עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. מותקן לי בכונן אחד windows xp. לא מזמן התקנתי בכונן אחר (הרדיסק אחר) VISTA. לאחר התקנת הVISTA מה שקורה זה שהמחשב עולה אוטומטית מהVISTA , ואין תפריט בחירה בין מערכות ההפעלה. הדרך היחידה שלי כרגע להגיע לXP היא לשנות בסט אפ בין ההרדיסקים. איך ניתן ליצור תפריט שיתן לי בחירה בין שתי מערכות ההפעלה?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. אני רוצה לעשות SHARE על ספריות בוינדוז אבל שלא יראו את הסימן של היד מתחת לתיקייה (האייקון שמציין שהספריה נמצאת בSHARE) האם ניתן לעשות את זה בWINDOWS XP? זה מאוד חשוב לי. תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. Started by liav12,

אני משתמש בוינדוס אקס פי ואני לא מצליח למחוק את הוירוס הזה, אנטיוירוס לא מזהה שקיים בכלל, וגם כן הפיקס שלו לא מזהה אותו, ובסריקה אני רואה שהוא קיים(lsass), גם במנהל משימות לא ניתן להפסיק את פעולתו, יש למישהו מושג איך מוחקים אותו? רק שאני נכנס לאינטרנט הוא מתחיל לספור 60 שניות

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by ronenpes,

איך ניתן להסיר את הexplorer בwindows xp כך שאוכל להקינו מחדש .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי ויסטה כרגע ואני רוצה להתקין שוב. אבל כשאני בוחר לעשות FORMAT בהתחנת הויסטה ומתקין, עדיין אני רואה שיש שאריות. בקיצור, איך עושים FORMAT מלא לא דרך התקנת ויסטה? האם יש תוכנה או משהו שאני יכול לעלות מDOK ולעשות FORMAT ל C? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. אני מועניין להעביר את המעודפים של האקספלורר למחשב חדש שהתקנתי עליו win xp ממחשב ישן ששם נמצאים המעודפים גם עם win xp

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  7. התיקייה באנגלית... בבקשה זה דחוף, המחשב קרס וחייבים לגבות..

• 4 תגובות
    • 8.7k צפיות
  8. יש לי מסך מחשב וטלוויזיה אני מעוניין לדעת, האם אני יכול לשחק בPES09 בטלוויזיה, בזמן שאחותי גולשת באינטרנט במסך הרגיל? חשוב לציין שהמשחק בטלוויזיה נעשה באמצעות השלטים של הXBOX הגלישה נעשת באמצעות המקלדת והעכבר. ניסיתי לעשות זאת, אבל בכל פעם שלוחצים על העכבר זה יוצא מהמשחק. אם יש דרך לעשות זאת, מה היא? תודה מראש ערן.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. האם זה אפשרי בכלל ? לפי מה שאני מכיר בתור איש מחשבים יש לי תוכנה כמו MS Virtual PC שאפשר להריץ עליה כמעט כל מערכת הפעלה קיימת . אך זה לא כולל את מערכות הפלאפון ומחשבי כף היה וזה מוזר לי שכן אלו מוצרים שבשוק דיי הרבה זמן . לסיכום אם מישהו מכיר אמולטור טוב שיכול לתת לי סביבת עבודה של מערכות ההפעלה הנ"ל זה יהיה נהדר . תודה עידן

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  10. יש לי שתי משתמשים במחשב השני GUEST מתי שאני נמצא תחת GUEST אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  11. היי, ברשותי WINDOWS 10 חוקי שהתקנתי, הרשיון הכתוב אבד לי. כיצד ניתן לשחזר את הקוד שהזנתי מתוך זיכרון המחשב ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מדבר על אפשרות ליצור דיסק התקנה\IMAGE שפשוט יועתק יחד עם התקנה מלאה של וינדוס, ותוכנות ועידכונים, ללא דרייברים (פלטפורמות שונות), איך אני מתחיל ליצור דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Zeev86,

אהלן. לכל התקנה של Windows יש את קובץ הbootmanager שלו. אני רוצה לשים מספר התקנות בדיסק USB. העניין הוא שאני לא רוצה ליצור סלט, ולשים כל התקנה בתיקיה משלו. הבעיה נוצרת שקובץ הbootmanager לא מוצא את ההתקנה אם אני לא שם את ההתקנה בROOT של הכונן. בדיסק של HIRENS למשל ראיתי שהוא דחף את הקבצים האלה בתיקיה בשם BOOT אז אני מאמין שניתן לערוך את הקבצים האלה. השאלה איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בטעות ובהיסח הדעת גררתי את העכבר עם קליק שמאלי לכיוון שורת המשימות והוא פתאום התרחב ולא יכול להחזיר אותו למצבו הקודם. ניסיתי להתעסק עם המאפיינים וכו, וכל פעם שאני מבטל את ההפעלה המהירה זה כאילו מסתדר, אבל כשאני מחזיר את ההפעלה המהירה זה חוזר. ניסיתי לעשות איתחול בתקווה שזה יתסדר מעצמו (כפי שקוה בתקלות אחרות) ולא עזר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by GeforceFX,

שלום רב. יש לי על המחשב 2 מחיצות מערכת-אחת שבה נמצאת מערכת ההפעלה שפועלת כרגע ועוד אחת של המערכת הישנה. במחיצה של מערכת ההפעלה הישנה יש תיקיית WINDOWS שאותה אנלא יכול למחוק כי זה אומר שאין לי הרשאה ואני גם לא יכול לשנות את ההרשאה ]= אני גם לא יכול למחוק את המחיצה כולה כי היא מחיצת מערכת. מה אפשר לעשות במצב כזה חברים? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  16. שלום, יש לי כונן חיצוני נייד, עם נפח גדול (1000 ג'יגה), וככל הנראה WINDOWS משתמש בו לעיתים תכופות לצורך כל מיני תהליכים שפועלים ברקע. פעם לדוגמה מצאתי בו תיקיות שקשורים לעידכוני WINDOWS. רציתי לדעת איך למנוע את הגישה האוטומטית שלו לכונן, כיוון שאני מעדיף להימנע מפעולתו. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. שלום רב, בכל תיקיה רגילה ב Windows ניתן לסדר את התיקייה כך שהקבצים יסודרו לפי תאריך הוספתם. (arrange icons by > modified). עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי תיקיה רק של mp3 ומשום מה אין לי את האופציה הזאת, אלא אופציות אחרות המותאמות לתיקייה שמסומנת כמוזיקה - כפי שניתן לראות בתמונה למטה. כמובן שבדקתי והתיקיה היא תיקיה רגילה ואין לה שום סיווג מיוחד. מישהו אולי מכיר את הבעיה ויודע לפתור אותה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  18. אפשרות המזוודה כבר לא קיימת, ה סינק טוי לא עובד לי, מה עוד אפשר לנסות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לנסות להתקין את ‏Windows ‎7 על מחשב עם "רק" 256MB RAM.כיצד ניתן לעקוף את המגבלה הזו? הבנתי שמספיק משתמשים התקינו גם על 64 ו128- RAM. אשמח לכיוון בנושא, תודה. נ.ב מדובר על גרסאת RC‏ מאתר מיקרוסופט.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  20. יש לי דיסק של win xp אבל המחשב מעט ישן. כמובן ששיניתי בביוס את ההגדרות כך שיאתחל קודם כל מהכונן תקליטורים, הוא מריץ את הדיסק אבל לא מפעיל אותו, אלא מיד פונה להתקן הבא - לדיסק הקשיח. מה לעשות? יש דרך להפעיל קודם כל עם דיסקטים ואח"כ עם דיסק :s05: אם כן - איך ?? תודה מראש לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. הוא בזמן האחרון מתחיל ב-HWZONE לעשות לי שגיאה, ואז הוא סוגר את האקספלורר והוא עושה את ה"שלח דו"ח שגיאות" הזה.. יש לי SP1 ועידכונים של SP2 מותקנים והכל אצלי ב-WINDOWS UPDATE מעודכן. אל תגידו לי להריץ את ה-sfc /scannow כי זה הרס לי את ה-SP1 ואת כל הווינדווס בפעם האחרונה שעשיתי את זה... תודה.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  22. איך ניתן לצרוב בXP ושהתאריך ישאר אותו דבר ולא ישתנה לזמן הצריבה (מדובר על צריבה עם מערכת ההפעלה ולא ע"י תוכנה חיצונית) בבברכה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. פעם ראשונה שזה קורה לי... - נשבע.... התקנתי windowsXP ובאופן מוזר מאוד חולקו הכוננים לאותיות הרדיסק אחד c צורב d הרדיסק שני e כונן DVD - f והרדיסק נוסף g למישהו יש מושג איך משנים את האותיות של הדיסקים?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  24. שלום אני יודע שקיימת תוכנה כזאת שמשנה אם אני רוצה את השפת ממשק של הווינדוס מאנגלית לעברית.. מצאתי אותה וקוראים לה : multilanguage user interface Windows Xp ככה קוראים לה? עכשיו רציתי לדעת האם היא ניתנת להורדה או האם היא בתשלום ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.