עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gabig12,

יש לי שני משתמשים אחד שלי ואחד של אח שלי אח שלי לא משתמש יותר במחשב אז אני רוצה למחוק לו את המשתמש. ניסיתי להיכנס למשתמש שלי ולמחוק את שלו אז המחשב אומר לי לנתק את המשתמש שלו מזתאומרת לנתק את המשתמש? ואיך אני יכול למחוק משתמש?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by יוליוס,

כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. מחיפוש בגוגל ראיתי שזה בעוד כל מיני דגמים אבל לי יש את הדגם 720C הבעיה היא בוודאות בעיה עם ויסטה כי ב XP היא עבדה בסדר, המדפסת מדפיסה דפים ריקים לא משנה מאיפה אני שולח. לא מצאתי פתרון בגוגל אשמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם מדובר במחשב של אחי ויתכן ואינני מדייק , מקווה שתוכלו לעזור מערכת ההפעלה לא עולה פתאום ( מדובר במחשב פנטיום 4 ) הוא מקבל הודעה על כך שצריך להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה על מנת שהיא תעלה משם זה מחשב ישן שהוא קיבל במתנה והוא לא קיבל איתו את מערכת ההפעלה על דיסק מה ניתן לעשות ? כיצד ניתן להציל את החומר הקיים בדיסק הקשיח האם צריך לפרמט ? האם דיסק של המחשב שלי שבו יש מערכת הפעלה יפתור את העניין ? תודה וכול טוב ערן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by hard_comp,

יש לי בעיה, Windows מתחברת לאינטרנט באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לבטל את זה. אני משתמש ב Windows Xp. מקווה שתוכלו לעזור

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by X-_PLOSIVE,

חבר שלי פה שואל: יש לי וינדואס 98 ו adsl כשאני עושה upload אחרי זמן קצר האינטרנט לא זז וצריך לעשות ריסטרט מה לעשות ולמה זה קורה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי אפשרות לקנות גירסת שידרוג ל-WIN 8 ב-60 שח באמצעות הסתדרות המורים, וכרגע אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד עם אבונטו, ולהתקין ISO של WIN 7 ואז לשדרג ל-WIN 8 ע"י גרסאת השידרוג שאקנה. זה יעבוד? אני זוכר שכש-WIN 8 יצא הרבה שידרגו פה בפורום בצורה הזו, אך אני לא יודע אם זה גם אפשרי היום

8. 1. windows 7 upgrade advisor - אפשר למחוק? 2. Visual Studio 2008 (x64) - אאל"ט מחקתי את AVG לפני זמן רב. האם זה שאריות של התוכנה או משהו אחר שנחוץ למ"ה? 3. למה יש כל מיני תוכנות של ג'אווה? ככה זה אצל כולם? מצ"ב תמונה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Forest14,

לאחר שידרוג של הBIOS, אין יותר התרעה על הTPN אבל לא מצליח לשנות את הCSM בביוס לWINDOWS UEFI (מצליח לשנות, אבל הביוס לא מעלה את ה"חלונות" וחוזר כל הזמן לחלון הביוס.) "חלונות" קיימת אצלי על M2 של סמסונג פרו 1 טרה. תודה

10. התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס 7 ultimate 64 BIT ויש לי בעיה מסך לא מתכבה אחרי שאני מגדיר לו זמן לפי רצוני והוא לא מתכבה בתמונה פה מופיעה אחרי דקה והוא לא מתכבה לא יודע עם זה קשור לזה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט כי לפני כן ב32 זה עבד תמיד ניסתי המון אופציות חיפשתי בכל גוגל פיתרון וללא הצלחה אשמח לקבל פיתרון תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by eladbu,

יש לי XP PRO עם רשיון אך כאשר אני מריץ sfc /scannow אך הוא נתקע לי כל פעם ואני צריך ללחוץ 20 פעם אנטר כדי שזה יסיים מה הבעיה! יצוין שהדיסק תקין לחלוטין!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by compman12,

