Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום אתמול התקנתי windows 7 x64 מחדש מאחר שהוינדוס הקודם קרס את תרגומי הסרטים אני רואה בגיבריש למרות שניסיתי להחליף פונטים זה לא עזר מה ניתן לעשות שלא אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש תודה הכל סודר אפשר לסגור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי כבר ויסטה אולטימאט 64 ביט על המחשב עכשיו היה לי וירוס והוא מחק לי כל מיני דברים ומוריד לי fps בצורה דרסטית. עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה מחדש ויש לי את הדיסק ואין לי מושג איך! חבר אמר לי להיכנס לביוס ומשם למחוק איזה כונן אחד שכבר פיניתי ואני לא מוצא את האפשרות בביוס אני צריך לדעת איך קוראים לדבר הזה בביוס שאני אוכל למחוק כונן אחד ולהריץ את הדיסק של הויסטה. תודה לכל העונה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ולפני כמה ימים רציתי להוסיף XP במקביל לכן יצרתי עוד מחיצה בארדיסק (WD 160 GB SATA2) וניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה אך מסיבה כלשהי המחשב לא אפשר לי ... כל פעם שניסיתי להתקין על המחיצה הוא נתן הודע ה כשלהי והחזיר אותי לתפריט של כל המחיצות... ניסיתי גם במחיצות אחרות אך אותה בעיה. עשיתי ריסט ופתאום הVISTA לא עולה ורשום DISK BOOT FAILURE.... ניסתי לפרמט את הכונן ולהתקין ויסטה מחדש אך גם פה הופיע הודעה שאי אפשר להתקין... מה לעשות???? אהה חשוב להזכיר שנכנסתי עם BOOT DIASK של ERD וכל התוכן בארדיסק עדיין קיים.... תודה מראש....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במערכת הפעלה 7. מה שלא היה קורה ב- XP, קורה בה. אם אני נכנס לתיקיה שיש בה תוכן גדול, הרבה תיקיות, משקל גדול ב- GB. לוקח לה זמן לטעון מעל 10 שניות. הפס הירוק רץ וצריך להמתין והוא מסתנכרן לאט ומרענן את עצמו ומוסיף עוד ועוד. למה זה קורה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שקבלתי אתמול: (לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, מעבד AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple (Core AM3 Box אל המחשב חיברתי את הכונן הקיים עליו מותקנת חלונות 7 אולטימט, בהנחה שאו שזה יעבוד או שאני עושה תיקון/התקנה מחדש וכו'.. החלונות 7 זיהתה את כל החומרה החדשה ואחרי אתחול עלתה מעולה..איזה כיף!! (אז זהו שלא..) ואז מהיותי ילד טוב ירושליים שרוצה שהמחשב שלו יהיה טיפטופ - ראיתי לנכון להתקין את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם ומקנים יכולות משופרות (כגון טעינה מהירה דרך USB, ועוד תופינים) ההתקנה הסתיימה, המחשב אותחל - והופ (נחתנו בבאזל) החלונות לא מוכנה לעלות, עושה אתחול ואחריו עוברת למאבחן הבעיות של חלונות 7 הנ"ל אבחן מה שיכולתי להגיד לו לבד - שהדרייב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה ... יש לי windowsXP Pro SP1 . עד היום הכל היה טוב ויפה ... רק שעכשיו יש איזו תופעה מוזרה שפשוט אפשר להשתגע . אז הסיפור הוא כזה , אני מפעיל תמחשב ניכנס לי לWindows עד כה הכל טוב , אבל שאני רוצה להכנס ל My Computer הוא פשוט לא פותח שום חלון כאילו כלום ... אני מנסה לפתוח IE גם אותו הדבר , אני בנתיים יכול לשמוע מוזיקה ולעשות הכל אבל החלון פתאום נפתח רק אחרי איזה דקה !!! כלומר אני כל פעם שפותח חלון נוסף של IE צריך לחכות דקה שלמה עד שיפתח , אני לא יכל לסבול את זה . אני לא יודע מה גורם לתופעה זו ... אולי מישהו ניתקל בה ויודע אולי איך לפתור את זה ..? תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן שאני גולש באינטרנט בכמה אתרים פתאום ברגע אחד נסגרו כל האתרים. זה היה נראה קצת מוזר אז נכנסתי להתחל לעשות כיבוי, איך שעולה החלון של הכיבוי הוא נסגר אחרי כמה שניות. ראיתי גם ששיש איזה הודעה מהפיירוואל, בקיצור הבנתי שמישהו פרץ למחשב. כך זה נראה. כיבתי את המחשב ואחרי שאני מדליק אותו הוא עוד לא נכנס לווינדוס והוא נתקע בחלון שרשום " טוען את הווינדוס" משו כזה. (גם העכבר נתקע) מה עושים????? יש לי הרבה קבצים חשובים במחשב.. בבקשה עיזרו לי, תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה לפתוח קבצים ב OneNote 2007 אני צריך לשדרג כי הקבצים נוצרו עם 2010 אז ראיתי את האתר הזה : http://www.onenote.com עכשיו הוא אומר שהוא מביא את זה חינם 2013 , עכשיו זה האתר של מיקרוסופט , כי באתר עצמו של מיקרוסופט Microsoft.co.il ניסיתי לחפש דרכם והם לא נותנים להוריד אותו בנפרד אלה אם תשלם על כל החבילה של OFFICE 365 , רציתי לאמת אם האתר הזה : http://www.onenote.com זה אכן של מיקרוסופט והיא נותנת אותו להוריד חינם ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום המחשב הישן היה מחובר עם חייגן של XP דרך מודם כבלים לנטויז'ין. במחשב החדש מותקן WIN7 ובאתר של נטויז'ין מצאתי רק הגדרת חייגן לVISTA. האם זה אותו דבר WIN7 ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ישן למדי שהיה מותקן עליו XP עם SP1. כדי להתקין את האנטיוירוס צריך הייתי לשדרג לSP2 ומאז נראה לי שהמחשב עובד הרבה יותר לאט. האם זה נכון? ואם כן, האם ישנה דרך להסיר את הSP2 או שאולי כדאי להתקין SP3 שאולי מתגבר על כל מיני כשלים של הגרסאות הקודמות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה עם איזה פרויקט אישי שלי : יש לי כיתת לימוד שמחוברת כולה לדומיין מסוים.. עכשיו נכנסים לשם מלא יוזרים ומורידים דברים וממלאים תמחשב בשטויות אני רוצה ליצור אימג' בסיסי שכולל את כל התכונות הנחוצות וכל יום ב2 בלילה כל המחשבים יקראו את האימג' הזה ויתאפסו לפיו בלי אפשרות שישאר התקנה מסוימת במחשב לא נראה לי שהרסיטור פוינט של מיקרוסופט יאפשר דבר כזה יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני נכנס לכונן D רואים רק קבצים במשקל כולל של 2 מגה (כולל קבצים מוסתרים)... איך אני יכול לראות את הקבצים שנמצאים בכונן D אבל לא רואים אותם? חשוב לציין שזה קרה אחרי שהרצתי GHOST וכנראה שה-GHOST עשה לי שכבה חדשה על השכבה של הקבצים שישבו שם...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים לא מצליח לראות וידאו באתרים כמו אלו שציינתי בכותרת. קבצי וידאו שיש לי במחשב על כל הסוגים פועלים בסדר גמור כך שזה לא בעייה של עדכון מקודדים. גם הדרייברים של כרטיס המסך שלי עדכנים. הבעייה הזו משגעת ואני לא מוצא לכך פתרון למרות שראיתי בהרבה פורומים את הבעייה (כמו שציינתי בשבועיים האחרונים) אבל לא מצאתי פתרון רציני תודה על העצות למי שיש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בשווי 10 אלף שקלים, כך שכל הרכיבים שלי תומכים לגמרי בוויסטה. עכשיו, רציתי לדעת מה ההבדל בין וויסטה 32 ביט לוויסטה 64 ביט? איזו וויסטה עדיף לי להתקין במידה וכל הרכיבים במחשב שלי הם חדישים וברמה גבוהה מאוד? תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי דיסק מקוי של windows xp sp1 ברגע שאני מנסה להתקין אותו דרך BOOT מ CDROM עולה המסך הכחול של זהוי חומרה ...... לאחר זהוי החומרה הוא רושם המסך כחול למטה - starting windows install משהו כזה ונתקע מה יכולה להיות הבעיה (בנוסף כאשר אני מנסה להתקין מה windows עצמו הוא רשום שמיכוון שקיימת גירסא מעוכנת של windows אין באפשרותו להמשיך בהתקנה ) איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהתקין את ה windows רגיל מboot כולל פירמוט (הערה: הדיסק תקין ב 110% ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להוריד את קובץ ההתקנה (exe, לא דרך Windows update) של SP2 ל-Windows XP Home Edition 32bit בעברית, כדי לחסוך זמן הורדה והתקנה, במידה וארצה לפרמט. SP3 כבר הורדתי, אך לא הצלחתי למצוא SP2. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צירפתי תמונת מסך מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין "להרוס" את הוינדוס שלי ככה שרק פירמוט יעזור, לא פיזית את החומרה כמובן אלא את המערכת הפעלה. מישהו מכיר דרך כלשהי ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי,אני רוצה לקנות דיסק קשיח של טרה בית ולהתקין עליו ווינדוס 7 ורציתי לשאול אם בהתקנת הווינדוס 7 אני אשאיר 300 ג'יגה ולא אגע בהם אוכל להתקין עליהם וינדוס אקספי? ואם כן יהיה לי גישה לקבצים של הווינדוס אקספי דרך הוינדוס 7? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מי שקנה וויסטה זה כאילו שקנה איזה תוכנה מעולם שלישי, ונדפק, או שאפשר להמשיך עם וויסטה, מה רע סה"כ ויסטה עברה שינוי ויזאולי נחמד, אני לא רואה לשדרג אם המחיר לא יהיה 20 עד 30$ אנחנו לא פריארים נקודה כל החברות השרלטניות כמו אפל סוללארי סמסונג וכדומיהם, גם מייקרוסופט שוכחות שיש גם את ישראל על המפה בכל העולם יש 30$ גם שבישראל יהיה זהו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם קוד של windows pro. בשירות לקוחות בטלפון לא עזרו לי שם לא משנה מה אמרתי יש מייל שאני יכול לשלוח אליהם את הבעייה ויכולו לעזור לי? אני חיפשתי ולא מצאתי מייל כזה שלהם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
windows could not start because the following file is missing or corrupt system32 config system זו ההודעה שקיבלתי היום שפתחתי את המחשב. מה עושים במצב זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לא מבין איך ולמה אבל מנהל המשמיות נעלם! כאשר לוחצים ctrl-alt-del אין את האפליקציה הרגילה עם ה processים שרצים או הגרפים עם מידע על cpu usage וכו, יש רק את ה TASK LIST וזהו! התקנתי את MSTASK.INF מחדש אבל זה לא עזר, יש למישהו רעיונות? מדובר ב XP HOME תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לפטופ חדש ובמסך הראשוני הקשתי יוזר שזה בעצם בעל המחשב. לאחר מכן הכנסתי עוד יוזר שהוא בעצם הראשי... אך משום מה בכל מקום שמבקש הרשאה הוא מבקש הרשאה עלהשם הראשוני... מצורפת תמונה שבה רואים את שני היוזרים אני מעונין לשמור רק אחד מהם ולמחוק אחד... האם הוינדוס יכול לעבוד ללא יוזר בכלל? משתמש אחד בלבד? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 bit 4GB מותקן במחשב - רואים את זה גם בביוס (עדכנתי את הביוס) ועדיין המחשב מזהה רק 2.99GB. למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-