Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות דיסק שיהיה לו BOOT הכוונה אחד שאני מכין עם אפשרויות שונות לדוגמה אני סם דיסק בכונן של מערכת הפעלה מסוג WIN98 אומר לביוס לעלות מהסידירום ואז אחרי שהוא עלה אני רואה שיש לי אפשרויות לעשות כמה אופציות שונות לדוגמה Install Windows98 Heb Install Windows98 Eng כו' ועוד שאלה שהיא גם מאוד חשובה איך אני עושה את אותו הדבר אבל ברשת מחשבים מקומית? למה הקוונה? שאני אומר לביוס של המחשב לעלות מהרשת הוא יעלה את הבוט הזה ואז יהיה באפשרותי להתקין דרך הרשת מערכת הפעלה תודה ענקית לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש בסרגל כלים השמאלי של הויסטה כפתור שמכניס את המחשב למצב "תרדמת" (low power). איך משנים אותו כך שיכבה את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה להיכנס לצ'ט של נענע אבל הוא רוצה שאני אוריד את זה!!!! איך אפשר להתקין את זה,ולא דרך windows update????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את ה tweak ui במערכת הפעלה 2000 אני לא מצליח פשוט זה לא מגיב לא קורה כלום מה עושים? הוא שואל אם להתקין בשולחן העבודה אבל לאחר שאי לוחץ אישור לא קורה כלום מבקש עזרה כיצד לבצע חפשתי בפורום על הדרכה אבל לא מצאתי תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי כרגע XP על ה-250GB ואני רוצה להתקין VISTA על אחד ה-80GB איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ידוע לי שיש תוכנה שעושה את זה מישהו יכול להביא לי את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם להתקין חלונות 2000 על XP. כלומר במקום הXP. אני יודע שצריך להכין 4 דיסקטים לביצוע BOOT, אז יש לי אותם, הכל טוב ויפה עד שהמחשב מבקש להכניס את הCD. אני מכניס את הCD ושם נתקעת ההתקנה. זה קרה עם שני דיסקים שונים. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רק צריך לדעת את הפקודות ב DOS אני זוכר שצריך לכתוב כך : במקרה שלי זה כך : E: E: CD I386 E:I386 אחרי זה אני לא זוכר מה צריך לכתוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים שמוגדרים עם raid 0. כשאני מתקין windows xp מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת לא מוצא דיסק קשיח, ולכן אני מבין שאני צריך ללחוץ בזמן ההתקנה על F6 כדי להתקין driver לדיסקים. אבל הבעיה היא שאין לי כונן floppy, ואני לא רוצה בשביל זה לקנות כונן כזה. איך אני יכול לעקוף את המגבלה? אני מאמין שאפשר להשחיל את ה-drivers לתוך ההתקנה, אבל אני לא יודע איך. שמעתי על אפשרות של nlite אבל זה נראה לי מסובך מדי. יש מישהו שמבין בזה שיכול ככה לזרוק לי יותר מידע בנושא?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
מתוך הנחה ואני מפרמט את המחשב,כיצד אני מתקין את הWINDOWS XP? [אני יודע איך להכניס דיסק ולהכנס להתקנה כמובן..] השאלה שלי נובעת מכך שפעם התקנתי לאחותי על מחשב חדש WIN XP,הבעיה היתה שפיספסתי את החלק לגבי השפה והעסק יצא קצת משובש...באיזה שלב,ואיפה אני בוחר את השפה הראשית של הWIN XP והשפה המשנית,והאם יש עוד דברים שצריך לשים לב אליהם במהלך ההתקנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא תוכנת הפעלה(קיבלתי מחו"ל ) לפני ההתקנה רציתי להתייעץ איך עושים את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
athlon 500 128MB SDRam אני מפעיל את ההתקנה מהדיסק windows XP זה מעתיק את הקבצים...עושה אתחול... ונתקע אחרי שהוא כותב את זה... looking for boot records on IDE 0...ok
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איך מתקינים WINME על WINXP PRO?? יש לי מחשב ישן שאני סתם עושה עליו שטויות... התקנתי עליו אתמול WIMXP PRO איך אני מתקין עכשיו WIN ME ? (כולל פירמוט הכוננים!)
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות את הנייד HP PAVILION 6515 שמצויד ב VISTA. אני מראש יודע שאני ארצה XP, רק שהבנתי שלא ניתן להתקין אותו בנייד באופן פשוט. אם כן, מה צריך כדי להתקין XP על הנייד ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש תוכנה להתקנת XP ו 2000 באותו מחשב ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פלאפון LG X120, שמגיע בלי כונן דיסקים או פלופי דיסק. יש בו תמונת שחזור של XP, והיא נוחה לשימוש, אבל הייתי מעדיף התקנה טרייה משלי עם כל השינויים שאני יכול לבצע ברכיבים של ווינדאוס בהתאם לצרכים שלי. זה אפשרי בכלל לבצע התקנה טרייה של XP, שלא דרך סידירום? אולי להתקין דרך DOK?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הצטבר באוסף מרהיב של ג'אנק..... ואני רוצה לפרמט אותו..... רק שאני לא יודע איך מתקינים את האקס פי ??. ערכתי חיפוש ולמרבה הצער לא הצלחתי..... תעזרו..... אחי לא מרחם על המחשב וממלא אותו כל רגע בשטויות...... תודה!! נ.ב. : יש כמה קבצים שאני רוצה לשמור.... אני רק צריך שמשהו יסביר לי איך עושים גיבוי לקבצים האלו.... תודה שוב!!
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
התקנתי גרסת XP מופשטת לאחרונה, והמערכת עובדת כמו טיל לעומת מערכת רגילה ומלאה. הבעיה היא, שחסרות לי כמה אופציות עכשיו, כשהכי מציקה היא חוסר האפשרות לעשות switch user! אפשרי לבצע רק log off. דרך לוח הבקרה-->משתמשים, ניסיתי להפעיל את האופציה (סימנתי אותה ב-V), אבל אחרי שלוחצים על אישור ה-V פשוט נעלם. רוב הסיכויים שחסרים כמה יישומים ב-XP הנוכחי שהחלפת משתמשים מהירה תלויה בהם. למישהו יש מושג איזה יישומים אלה ואיך מתקינים אותם בחזרה? אני יודע שהתקנת XP רגיל מהתחלה תפתור את הבעיה הזאת, אבל שבועיים שאני עובד על הנוכחית והכל מסודר כמו שצריך...לא בא לי לבזבז עוד 5 שעות בלסדר את הכל (עם המשחקים שאני מתקין זה באמת לוקח 5 שעות).
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע לעבוד עם קובץ ה SIF... אבל איך אני מגדיר שהWINDOWS יתקין את עצמו עם השפה העיברית אוטומטית....?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ אבל כאשר אני פותח אותו לא רשום איך מתקינים אותו האם משהוא יודע איך עושים זאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הויסטה לא נותן לי להתקין דמון טולס מישהו יודע איזה גירסה תופסת או מה עושים להקוף את ההגבלה ?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כמו כן,אני רוצה לדעת גם איך לחלק למחיצות,תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
נמחק לי כל הכונן C במחשב נייד ועכשיו אני צריך להתקין עליו ווינדוס (אין לי כונן תקליטורים). במחשב השני הורדתי windows xp. יש לי במחשב רק חיבורים של USB. איך אני יכול להתקין את הווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-