Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שמותקן עליו לינוקס...ממש לא יודע איזו גירסה. ויש לי דיסק של וינדוס XP מקורי. אכשיו האם אני יכול להתקין וינדוס בלי להסיר לינוקס? ואחר כך להסיר את הלינוקס מהוינדוס? איך?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עותק חוקי למהדרין של XP ועכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש. ברור לי שזה לא הגיוני לקנות עותק חדש של XP אבל אין לי מושג איך בכלל נראה מחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה ואיך מתקינים על מחשב כזה מערכת הפעלה. מישהו יכול לעזור? טנקס
-
- 2 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
היה פה פעם שרשור על זה נראה לי אבל לא מצאתי בחיפוש.. זה קובץ ISO איך אני מתקין את זה בלי לצרוב כי אין לי צורב DVD
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים איך אני מתקין שני מע הפעלה יחד על דיסק אחד ויסטה וXP יחד ? PM8 לא מאפשר הוא נותן לבחור את מע ההפעלה כמו 98 95 2000 NT ניסיתי את שני הדרכים ולא הצלחתי התקנתי את ויסטה ובכלל PM8 לא מצליח להתקין עליו אי תאימות מישהו ניסה ? מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד משומש ועליו מותקן WINXP חוקי (כן, כן, יש דבר כזה). אין לי את הCD ממנו הותקן. אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח ולבצע התקנה מחדש. איך אני יכול להתקין חזרה את המ"ה שעליו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי נייד חדש בלי מ"ה ואני מנסה להתקין לבד הבעיה שהוא לא מגיע לביוס אלא ישר לדוס ואין לי אופציה לבחור את ה - בוט למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה של text to speech לאחר הסרתה (לא הייתי מרוצה מגירסת החינם) לא עובדים עוד כראוי מרכיבי speech של windows xp (לדעתי נמחקו הקולות של sam וכד'). איך אפשר להתקין את רכיב ה-speech מחדש? או לחילופין להתקין מחדש קולות בסיסים של ה-windows? ואיפה אפשר להשיג את קולות האלה והתקנה שלהם אם נדרשת? בתודה על העזרה, טל נ.ב. אשמח להפניות לקולות נוספים להורדה (בחינם ובצורה חוקית)
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
(אמנם זאת שאלה לפורום בנושא אופיס, אבל מכיוון שאין.. אני מקווה שאתם מבינים)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
יש לי XP, עם כמה users (שהם לא אדמין). כשאני נכנס בתור משתמש רגיל - לא ניתן להתקין תכנות חדשות. כשאני מתקין דרך דרך משתמש שיש לו הרשאות - זה לא מתקיו לשאר המשתמשים. איך אני יכול להתקין פעם אחת בשבילכל המשתמשים? איך אני יכול לעדכן תוכנות מותקנות (כמו למשל להתקין מילון חדש לבבילון, ככה שכולם יוכלו להשתמש בו) איך אני יכול להסיר תוכנה שהותקנה לכל המשתמשים?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חברים שלום במידה ואני רוצה להתקין את מערכת WIN7 בהHD הנוסף בנוסף XP איך אני מנווט בעת ההפעלה לאיזה מערכת שאני רוצה דהינו WIN7 או XP אודה להדרכה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Win 7 32Bit לא עולה. File: \ Boot\BCD Status: 0xc00000e9 איך אפשר לתקן את זה? ניסיתי להריץ את דיסק ההתקנה, וללחוץ על "תקן את מחשבך" , אך הוא לא מגיב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס למשחק לשחק כשאני יוצא לדסקטופ אני מקבל התראה של low virtual memory!!! יש לי שתי שאלות:1)האם יכול להיות שזה משפיע כשאני משחק זה מאט את המשחק והכל זז בslow motion 2)איך מתקנים את זה למצב שזה לא יקרה עוד פעם המחשב שלי:מעבד 1.4 פנטיום 4 זכרון-256 rdram כרטיס מסך-אסוס gf4 64 mb ddr (עם דריברים מעודכנים) בתודה גל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איךמתקנים את WINXP? שהוא יהיה לבד סתומרת לא מותקן על איזה שהוא WIN אלה לבד. בבקשה תאזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שהשילוב של שיפט ואלט לא מעביר לי שפה. ניסיתי לבדוק פיזית את המקלדת, לחוד המקשים עובדים. ניסיתי גם לשנות שצירוף אחר יחליף בין שפות הכתיבה, וגם זה לא עזר. איך מתקנים את זה? בעיה מחרפנת במיוחד
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לכולם שלום יש ברשותי וינדוס ויסטה ויש לי דרייבר אחד שהוא לא תקין . הדרייבר הזה נימצא תחת NETWORK ADAPTER. כשאני ניכנס לפרטים הוא רושם לי דבר כזה. This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available. מה יכול להיות התקלה והאם אני ציך להוריד דרייבר חדש, אם כן מאיפה אני יכול להוריד?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מתנסה בגרסת חלונות 8 שמייקרוסופט שחררה לבדיקה. המחשב עם ספריה בשיתוף. המשתמש הוגדר כמשתמש עם חשבון מייקרוסופט. כיצד אני ניגש לספריה שבשיתוף דרך מכשיר אחר? אני מנסה עם טאבלט אנדרואיד ותוכנת ES Explorer, לגשת דרך פרוטוקול SMB. הבעיה העיקרית היא שאני לא יודע מה שם המשתמש שהוא מצפה שאני אתן לו. ניסיתי את המשתמש ככתובת האימייל של חשבון מייקרוסופט אבל הוא לא מקבל את זה. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Vista 32 ואני ה user היחידי במחשב, שכמובן מוגדר כ administrator. יש לי תוכנה, ששומרת את הנתונים שלה ב c:/document and settings/ ואני רוצה לגבות את הנתונים הללו בדיסק ניפרד. כדי להעתיק את הספריה, אני מנסה להכנס עם ה explorer (לאחר שאפשרתי לראות ספריות חבויות) אך הוא נותן הודעת שגיאה: access is denied. ניסיתי גם להעתיק וכדומה, אך ללא הועיל. איך אני כן יכול להכנס לספריה ולגבות את הקבצים ? תודה רבה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , קניתי נייד עם XP, ואני רוצה לגשת אליו מהמחשב הראשי שלי בשביל להעביר אליו קבצים. אני מסוגל לתקשר בין 7 64 ביט לבין 7 32 ביט, והצלחתי פעם מ-7 32 ביט ל-XP אותו דבר. השאלה היא איך אני גורם לשני המחשבים לתקשר? הם לא רואים אחד את השני בכלל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך נכנסים ל GROUP POLICY בויסטה והאם אני יכול להיכנס מכל גירסה של ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם מבקש את עזרתכם כיצד ניתן לבטל את האופציה של מילוי המילה לאחר הקלדת האות הראשונה בלבד. בעיקר באינטרנט. ואולי בכלל במערכת ההפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
פתאום הופיע לי הסמן של הווינדוס אפדייט בטסק באר. הוא כרגע תקוע כבר כמה ימים במצב של downloading updates 0% . לא מוריד ולא נעלייים. איך אני מבטל את הפעולה הזו שלו או איך אני גורם לו שיסיים להוריד כבר?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
בנסיון להצי נתונים ממחשב נייד חיברתי את ההארד דיסק שלו למחשב אחר בחיבור usb, אלא שכשאניח מנסה לגשת לספריית users שלו מופיעה הודעה שאינני רשאי לעשות זאת, למרות שבמחשב הקודם לא עשיתי ססמאות בכלל. איך ניתן בכל זאת להעתיק נתונים כמו קובץ ה- pst וקבצים מה-desktop ? בתודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם יש לי WINDOWS XP על בסיס 32 ביט או 64 ביט??? ובנוסף ארצה לדעת איזה מהם עדיף לאילו צרכים? תודה רבה אני הייתי אופיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אסביר: אני רוצה להגביל את המחשב בבית שיסכים להשתלטות רק מהמחשב של המשרד שלי.( לשני המחשבים כתובות IP קבועות.) האם ניתן לעשות זאת על ידי REMOTE DESKTOP של XP?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-