Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כרגע מערכת ההפעלה XP מותקנת אצלי במחשב בכונן C והייתי רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה לwindows 7, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אם אני מפרמט את כל המחשב או רק מתקין את המערכת החדשה בכונן C ולא מפרמט את כונן D . שאלה נוספת: מה ההבדל בין הגרסאות ultimate ו premium תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
Windows 7 64BIT Asus P5B, Sound Max Driver Beta For Windows 7 אז ככה, מאז שהתקנתי את ווינדוס 7, אני מוצא שבמשחקים יש לי בעיות עם סאונד, אם לדייק נשמע כאילו חסר כמה צלילים, חוסר איזון בסאונד. . לדוגמא במשחק PES, אני שומע מאוד חזק את השדרן, אבל את המגרש עצמו (מסירות, בעיטות, כלל לא שומעים) דבר שעבד מצויין ב-XP דרך אגב. ניסיתי להתקין כרטיס קול נוסף של Creative, אותה בעיה. בשביל לשמוע רעשי רקע אני צריך להגביר מאוד חזק, אבל את הרעשים שהם כביכול לא רקע כבר שומעים יותר מידי חזק, בווינדוס זה פחות מורגש, בעיקר במשחקים. למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נראה המחשב עובד יופי מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפתוח סרבר על המחשב שישמש לאתר שאני רוצה לפתוח. אשמח לדעת האם WINDOWS SERVER יכול לעזור לי ואיך. כעקרון אני רוצה לפתוח APPLICATION בFACEBOOK דרך FACEBOOK DEVELOPERS והבנתי שאני צריך בכל מקרה סרבר כאחסון. כמובן שאני רק רוצה להתנסות ולכן אני מחפש גם דרך לפתיחת סרבר חינמי בצורה כלשהי, ככה שאם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע גם כן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם אשמח אם מישהו ייתן לי מדריך לאיך להסיר ווינדוס 7 אולטימייט מהמחשב ולהתקין במקום ווינדוס אקס פי, יש לי מחשב נייד מית ג'יגהבייט שהמחשב אחלה פשוט הווינדוס לא משהו וגם יש לי ווינדוס אקס פי חוקי אז למה לא לנצל אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 64ביט. ברשותי לוח-אם ASUS P5B. הורדתי מהאתר של ASUS את הדריבר של ה-SoundMax , זה בטא וזה לווינדוס 7. שומעים סאונד, גם שמעתי לפני שהתקנתי (לאדע איך), בכל מקרה, הדריבר לא עובד טוב, במשחקים לדוגמא פשוט שומעים שהוא לא מסוכרן טוב על המשחק, לדוגמא במשחק - Pro Evoltuion Soccer, שומעים את השדרן מאוד מאוד חזק ביחס לשאר המוסיקת רקע, במשחק עצמו יש אפשרות להוריד את הסאונד לשדרן בנפרד ולשאר הסאונד בנפרד, אז גם שאתה מחליש אותו בקושי שומעים את הסביבה, ורק אותו מאוד חזק, משהו לא דופק טוב. (עבד מצויין ב-XP) יש פתרון אולי? מישהו היה עם בעיה דומה? ואני חייב להשתמש בדריבר של SoundMax ? (גם כשהסרתי אותו וכרגע אני עם איזה HD AUDIO כלשהו שמגיע עם הווינדוס או עם אחת העדכונים שע…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כרגע יש לי ויסטה,ואני רוצה לעשות UPGRADE ל7 השאלה היא,ברגע שאני אעשה את הUPGRADE האם הוא יפרמט לי את הכונן ? אם לא ,אז אני אוכל להפעיל את כל המשחקים והתוכנות שהותקנו על הויסטה ?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפני כשבוע התקנתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 גרסאת ה64 ביט וכבר 3 פעמים שהוא עשה לי מסך כחול ולאחריו ריסט למערת הפעלה (פעמיים בלילה כשלא ראיתי ופעם אחת ממש עכשו באמצה שימוש) העלתי לפה את קבצי הMinidump מישהו יכול בבקשה להגיד לי ממה נגרמת הבעיה תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בווינדוס 7 יש אפשרות לערוך ולבנות ערכות נושא של רקע צלילים וכו איך אני מוחק ערכה שבניתי או שמרתי ואיך אני משנה שם לערכה מסוימת שהכנתי
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להעלות תוכנית מסוימת כשאני עושה LOG ON עם משתמש אחד, אך כשמשתמש אחר גם עושה LOG ON (עם FAST SWITCHING) אותה תוכנית לא תעלה שוב פעם (ב- STARTUP) ותרוץ תחת המשתמש השני. כלומר, אני מחפש פרוצדורה שתוודא שהתוכנית תרוץ רק פעם אחת, תחת משתמש כלשהוא. אולי אפשר לסדר זאת ב- GROUP POLICY אך אני לא יודע כ"כ איך לעבוד עם זה .
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי היא : האם כדאי ו\או מומלץ לשים וינדוס 7 64 ביט על מערכת עם 2 גיגה ראם. האם זה בכלל קשור אחד לשני? האם קבצים שנשמרו בדיסק קשיח במערכת 32 ביט יעבדו כמו שצריך ב64? מפרט המערכת שלי AMD athlon x2 dual core 4200+ 4200mhz (O.C 5400mhz) a Mboard asus a8n32 sli deluxe (chipset nforce4 corsair twinx3200 ddr400 CL2 HD4870
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Win XP PRO והבעיה היא כזאת, עקב מה שעשיתי: היה לי חשבון Guest ששיניתי את הקבוצה בה הוא חבר מ-Guests ל-Administrators. לאחר מכן נכנסתי אליו ודרך ה-Group policy editor תחת הגדרות ה-User הגדרתי בין השאר ב-Administrative templates ב-Run Only Allowed Applications (Enabled) שיהיה אפשר להשתמש רק בתוכנות דפדפן. התנתקתי והתחברתי מחדש לחשבון המנהל שלי שגם חבר בקבוצת ה-administrators. התכנון היה דרכו לשייך שוב מחדש את חשבון ה-Guest לקבוצת ה-Guests. אבל עוד לפני שיכולתי לעשות זאת גיליתי לחרדתי כי השינויים בחשבון ה-Guest שעשיתי תחת ה-User Configuration פעלו גם על החשבון הזה! מדוע? זה לא היה אמור להיות מוגדר לחשבון האורח בלבד? זה נראה שהוכל על כל החשבונות בקבוצה. מה אני יכ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה במערכת הפעלה התקנתי אותה כמו שצריך הכול פועל טוב ולאחר שההיתי צריך לעשות פריצה הורדתי תוכנה ששם צריך לבחור את הלוח אם ולעשות ריסטארט ואז תיהיה בעצם פריצה אבל מה שקרה שניסתי לעשות עידכונים ולא היה אפשר כי הוא רשם שהשירות אינו זמין וצריך להפעיל את המחשב מחדש בקיצור לא הלך כלום מאז אני גם לא יכול לשמוע מוזיקה וגם לא ביוטיוב ואפשר לראות שיש לי כרטיס קול מותקן אז זה לא זה. תודה רבה לכל העוזרים ועם תוכלו להביא לי קישור להורדה מחדש של מערכת הפעלה של windows 7 כי אני מאמין שאני יצתרך לפרמט את המחשב מחדש והמערכת עצמה שהתקנתי לא טובה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
טוב חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה הזאת אם לא החיים שלי היו מאוד קשים בלשון המעטה . לא מזמן החלטתי להביא מחשב חדש במחשב הישן שלי יש כונן תומך SATA 2 בגודל 500 ג'יגה בייטס . ובתוכו יש מלא פרוייקטים ותוכונות חשובות החלטתי להעביר את הכונן למחשב החדש . כשחברתי את הכונן הכול פעל קשורה המחשב הראה שהוא מזהה אותו כל מה שנותר היה לי לעשות הוא ללכת לכלי הניהול ולהוסיף אותו דרך הווינדוס . אך כשניסיתי לעשות את זה המחשב כתב לי הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן בכדי להוסיף אותו . השאלה לי היא האם יש דרך לעקוף את ההודעה הזאת ולהוסיף את הכונן מבלי לאבד את המידע . תודה מראש אנשים
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום . בהודעה הזאת אני ינסה לפרט כמה שיותר על הבעיה , למקרה שהמחשב שוב לא יעבוד. אז ככה לפני כמה זמן נקתע לי המחשב ועשיתי ריסט . אחרי זה ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך הFIRE FOX (אותו דבר דבר היה לי בE של מיקרוסופט) ולא משנה לאיזה אתה ניסיתי להיכנס זה לא נכנס והיה רשום בטאב Untitled וזה אפילו לי ניסה לחפש את האתר . אחרי זה הופיע לי הודעה שצריך להכניס דיסק של WINDOWS כי יש משהו שחסר במחשב . וגם הופיע לי חלון של DOS עם שגיאות (אין לי מושג למה הופעיה לי חלון כזה ) . אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי להדליק שוב הוא לא עלה . אחרי ההדלקה הופיע לי כמה אפשרויות ,להיכנס לוינדוס כרגיל , להיכנס במצב בטוח, ולהיכנס במצב בטוח +אינטרנט. , ויש למטה שעון של 30 שניות בשביל לבחור אפשרות . לא משנה …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1)האם אפשר לשנות גודל של חוצץ © שבו מותקן ה W7 מבלי לעשות פורמט ? 2)בדרך כלל אני נותן לפני פורמט מקום של 100 ג'יגה לחוצץ(לדוגמא בשם C) שבו אני מתקין את מערכת ההפעלה ,ולאחר שאני מתקין הכל כולל תוכנות באותו חוצץ נשאר לי תמיד מקום פנויי של כ 70 ג'יגה -שאני מרגיש שהם מבוזבזים (כי איני מתקין/מוריד ל- C שום דבר), השאלה שלי כמה הכי טוב להשאיר מקום(או מינימום מקום שדרוש) פנויי בחוצץ של מערכת ההפעלה לעבודה תקינה וחלקה של המחשב תוך כדי מצב IDLE וגם במצב שבו המחשב במאמץ ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין כונן וירטואלי וזה לא עובד לי. אני משתמש בווינדוס 7 64BIT ועד היום השתמשתי בmagicdisc הוא עבד מצויין. היום ניסיתי להשתמש בו שוב והכונן לא מופיע. ניסיתי גם daemon tool ו virtual clonedrive ובשניהם גם לא מופיע הכונן כשאני עושה Mount. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי יש שני הרדיסקים פיזים, הרדיסק אחד מחולק לשניים: C,F הרדיסק שני E בהרדיסק הראשון C מותקן Windows XP SP3... ביום בהיר החלטתי להתקין Windows 7, התקנתי את הWindows 7 על כונן E. (לא מחקתי את מערכת ההפעלה XP)... כעת לאחר ש- Windows 7 מותקן, אני רוצה לפרמט את כונן C (שבו נמצאת מערכת ההפעלה XP) ואני לא מצליח, אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לעשות את הפעולה, למרות שני עושה את הפעולה עם User שנמצא בקבוצת ה- Administrators, יש לציין שאני מנסה לפרמט את C כאשר אני עולה עם מערכת ההפעלה 7... ניסיתי למחוק ידנית .... הצלחתי למחוק רק חלק מהקבצים... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במחשב שלי יש לי שני הארד-דיסקים. על הראשון מותקן Vista HP 64-bit, ועל השני 7 RC 64-bit. אני מעוניין לרכוש את הגרסה Win 7 HP 64-bit, ושמתי לב כי ישנה גרסת שדרוג וגרסה מלאה. בהנחה ואני רוכש את גרסת השדרוג, האם תהיה לי האופציה להתקין את מערכת ההפעלה מאפס על הארד-דיסק נקי (אחרי פרמוט ההארד-דיסק עם RC)? האם כדי לבצע זאת אצטרך לרכוש את הגרסה המלאה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ישנן שתי מערכות הפעלה אצלי: בכונן אחד Win XP, בכונן אחר Win7... רציתי לפרמט את הכונן בו נמצא ה- Win XP ונתקלתי בבעיות של הרשאות (פתחתי נושא בנפרד)... ניסיתי למחוק קבצים בצורה ידנית בכונן בו מותקן ה- XP.. לאחר שעשיתי restart... נתקלץי בהודעה: BOOTMGR is missing Press Alt-Ctrl-Delete מה עושים? האם אפשר לתקן מבלי לפרמט שוב? אני מעוניין להשאיר רק את Win 7
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
customize notification area יש תוכנות שהסרתי מהמחשב ועדיין הן מופיעות אני יודע שניתן להסתיר אבל אני רוצה שתוכנה שהסרתי לא תופיע יותר תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לאחרונה והתקנתי ווינדוס 7. (גרסא X86 אם זה חשוב). לעתים תכופות מופיע לי מסך כחול עם הודעה של dumping physical memory אז זה כאילו סופר מ1 עד 100 ועושה רסטארט למחשב... זה הכי מציק שיש! מישהו יודע משהו על פתרון לשטות הזו??? אגב אם זה עוזר המפרט של המחשב שלי: i5 QUAD 750 2.66 8 MB p55 gd65 MSI לוח אם כרטיס מסך : GEFORCE 210 POV 518MB זכרון GOLD OCZ 2GB DDR3 1066MHZ תודה מראש על העזרה......
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם, כבר הצגתי את הבעיה בעבר אך היא טרם נפתרה. מדי פעם צץ המסך הכחול של המוות ועושה לי רסטרט למחשב. (רשום DUMPING PHYSICAL MEMORY) זה יוצר קבצי MINIDUMP בתיקייה של WINDOWS.. עכשיו אני יודע שיש תוכנה שיכולה לקרוא את הקבצים האלו ולהגיד לי מה הבעייה של המחשב שלי אבל אני לא יכול להתקינה.. אז אני מעלה את הקבצים לפה בתקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה... אגב, מישהו יודע למה אני רשום כאדמיניסטרטור של המחשב אבל הוא לא נותן לי להתקין כל מיני תכנות ואומר לי שאין לי את ההרשאות המתאימות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
כל כמה זמן (דיי אקראי, אבל זה קורה אחת לשעה בערך) הווינדוס שלי מפסיק להגיב, התוכנות לא מגיבות (פיירפוקס לא מתחבר לאתרים, לעיתים מפסיק להגיב, ה uTorrent גם נהפך ללא מגיב), הווינדוס לא מגיב ללחיצות מקשים (לדוג' ctrl+alt+del או לחילופין win + L) ואז אחרי כמה זמן (בערך 5 דקות) הוא חוזר לעבוד והכל נפתח לי בבום (לדוגמא הוא מתחבר לכל האתרים שפתחתי בפיירפוקס, המסך של ה קונטרול אלט דיליט עולה לי, בעיקרון כל המשימות שעשיתי והוא לא הגיב אליהם נפתחות.) השאלה היא.. מה עושים?? המפרט שלי הוא i5 720 4 gb ddr3 radeon 5850
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אם יש לי את כונן C ובתוכו מותקן ויסטה ובכונן אחר עשיתי מחיצה שבתוכה אני יתקין ווינדווס 7 תהיה איזשהי בעיה ? אי תאימות או משהו כזה ? אני שואל כדי להיות בטוח.....
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-