Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
בעת שהתקנתי מערכת הפעלה נוספת , לינוקס, בטעות מחקתי מספר קבצי מערכת בווינדוס. אופציית "שחזור מערכת" לא הצליחה לעזור לי, אבל בעזרת הדיסק של ווינדוס הצלחתי לגרום לו לעבוד, אבל הבעיה העיקרית היא שאין סאונד. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול, וזה לא עוזר, כנראה שזה בגלל קבצי המערכת שנמחקו... מישהו יודע איך לשחזר את הקבצים האלה \ לסדר את הקול ? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כיבוי המחשב לא נעשה כמו שצריך ,אחרי שמופיע הלוגו של XP מחשב מאתחל את עצמו... יש רעיונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מעוניין להפוך את ה-DOK שלי לסוג של RESCUE DISK, ולהתקין עליו WINDOWS מלא. אני מניח שזה אפשרי, אבל עולה השאלה של תפריט אתחול, הרי אם אתקין את זה עשהו מחובר למחשב שכבר מותקן עליו WINDOWS, הוא יחשוב שזה ריבוי מערכות הפעלה ויוסיף את זה לתפריט ב-ROOT, לא? איך אני נמנע מכזה מצב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת נתקעת ב 3 מתוך 3 ב 75% ומתחילה ב RESET שוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות Update (יש לי XP PRO),זה מתחיל ואז אומר משהו על ה-PRUDUCT KEY (הווינדווס שלי הוא צרוב) מה הבעיה? ומישהו יכול לעזור לי להתקין JAVA כי עשיתי חיפוש ואני לא מצליח(ודרך אגב מה זה בכלל?)
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הלוח אם הוא Epox 8kda3j איך אני מתקין את הדריברים של ה USb2, משום מה לא מצאתי איך להתקין את זה :\ וב WIndows Update זה לא מוצא לי כלום בבקשה עזרה, אני נואש
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בוקר טוב אני מחפש שיטה לעקוף סיסמא במחשב נייד עם ווינדוס 7,אני כמעט בטוח שהשיטה עם הSAFE MODE כבר לא עובדת ולכן אבקש עזרה בנושא. זה עניין די דחוף ,תודה מראש לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים! קראתי בכל מיני מדריכים שמומלץ להגדיר את שמירת הזיכרון הוירטואלי לא בהרד דיסק הראשי אצלי במחשב ההרד דיסק הראשי הוא SATA2 וההשני ATA רגיל , השאלה שלי היא אם אני אגדיר את הזיכרון הוירטואלי בהרד דיסק המשני שלי (שהוא הATA האיטי) לא ירדו לי הביצועים בגלל שזהו הרד דיסק איטי יותר מהSATA2... תודה מראש על התגובות...
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום ! לא מזמן התקנתי windows 7 בעברית ובהתחלה הכל עבד כמו שצריך ! לאחר יומיים\שלושה ,האייקונים על שולחן העבודה התאפכו. האות e של האקספלורר פונה לצד שמאל, פיירפוקס הפוך וכל התיקיות... איך אפשר לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
כמה זמן בערך לקח עד שהוא תוגם לעברית? וכמה זמן אתם חושבים עד שויסטה יתורגם?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למנוע מצב שאני על הדפדפן ובאותו זמן פתוח תוכנה אחרת או CONTROL PANEL שאם אני לוחץ על הדפדפן למשל זה מעלים את המסך של התוכנה האחרת שפתחתי וגם להפך ככה שאני לא צריך לסגור/למזער את הדפדפן בשביל לראות את התוכנה השנייה שפעילה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, איך פותרים בעיה זו?,ולמה זה קורה? לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה פעמים קרה לי שאני מקבל מסך כחול (ללא שגיאה, רק צבע כחול בכל המסך) ואז המחשב עושה ריסט-RESTART.... דבר זה כמובן פוגע מאוד בעבודה השותפת... ואיני יודע מה גורם הבעיה... אני מעלה גם קובץ TEXT, שלשם העתקתי את הפרטים של למה נגרם המסך הכחול או ממה זה נובע... אולי זה יוכל לעזור לפתור את הבעיה. http://www.speedyshare.com/862859404.html אשמח לתשובה בדחיפות, GigaDude
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ביצעתי אצלי במחשב הנייד שיחזור מלא למצב בו הוא יצא משערי המיפעל .המטרה היא שבסוף יתבצע שידרוג לחלונות גירסא עשירית. האם קודם לכן, יש צורך לעשות את העידכון האוטומטי שמוריד תיקוני אבטחה ,ודריברים? יחד עם מערכת ההפעלה ,קיבלתי מהיצרן מספר תוכנות חשובות בחינם אשר כבר היו מותקנות מראש. האם שדרוג לגרסא העשירית ,תביא למחיקתם של אותם תוכנות?
