עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בס"ד מחפש תוכנה להוספת כפתור ההתחל, שמעתי שיש הרבה תוכנות, חלקם חינמיות, חלקם בתשלום איזה תוכנה הכי מומלצת? (בלי לפגוע במשק החדש של וינדוס 8) קישורים להורדה? נ.ב. אה ועוד משהו חשוב שיתאים לוינדוס בעיברית

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שבת שלום, ברצוני לדעת האם ניתן ליצור IMAGE של גוסט כאשר מראש אני מכין מערכת הפעלה ואת כל התוכנות שאני רגיל אליהם, ולבטל את כל החסימה של ה-HAL וכך בעצם לא להיות תלוי בצ'יפסט ובמבנה הרכיבים של המכונה. המטרה היא בעצם לעשות DEPLOY לכל מחשב שמישהו נותן לי כדי לבצע לו פירמוט.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. זה בעיה, כי אני משאיר הורדות ובגלל שזה יוצא לי למסך בחירת יוזרים של חלונות הכל מתנתק! אני לא מצליח למצוא איפה אני יכול לבטל את זה , למרות שאני משוכנע שראיתי את האופציה הזאת איפהשהו. תודה לכל מי שיכול לעזור!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ehud4,

שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan), למשל : connect name=Profile1 ssid=SSID1אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . *שימו לב, אני מדבר על חיוג דרך חייגן שקיים, ולא הגדרה שלו מחדש. **מערכת ההפעלה היא Windows 7 . תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המסך כחול הזה כל שבועיים מופיע לי... והוא מופיע לפני עליית הווינדוס.. מה זה יכול להיות חברה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מחפש לדעת איך משנים את השם עליו רשומה מערכת ההפעלה אהל אחרי סיום תהליך ההתקנה. ? בחלונות XP ניתן לראות את הערך המסוים שעליו אני מדבר ב control panel \ system \ general : registerd to: אני חייב לדעת איך משנים את זה בבקשה דחוף

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by aski,

אולי זה נשמע שאלה מטומטמת אבל אני חייב לדעת. יש לי win xp איפה יוצרים דיסקט הפעלה ??

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ski_farm,

שלום לכולם התחילה אצלי בעייה לפני מספר ימים במחשב יש לי win 7 64 bit ultimate הבעייה היא: כאשר אני פותח חלון כלשהוא (דפדפן, my computer, וכו') לאחר כמה דקות החלון מספיק להיות נבחר (כאילו בחרתי בחלון אחר), אני לוחץ שוב על החלון והוא חוזר להיות פעיל המצב חוזר על עצמו כל כמה דקות, "משהוא מבטל לי את הבחירה של החלון" יותר גרוע שלאחר כמה שעות המחשב קופא ולא ניתן לשחרר אותו אלא רק על ידי אתחול של המערכת הרצתי שתי תוכנות אנטי ווירוס: AVAST ו AD-AWARE ולא נמצא שוב ווירוס אשמח לעזרה איך להעיף את הדבר הזה מהמחשב שלי בברכה ski farm

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by elior021,

היי, מישהו מכיר פקודה משורת ה RUN שמציגה את ה WIZARD של הגדרת חייגן ב XP במקום להגיע עד צור התקשרות חדשה ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by bariko,

שלום רב, לפני כמה חודשים היו אצלי במחשב המדיה סנטר ריסטרטים בלתי צפויים שהתרחשו בעת צפייה בסרטים.. בדיקה במעבדה העלתה שלא מדובר בבעיית חומרה. כשהתופעה נמשכה החלטתי לפרמט את הדיסק, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. במשך כמה חודשים זכיתי "לשקט", והמחשב פעל ללא דופי, אך בזמן האחרון הבעיה חזרה. ניתוח קבצי הדאמפ מראה שקובץ PACER.SYS הוא זה שגורם למסך הכחול. מה פשר הדבר? האם זו בעיית חומרה כלשהי? במידה והתשובה חיובית, אז מדוע זכיתי לאותו שקט של מספר חודשים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, הנה שאלה מעניינת שאני מתאר לעצמי שאת כולם זה יעניין. אני רוצה לקבע את הסמל של הסל מיחזור בצד שמאל למטה של שולחן העבודה, כן, משהו כמו בmac, עד כמה שזכור לי. הנה תמונה, אבל זה עוד לא מקובע, הכוונה לא מקובע היא שאם אני יעשה סדר סמלים אז הסמל יזוז, אני רוצה שהוא תמיד יהיה שמה. אני משתמש בwinXP, אשמח לשמוע תשובות.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בעיה שהחלה לפני כמה ימים. משום מה, אני לא מתליח להיכנס לאתר הזה, ולפעמים לעוד כמה אתרים, אבל שאר האתרים (מאובטחים או לא) אני נכנס ללא בעיה. פשוט מקבל dns error - page cannot be displayed . יש לי ראוטר. אין תוכנת פיירוול ושל הווינדוס מזמן מנוטרל. האם מישהו נתקל בבעיה כזו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הסרתי את ההתקנה של SP3 ,המחשב התחיל להגיב באיטיות אז איתחלתי את המחשב ועלה לי מסך שחור שאחריו המחשב לא עולה וכתוב בו בקיצור שווינדוס לא יכלה להתחיל בגלל שהקובץ הבא חסר או שגוי System32\drivers\pci.sys ורשום גם שאני יכול להעזר בקונסולת השחזור (revovery) של וינדוס מהדיסק אתחול,שאני יודע איך להגיע לשם אבל אין לי מושג איך להשתמש בזה כדי לשחזר את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לצרכי ניסויים, אני זקוק להתקנה של מס' מערכות הפעלה שונות (בעיקר xp pro, 2003 server 32/64bit) על אותה חומרה (יענו מחשב אחד). פתרון של VMWare לא מתאים לי מאחר והוא מעוות את כל מסקנות הניסויים (נעשה כבר). יצא לי בעבר להתקין 2 מערכות הפעלה על אותו כונן, ואז במהלך BOOT יש בחירה איזה מערכת הפעלה להעלות. האם זה יעבוד בהתקנה של 4-6 מערכות הפעלה שונות על אותו כונן ? לדוגמא שתי התקנות XP PRO אחת 32 ביט ואחת 64 ? לחילופין אני מחפש אם בכלל קיימת תוכנה (מיני מערכת הפעלה?) שיודעת לנהל כמה מערכות הפעלה, ואם קיים snapshot אז בכלל אהיה מאושר. מישהו שמע על כזה דבר ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by someone,

יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני לוחץ F8 זה מעלה את הBIOS... איך אני מעלה את המצב בטוח?

