עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאמור, לא משהו קריטי / דחוף / בהול .... יחד עם זאת, כולנו בני אדם, ואולי, אולי , אם אדון מרפי ישתולל, נתקל בבעיה הזאת . אז שתדעו .... https://www.gizchina.com/2020/03/07/a-new-windows-10-bug-microsoft-has-980-years-to-fix-it/amp/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by maccabeast,

כשאר אני מפעיל את המחשב, הוינודס מגיע למסך של "ברוך הבא" ואז מציג את רקע שולחן העבודה שלי בלבד וזהו. שיחקתי קצת עם מנהל המשימות, וגיליתי כשאשר אני סוגר את התהליך EXPLORER ואז עושה משימה חדשה ופותח שוב את EXPLORER אז הכל עולה. אבל זה מעצבן כל הפעלה לעשות את זה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by emil001,

היי, ערב טוב. אם משהו יכול לעזור לי, אני ישמח מאוד - מתי יוצא הבטא הראשון לwindows 7 ? - מתי צריך לצאת ה-Windows 7 רשמית לפי Microsoft ? - במה הוא שונה מ-Vista לפי הידיעות שעד עכשיו מיקרוסופט הביאו ? תודה רבה לכל חברי הפורום היקרים והעוזרים. אוהב, אמיל .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. טוב בבקשה אל תגידו לי שהכותרת לא עניינית כי אני לא מצליח לקצר אותה יותר , זה ארוך , אם למישהו יש רעיון לכותרת תגידו ואני אשנה אוקיי ככה.... יש לי עכשיו על המחשב XP PRO ו-98SE... הבאס שלי הוא 150 בלוח CUV4X של אסוס , ניסיתי להעלות ל-160 וראיתי ישר שזה עושה צרות אז החזרתי ל-150... אח"כ באתי ואני מדליק את המחשב ה-XP עולה לי מוזר ב-16 צבעים ורזולוציה של 800*600.... והוא כאילו "נתקע" במסך שבו בוחרים משתמש...אבל אצלי הוא עולה אוטומטית ככה שהוא אמור לעבור , מה שגם לא מופיע לי שמות של משתמשים או בצד לא כתוב LOGGING IN... וזה פשוט ככה , עד שאני מנסה Ctrl +alt + del ואז אני רואה את הרקע שלי ב-16 צבעים (לא נחמד..) ואין שום דבר....לא השורה של ההתחל לא סמלים לא כלום...הימני ל…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי במחשב שתי מחיצות סי שעלייה המערכת הפעלה ודי שעלייה כול החומר שלי לאחורה הוינדוס נדפק ואני רוצה לעשות פורמט דרך המערכת הפעלה אבל בלי למחוק את די רק את סי כאשר אני מכניס את הדיסק לא דרך הבוט עולה לי ההתקנה והוא רושם לי. איזה פעולה ברצונך לבצע.. התקנת וינדוס אקס פי למד אודות תהליך ההתקנה התקנת רכיבי וינדוס אפצונליים ביצוע משימות נוספות בדיקת תאימות מערכת.. אני רוצה לעשות התקנת וינדוס אקס פי אם אני יעשה התקנת וינדוס אקס פי הוא ימחק את הוינדוס שיש לי ויתקין לי חדש על סי? ומה יהיה עם החומר שלי בדי ? הוא לא ימחק? אין לי אפשרות לעשות גבויי לכן אני שואל .. ואם זה ככה.. אחרי ההתקנה מה שנשאר לי זה להוריד לרייברים למחשב ולעדכן תוכנות ? ממה הולך עם זה ? אפ פעם לא יניסיתי בצו…

6. מצורף קובץ על הבעיה ניסיתי לעדכן את ההגדרות עם דיסק דרייברים שמצורף עם הלוח באופן אוטומטי אך ללא הצלחה למה זה קשור ואיך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dj_horse,

