים עד לרענון מלא של הדף . כנ"ל לגבי מעבר בין דפים . הטעינה מאוד איטית . ככל שיש יותר תמונות בדף , הטעינה המלאה של העמוד יותר איטית.הבעייה גם כשהמחשב הראשי מחובר אך לא בגלישה או הורדה , ככה שלא נראה לי בעיית עומס . הורדתי קובץ המחשת מהירות מבזק בינלאומי ואני רואה שאני במהירות הורדה תקינה מקסימלית. סרקתי גם את המחשב עם NOD32 ו-AVG לבדיקת וירוסים \ תולעים ולא היו ממצאים . ניסיתי גם דפדפנים אחרים כמו AVANT ו- FIREFOX ואותה בעייה . בפתיחת חלונות או אפליקציות אחרות במחשב ,הכל עובד מהר ללא בעיות (המחשב חדש עם 512 זי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי Windows hom edition בעברית רק פירמטתי ורוצה לעדכן אותו ויש לי שגיאה אחרי שהדף חשב קצת... זה השגיאה... מה הבעיה פה? בבקשה אם אתם יודעים אז תסירו לי אל תשלחו אותו לכל מיני אתרים באנגלית או משהו כי אני אסתבך תודה!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Asherh,

אהלן חברה קניתי מחשב חדש שעובר ת'3 ג'יגה זיכרון אני בדילמה איזה חלונות להתקין windows 7 ultimate 64bit vs. windows xp 64bit ועוד שאלה אם אני מתקין את 7 אמורה להיות לי בעיה עם התוכנות של xp כמו ה-cubase ועוד תוכנות סאונד? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Anonymous1,

ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה עם Driver מעודכן לכרטיס מסך, ומאז בזמן שהמסך מחובר עם DVI, אחרי שלב הטעינה של Windows , אין תצוגה. מה אני צריך לעשות? בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by mostwanted,

הבעיה שלי היא כזאת עשיתי משתמש חדש ואחרי שנכנסתי אליו וניסיתי לצאת ממנו כדי להיכנס לישן הישן לא הופיע יותר במסך של המשתמשים ואני לא יודע לאן הוא נעלם אני רואה ב-COMPUTER MANAGMENT אבל אני לא יכול להיכנס אליו מישהו יודע איך אני יכול להיכנס אליו ולמחוק את החדש??

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. תהיה אפשרות להמיר את ויסטה ואופיס מאנגלית לעברית? (ערכתי)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים