עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז הסיפור הוא כזה: המחשב עבד פיקס עד ששבוע שעבר כיביתי אותו... כשחזרתי והדלקתי אותו הוא הגיע לשלב שהמסך ניהיה שחור לפניי העלייה של הווינדוס (אחרי שיש את הלוגו והפס הכחול רץ) ושם הוא מפסיק להגיב. אין מסך כחול, אין שגיאה. הרצתי בדיקה להרדיסק נמצא תקין, כנ"ל לגביי הזיכרון. נכנסתי לRepair Console ועשיתי לו ChkDsk /r ולא עזר פירמטתי והתקנתי מחדש... הכל עובד טוב ויפה.. עד ששוב פעם כיביתי את המחשב ואותו סיפור כרגע כבר התקנתי ויסטה רק כדי לבדוק מה הבעיה שלו * זה גרסה של ווינדוס שאני משתמש בה כבר המון זמן ** לא הוספתי חומרה כלשהי יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה??? תודה ענקית מראש

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  2. השיטה האחרונה שעוד נותרה לקבלת שדרוג חינמי של מערכת חלונות 7 או חלונות 8 שלכם אל הגירסה העדכנית ביותר עומדת להיעלם בסוף החודש. לכאורה לכתבה

3. מה שהכותרת שאולת ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yoniby,

שלום, ברצוני לפרמט את המחשב מכיוון שהוא איטי לאחרונה ועושה מספר תקלות. פירמטתי אותו לפני מספר חודשים בעזרת חבר אך הוא אינו יכול לעזור לי כרגע. רציתי לדעת איך אני מפרמט מחשב עם ווינדואס אקס פי אשר פועל תחת NTFS. אם מה אני מכין דיסקט איתחול? ומה צריך לעשות אחרי זה? הדיסק הוא בווטאייבל דרך אגב. תודה, יונתן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by penny_hardaway,

בוקר טוב! לפני כשבוע המחשב החדש שלי נדפק כנראה מסיבה כלשהי ועבד בצורה איטית להפחיד (10 דקות עד שהXP עלה) ולא הצליח לזהות את אחד הכוננים שלי. לכן נאלצתי אתמול להתקין את הווינדווס מחדש (מה שלקח הרבה זמן אבל לא נורא) והכל עבד בסדר ולאחר כמה שעות כיביתי את המחשב (כן, יש כזה דבר!) וכשהדלקתי אותו אחר כך הווינדווס פשוט לא עלה בטענה שהוא לא מוצא את הקובץ: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFYG\SYSTEM אין לי מושג מה לעשות! הבעיה היא שאין לי דוס כי אם היה אז יכולתי להעתיק את התיקיה מהדיסק של הXP למחשב עצמו או ממקום אחר. בבקשה תעזרו לי כי אני חייב את המחשב שלי חזרה!!!!!! בתודה מראש פני.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. סתם כך, המסך הופך שחור כאילו שמישהו לחץ על כפתור האתחול והמחשב מתחיל מחדש את הבוט. עם לינוקס לא. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. התקנתי לפני כמה ימים ווינדוס 7 על מחשב שהיה ווינדוס XP,, פירמטתי את כונן C כאשר כונן D, השארתי אותו איך שהוא במטרה לשמור את הקבצים בו, לאחר סיום ההתקנה של ווינדוס 7, גיליתי שלמעשה כונן D לא מופיע במחשב שלי אך הוא מופיע בנתונים על הכונן אבל אי אפשר להפעיל או להיכנס אליו. מה לעשות??? איך אני גורם לכונן D להיות פעיל, יש לציין שזהו דיסק קשיח 1 שמפוצל פשוט, ואיך אני גורם לכונן D להיות פעיל בלי לפרמט את כונן D. ראו תמונה, [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. כמו בכותרת, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה CHKDSK. אני לא יודע למה זה . אני התקנתי ווינדווס חדש לא מזמן וחילקתי את הדיסק למחיצת ווינדווס ומחיצה כללית. זה לא התחיל אחרי שהתקנתי את הווינדווס אלא סתם ככה. אני לא בטוח אבל זה יכול להיות שזה התחיל אחרי שמחשב נכבה בגלל הפסקת חשמל? מה אני צריך לעשות בשביל שזה יפסיק? זה קורה בגלל איזה בעייה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  9. שלום ויום טוב! אחרי שבוע שלא הייתי בבית וניתקתי ת'כבל חשמל אני החלטתי להיתחבר לרשת להיתעדכן בעולם החיצון לפתע לאחר שהבר של הווינדוס (XP) נטען אני מקבל הודעת EROR מציקה שפשוט לא מאפשרת לי להעלות את המחשב. אני ניסיתי לשים את הדיסק של ה-XP שלנו כדי לשחק שם עם זה ואוליי לתקן שגיאות מערכת ודרעק שכזה המחשב פשוט מסרב לקרוא את הדיסק במהלך הבוט (יש לציין שהביוס מוגדר באופציה הראשונה שלו קודם לקרוא דיסקים ואחר"כ לעבור לקרוא מההארד דיסק, כך שזה לא נראה לי הבעיה) להלן תמונה של ההודעה שהווינדוס מציג לי לאחר טעינה של המערכת- אם מישהו מכיר את הבעיה/ קרה לו פעם/ יודע איך פותרים את הבעיה אני מאוד אשמח לעזרה מבין התותחים שיש פה! ;D הרבה תודה רבה על כל עזרה באשר תבוא!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by natan805,

שמעתי שהוא לא תומך האם זה נכון ולמה???

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  11. שלום רב, להלן פירוט הבעיה: המחשב עובד ועבד תקין ללא הרף תקופה ממושכת, ופתאום ביום בהיר אחד (לאחר המון הפסקות חשמל וכנראה עדכון של ווינדוס אפדייט) המחשב לא רצה להעלות את הווינדוס. כלומר - המחשב עובד והכל תקין, אך כשאני רוצה לבחור להעלות את הווינדוס הישן, ולא משנה אם זה בSAFE MODE או כל צורה אחרת הוא מכניס אותי לWINDOWS REPAIR, לא מתקן כלום, ולא מעלה לי את הווינדוס הישן. מישהו יכול לעזור לי בביטול של הWINDOWS REPAIR? זה קרה לי בדיוק אותו הדבר בלפטופ!! אבל זה קרה מהסיבה כנראה שסגרתי את המחשב באמצע של עדכון ווינדוס... יש דרך להכנס לתקייה של UPDATE ? למחוק שם דברים? אולי זה יפתור את הבעיה? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by KrustyTheKlown,

ומה זה משנה בהארד דיסק ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by avi00000,

שלום רכשתי היום מחשב dell inspiron 6400 אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה XP הוא מזה לי את כונן C ב2 ג'יגה וזהוא למרות שה כונן הוא בגודל 120 אך לשעות שהוא יזהה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by Ding Ding Dong,

יש לי שתי חשבונות משתמשים על הווינדוס - אדמניסטרטור ואחד על השם שלי. עכשיו אני רוצה להיות פעיל על האדמניסטרטור אבל הוא לא נותן לי (אלא אם זה מצב בטוח אבל מצב בטוח לא מועיל לי). איך אני פותח את האפשרות להיות פעיל על האדמניסטרטור בלי להיות במצב פתוח? (יש לציין שיש לי את הסיסמא) תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  15. שלום לכלום במקלדת שלי יש כפתורים מובנים לשליטה בעוצמת הווליום, רציתי לדעת האם קיים תוסף דרכו אני יכול לקבל אינדקציה בזמן שינוי עוצמת הווליום. כלומר - נכון לעכשיו, אם אני מגביר / מחליש את העוצמה אני עושה את זה ללא תצוגה ויזואלית ולא יודע כמה החלשתי/הגברתי את העוצמה. אני יודע שבמחשבים ניידים רבים, בהם יש כפתורים מובנים, באים עם חבילת הדרייברים תוסף שעושה את הפעולה הזו. אני משתמש במחשב נייח, ים כרטיס קול מובנה, ויינדוס 7. תודה

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by crazydiamond,

איך אפשר להוציא AC3 או DTS כשאני צופה בקובץ MKV או DIVX דרך המחשב למגבר? ב XP אין בעיה, אך ב חלונות 7 אני לא מצליח וה AC3 FILTER לא משפיע ולא עושה כלום, אני מחובר בחיבור דיגיטלי קואקסיאלי למגבר עם כרטיס קול XFI XTREMEMUSIC. אשמח לרעיונות.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין להוריד את הדף משתמשים שמופיע בהפעלת המחשב. לא רוצה סיסמאות, לא רוצה טביעוטת אצבע ולא רוצה שהמחשב יזהה את הפנים שלי. חפרתי בכל ההגדרות שאני מכיר ולא מצאתי איך לבטל את זה. אם אי אפשר אז לפחות שהאופציה היחידה שתופיע לי זה הסיסמה כדי לחסוך ממני את ההקלקה על האייקון של הסיסמה (יש לי משתמש יחיד ומופיעות לי כל האפשרויות זיהוי שציינתי קודם. זה מצ'גע אותי) תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by PeaceWarrior,

הוינדווז בו אני משתמש יום יומית הוא XP , אבל לצורך עבודה עם תוכנה מסויימת אני צריך שיהיה מותקן 98. איך אפשר ששניהם יהיו מותקנים בו זמנית? תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by hatem_abed,

רבותיי. איך אני יכול להשכיל תמונה כל שהיא בתוך חלון מאפייני מערכת _ כללי? אם אתם יודעים תגיבו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by ar2r,

קראתי בדיונים אך לא הצלחתי למצוא תשובה שאני מחפש יש לי את המערכת בגרסה windows 7 ultimate 6.1 build 7600 june 2009 שכנראה אותה גירסה מותקנת אצלכם ברוב המחשבים עם וינדוס 7. .עכשיו הבנתי שיש גרסה יותר אמינה של ווינדוס 7 שיצאה או אמורה לצאת אפשר לקבל על זה מידע? כרגע לא נוח לי עם המערכת הזו יש לה כל מיני באגים (חשבתי לקנות מקורי אבל חבר אמר לי שהפרוץ שהורדתי מהאנטרנט משתווה למקורי עכשיו אני מתחרט שלא קניתי) מחכה לעוזרים תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by assafcohen1,

הסרתי את המשחק Left 4 dead 2 מהמחשב ומאותו רגע כל הכתב בעברית במחשב (בכל מקום!) הפך להיות בולט וקצת יותר גדול. זה מטריף את הדעת איך אני מסדר אותו? ראו לדוגמא: http://img535.imageshack.us/img535/9642/14919454.png המון תודה אני מתחרפן כבר עריכה: זה עכשיו גם על כל הפונטים באנגלית גם לדוגמא בפייסבוק הכל על Bold מערכת: win 7 ultimate

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. השאלה בכותרת.. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. החייגן שלי לא שומר את הסיסמא והכפתור של שמירת הסיסמא אפור תמיד מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by assaf990,

יש לי קובץ אחד ששוקל 4.5 GB ניסיתי להעביר אותו להארד דיסק שיש בו 5GB פנויים וקיבלתי הודעה שבכונן היעד אין די מקום פנוי! ניסיתי להעביר להארד דיסק אחר, עם 7.5GB פנויים וקיבלתי את אותה ההודעה. (איתחלתי את המחשב ולא עזר) למה?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by BeNDeR,

אני מחפש מקום בוא אני יוכל לאחסן קובץ ברשת ובעזרת לינק כל אחד יוכל להוריד אותו מהאינטרנט ! בסביבות ה 10 יותר היה מעולה : )

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.