עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by איסתרא בלגינא,

ניסיתי לבצע ניקיון בתיקייה מסוימת בשרת Win2003 - עברתי על כל תתי התיקיות ומחקתי את אלו שלא היו נחוצות. אבל נתקלתי בשלוש תיקיות שלא יכולתי לגעת בהן - לא להיכנס, לא למחוק ולא לשנות את שמן, לא מהאקספלורר ולא מחלון cmd. אני מחובר כ- admin ויש לי הראשות מלאות לתיקיות. המכנה המשותף לכולן הוא תווים חריגים - שתיים מהן נגמרות בנקודה ובשלישית יש שטרודל. רעיונות יתקבלו בברכה.

2. Started by roisg,

שלום, לא מכבר התקנתי VISTA ULTIMATE. הדיסק הקשיח שלי הוא 320 גיגה ומחולק ל-50 והשאר. בפרטיציה היותר גדולה התקנתי את הויסטה (בקטן מותקן XP). מאז אני שם לב שכל הזמן הולך ופוחת כמות הדיסק הפנוי בכונן שעל הויסטה מבלי שאתקין שום תוכנה חדשה, וגם אם כן - בטח לא תופסות כל כך הרבה מקום. התחלתי עם בסביבות 210 גיגה פנויים וכעת יש 170. למישהו רעיון מה הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. Started by (iriver H10),

חבר שלי עשה עדכון לווינדוס ונוספה לו אפשרות לשינו מראה של המערכת ....יותר חדש יפה כזה.... מישהו יודע איזה עדכון זה? כי אצלי אין את האפשרות הזאת. תודה רבה לעוזרים.

4. Started by man,

אני מנסה להפעיל את ipconfig אבל הוא כל פעם נסגר מיד ואני לא יכול לקרוא מה כתוב. מה אני צריך להסיף בשורת הפקודה (בכשאני לוחץ על הפעלה ואז ipconfig) כדי שהוא לא ייסגר מיידית או אולי צריך לשנות משהו במאפיינים? צריך עזרה בדחיפות אני בפעם ה-34 מנסה לעשות printscrreen ולהדביק בצייר כדי לראות מה כתוב.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by lidor_abo,

יש לי וינדוס אקספי ג'יגה ראם ו3000 ghz מעבד כשאני מפעיל התקנה איך המחשב אמור להגיב לאט או רגיל לחלוטיןן?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by Raziel Elmaliach,

שלום נכון בבתי ספר אחרי שמכבים את המחשבים אז הם עושים סוג של פורמט כזה שהמחשב לא שומר כלום אז סתם אני רוצה לדעת איך קוראים לדבר הזה והאם ניתן לעשות את זה גם בwindows 7 ואיך עושים את הדבר הזה ? בתודה מראש רזיאל

7. Started by zaroor,

שלום לכם מדובר במחשב חדש של HP דגם a6440.is הגיע עם VISTA רוצה להוריד ל XP אבל לא מצאתי דריברים הלוח אם מיוצר ע"י ASUS כניראה במיוחד עבור HP ואין דריברים ה VISTA מגיע בתוך המחשב בהרדיסק ,,,כאן למטה מפרט הלוח אולי משהו יכול להציע משהו Part / Feature Specification / Support Motherboard description Motherboard manufacturer's name: Asus IPIBL-LB HP/Compaq name: Benicia-GL8E CPU/Processor Socket: 775 Supports the following processors: Core 2 Quad Q9xxx with Quad Core technology Core 2 Duo E8xxx Core 2 Quad Q6xx0 with Quad Core technology Core 2 Duo E6x00 Core 2 Duo E4x00 Front-side bus (FSB) 800/1066/1333 MHz Chipset Intel G33 BIOS features Keyboard combinatio…

8. Started by m159,

אני חושב לשדרג להום פרימיום, ומתוך האתר של מיקרוסופט הבנתי שצריך 40 ג"ב של זכרון לי יש כונן קשיח בן 80 ג"ב אבל מחיצה C מוגדרת כ20 ג"ב יש מצב שזה יספיק או שאני צריך לקנות HD חדש ?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by -iTaY-,