שלום, רציתי לוודא אם אין בעיה שאפרמט בעצמי מחשב שניקנה יחד עם המערכת הפעלה ולא בניפרד? בנוסף רציתי בלי כול קשר אם כדאי לחכות למערכת 7, ואם לקוחות ויסטה זכאים לקבלה בחינם.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shlosi,

שלום לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש windows 7, ultimate 64bit. אני יכול לכתוב בעברית אבל תוכנות שקוראות קבצי כתוביות בעברית קוראות אותם עכשיו בג'יבריש. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנות השונות אבל שום דבר לא עוזר... תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Couthzoe,

לפעמים, כשאני מפעיל את המחשב, במהלך הביצועים של הBIOS (עוד לפני שהווינדוס טוען), מופיעה לי הודעה של "NTLDR is missing press Ctrl+Alt+Delete to restart". חיפשתי את הבעיה, אבל היא מופיעה רק למשתמשים שלא יכולים להפעיל את הווינדוס בכלל, ואצלי הבעיה "נפתרת" אם אני מאתחל את המחשב. הווינדוס הוא ווינדוס 7 כמובן. מה הבעיה והאם אני יכול לפתור אותה, בלי לפרמט. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by newyork3,

שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט …

11. שלום... מי שכבר הכיר אותי ומי שלא נעים מאוד.. לאחרונה המחשב שלי מתפקד בצורה זוועתית. אני ניכנס למישחק כל שהוא ותיראו או מציג בפניי את המישחק: אגב מי ששאל יש לי מחשב 3.06 ג'יגה הרץ+1024 ראם וכרטיס מסך ראדיאון 9700 פרו 128 , מערכת הפעלה win xp sp2 אם מישהו מוכן לעזור לי בדחיפות האפשרית תודות רבות.... יום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חיפשתי בגוגל אבל אני לא מוצא דבריםש אני אוהב.. ואני מעדיף רקעים של משחקים או סרטים.. אפשר לינקים.?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום , אני משדרג את הפנטיום 3 שלי... ל-AMD משהו נחמד. עכשיו אני יודע שיש באקס פי עוד הגנה כזאת שנותנת לך להחליף מספר מסוים של חלקים בזמן מסוים על מנת שהיא תדלק אחרת אני לא בטוח אם היא לא נדלקת או שצריך ACTIVTION.... מה בידוק ההגנה אומר והאם אני יצליח להשתמש בווינדוס לאחר השדרוג ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Seeyouinhell2,

היי , אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ודרך הביוס שיניתי את הבוט פריוריטי לCDROM ובכל זאת שאני לוחץ על F12 אני עדייו רואה שהוא תקוע על HDD עכשיו שאני מנסה להחליף את זה משם לCDROM ולוחץ אנטר כמו שהוא אומר הוא פשוט מתחיל לי את הווינדוס מבלי לעשות כלום באמת כרגע אני מנסה לפרמט מUSB אם יעבוד חסכתי לי עבודה אבל אם לא אנא מישהו יכול להסביר לי את הפיתרון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by PJ,

אהלן , לפני כמה שעות שיחקתי ספלינטר סל , במהלך המשחק לחצתי כמה פעמים רצופות על SHIFT והמשחק נתקע (פעם ווינדוס כתב לי שאם לוחצים על שיפט 5 פעמים רצופות קורה משהו , לא בדיוק זוכר מה). על כל פנים , המחשב נתקע אז לחצתי על קונטרול אלט דליט ואתחלתי את המחשב. כאשר ווינדוס עלה לא היו שום אייקונים על הדסקטופ , אפילו לא "המחשב שלי" . לחצתי מקש ימני על השולחן עבודה , נכנסתי לאפשרויות של הדסקטופ ולמרות שהאייקונים של "המחשב שלי" ו"המסמכים שלי" מסומנים כאילו הם אמורים להופיע הם לא. מה קרה? מה לעשות? אה ויש לי עוד שאלה - למרות שהמחשב די חדש , שוב הגעתי למצב המעצבן שכמעט תמיד , מתי שאני רוצה לכבות את המחשב , המחשב נתקע במצב שבו הוא "שומא את הנתונים שלי" , הוא לא ממשיך ל"windows shutting…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה שהוא יעלה לי את שולחן העבודה ולא את האריחים.. הבנתי שזאת אפשרות חדשה ב8.1 ורציתי לדעת איך אני עושה את זה.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תאריך היעד לסיום התמיכה ב-Windows 10 מתקרב, ומייקרוסופט נאבקת להעביר משתמשים ל-Windows 11 למרות מכשולים טכניים ותדמיתייםלכתבה