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או ליראות באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות להתחבר ל-VISTA ב-REMOTE ממחשב אחר בצורה שתאפשר למי שעובד על המחשב עם ה-VISTA להמשיך לעבוד כרגיל? אני מתכוון כמו שבלינוקס מספר משתמשים יכולים לעבוד על אותו מחשב דרך VNC.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אחד המחשבים בבית הוא פנטיום 4 1.5GHZ עם 512MB RAM. האם הוא מסוגל להריץ home server בצורה טובה ואם אפשר לשמוע ממכם דעה לגבי המערכת החדשה הזאת. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן יש לי HP PAVILION tx2510us כשאני מנסה להתקין מחדש על המחשב את ויסטה מDVD בהפעלה מחדש הוא רושם: press any key... ואז הוא כאילו מתחיל להעלות מהDVD ואז רושם שיש בעיה: file Boot\BCD\ בעייה : 0xc000000f לא ברור מה אני יכול לעשות עכשיו. יש הצעות איך מסדרים את זה?? בסופו של דבר אני צריך להתקין מחדש את הויסטה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אמור להיות!?? \: לפי מה שאני רואה, זה קורה שאני מנסה להפעיל או התוכנות הבאות עולות..סטים, פירפוקס... ועוד כמה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
תראו מה מופיע לי בתפריטים הדרייבר הוא קאטאליסט 5.4, הגרסה הרגילה בלי הCCC. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם מזה כמה ימים אני סובל מהבעיה קשה במחשב. המחשב נורא כבד ואיטי והכי גרוע כשאני גולש באינטרנט הדפדפן שלי כל הזמן נתקע. היה לי אקספלורר 7 כל הזמן היה נתקע לי הדפדפן והדרך היחידה לצאת ממנו היה דרך CTL+ALT+DETE וככה הייתי סוגר. אמרתי אוקי אולי הבעיה הוא בדפדפן ואני יסיר אותו ויתקין מחדש או שהגרסה 6 תעבוד לי מצויין, אבל לא הבעיה לא נפתרה. הרצתי סריקת אנטיוירוס ואנטיספאם והוא לא מצא לי כלום. יש לי נוד 32 גרסת 3+ וXSOFTSPY. מצ"ב מנהל המשימות שלי: אולי מישהו יוכל לזהות את הבעיה. פרטים כללים נוספים: וינדוס XP SP2 - עברית. זכרון 768 מגה. כונן 120 ג'גיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום .. יש ברשותי מחשב נייד נכנסתי לביוס שם יש 4 אפשרויות: 1. DISKETTE DRIVE 2. INTERNAL HDD 3 USB STORAGE DEVICE 4 CD/DVD/CD-RW DRIVE אני רוצה שהאפשרות הרביעית(אני מניח שככה צריך לעשות) שזה פשוט יהיה אוטומטי וככה הדיסק יקלט ואני יוכל להתקין את הווינדוס.. קיצור הבעיה אני לא יודע איך ואני לא מצליח להפוך את זה שבעצם הדיסק יקלט לא בתור דיסקט או משהו כזה =/ יש פה גם אפשרות F12 = BOOT MENU.. לחצתי שם אנטר על ה-CD/DVD/וכו' וכו'.. ואחרי זה ישר זה מפעיל תווינדוס אני לא מבין מה הבעיה !! בבקשה אם אפשר עזרה אני יודה לכם מאוד..מסובך לי פה המחשב נייד :-[
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כל פעם אני משנה את הרקע בשולחן עבודה והוא מחזיר לי אותו לשחור יעני הוא לא רוצה לשמור ת'הגדרה של הרקע שאני אומר לו אחרי כמה דקות הוא מחזיר לי עוד הפעם לרקע שחור נקי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-