אהלן. איזה מערכת הפעלה מומלצת יותר להתקנה על מחשב HTPC שירוץ עליו XBMC. 7 או 8? או שבכלל מערכת אחרת. ואם אפשר אז הסבר למה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כמו שאתם מכירים בדיסקים SATA ניתן להגביר את ביצועיי המחשב ע"י סימון האפשרות הזאת במנהל ההתקנים, מאפיינים על ההארדיסק ומדיניות (רק בויסטה). הבנתי שהפעולה הזאת גורמת לאבדן מידע בהפסקת חשמל, קודם כיביתי את המחשב דרך הכפתור ולא דרך הווינדוס, ושהפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס רשם לי שחסר קובץ למערכת (במסך כחול) ולכן ווינדוס לא יעלה, עשיתי תיקון מחשב ע"י הדיסק של ויסטה והמחשב חזר לפעולה... זה קשור לזה שסימנתי את זה? מומלץ להשאיר את "אפשר ביצועים מתקדמים" מסומן כל הזמן? או שבכל הפסקת חשמל כל קבצעי המערכת שהיו בCACHE של ההארדיסק ימחקו ותמיד יהיו חסרים קבצים במערכת?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי רשת איטרנט אלחוטית בבית וכשאני מנסה להתחבר דרך אחד המחשבים שמותקן עליו windows 7 אני מתבקש להכניס user credentials. אין לי מושג מזה אומר אבל בגלל זה אני לא מצליח להתחבר לרשת ואני תקוע בלי איטרנט. יש למישהו מושג מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by אנדי,

שלום לכולכם, בשולחן העבודה בנייד שלי (lenovo ideapad l340) יש 'שטח מת' שבו הוא אינו מגיב ללחיצות עכבר. קליק ימני על שטח ריק באזור זה אינו פותח את תפריט שולחן העבודה, ואייקונים שנמצאים בשטח זה אינם מגיבים לעכבר (יש אייקונים שחלק מהם נמצאים מחוץ לשטח, ורק אם המצביע עובר עליהם מחוץ לגבול האזור המת הם כן מגיבים). נסיון לשנות מאפיינים של שולחן העבודה (גודל סמלים, רזולוציה וכו') משנים את מידות השטח המת. שתי הערות: 1. אני משתמש בעכבר אלחוטי. 2. לא בדקתי האם התקלה הזו חוזרת על עצמה גם בעת שימוש בלוח הלחץ של הנייד. חיפוש בגוגל הראה שאני לא היחיד שנתקל בתופעה הזו, אבל הוא לא ממש עזר לי למצוא פתרון. למי יש רעיונות? …

16. Started by Sygnus,

שלום, רכשתי לנובו thinkpad אשר הגיע עם windows 7, ביצעתי התקנה מסודרת. על מנת לשנות למראה קלאסי, הייתי מבצע- כפתור ימני על ה taskbar -> מאפיינים -> לשונית סטארט מניו, ושם הייתי בוחר מראה קלאסי. אני מנסה לבצע זאת, אך בלשונית הזאת לא קיימת אופציה של לעבור למראה קלסי משום מה. מישהו יודע מה הסיבה? האם יש דרך אחרת? אודה לכל עזרה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי Windows hom edition בעברית רק פירמטתי ורוצה לעדכן אותו ויש לי שגיאה אחרי שהדף חשב קצת... זה השגיאה... מה הבעיה פה? בבקשה אם אתם יודעים אז תסירו לי אל תשלחו אותו לכל מיני אתרים באנגלית או משהו כי אני אסתבך תודה!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by shimon956,

משהו מוכן לפרש לי מזה fat32 ו ntfc ומה ההבדלים בינהם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ohadaridan13,