18. כשאני נכנס לתיקיה עם קבצים בכונן חיצוני , התיקיה נתקעת. בשיוט בתיקיות אחרות- הכל בסדר. זה ככה רק בכונן החיצוני. נראה לי שהוא נדבק במשהו. למישהו יש מושג כיצד לסדר זאת? אשמח לעזרה פשוט, אין לי כרגע גישה לשום קובץ בכונן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. לאחרונה התווספו לי שלושה קבצים חדשים בעת הפעלת המערכת: ntuser.dat, ntuser.dat.log ו-ntuser.i כל פעם שאני מוריד מהם את הוי בMSCONFIG, הם פשוט חוזרים לאותו מצב אחרי הפעל מחדש. מה הקבצים האלה? איך אפשר להוריד אותם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Alex89,

המחשב נידלק וכל טוב ויפה אבל לוקח לו הרבה זמן לדליק את XP תמונת הרקע של שולחן העבודה מופיעה בלי כלום ואז לוקח לזה איזה דקה בערך אז שהכל מופיעה על המסך. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by iem,

שלום לכולם, העתקתי WIN7 מתוך דיסק מקורי לכרטיס SD שברשותי (לא בהישג ידי כרגע ההארד הנייד USB שלי...). הכנסתי אותו לסלוט של ה-SD ב-netbook וכמובן ב- boot priority סידרתי אותו בראש הרשימה. המחשב תקוע עם ה-dash המהבהב כבר למעלה משעה... ניסיתי את אותה אופרציה גם עם קורא כרטיסים וגם ע"י הסלוט המובנה.. האם אני מפספס משהו ? כרגע קיימת מע' הפעלה WIN XP HOME שאני מעדיף לוותר עליה ולהתקין fresh על C את ה- WIN7. יש לי כונן D האם אני יכול להשתמש בו באיזשהו אופן שיכול לעזור לי להתקין ? תודה !!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by The UnKnown,

אני כבר לא זוכר איך עושים את זה... הכנסתי את הדיסק של XP של ההתקנה כמובן... זכרשתי שיש שם אופציה של ריפייר, אבל לא... מסתבר שאין. מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה, ושבת שלום !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולכם! יש לי אליכם ואם תוכלו לעזור לי ,אני אשמח מאוד ואם זה לא יקרה אצטרך להמשיך בחיפושיי אחר התשובה על שאלה! :hanged: בקיצור ניגש לעניין עצמו! השאלה היא : למה טוב קובץ smartdrive.exe? ??? עווד שאלה : האם יש קובץ שיכול לזרז את התקנת מערכות הפעלה כמו Windows NT או Win XP??? ??? תודה רבה מראש על תשובתכם!!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by civic,

כשאני לוחץ מקש עכבר ימני על איזשהו פריט בתפריט ההתחלה המהיר שממוקם בצד שמאל של הבר התחתון נפתח התפריט של האייקון אבל אם אני לא בוחר בשום אופציה ועובר לצורך הדוגמה לדפדפן האופציות נשארות פתוחות. עזרה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הינה המדריך המלא להתקנת מערכת ההפעלה WIN7 החדשה מ USB > תהנו http://www.maximumpc.com/article/howtos/how_to_install_windows_7_beta_a_usb_key

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים