Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. You may find the following resources helpful in resolving the problem: [Error number: 0x80096001] [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי אתה הWIN הנ"ל. יש כמה בעיות פה ושם אבל זה משו שמזיז לי. הבעיה היחידה שאני לא יכול לפתור היא התקנת המדפסת. אני הורדתי את הדרייבר. התחלתי להתקין, במקום כלשהוא בהתקנה אני צריך לבחור אם זה LPT או USB. כשאני בוחר USB זה אומר שאני צריך לחבר את המדפסת. אני מחבר אותה והוא פשוט לא רואה אותה. קודם לכן הוא ראה אותה. איך אני יכול לגרום לו לראות אותה שוב? כי למשל ב"דוויס מנג'ר" אין אותה בכלל, וב"אד ניו הרדוייר" יש. דיי דחוף. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה.. אני צריך לעקוף / לברר מה הסיסמא במסך הכניסה של Windows של אותו שם משתמש.. (שיצר את הסיסמא) אפשרי לעשות את זה..? תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחקתי תקיית יוזר מdocuments and settings ועל הדרך נמחק pst מאוד חשוב. יצאתי אידיוט. יש דרך להציל את המצב? שחזור מערכת יחזיר את היוזר? תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i've formatted my friend's PC and i didnt notice i dont have hebrow on it now the whole OS is in english and i dont even have hebrew as a language to write in how can i change the OS's language or at least add hebrow and write with it?
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם ניתן לעבוד במחשב שמחוברים אליו 2 מסכים באפליקציות שונות בכל אחד מהמסכים ? לדוגמא : מסך אחד שאיתו נשתמש ב- וורד ומסך שני שאיתו נשתמש ב- פייסבוק . זה אגב המפרט ש- gil28 המליץ / הרכיב לי ואותו הזמנתי (עם שינוי במארז + ספק): מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪882 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪354 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪147 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח למצוא מדריך רשמי של מיקרוסופט או לפחות משהו שנראה רציני על איך מגדירים נכון משתמשים שיעבדו על דיסק שונה מ-C. השינוים הידניים שמכניסים לאחר יצירת משתמש בנתיב הספריות משאירים עדיין הרבה מאוד זבל שמאוחסן ב-C אז איך עושים את זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע החלפתי R דיסק והתקנתי ויסטה ואני לא מרוצה . שרציתי לחזור לXP ניסתי לעשות בוט לדיסק והוא לא עולה (אומר שקובץ מסויים חסר) ניסתי לעשות התקנה מהוינדוס עצמו והוא מעלה את הדיסק ,מעלה את החלון של "מה ברצונך לעשות "אבל האפשרות של התקן את הוינדוס היא לא ניתנת ללחיצה . ניסתי את זה עם כמה דיסקים ובאץ אחד מהם זה לא עובד, (בדקתי במחשב אחר וזה כן מאפשר את הלחיצה .) מה אפשר לעשות כדי להתקין את הXP ?
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, אני ADMIN ב-WIN7 ומשום מה אין לי הרשאה לעצור SERVICE. עפ"י מדריכים, אני מבין שאני צריך להיכנס ל- Group Policy->Computer Configuration-> Windows Settings-> Security Settings-> System Services, הקטע הוא שאין לי SYSTEM SERVICES, אני מגיע רק עד SECURITY SETTINGS. איך אני יכול לבדוק ולשנות את ההרשאות שיש לי ל-SERVICES? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה עם איזה פרויקט אישי שלי : יש לי כיתת לימוד שמחוברת כולה לדומיין מסוים.. עכשיו נכנסים לשם מלא יוזרים ומורידים דברים וממלאים תמחשב בשטויות אני רוצה ליצור אימג' בסיסי שכולל את כל התכונות הנחוצות וכל יום ב2 בלילה כל המחשבים יקראו את האימג' הזה ויתאפסו לפיו בלי אפשרות שישאר התקנה מסוימת במחשב לא נראה לי שהרסיטור פוינט של מיקרוסופט יאפשר דבר כזה יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה: לא כל התוכנות עובדות ב-Tools Bar (ליד השעון) מה אני צריך לעשות כדי לגרום לכל התוכנות שאמורות להתחיל לעבוד לפעול כראוי בכל הפעלה מחדש/כיבוי?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש הבדלים בביצועים בין vista home primium ל vista ultimate השאלה פה רק על ביצועים לא יתרונות וחסרונות רק ביצועים תודה!
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כל הזמן אני יכלתי לראות וידאו באינטרנט , למשל: שידורים חיים , וידאו צ'ט וכ'. ובשבוע שבועיים האחרונים אני שמתי לב שאני לא יכול לראות , כאשר אני נכנס לאתר ולוחץ על שידור חי (בוידאו) זה לא פועל , אני רואה מסך שחור. מה אני יכול כדי לתקן את הבעיה.... בבקשה .. אני צריך את זה... :-[
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1)מהראשון ליולי עד היום קיבלתי36 הודעות נגועות בnetsky ועוד עם sasser 2)קיבלתי היום הודעה שנדבקתי ב bloodhound.exploit 6 , התקנתי את ה security patch רק אחרי שנדבקתי , פעם ראשונה שזה קורה לי 3) spybot כל הזמן מודיע לי שאני מנסה להוריד avenue A inc. ושואל אותי אם לאשר או לא כי זה "איום מוכר" spybot לא מוצא שום דבר בסריקה
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניסיתי להתקין לאחרונה חלונות 7 על המחשב הנוכחי שלי (מפרט קיים בפרטים). בתחילה, ניסיתי להפעיל את ההתקנה ישירות באמצעות boot מה-CD. ההתקנה עלתה קצת באיטיות, אבל לאחר מספר דקות הופיע מסך ההתקנה. לחיצה על install גרמה למחשב להיכנס למצב מוזר, בו המאוורר של כרטיס המסך פועל בעוצמה מלאה, המסך לא מציג כלום (שחור, אחרי הודעה שאיבד תקשורת עם המחשב), ושום כפתור לא מגיב מלבד reset/power שמכבה אותו (גם reset!). הדבר נראה לי מוזר, כיוון שהתעסקתי עם גרסה ישנה יותר של windows 7 (לא התקנתי עד הסוף) לפני, כשעוד היה לי כרטיס מסך ישן יותר (HD3870). יש לציין כי אותה גרסה לא עשתה לי בעיות אז, אבל עושה לי אותן בעיות בדיוק כעת. לאחר מכן, העתקתי את ההתקנה לכונן קשיח חיצוני, והתקנ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול תיקיה ב-XP 32bit עם סיסמא או משהו בלי להשתמש בתוכנות מיוחדת לזה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
i formated the PC and reinstalled the XP PRO-english . i chenged everitingthet i can in the "regional and language options" to hebrew but i still can't write in hebrew in the Explorer-6 for exampel: ?א? ???ט???? ??א? י?א? ?ך ???? ???ב ! HELP
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש כמה סוגי מערכות xp ואני לא יודע כל כך מה הכי טובה למשחקים ובכלל יש את: win xp home oem 461 שקל win xp home+ sp2 oem 461 שקל win xp pro oem 750 שקל win xp pro+ sp2 oem 750 שקל
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, גמרתי אומר לקנות Windows 8.1 Pro - יש שבפרו פיצ'רים שאני מאמין שאשתמש בהם. שאלותיי: 1) למרות שחיפשתי לא הצלחתי למצוא הסבר קולע להבדלים בין הגרסה הרגילה ל- OEM. אודה למי שיצליח להסביר. 2) בין שתי הגרסאות - איזו כדאי לקנות? 3) למיטב הבנתי בתור סטודנט אני זכאי לשדרוג ממערכת הפעלה קיימת ל- 8.1 Pro בהנחה משמעותית, בהנחה שיש לך מערכת הפעלה ישנה יותר מותקנת, ולי יש דיסק מקורי של Windows XP. מהם החסרונות של גרסת השדרוג הזו (חייבים להיות)? למשל, כל פעם שארצה לפרמט למשל אצטרך קודם להתקין מחדש את ה- Windows XP? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש נייד עם מעבד i5 ודיסק של 320GB. איזה גרסת ווינדוס 7 מומלצת בשביל נייד? כמה מקום תופסת כל אחת מהגרסאות אחרי ההתקנה? אגב חשוב לי שתהיה הצפנת חומרה, האם יש את זה בכל הגרסאות של ה7? תודה
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי וויסטה כבר כמה חודשים וכל דווקא סבבה עם המערכת הזאתי, לא כמו הציפייה, אבל סבבה. בקיצור, ה-HD שלי מחולק ל-50Gb ב-C וב-D 250Gb. בהתחלה הכל עבד טוב, אבל פתאום התחילו "להעלם" לי GB מהכונן של ה-Windows. אני לא יודע לאן או מה קורה - זה פשוט נעלם. אין לי שום הסבר לך, ב-Program Files שזה כל מה שאני נוגע בכונן הזה בכלל יש 10Gb וזהו, אין eMule או משהו עם קבצים זמניים מבחינת תוכנות שיתוף - וזהו, אני לא נוגע שם בכלום. אז 10Gb + התיקייה Win וכמה שהמערכת הפעלה שוקלת וזהו, כמה זה כבר יוצא? ולאט לאט נעלם לי הכל, כבר אין לי מקום לכולם מישהו יודע מה מקור התופעה? אני עכשיו בודק על ה-System Restore אולי זה זה... תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה AucLogics Disc Defrag והאיחוי הסתיים אחרי 5 דקות. הכונן בגודל 43 ג'יגה שמתוכם תפוס 19. זה לא תמוה קצת?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
sap לאחרונה התקנתי Windows 2000 SP3 ושמתי לב שלוקח לו המון זמן לסגור את עצמו. כלומר אני עושה Shutdown והוא עושה תחלון של ה Saving Settings... וזה לוקח לו בערך איזה חצי דקה! אחר כך רק Windows is shutting down.. וזה באמת סוגר. תחושה שלי שהוא מנסה לסגור איזה Service רק אין לי מושג מה. הצעות/רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה כבר כמה ימים נתקלתי בתופעה מוזרה בווינדאוס. לפעמים כאשר אני פותח תיקיה מסוימת או "המחשב שלי", אז החלון נפתח ולא מוצגים בו התיקיות או הכוננים, והמחשב כאילו חושב ולא מגיב. ואם אני רוצה בכל זאת לראות את התוכן של התיקייה אני צריך להיכנס מדרך אחרת, לדומגא דרך ה cmd או קיצור אחר. לפעמים הבעיה מופיעה סתם ככה, ואחרי כמה זמן היא נעלמת. הנה דוגמא: http://img534.imageshack.us/i/unledtt.jpg/ חשדתי בהארדיסק, נקנה לפי כמה חודשים טובים, אז עשיתי לו בדיקה ב hdtune והוא הוצג כתקין. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-