עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avram,

סליחה על הבורות קניתי מחשב לאבא והוא זקוק לעברית מלאה ואני לא מצליח לאתר גירסת עברית שהיא גם 64 ביט (xp , vista)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Googleness,

נתקלתי בבעיה. מערכת ההפעלה היא XP עם SP3 מעודכנת. הבעיה היא שלא משנה איך מחברים את המחשב לרשת יש חיבור אינרטנט לכל התוכנות והדואר האלקטרוני וכולי אבל אתרי אינטרנט אינם עובדים כלל. בדקתי גם על 2 ספקי אינטרנט שונים. הרצתי סריקה עם AVG ואין כלום, הרצתי סריקה עם SPYBOT הוא מצא בערך 4-5 תוכנות ריגול והסיר אותן. שיחזרתי את ההגדרות של IE7, ביצעתי התקנה מחדש, לא עזר. עשיתי יוזר חדש לבדיקה מסתבר ששם האינטרנט כן ובד ואתרים עולים ובמשתמש העיקרי של המערכת האינטרנט מתפקד לכל דבר חוץ מאתרי אינטרנט. הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעיה שעוד לא ראיתי עד היום. ניגשתי למחשב ופתאום הוא מבקש סיסמה ע"מ להכנס לווינדוס. העניין הוא, שאף אחד פשוט לא הגדיר ססמה בכלל וכשבדקתי עם תוכנות לשחזור ססמאות הן מראות שאין בכלל סיסמה למערכת ההפעלה.. אך כשאני מנסה להכנס ע"י אישור החלונות הריקים בשם משתמש וסיסמה הוא ממשיך לרשום שהסיסמה שגויה.. מה עושים? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום למומחים ה AVG זיהה איום בדיסק און קי שלי כשחיברתי אותו נסיתי לפתוח את הקבצים וקיבלתי הודעה שאין גישה לכונן סרקתי עם האנטי וירוס והסרתי את האיום עדיין אין גישה לכונן אני על חלונות XP HOME איך מאפשרים גישה? תודה ערן

• 5 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by mrraz,

התקנתי דיסק עם קובצי וורד וקיבלתי הודעה של "למשתמש אין זכויות גישה" אני מניח שזה בגלל ההרשאות של NTFS איך אפשר לקבל גישה לקובץ ? מערכת XP

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by 114508534,

אני מנסה לגשת לתיקיית המסמכים שלי על שם המשתמש שלי שהייתה בשימוש בגירסאת חלונות אחרת שמותקנת על כונן קשיח אחר ואני לא יכול להיכנס , רושם לי אין גישה , יש לי בתיקיית המסמכים שלי המון המון מידע, איך אני פותח אותה , המשתמש היה מוגן בסיסמא כך שאני מניח שאני צריך לרשום איפשהו את הסיסמא . תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי בעיה די מציקה, בתור המשתמש היחידי במחשב משום מה לשום תוכנה שמופעלת באופן רגיל אין אפשרות לכתוב לכונן D אלא אם כן אני מריץ את התוכנית בתור אדמין. למה זה קורה ? ואיך אני יכול להריץ את כל התוכניות במצב של אדמין כברירת מחדל ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה למחוק קובץ מכונן שאינו של מערכת ההפעלה והוא רושם לי שאין לי הרשאה לבצע את המחיקה. מישהו יותר למה ? בהתקנה לא ביצעתי הרשאות מיוחדות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by yan,

בניתי קובץ ASP שיוצר רשומה חדשה במסד נתונים אבל בגלל ההרשאות הוא לא יכול סוג שגיאה: Microsoft JET Database Engine (0x80040E09) ??אין אפשרות לעדכן. מסד הנתונים או האובייקט מוגדרים לקריאה בלבד. /mydb/add.asp, line 13 סוג דפדפן: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by elior021,

שלום לכולם לא אני לא ממש יודע לאיזה נושא בפורום הבעיה שלי קשורה אני חושב שלכאן מצטער אם אני טועה. אז ככה יש לי תיקיה במחשב שהקבצים בתוכה לא נפתחים לי כבר שבוע. יש בתיקיה קבצים של וורד קבצים, של ווינדוס מדיה פלייר ועוד. שאני מנסה להפעיל אחד מהקבצים שנמצאים בתוך התיקיה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין למשתמש זכויות גישה לקובץ. עלי לציין שאין לי עוד משתמשים במחשב רק אני וזה משתמש שמתפקד כמנהל מחשב שעליו אני מחובר תמיד ויש אחד שנקרא גוסט שהוא לא פעיל. את התיקיה הזאת אני יצרתי מזמן והיא עד היום עבדה כמו שצריך. שחכתי לציין שיש לי ווינדוס XP תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  11. כרטיס הרשת האלחוטי מבוטל, אני נכנס למנהל ההתקנים, ורואה שיש עליו X. אין לי אפשרות לעשות לו Enable כי החשבון הוא לא Admin. יש לציין שאין עוד חשבון על המחשב. מה עושים?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום רב, לאחרונה כשאני מסדר בתצוגת תיקייה כ"תמונות ממוזערות", אין טקסט תחת התיקיות/קבצים. להלן דוגמא: כיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה, אורן.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by Santa,

כבר כשבוע הפורומים מקרטעים, נתקעים השרתים נעלמים וכו וכן חוויה מתסכלת. עשרות מומחים מדופלמים, פורומים לכל נושא וענין ואף אחד לא מצליח לפתור את הבעיה ? נראה אם אצליח להשחיל את הנושא הזה...........

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה[על שתי מחיצות שונות]:VISTA 64BIT וXP32. משום מה המחשב לא נותן לי אפשרות בחירה בין השתיים ומעלה אוטומטית את הXP. איך אני פותר את הבעיה ונותן לי אפשרות לבחור בין השתיים ? בתודה, Quantom.

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  15. שלום אנשים, יש לי בעיה במחשב. אין לי אפשרות ליצור תיקייה חדשה - לא בשולחן עבודה ולא בכל מיקום אחר בhd שלי. כשאני לוחץ קליל ימני בשולחן העבודה או בכל מיקום אחר בhd. אין לי new או חדש . בנוסף לכך, גם בסייר של האקספלורר שאני לוחץ make new folder אין מענה. לדעתי ההגדרות של זה נמצאות ברגיסטרי,במפתח הזה HKEY_CLASSES_ROOT\Applications\explorer.exe. מישהו יכול להעתיק לי את התכולה של המפתח הזה או למישהו יש פיתרון אחר לתופעה הזאת ?? הוספתי 2 קבצים שתוכלו לראות למה אני מתכוון. תודה, דודו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by clown,

כשאני נכנס לחיפוש דרך התחל->חפש->קבצים או תיקיות, זה מה שמופיע לי: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  17. נכנסתי ל To set Windows XP now press ENTER עברתי לחלון של הסכם הרישיון F8 עכשיו שאני מגיע למחיצות אין אפשרות של repair R מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by lordgod,

אני נכנס לתיקייה WINDOWS ואני לא רואה את SYSTEM32 !

19. יש לי ווינדוס XP PRO SP2 לפי מה שהבנתי בכול ווינדוס XP יש את התיקיית INETPUB בכונן C ולא צריך להתקין אותה, אבל אצלי אין. למה זה? האם אני צריך להתקין אותה מהדיסק? אם כן איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כול פעם שאני פותח תמחשב עולה וינדוס ולפני זה יש כול הזמן את האגף של הSWITCH USER לפני שאני נכנס ויש לי רק יוזר אחד... בבקשה תעזרו לי איך אני מבטל את זה . תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by eladbu,

אתם חייבים לעזור לי פתאום אין לי גישה אל אף תיקיה במחשב! אני המשתמש היחידי ואדמין אפילו ל C הוא לא נותן לי להיכנס ומציג הודעה נו אקסס בעצם על כל דבר !מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  22. אז ככה... הורדתי קובץ AVI גדול מהרשת (300 MB) אבל הוא כנראה היה פגום ולכן אני לא יכול לגשת אליו. אך לא פה הבעיה שלי - מהרגע שאני מנסה להפעיל את הקובץ ה EXPLORER מתחיל "להתנפח" ולצרוך המון זיכרון (מצפיה בטסק מנג'ר). בכל אותו הזמן הדיסק עובד כמו חמור ועושה הרבה רעש, ומחליש לי מאוד מאוד את הביצועים של המחשב. רק ריסטרט פותר את הבעיה. חוץ מזה אני גם לא יכול למחוק את הקובץ כי הוא בשימוש.... אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 - והמערכת שלי כוללת לוח ABIT IT7 מעבד P2.4 ו 256 DDR. יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  23. קניתי מחשב נייד חדש והותקן עליו ויסטה. כשאני מנסה לשמור קבצים לכונן C (הכונן הראשי) או להעתיק אליו קבצים אני מקבל שגיאה שאין לי הרשאות לעשות את הפעולה הזו. אני רץ כאדמין ככה שקשה לי להבין למה אין לי את ההרשאות לעשות את הכל. ניסיתי להוסיף הרשאות תחת הטאב אבטחה במאפיינים של הכונן, אבל חוץ מלקבל רשימה של קבצים שבשימוש או שהגישה אליהם נדחתה זה לא עזר לי בשום דבר. לתקין תוכנות דווקא הצלחתי (למשל VLC). איך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by STRENGTH,

אני פתאום לא מצליח לכתוב בעברית לא יודע איך זה קרה.. עשיתי סתם RESTART ואחרי זה לא הצלחתי לכתוב שוב בעברית..מה אני יכול לעשות?? ואני מצטער אם זה לא קשור לפה אני לא יודע בדיוק לאיפה זה קשור אני מאמין שזה קשור לווינדוס

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by overload,

התקנתי את הSP2 הזה. העידכון הכי גרוע שיצא לימקוסופט עד היום אני לא יודע מה חשבתי כשהחלטתי להיכנע וסוף סוף להוריד אותו יש לי מיליון ואחד בעיות, אבל זאת הכי קטנה והכי מעצבנת: אני לא יכל להגיע ל TASK MANAGER , במקום הוא פותח לי חלון ומוזר ולא שימושי (שלא מאפשר SS) עם האפשרויות האלה: LOG OFF SHUT DOWN LOCK COMPUTER TASK MANAGER CHANGE PASS CANCEL רק שעל הכפטור של המנהל משימות אני לא יכל ללחוץ הוא אפור.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.