התאריך שWindows7 יוצא זה בסוף חודש ה10 נכון? כי ראיתי שמלא באתרי הורדות שכתוב הורדה windows7 גרסא סופית וזה, מה זה יצא כבר? הוא שזה סתם?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by finish,

יש אתר שאני אוהב והוא פתאום הפסיק לעלות לי והוא עולה בכל מחשב אחר שניסיתי לעלות אותו ורק אצלי זה לא עולה איך אני מעלה אותו וניסיתי הכל!! האתר הוא: www.wwe.com תודה פיניש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הורדתי את אותו קובץ מכמה מקומות שונים ועדיין הוא לא עובד טוב, כל תוכנה שמנסה רק "לגעת" בקובץ ישר קורסת.. אקספלורר\נרו\מדיה פלייר\מיקרו דיוידי וכו... המליצו לי על תוכנה בשם VLC PLAYER שקוראת גם קבצים פגומים ואכן היא קראה את הקובץ מה אפשר לעשות? להוריד את הקובץ שוב לא יעזור כי כמו שכבר אמרתי ניסיתי להוריד את הקובץ כמה פעמים ממקומות שונים... תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by hofshi,

לעיתים קורה שמסירים תכנה מהמחשב (Uninstall), אבל לאחר ההסרה, התוכנה העקשנית עדיין מופיעה בתפריט Add or Remove Programs מדריך זה מראה: 1. איך להסיר את התוכנה הסוררת מהתפריט הזה. 2. איך להסיר מהתפריט הזה גם תוכנות שלא הוסרו (לא בוצע Uninstall) על מנת למנוע הסרה לא מכוונת שלהן. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/add-remove-programs.html המדריך עם תמונות מסך.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=405929&TypeID=1&sid=127 האמת זה היה די ברור,הרי זה לא ממש צעד חוקי.בכל זאת,בן אדם שקונה רישיון לשימוש בתוכנה,זכותו להשתמש בה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by newyork3,

שלום אני משתמש בווינדוס 7 HOME פרימיום במחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי מיקרוסופט. 1.כאשר אני נכנס לתמונה עם המציג הבסיס של ווינדוס לא ניתן להגדיל ולהקטין אותה באמצעות הגלגלת של העכבר אלא רק ע"י הסמל של הזכוכית מגדלת שנמצא במציג התמונות (למטה). יש פתרון לבעיה? 2.אני משתמש באקסלפולרר 8 ושאני נכנס לאתר פייסבוק התצוגה משובשבת שם והדף מרענן את עצמו מידי פעם.כאשר אני מנטרל את תצוגת התאימות הבעיה נפתרת. אך כל פעם שאני יוצא ונכנס לאתר האתר חוזר לפעול תחת תצוגת תאימות מה שגורם לבעיות. האם יש פתרון לזה? 3.מדוע בתוך תיקיה מסוימת (למשל תיקיה עם תמונות) לא ניתן לגרור בתוך התיקיה תמונה ממקום למקום אחר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. פשוט יש לי כל מני בעיות המדיה פלייר נתקע (10) גם האקספלורר (6)

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אין לי מושג איפה לשאל אז זה, אז אני אשאל פה. יש לי 2 הרדיסקים ואני רוצה למנוע את הגישה אל ההרדיסק המישני אבל בלי לפתוח את המארז. ניסיתי דרך הביוס אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. יש לי וינדוס XP ואם אי אפשר דרך וינדוס אז בבקשה תסבירו לי איך למנוע גישה דרך הביוס הביוס הוא של DFI infinity nf4 ultra.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. Started by kfirr1,

כשאני מנסה לעדכן הוא נכשל והקוד שגיאה הוא 80072F8F שהשעון של המחשב לא מתואם משמעותית אם השעון של השרת כך כתוב על הודאת השגיאה אבל השעון שלי מכוון והתאריך גם כן (מתכוון אוטוממטית מהאינטרנט) יש עוד בעיה שיכולה להיות קשורה כשאני נכנס עם הדפדפן של גוגל לג'ימייל הוא כותב לי שגיאת ssl אישור אבטחה של האתר אינו אמין וזה קורה גם באקספלורר וגם בעוד אתרים מאובטחים כמו אתר של בנק הפועלים שאר אתרים מאובטחים בתודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום,יש לי מערכת וינדוס 8 פרו 64 ביט. שמתי לב שכשאני נכנס ללוח הבקרה ומנסה להציג התקנים ומדפסות (devices and printers) זה לוקח המון זמן עד שהם מוצגים. מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? למישהו יש פתרון? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. רק התחלתי עם מערכת ההפעלה הזו וכבר תקלות למה נעלם לי סל המחזור משולחן העבודה ? פיתאום...בלי התראה? איך משחזרים ? THX

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. החלפתי צורב בין 2 מחשבים שלי , YAMAHA 2100 לבין 8824 YAMAHA (פשוטו כמשמעו ..הוצא והוכנס אחר) סקאזי. ומאז נעלם לי אופצית השליחה לצריבה אוטמתית (דרך SEND TO) של ה XP . אומנם לא השתמשתי יותר מידי באופציה זו אבל בשביל גיבוים קטנים ובעיקר הורדות מהרשת היא היתה מציונת. משהוא יודע למה כמה ומדוע ? והכי חשוב איך להחזיר את אופציה זו (גם באמצעות גרירה ושיחרור לכונן ה צורב זה לא מצליח). דרור.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

היי קופצת לי משום מה אזהרה שהאנטי וירוס שלי לא מעודכן...למרות שהוא מעודכן כמובן יש מצב שזה סוג של וירוס/ ספייוואר?

22. מטרת המדריך הזה היא לעזור לכל אותם אנשים שמתקינים מדי פעם את המחשב מחדש ולא רוצים להתחיל להוריד שוב את העדכונים האחרונים למערכת ההפעלה שלהם. אם תעקבו אחר ההוראות במדוייק, בסוף התהליך יהיה בידכם דיסק מוכן של Windows XP שניתן לעשות ממנו Boot ושבסיום ההתקנה ממנו, SP2 כבר יהיה מותקן לכם בלי שתצטרכו לעשות כלום. שאלות תתקבלנה בברכה כל עוד: 1. קראתם כבר את כל המדריך פעמיים, עשיתם הכל כמו שכתוב ועדיין לא הבנתם 2. השאלה שלכם לא קשורה לשימוש בתוכנה לא חוקית ו/או העתקה שלה הבהרה: המדריך מיועד למי שמחזיק בדיסק מקורי של Windows XP Pro/Home בגרסה האנגלית בלבד. זה חוקי להכין לעצמכם עותק צרוב של מערכת ההפעלה שקניתם. זה לא חוקי לצרוב תוכנה אם אתם לא מחזיקים ברשיון עבורה. השימוש במדר…

• 117 תגובות
    • 51.3k צפיות
  23. יש לי שתי מחיצות במחשב - C ו-E. ע"פ Disk Management, מחיצה C היא מחיצת מערכת ומחיצת E היא מחיצת אתחול. במחיצה E נמצאת המערכת הפעלה וב-C אין כלום (למעט קבצי מערכת ככה"נ). אני רוצה למחוק את מחיצה C ולתת למחיצה E את האות שלה. איך לעשות זאת? XP לא מאפשר דרך ה-DiskManagement לעשות זאת... שבוע טוב

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  24. בעקבות הפסקת חשמל, המחשב איתחל את עצמו, עכשיו מה שעולה זה רק ה-Wallpaper והסמן של העכבר... מלבדם לא מופיע כלום !!! לא ה-Taskbar, לא כפתור Start....... פאק ! עשיתי אתחול ב-SafeMode : לא עוזר - אותו דבר (רק בלי צבע, ורזולוציה שונה...) ואללה, לפני הפורמט, למישהו יש רעיון? (כושיליראבק רק פרמטתי לא מזמן...)

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. ניסיתי בMSCONFIG ואין שם את זה, גם בStartup אין את זה. מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 930 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.