Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי מחשב מצויין חדש המפרט מופיע במפרט.... אני משתמש ב-XP ולפעמים הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד.....אני צריך בזה עזרה דחופה אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעייה אני אשמח ועוד משהו יש דרך לתקן את הXP מבאגים וכל מיני תקלות? ועוד משהו קטנטן....למישהי יש אנטי וירוס שיכול להתמודד עם ה- W32.KLEZ? או כל הW32? אשמח אם תעזרו לי....
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק של 200 ג'יגה. הבנתי שב - Windows XP יש מגבלה על גודל הארד דיסק עד 130 ג'יגה, והיא מטופלת רק אחרי התקנת SP1. השאלה שלי היא: האם בזמן התקנה של Windows XP PRO ללא SP1, הוא מפרמט את כל הכונן ? או רק 130 ג'יגה ? אם אני מתקין את זה על הארד דיסק שהוא חושב שיש בו 130 ג'יגה בזמן ההתקנה ואז מוסיף את SP1, האם ה - 70 ג'יגה האחרים יהיו מפורמטים ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן שאני גולש באינטרנט בכמה אתרים פתאום ברגע אחד נסגרו כל האתרים. זה היה נראה קצת מוזר אז נכנסתי להתחל לעשות כיבוי, איך שעולה החלון של הכיבוי הוא נסגר אחרי כמה שניות. ראיתי גם ששיש איזה הודעה מהפיירוואל, בקיצור הבנתי שמישהו פרץ למחשב. כך זה נראה. כיבתי את המחשב ואחרי שאני מדליק אותו הוא עוד לא נכנס לווינדוס והוא נתקע בחלון שרשום " טוען את הווינדוס" משו כזה. (גם העכבר נתקע) מה עושים????? יש לי הרבה קבצים חשובים במחשב.. בבקשה עיזרו לי, תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את חלונות 10 אני מקבל את ההודעה הזאת מישהו יודע למה זה קורה ואיך מבטלים אותה? כמו כן משום מה גם ללא הפעלת פיירפוקס הפיירפוקס עולה בעת הפעלה. ניסיתי לראות אם הוא ברשימת התוכנות להפעלה עם אתחול אבל נראה לי שזה לא ברשימה אשמח לסיוע מכם עם הדברים תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות הבעיה שלי אני רוצה לעשות תיקון לווינדוס. (הבעיה היא שנעלמו לי הכונן סידירום והכונן של הצורב מהמחשב שלי - כשאשר מחקתי את הנירו). אני לא יכול לעשות את התיקן כשהווינדוס עובד אלה רק כשאני נכנס לדוס הוא קורא לי את הסידירום. עכשיו מספר שאלות, איך אני עושה תיקון לווינדוס דרך הדוס? תיקון לא מפרמט ומוחק את הקבצים באותו כונן אלה רק מתקן את הקבצים פגומים\חסרים והגדרות נכון? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה עם איזה פרויקט אישי שלי : יש לי כיתת לימוד שמחוברת כולה לדומיין מסוים.. עכשיו נכנסים לשם מלא יוזרים ומורידים דברים וממלאים תמחשב בשטויות אני רוצה ליצור אימג' בסיסי שכולל את כל התכונות הנחוצות וכל יום ב2 בלילה כל המחשבים יקראו את האימג' הזה ויתאפסו לפיו בלי אפשרות שישאר התקנה מסוימת במחשב לא נראה לי שהרסיטור פוינט של מיקרוסופט יאפשר דבר כזה יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לאחרונה תופעה מאד מוזרה במחשב (XP SP2) ברוב המקרים שאני מוחק קובץ או משנה לקובץ את השום אחרי שניה נוצר מחדש הקובץ (עם השם הישן) בגודל של 0 byte (כלומר ריק) מה זה החארטה הזה באמאשלי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך יוצרים דיסקט מערכת בxp ניסיתי format a: \s וקיבלתי הודעה שהוא לא מזהה את הסויץ \s
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם! יש לי אליכם ואם תוכלו לעזור לי ,אני אשמח מאוד ואם זה לא יקרה אצטרך להמשיך בחיפושיי אחר התשובה על שאלה! :hanged: בקיצור ניגש לעניין עצמו! השאלה היא : למה טוב קובץ smartdrive.exe? ??? עווד שאלה : האם יש קובץ שיכול לזרז את התקנת מערכות הפעלה כמו Windows NT או Win XP??? ??? תודה רבה מראש על תשובתכם!!! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש תוכנה או משהו שאיתה אפשר לתקן קבצי מערכת ולהחזיר את אלו שנמחקו בווינדוס.....??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה להתקין xp למחשב עם לוח asus p5s800-vm , בלוח יש קשיח sata ובקר raid. האם ההתקנה כרגיל כמו בלוח עם ide בלבד או יש להוסיף במהלך ההתקנה דרייברים מסויימים (בתחילת התקנת xp יש אפשרות ע"י לחיצה על f6 להוסיף דרייברים)?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להכין סקרפיט להוספת יוזרים חדשים לדומיין ,שליוזרים יש מספר מאפיינים: הדומיין שלי הוא :WOODGROVEBANK.com אני רוצה להכניס אותם לOU שייצרתי בשם NEWOU תחת SUB.ב(AD) א.הכנתי קובץ טקטס בשם users.txt ,ובו רשמתי לצורך העניין:שם היוזר,שם התחברות חדש,טלפון,סיסמא רשמתי את הפקודה הבאה: For /f "token=1,2,3,4,5, delims=" %a in {c:\users.txt} do dsadd user "cn=%a %b,ou=sub,ou=new ou,dc=woodgrovebank,dc=com" -samid %c -upn %c@woodgrovebank.com –pwd %d –fn %a -ln %b -tel %e משהו בסינטקס לא תקין, והפקודה נותנת שגיאה לגבי ה SAMID שלא מכיר את הפקודה, אם אפשר לרשום לי את הפקודה עם הסינטקס הנכון- פקודה שמוסיפה יוזריםחדשים לדומיין שלוקחת את הפרטים מהקובץ ומגדירה אותם אוטמטית. תודה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל קובץ EXE על שולחן העבודה לא מוכן להימחק (בשאר המחשב אין בעיה) אני מצליח להסיר אותם בעזרת Unlocker אבל זה דיי מציק הקטע הזה לפי unlocker מה שמונע את המחיקה זה explorer.exe
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקיות שחילצתי מקובץ שהורדתי כשחילצתי את הקבצים היה שגיעה שהוא לא יכול לחלץ אז ניסיתי למחוק את מה שהוא חילץ אין לא הצלחתי יש איזה תוכנה אולי ?משהו שיעזור לי למחוק ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העדכון KB976902 נמצא ב- important updates אך לא היה מסומן, והיה כתוב שם after you install this update, it cannot be removed מה שמלחיץ אותי קצת. למישהו יש מושג מה זה עושה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש windows 7, ultimate 64bit. אני יכול לכתוב בעברית אבל תוכנות שקוראות קבצי כתוביות בעברית קוראות אותם עכשיו בג'יבריש. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנות השונות אבל שום דבר לא עוזר... תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
how can I install hebrew ?????? i can see hebrew but cant write!!! i TRIED : CONTROL PANEL>>>date,time language...>>>regional and language options>>>and then to change to hebrew!! BUT THERE IS NO HEBREW THEIR!!! AND NO I CANT WRITER IN HEBREW!!! WHAT CAN I DO???????????
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי בעיה במראה התיקיות הבאות, המערכת מציגה אותם באופן מוזר, כאילו התיקייה מתחילה מהאמצע אולי לא הבנתם במילים אז הנה התמונות אודה עם תעזרו לי לסדר את הבעיה תמונות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי windows 7 x64 מחדש מאחר שהוינדוס הקודם קרס את תרגומי הסרטים אני רואה בגיבריש למרות שניסיתי להחליף פונטים זה לא עזר מה ניתן לעשות שלא אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש תודה הכל סודר אפשר לסגור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם קוד של windows pro. בשירות לקוחות בטלפון לא עזרו לי שם לא משנה מה אמרתי יש מייל שאני יכול לשלוח אליהם את הבעייה ויכולו לעזור לי? אני חיפשתי ולא מצאתי מייל כזה שלהם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
WIn XP Pro. מפרט בצד המחשב התחיל להיות איטי בצורה דרסטית בזמן האחרון, אני פותח את המחשב שלי, הוא טוען שעה ואז נתקע, כנ''ל לגבי תיקיות אחרות עשיתי סריקה עם קספרסקי ואין וירוסיםן, עשיתי סריקת רוגלות עם Spy Sweeper וכל מה שהיה נמחק. אז מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מצורף קובץ על הבעיה ניסיתי לעדכן את ההגדרות עם דיסק דרייברים שמצורף עם הלוח באופן אוטומטי אך ללא הצלחה למה זה קשור ואיך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם העברת דיסק קשיח עם מערכת הפעלה שכוללת בתוכה דרייברים, שהותקנה במחשב מסויים עלולה לעשות בעיות אם אני מעביר את אותו הדיסק למחשב אחר? מדובר על מערכת XP
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תוספת מרכזית הבאה למערכת ההפעלה תוכל לאפשר למשותקים להשתמש בה, וגם תוכל להעניק למשתמשים הרגילים דרך ייחודית נוספת לשלוט במה שקורה על המסך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני שם את בפורום כללי בכוונה שהסקר יהיה יותר "אובייקטיבי"
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-