שלום. עשיתי פירמוט וניסיתי להתקין ווינוס 7 אך ההתקנה כל הזמן קרסה והראתה לי מסך כחול וכתוב שם שגיאת חומרה. התקנתי אחרי זה XP והכל היה בסדר, אני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין את הווינדוס 7. המפרט שלי - AMD ATHLOM 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 6000+ 3.01 GHZ 2 GB RAM ניסיתי להתקין גם גירסאת 64 ביט וגם 86 והקריסה קרתה בשניהם ובמספר פעמים. הקריס לא קרתה בזמן מסים, לפעמיים היא הגיעה בתפריט של הבחירת שפה בהתחלה ולפעמים ב-90% אחוז של ההתקנה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, לא נראה לי שזאת בעיית חומרה כי אין סיבה ש-XP יעבוד ו-7 לא. עוד דבר, התקנתי XP אבל אין לי שם עברית ולא היה גם באופציות, יש מצב להתקין את השפה ההעברית בדרך אחרת ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by speakspeak288,

שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by achiya1,

ערב טוב. לאחר שעשיתי דחיסת קבצים כי כבר לא נשאר מקום ולא מצאתי מה למחוק זה מה שקרה למחשב .הוא לא עולה וגם אי אפשר לשחזר מערכת זה לא פועל לי..מה אפשר לעשות? אין לזה תוצאות בגוגל אני מרגיש אבוד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי מחשב עם מעבד Intel Pentium® Dual Core CPU E5300 @ 2.60 GHZ 2 GB RAM וכרטיס מסך משולב בלוח אם INTEL G41 EXPRESS CHIPSET טכנית המעבד תומך ב64 ביט אבל אני לא יודע אם בהתאם למפרט הלא כל כך חזק זה יהיה נחוץ בכלל יש לציין שבמחשב משחקים זה לא העיקר אלא יותר סרטים וגלישה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by danvis,

היי לכולם! הזמנתי מחשב חדש ויש לי התלבטות בנוגע לסוג מערכת ההפעלה שאני מתכוון להתקין לו. נכון לעכשיו לא הזמנתי איתו כל מערכת הפעלה ותכננתי להתקין לו Windows XP SP2. (לפי מה שהבנתי, שקונים מחשב בלי מערכת הפעלה, מה שעושים זה בעצם כמו שמפרמטים: מגדירים את כונן הדיסקים ככונן הראשי ואז פשוט מתקינים את ה-windows כאילו המחשב פורמט - תקנו אותי אם אני טועה כי זה חשוב ). אבל בגלל שאני מתכנן לקחת 4GB של זיכרון, וכמובן מערכת 32 ביט לא תצליח לנצל את כל הזיכרון, תהיתי אם לקנות Vista 64 bit. האם כדאי להתקין בהתחלה את ה-XP SP2 ורק עוד איזה חצי שנה לקנות מערכת של Vista 64 bit? יש שינוי במחירים? ואם במידה ואני הולך על Vista כבר עכשיו, האם ה-Home Premium היא גרסא טובה, או שבאמת עדיף ל…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. החלפתי לוח אם. עשיתי פורמט. התקנתי WIN XP PRO. יש לי הרד דיסק אחד שמחולק ל-3 (פעם זה היה C,D,E) + כונן תקליטורים (פעם היה F)+ צורב (פעם היה G) אהה וגם פלופי אבל מי סופר... המצב העכשווי הוא שהכוננים שהיו פעם D ו- E (פרטישינים של הכונן הקשיח) התחלפו עם 2 הכוננים האופטיים (ה-CD והצורב). ז"א, יש כונן קשיח C, אח"כ כונן תקליטורים D , צורב E, ואז 2 הפרטישנים של הקשיח F ו-G. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. איך עושים את זה? איפה משנים מה שצריך? ואגב, אני כמעט בטוח שזה לא קשור להגדרות הביוס ו/או ל"פריימרי-סקנדרי-מאסטר-סלייב". תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by erez1968,

יש לי שני הארד דיסקים, בנפח 320GB כל אחד, ושניהם מסוג SATA2. ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה: באחד WINDOWS XP, ובשני WINDOWS 7. השאלה שלי, האם זה לא יעשה לי בעיות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים