עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה אחרי שהורדתי את התוכנה DISKdata ראיתי שיש לי את התיקיה הזאתהSystem Volume Information , ומקודם לא ראיתי אותה. עכשיו היא תופסת לי 600 מגה, ואני רוצה לדעת מה היא התיקיה הזאת והאם אפשר למחוק אותה?. נ.ב מצאתי את הקובץ pagefile.sys והוא תופס 200 מגה ביט, ואני רוצה לדעת מה הוא והאם אפשר למחוק אותו?. פשוט תבינו הארד דיסק שלי מאוד קטן וכל מגה הוא חשוב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שבת שלום כולם! יש לי לפטופ שרצה עליו ויסטה, עד היום לא ממש התעסקתי איתו, רק השתמשתי בו לסרטים מוזיקה וגלישה היום שהתעמקתי קצת גיליתי שהנפח של כונן C הוא 30 ג'יגה !!!, עברתי תיקיה תיקיה ובחישוב כולל יצא שרק 11 ג'יגה נתפסים איפה נעלמו עוד 20 גי'גה!? הדבר היחידי שיש לי על C זה 6 ג'יגה של תמונות והמערכת הפעלה, אין לי שום תוכנות כגון אי מיול וכ'ו על המחשב הותקן רק AVG פיירפוקס וזהו! וכל התוכנות שהגיעו איתו הוסרו. תודה על העזרה, לירן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני משתמש ב-WIN XP PRO וברשותי דיסק התקנה של SP2. בשנה האחרונה דרך עדכונים ברשת שדרגתי עד ל-SP3 (עם שימוש באקספלורר גרסה שמונה) קרה מה שקרה, ואתמול בעזרת דיסק ההתקנה ניגשתי ל-Recovery Console ועשיתי תיקון להתקנה (Repair Install). מאז אני חווה שיבושים קשים במערכת ההפעלה. מאחר ועל דיסק ההתקנה SP2, כל העדכונים שהיו הוסרו, וכנראה זה הוביל לרישומים חסרים או פגומים במערכת ההפעלה. כך למשל כשאני מפעיל את הדפדפן המובנה, IE6, ומבקש להכניס כתובת כלשהי בשורת ה-URL, מתקבלת ההודעה "the requested lookup key was not found in any active activation context" עוד דוגמה, נדמה ששירות ה-Automatic Updates לא פועל כלל, כמו גם שירות הפירוול המובנה של וינדוס. אם אני ניגש לחלון ה-Services, נכנס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי Windows hom edition בעברית רק פירמטתי ורוצה לעדכן אותו ויש לי שגיאה אחרי שהדף חשב קצת... זה השגיאה... מה הבעיה פה? בבקשה אם אתם יודעים אז תסירו לי אל תשלחו אותו לכל מיני אתרים באנגלית או משהו כי אני אסתבך תודה!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. במיקרוסופט דיברו על כך שחלונות 10 עשויה להיות הגירסה האחרונה של המערכת כפי שאנו מכירים אותה, אך בפועל נראה כי הם מתכוננים לתחזק ולתמוך אותה בדיוק כפי שעשו לכל הגירסאות שהגיעו לפניה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תקבל-תמיכה-רשמית-למשך-עשור-לפח/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן חבר שלי יש לו מחשב נייד של LG מ2007 עם ויסטה ביסיק שכבר לא עובדת טוב. אני יודע לפרמט מחשב נייד רגיל רק שבנייד יש לי חשש מדבר אחד-דריברים. נגיד שאני מתקין הוא מזהה את המקלדת והטאץ פאד בהתקנה?. אני לא רוצה שהיה לי מצב לא נעים שאני לא מוצא דריברים. מכיוון שבלפטופים יש רכיבים דומים אז יש מצב שנגיד שבב אודיו יזוהה אוטומטי כי הוא קיים במחשבים נוספים?. עוד דבר יש את המאיץ גרפי של אינטל, מספיק לחפש דריבר באתר שלהם במידה והוא לא כלול בהתקנה או צריך דריבר מהאתר של LG?. ונושא נוסף-בטרייה: לא צריך לזה דריבר כדי שיזהה את הזמן והאחוזים? או בדרך כלל זה כלול. כי סך הכל זה מזכיר לי תעניין שאני קונה כרטיס מסך שASUS מדביקה שבב של NVIDIA לא חייבים את הדריברים מהדיסק שמגיע (ובכלל בכרטיסי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Zeev86,

גרסת Windows 10 מביאה איתה הרבה שיפורים. אבל כמי שעובד עם תוכנות ומכשירים שעושים וירטואליזציה לעכבר - מי הגאון במייקרוסופט שחשב שזה מקובל להעלים את סימן העכבר עם התחברות המשתמש למערכת ההפעלה, כל עוד לא מזיזים את העכבר בצורה פיזית? יש תעשיה שלמה של מכשירי KVM over ip ותוכנות כמו xpadder שלא יוכלו לעבוד בצורה הזאת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by stone cold,

טוב אחרי שראיתי את ויסטה רצה בסדר במחשב הניד של אחי התקנתי בעצמי בסך הכל בהתקנה היו כמה בעיות מעצבנות של חיפוש דריוורים מתאימים ולכך לי המון זמן להתקין כרטיס טלוויזיה מיושן (אני התקנתי אותו לנצל מסך 20 אינטס שקניתי ולהוציא תטלוויזיה מהחדר) גם כל העניין שצריך לעשות הפעלות מיחדש כמו בXP וWIN98 מעצבן -חשבתי שיתקדמנו מאז אבל בסך הכל התוכנות שהתקנתי עובדות והמערכת נחמדה אני ימשיך מחר אם הסקירה שאני יתקין עוד דברים ומשחקים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ערב טוב לכולם , קניתי נייד עם XP, ואני רוצה לגשת אליו מהמחשב הראשי שלי בשביל להעביר אליו קבצים. אני מסוגל לתקשר בין 7 64 ביט לבין 7 32 ביט, והצלחתי פעם מ-7 32 ביט ל-XP אותו דבר. השאלה היא איך אני גורם לשני המחשבים לתקשר? הם לא רואים אחד את השני בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by beni123,

איך אני מוחק ויסטה מהנייד ומתקין XP? הבנתי שצריך לעשות את זה מהבוט אבל לא הבנתי איך. אשמח לקבל לינק למקום שמסביר בצורה פשוטה ובעברית

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי 2 דיסקים קשיחים: C וגם D וינדוס XP מותקן על C אם אני מפרק את הדיסק הקשיח D אז וינדוס לא עולה בכלל! למה זה? איך אני פותר את הבעייה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום בעת הפעלת המחשב עולה לי ההודעה הבאה: http://img528.imageshack.us/img528/3971/82051058.jpg מה זה אומר?איך נפטרים מזה?יש לציין שהמחשב עכשיו!עבר פירמוט.. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

בוא נגיד שיש לי athlon 64 האם כדי לי להתקין את זה והאם כל התוכנות והישומים שרצים אצלי עכשיו יעבדו על גירסת ה 64 ביט ?? ואם לא אז מה זה בדיוק??

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by PHOENIX18,

שבת שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי סובל ממסכים כחולים שקורים באופן פתאומי,בעיקר בזמן משחקים משום מה פשוט פתאום מופיע מסך כחול עם ספירה כזאת עד 100 ויש אתחול אוטומטי ואז אחרי שהוינדוס עולה מחדש זה מציג לי הודעה עם הפניה לקובץ MINIDUMP אני מצרף פה לינק לקובץ: http://www.siz-f.co.il/-4266452162013298687 הייתי מנתח אותו בעצמי אבל לתוכנות לוקח יותר מידי זמן לרדת,מקסימום אני יערוך אם מישהו לא ינתח לי חשוב לציין שהמחשב שלי מפורמט וכמעט ולא מותקנות עליו תוכנות(את האנטי וירוס מחקתי כדי לשלול את זה שהוא לא שגורם לבעיה כמו שכבר קרה לי בעבר עם קספרסקי וNOD32) אודה מאוד לעוזרים תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. השאלה היותר מדוייקת היא: באיזה דרך עדיף להשיג את 7 או 8. אני יודע את החוקים ולא התכוונתי להעלות פה את נושא הווארז, אבל בניתי מחשב חדש והזמנתי אותו כבר, בעוד כשבוע אמור להגיע ואין לי מושג מה להתקין עליו. היו כאלה שאמרו לי להתקין 7 ואז לשים שדרוג ל- 8, אבל לצערי windows loader לא פועל במחשבים עם לוחות אם UEFI (כן כן אני יודע בלי ווארז), כך שאני מוכרח לקנות עותק מקורי. אז אופציה אחת היא windows 7 OEM / 8 OEM, שזה אומר לשלם למיקרוסופט 411 שקלים על מערכת הפעלה שהיא רק למחשב אחד, אם החלפתי רכיב זה עדיין בסדר, אבל לוח-אם = לקנות OEM חדש. עכשיו 411 שקלים למערכת RETAIL נשמע פייר, אפילו 600, אבל 1000 שקל בשביל WIN 7 ואז עוד כסף בשביל שדרוג RETAIL ל 8 זה פסיכי לגמרי. יש למשהו פה רעי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ובכן יש לי דוד שלא כל כך מבין במחשבים ועוד מעט מקבל מחשב חדש... עכשיו אין לי ניסיון עם Windows 8 כי לא הייתה לי ההזדמנות לבחון אותה. הוא לא מבין כל כך במחשבים ולפי מה שהבנתי היא לא מערכת כל כך קלה לקליטה, הוא מאוד רגיל ל-Windows עם ה-Start הרגיל וזהו. השאלה האם כדאי לבחור ב-8 במקום ב-7 בשבילו? המחשב נועד לגיימינג ככה שכמובן כדאי להשתדרג למערכת הפעלה חדשה ועדכנית יותר. אבל אני מקווה שזה לא יגרום לו להתבאס שהמערכת טיפה מסובכת. בכל מקרה תודה רבה על התשובות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by QuickSilver,

היי ... יש לי את הכרטיס טלויזיה הנ"ל , כבר הרבה זמן , זה דגם דיי ישן אבל עושה את העבודה אחלה . מאז שעברתי ל ווינדוס 2000 יש לי איתו בעיות , בעזרת העדכון של החברה אני לא יכול לראות על מסך מלא , ואפילו אם אני מנסה להגדיל את החלון ע"י מתיחה מהקצוות הכל נהייה איטי למרות שיש לי מחשב חזק וכרטיס מסך טוב . מישהי נתקל \ יודע משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היה לי Vista 64 Ultimate וביצעתי שדרוג לWIN7 64 Ultimate הכל עובד בסדר פרט לשני דברים: 1. הוא לא מזהה לי אחד מההארד-דיסקים (בעיה שלא קשורה לפורום הזה) 2. הכרטיס רשת פשוט לא מצליח למצוא רשת. זה כרטיס מובנה על הלוח אם 965p-ds3. הורדתי מהאתר של Marvell דרייבר תומך WIN7 64 והתקנתי אותו, ועדיין הוא לא מזהה את הרשת. מבקש את עזרכתם!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by hwnewbie,

hay i am using virtualboxi have followed this tutorial:https://www.youtube.com/watch?v=r0kx0xRn9J0&t=652severything is great on the windows serverbut when i try to load the pxe boot i get to errors (every time something different):1.FATAL! could not read from the boot menu.2.a required device isn't connected or cannot be accessed pxe (this is after i get by the pxe and choosing an image).anyone can help maybe?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן אנשים תודה על הרצון לעזור אם הצלחתם וגם אם לא.. יש לי Win XP Pro עם SP2 מחשב P4 2.66 זכרון 256 ודיסק קשיח 80G עם 6G פנויי בכונן C (אני מציין כמה מקום פנויי כי הזכרון וירטואלי זה על המקום פנויי אם אני לא טועה תקנו אותי אם טעיתי) ומלא פעמים שהמחשב בכלל לא כבד..בלי אמיול בלי שום תוכנה כבדה..פתאום מופיע לי שיש לי זכרון וירטואלי נמוך....מה עושים בנידון?? זה מוגדר לי כרגע בצורה כזאת drive C: Intial size 200MB maximum size 1500MB Drive D: אין כלום מישהו יודע למה זה קורה ההודעה הזאת שהזכרון וירטואלי נמוך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by lobazain,

i'v installed win xp today and as u see, i cant write in hebrew i'v tried to go control panel- time date...- leaunge- but it was no good, there is no hebrew in the options what can i do? i dont know how, but it also installed sp1, does it got anything to do with that???? help please!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי אפשרות לקנות גירסת שידרוג ל-WIN 8 ב-60 שח באמצעות הסתדרות המורים, וכרגע אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד עם אבונטו, ולהתקין ISO של WIN 7 ואז לשדרג ל-WIN 8 ע"י גרסאת השידרוג שאקנה. זה יעבוד? אני זוכר שכש-WIN 8 יצא הרבה שידרגו פה בפורום בצורה הזו, אך אני לא יודע אם זה גם אפשרי היום

23. איך מחזירים את זה חזרה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by navk2,

מישהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה מה זה ריג'סטרי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.