16. לא מזמן רכשתי את המחשב הזה.. intel E8400 Asus P5Ql pro 2x2G DDR2 800 MHZ 500G 32MB Seagate עכשיו בהתחלה לפני שהתקנתי את כל העידכונים וכל הדריברים של המחשב כל העתקה שהייתי מבצע בין הכוננים או בין הכונן להתקן USB הייתה מהירה. לאחר העידכונים הכול לאט לשם השוואה ביצעתי העתה של קובץ בשני מחשבים ואצלי לקח זמן רב יותר השאלה שלי אם ישנו עידכון אולי שיכול ליגרום לכך או איזשהו עידכון לדריבר שידוע עליו או כל פתרון אפשרי אחר תודה לכם חברי HWZONE הוספה... עוד משהו שאני מעלה את המחשב בהתחלה יש לי הודעה כזאות ..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. עד עכשיו הכל היה תקין, כשהוא ניסה לעלות פעם אחת לחצתי בטעות X ל"בועה" שנפתחה למטה ומאז התחילה הביעה. הוא כותב לי: USB Device Not Recognized One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message. אשמח לעזרה בבקשה. איך מתקנים את זה? הכנסתי לאותה יציאת USB כרטיס אחר\DOK והוא עובד. תודה ושבוע טוב.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכם. אז ככה קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשיים לערך. ובאתי להתקין עליו win xp home מקורי כמובן, כשאני מעלה את הדיסק של ה- xp ב- boot , ואז אני לוחץ לו f6 אוו f2 לא זוכר בידיוק, אז הוא מבקש שאני ישים דיסקט של ה- sata בשביל לזהות אותו (הכוונה היא לארד דיסק שלי). הבעייה היא שאין לי בכלל כונן פלופי . מה עושים במצב כזה , איך אני יכול בכל זאת להתקין את המערכת הפעלה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לאחרונה התווספו לי שלושה קבצים חדשים בעת הפעלת המערכת: ntuser.dat, ntuser.dat.log ו-ntuser.i כל פעם שאני מוריד מהם את הוי בMSCONFIG, הם פשוט חוזרים לאותו מצב אחרי הפעל מחדש. מה הקבצים האלה? איך אפשר להוריד אותם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום בתצוגה של הקבצים מופיעים לי פרמטרים שאני לא צריך (מסומן באדום בתמונה למטה ) , לעמת זאת אני יכול להתאים את הפרמטרים ולהציג את מה שנחוץ לי . הבעיה שלי, שאני צריך לעשות את השינוי לכל ספריה בנפרד , אני מחפש לשנות תצוגת פרמטרים שתשפיע על כל הספריות במחשב. תודה ,

21. Started by Wizard Of Oz,

אז ככה יש לי מחשב מצויין חדש המפרט מופיע במפרט.... אני משתמש ב-XP ולפעמים הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד.....אני צריך בזה עזרה דחופה אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעייה אני אשמח ועוד משהו יש דרך לתקן את הXP מבאגים וכל מיני תקלות? ועוד משהו קטנטן....למישהי יש אנטי וירוס שיכול להתמודד עם ה- W32.KLEZ? או כל הW32? אשמח אם תעזרו לי....

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Art Tatum,

מטרת הדיון לאסוף כמה שיותר טיפים וtweaks שימושיים לוינדוס 8. למתחילים ולמתקדמים. יאללה תעמיסו... tweak שטוען לשיפור עד 20% בתעבורת האינטרנט. כנראה שיעבוד גם בוינדוס 7(אולי לא בגרסאות הקלות). תוכנת הצגת התמונות של המטרו מפריעה לכם לעבודה מורכבת? רוצים חזרה את הPHOTO VIEWER? no problemo:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום בעת הפעלת המחשב עולה לי ההודעה הבאה: http://img528.imageshack.us/img528/3971/82051058.jpg מה זה אומר?איך נפטרים מזה?יש לציין שהמחשב עכשיו!עבר פירמוט.. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי טוב הנושא השתנה לא שם OC ולא בטיח, ומקבל שגיאות כאלו: ובכלל זה קורה לי דווקא שאין שום עומס על המעבד כמעט! אני רואה סרטים (בBSPLAYER) תחת חלונות VISTA 64 ביט שברשותי (גרסת אולטימיט אם זה משנה משהו) מפרט החומרה שלי - בצד למי שמעוניין וזה יעזור לפתירת הבעיה. ולא יודע בדיוק מתי זה קורה ולמה, אבל קורה ממש לעיתים קרובות! אני מקבל הודעהirql_not_less_or_equal ולמטה אחרי כל הקשוקשים של לפנות לADMIN וכו' מקבל את זה: stop:0x0000000A(0x0000000000000008,0x0000000000000002,0x0000000000000001,0xFFFFF800022A618F) זה לפחות מה שקיבלתי בפעם האחרונה שקרתה התקלה. עכשו, יכול להיות שזה משהו תקול, או DRIVER או מה? אשמח לעזרה אם מישהו יודע ויכול לעזור בבקשה. יש לציין שגם פעם אח…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. משהו יכל להסביר לי איך מתקינים סקינים/ גאדג'טים חדשים למחשב? ואם אפשר אתרים שלהם בבקשה... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים