Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש ואפילו שיהיה לי 512MB זיכרון אני רוצה שהמחשב יהיה מאוד מהיר ולכן החלטתי לחסוך בזיכרון ולקחת ווינדוס 2000 ולא XP אבל אפשר לשנות את הסקין של ווינדוס 2000 כך שיראה כמו XP וכך אני ירוויח את כל היתרונות? וד"א להתקין WINDOWS 2000 PRO? עריכה: אפשר גם לשנות את המערכת הפעלה (2000) לעברית לאחר ההתקנה אם איזה תוסף? יש בזה חסרונות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסיבה כלשהי כל האותיות שהווינדוס מציג,החליפו פונט. איך אני משנה אותו בחזרה? הבאתי דוגמה בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך משנים את הצבעים בXP איפה שיש את האפשרות לבחור כחול,ירוק זית או כסף אני רוצה לעשות כזה רק נגיד בשחור אז איך עושים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איך משנים את הצליל של קבלת אימייל OITLOOK EXPRES? לשנות את הברירת מחדל, איך? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x86 SP1. פתחתי את הקובץ hosts ב-Notepad ושיניתי אותו, אבל הוא לא נותן לי לשמור אותו. אני מקבל הודעת שגיאה: Cannot create the C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts file. Make sure that the path and file name are correct. מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את השם ושם הארגון ב - WINXP? כשהתקינו לי אותו בחנות הקלידו סתם ג'יבריש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לדעת איך משנים את השם עליו רשומה מערכת ההפעלה אהל אחרי סיום תהליך ההתקנה. ? בחלונות XP ניתן לראות את הערך המסוים שעליו אני מדבר ב control panel \ system \ general : registerd to: אני חייב לדעת איך משנים את זה בבקשה דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני צורב דרך הויזארד של הWIN7 קבצים שנמצאים בהארדיסק local disk D דרך הDVD זה מעביר לC ולוקח ים זמן, אני רוצה לשנות את המיקום של התיקיה שהעניין יקח פחות זמן (הtemp folder). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי במחשב במחיצה אחת Windows XP Professional x64, ובמחיצה השניה Windows Vista Ultimate x64. כשאני מעלה את המחשב, יש לי תפריט שבו אני יכול לבחור עם איזו מערכת הפעלה לעלות. 1. Previous Windows 2. Microsoft Windows Vista אני רוצה לשנות את התפריט כך שיהיה כתוב בו: 1. Microsoft Windows XP 2. Microsoft Windows Vista אני רוצה שברירת המחדל תהיה Microsoft Windows Vista. אבל, אני גם רוצה לדעת איך לשנות את זה כך שברירת המחדל תהיה Microsoft Windows XP. איך אני עושה את זה?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, לפני שבוע פרמטתי והתקנתי "חלונות" מחדש (SP2 כולל כל העדכונים), ונתקלתי בתופעה שלא היתה אצלי מקודם: לפני שבוע הייתי יכול להוריד 5 הורדות במקביל ועכשיו רק 2 במקביל. אני מדבר על הורדות רגילות של קבצים במחשב (קליק ימני ו-save as, לא על הורדות של טורנטים\חמורים\פרדות וכו'.. ) לא מצאתי את הפתרון לבעיה, משהו יכול לייעץ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איך אני כותב בתמונה עוד משהו או לשנות לגמרי.. אל תשאלו למה אני צריך את זה חח תודה מראש (:
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לא יודע בדיוק איך קוראים לזה אנסה להסביר מקווה שתבינו יש לי ארדיסק 1000 גיגה חלקתי אותו ל 2 כונן c כונן e c מערכת הפעלה נטו ותכונות.. e כל החשובים מוסיק משחקים סרטים וכו' אז מה בעצם אני בא להגיד ש e מוגדר אצלי כסיסטם ו c הכונן סלב איך שקוראים לזה.. אני רוצה פשוט לשנות את זה שהראשי היה c ולא e ..גם תמיד שאני מפרמט הוא מראה לי ש e המסטר ועליו להתקין ושמה אני לא רוצה תמערכת הפעלה אז אני בוכר c ואז שעולה הווינדוס e נעלם אז שאני מחזיר אותו.. אז משנה בהנם מבלי לפגוע כמובן בחומרה!! תודה לעוזרים :-* תמונה לדוגמא:להוריד רווחים [= http://www.s iz.c o.il/my/mznenhzjvygz.jpg
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
דוד שלי שינה לי את ערכת הנושא של ווינדוס xp(כחולה ועגולה) לערכת הנושא של ווינדוס 98(אפורה ומרובעת). ועכשיו שאני מנסה להחזיר את זה רשום לי באפשרויות רק: 1.windows xp(השתנה). 2.ערכת הנושא הנוכחית שלי. 3.קלאסי של windiws. 4.ערכות נושא נוספות באינטרנט. 5.עיון. איך אני יכול להחזיר את זה לרגיל של windows xp? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברירת המחדל היא שחור,איך אני משנה את הצבע ללבן למשל?חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצבע הלבן של הכתב באיקונים בשולחן עבודה, מישהו מכיר איך ?
-
- 10 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצבע של הגופן בכתב של האייקונים למשהו כהה יותר איך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי אנשים לחצתי על איזה קיצור בטעות והפכתי את תצוגת הסמך... מישהו יודע איך משנים אותו חזרה? אגב אני על וינדוס 7 הבטא האחרונה.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שמו לי קוד הפעלה כדי להדגים לי איך עושים אקטיביזציה לWINDOWS. כעת אני רוצה לשים את הקוד שלי אך WINDOWS מודיע לי שהוא כבר הופעל ולכן עלי ללחוץ אישור כדי לצאת. (הוא בכלל לא נותן לי את האופציות "דרך מודם, דרך טלפון וכ'ו) איך משנים את הקוד?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש ליתוכנה שעושה בעיות בגלל שהנתיב לשם המשתמש הוא בעברית. איך אפשר לשנות לאנגלית? Windows10 Pro
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי WIN98-SE מותקן בעיברית. והדפדפן של האינטרנט שודרג לגרסה 6 (אנגלית) הבעיה היא שאני לא יודע איך משנים את הדפדפן לעברית, (סרגלי כלים, תפריטים...) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך משנים את התמונה של העננים המכוערים כשה-WINDOWS עולה? מדובר על WIN98\95.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך משנים בXP את צבע הכתב של האיקונים בשולחן בעבודה?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ניסיתי ולא הצלחתי למצוא דרך לשנות את צבע הטקסט של הכותרת ב-win8 והיא נשארת באותו צבע של ערכת הנושא. זה מציק במיוחד ברגע שמגדירים את צבע החלון לשחור ואז הכיתוב בלתי נראה כי גם הוא שחור. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה די מציקה בוויסטה. נגיד ואני רוצה להכנס שנמצאת בתוך program files בכונן D אז אני נכנס למחשב שלי וזה פותח לי חלון חדש. ואז אני נכנס מהמחשב שלי לD וזה פותח לי עוד חלון ואז אני נכנס לprogram files וזה פותח לי עוד חלון. בקיצור רציתי לדעת איך אני עושה שלא יפתח לי כל פעם חלון חדש. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-