Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד (APPLE) המותקן עליו WIN7, אני רוצה לחזור לגרסת XP, הכנסתי את דיסק הבוט של XP החזקתי F8 יש שורה המראה על בוט. אני מפעיל אותה, אך הוא לא מבצע בוט. המחשב לא מצליח לקרוא ראשית את ה CD , הוא כל פעם מעלה לי את הגרסה המותקנת (win7) מה עלי לעשות להגדיר שיעלה דיסק הבוט - ראשון לפני שיעלה הווינדוס. אני רוצה גם לפרמט וגם להתקין את ה XP. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, איך אני עושה את זה? והאם 512 מגה יצליחו להפעיל ת'מערכת בלי עזרה של PAGE FILE?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנת וינדוס XP אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה ואז אומר לי שהדיסק הקשיח לא מזוהה במחשב זאת אומרת אני לא מצליח להגיע למצב שבוא אפשר ללחוץ F8 כל הזמן הוא חוזר על אותה הודעה שוינדוס XP לא מזהה דיסק קשיח וזה אותו הדבר גם לגבי וינדוס 2000 מאשי כן אני מצליח להתקין את וינדוס 98 בלי בעיות אבל XP ו 2000 לא הולך אמרו לי שזאת בעית לוח אם , אם כן למה אפשר להתקין את 98 ואת XP לא ? אודה לעזרה .
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. כבר כמה שנים טובות שלא יצא לי להשתמש במחשב מעבר לפייסבוק וקצת וורד. הייתי עד עכשיו עם מחשב פנטיום 4 עם וינדוס XP עברתי לנייד חדש עם ווינדוס 8 וכסטודנט אני מניח שעכשיו השימוש במחשב יהיה יומיומי. השאלה שלי - האם יש בכלל להתקין אנטיוירוס וחומת אש? נראה שיש תוכנות מובנות כאלה בווינדוס. ובכלל, השאלה אם זה באמת חשוב למשתמש ממוצע כמוני... יש המלצות? בעבר השתמשתי בקספרסקי ו-nod32 שהיו המובילים. מה עכשיו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני פותח את המחשב כל מה שאני רואה זה את הרקע של השולחן עבודה שלי וחוץ מזה שום דבר לא עולה לא אייקונים ולא השורה של ההתחל... בשביל להריץ את הדפדפן אני משתמש בctrl+alt+del ואז דרך משימה חדשה אני פותח את הדפדפן.. זה כנראה פגיעה של וירוס אני יודה לכם אם תתנו לי פתרון לבעיה.. (חחח אני לא יכול להסתדר ככה עוד הרבה זמן ) בתודה מראש :nixweiss:groovy
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות-NETWORK MAGIC-מרוב יאוש!) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDX10 של ווינדוס ויסטה (8800)... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
טוב אז ככה ברשותי ווינדס XP פרופשיינל המלא חשוב לציין!! התקנתי את הווינדוס לאחר שפירמטתי את המחשב הישן שעליו היה ווינדוס 98SE לפני אז ככה לאחר סיום ההתקנה הווינדוס העלה הערה שאני צריך לבטח את המחשב בליוי איקון קטן של שני מפתחות ואם אני לא יעשה את זה בזמן של 30 יום הווינדוס ישובת או ימחק או לא ממש הבנתי מה הוא רוצה אבל זה לא נראה לי טוב ניסית לראות במה מדובר וחשוב לציין שאין לי אינטרנט במחשב הישן הוא מתעקש שאני יתחבר או שאני יתקשר לשרות לקוחות אבל כשמתקשרים עונה רק פקס. בקיצור עיזרו לי לפתור בעיה זאת בבקשה
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מותקן אצלי xp pro אין לי אפשרות ליצור קיצורי דרך בשולחן עבודה, וכל תוכנה שאני מתקין לא יוצרת קיצורי דרך. סרקתי את המחשב באנטי וירוס , ובתוכנות נגד ריגול וזה לא הועיל, התקנתי את הווינדוס מחדש וגם לא הועילץ האם יש פיתרון אחר חוץ מאשר לפרמט?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
how can I omit the the windows logo, so I can reduce the boot delay? does any-1 know other ways of making the boot process faster?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי במפתיע שלושה טורג'נים חדשים למחשב.... השאלה המתבקשת היא איך אני מסלק אותם מפה??????
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ברשת. לשניהם יש WIN XP. עכשיו אני רוצה זה שאני אוכל לעבוד בדסקטופ של אחד מהמחשבים על המחשב השני ולהיפך. יש לציין שהייתי קרוב, כלומר הצלחתי להריץ דסקטופ של מחשב אחד "SERVER" מהשני "CLIENT" אבל לא כאשר יש משתמש שמחובר על ה "SERVER". מה ההמלצות שלכם, ואולי זה כבר לא קשור בדיוק לפורום, אבל אם יש לכם תוכנה ללינוקס שתעשה בדיוק אותו דבר על אחד ממערכות הווינדוס שיש לי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לאחר כמה השוואות שערכתי בין הוויסטה לXP גיליתי שהביצועים במשחקים בXP הם פי כמה טובים! כמו בוגאטי ווירון(407קמ"ש) לסוברו אימפרזה טורבו(270קמ"ש). רציתי לשאול איך מפרמטים. ??? בחיים לא עשיתי זאת! מישהו יכול לפרט לי איך לפרמט? האם יש אפשרות לפרמט רק תיקיה אחת? ויש לי כונן דיסקטים במחשב. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע פה זה המקום ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה או לא, אבל זה משך את העין שלי. אני לתומי פותח את מנהל המשימות כדי לבדוק אם יש איזה משהו שמעט את המחשב, ואז אני עובר ללשונית הביצועים ופתאום אני שם לב שבזיכרון הפיזי אין שום זיכרון שהוא free כביכול והכל נמצא על chached. האם זה טוב? זה רע? מה עושים עם זה? תודה! הנה תמונה: http://img528.imageshack.us/img528/7220/49651638iz9.png
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
הנה תמונה אתם רואים מזה רושם לי שם ברביבוע. אני מנסה ללחוץ על ההודעה שם וזה לא נכנס
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום. יש לי win xp כשאני פותח דף אינטרנט כמו הדף הנוכחי לדוגמא, מופיע לי בשורת המצב למטה בסוגריים - 1 פריטים נותרו.פותח דף .... למה לא כתוב - בוצע ?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני יודע שבעיית איתחול איטי בדרך כלל נובעת מדרייברים, אבל העניין שאצלי זה מתחיל עוד הרבה לפני שהותקנו דרייברים כלשהם- כבר באחד האיתחולים הראשונים של ווינדוס XP, כאשר אני מתקין אותו(לא ניסיתי ווינדוס 7 על המחשב הזה). הדיליי נמשך כ15-20 שניות, לפני שמתחילה קריאה מההארדיסק. מדובר בשלב שבו הלוגו של אקספי מופיע, ואותם פסים אופקיים זזים. מה שמוזר זה שהוחלפו שני חלקים מהותיים במחשב הזה במשך השנים: לוח האם והארדיסק. נשארו המעבד, זכרונות, כרטיס מסך וספק. גם אחרי שהוחלפו החלקים האלה(לא מהסיבה הזאת) עדיין נמשך הדיליי. מעבר לזה הכל פועל בסדר. המערכת שלי היא: core 2dou e7400 4gb ocz ddr2 intel DG41RQ ספק enermax 600 wat כרטיס מסך geforce 9600GT asus OCZ SSD agility 60GB כמו שציינתי הת…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
החזרתי לערכת נושא של הAero ונשארו כביכול 'שאריות' מהSKIN בחלק מהתיקיות. איך אני מעיף את זה? ניסיתי לשנות בתיקייה מסויימת כמו שאתם רואים בתמונה להחזיר את הברירת מחדל וזה לא שינה. יש לציין שזה לא בכל התיקיות אלא בחלקן. התמונה תסביר... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני זוכר שהיתה אפשרות כזאת לשנות את נפח הקובץ ואני מעוניין להוריד מגודלו אם מישהו יוכל להדריך אותי זה יהיה מצויין תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי מערכת הפעלה WINDOWS על דיסק C ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה LINUX על דיסק I לדוגמא איך אני עושה שהמערכת הפעלה WINDOWS תעלה אוטומטית בכל הפעלה לאחר התקנת הויסטה? ושאני יוכל להפעיל את המערכת LINUX על ידי לחיצה על מקש כלשהו בRESTART אני מדבר על ה BIOS CONFIGURATIONS וההגדרות של התקנת הLINUX תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות מערכת הפעלה של ויסטה אבל אני לא יודע מה ההבדל בין X64 ל- X86 ???
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום. התקנתי על המחשב הנייד GIGABYTE W566N ווינדוס ויסטה ויש לי כמה בעיות איתו.. 1. משום מה כונן הDVD הפסיק לעבוד. 2. אחרי שיש לי אפשרות להכנס לביוס המחשב מהבהב לי למעלה בסימון "_" מה שלא היה פעם. ד"א התקנתי פעמיים את הויסטה ובפעם הראשונה עבד מעולה והתקנתי שוב כי שמתי לב שלא הבאתי מספיק מקום למערכת ועכשיו יש בעיות משום מה.. פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שהתקינו לי עליו XP לא חוקי ויש לי סיראל חוקי. אני רוצה לשנות את סיראל בלי לפרמט ולהפעיל אותו באופן חוקי. האם זה אפשרי? תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לא משנה איזה סוג של תמונות הוא לא מציג כמצגת.. למישהו יש פתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-