Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב נייד חדש, IBM T41 ויש בו בעיה מוזרה מאוד, הרבה פעמים קורה שהמעבד מנוצל 100 אחוז ע"י RUNDLL32 וזה תוקע לי את כל המחשב, אי אפשר לעבוד איתו וחייב להפעיל מחדש אם יש למישהו רעיון מזה הבעיה המוזרה הזאת או איך ניתן לפתור אותה אודה לכם
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לעדכן את הוינדוס (עותק מקורי) ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט. כשאני סורק לעדכונים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שישנה שגיאה ולא ניתן לסרוק לעדכונים. האם מישהו יודע מה הבעיה והאם מישהו יודע היכן אני יכול להוריד את האקספלורר 6.0 בעברית? מדובר בפנטיום 1 233 עם 64 מ"ב זיכרון על Windows 98 ואקספלורר 5.0 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי בכונן C 4GB ואני משתמש רק ב-1.5GB משום מה כתוב לי שאני משתמש ביותר והוא כותב שיש לי רק 800MB מקום פנוי! אפילו מחקתי הרבה תוכנות וחוץ מ- windows ועוד כמה תוכנות שלא תופסות הרבה מקום (כמו ICQ וכדומה) אין לי כלום בכונן C לאן נעלם לי המקום? מחקתי גם את תקיית ה- Temp וה- Temporary internet files וזה לא bad sectors... ובכלל כל תקיית ה- windows שלי היא 680MB... אני חושב שרק פירמוט יעזור אני צודק?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכוונה ליצור לינקים סימבולים וכך יהיה דיסק המיועד למערכת ההפעלה, דיסק לקבצי תוכנות ודיסק לספריית USERS (ועוד אחד לזכרון וירטואלי). כל הדיסקים אינם SSD, במהירות בין 5200 ל7200, 8 גיגה זכרון חלונות 7 74ביט השיטה - http://www.vistaheads.com/forums/microsoft-public-windows-vista-installation-setup/11016-how-move-program-files-another-drive-partition-2.html#post1737567
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לדלג איכשהו על שלב ה Screen Alignment לאחר ההתקנה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ל יXP מקורי אך הדיסק התקנה נדפק. האם יש אפשרות להתקין מדיסק לא מקורי ולהשתמש בסיריאל המקורי? זה יהיה כאילו התקנתי מהדיסק המקורי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המון זמן לא הייתי פה.....התגעגעתי יאא...ולעניין...אני אנסה להסביר את זה טוב כי זה די מסובך.... המחשב שלי נוטה לעשות מן הפסקות קצרות (וזה ממש מציק ), נתקע לכמה שניות או דקות ואז ממשיך לעבוד.. ואני לא עושה הרבה במחשב בד"כ זה אינטרנט, איי סי קיו, תיכנותים פה ושם (לא משהו רציני), הורדות (אימיול וקאזה) ועוד כל מיני דברים אבל ממש לא רציני....אני לא חושב שאי פעם באמת הכבדתי על המחשב בכבדות...עכשיו...חשבתי אולי זה וירוסים..הרצתי בדיקת וירוסים של נורטון ,פנדה ומקאפי ...spybot ו adawere....בסנדרה הכול נראה טוב...התיאור של המחשב אמור להופיע בקישור שלו אם לא אז תגידו אני ארשום לכם אותו..ותגידו מה אתם צריכים אני אתן...מה הפיתרון?? נ.ב. אני עובד עם XP PRO SP1 ואני תמיד מוריד עידכונ…
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מה שמביאים מהאתר של מייקרוסופט זה הבטא ... למישהו יש את המלא שהוא בטוח שהוא מלא ? תודה אני ממש חייב ...
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום המחשב אחרי פירמוט .הבעי היא win אינו מזהה את ה-cd rom . החלפתי את הcd rom ל-dvd+החלת כבל נתונים בשני המקרים זה מזוהה בביוס לא מזוהה שאני פותח את המחשב שלי התקנתי את הקובץ Intel INF Drivers http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=178 מה ניתן לבע כדי לפתור את הבעיה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
wd passport. הבעיה היא שהמכשיר לא מזוהה כלל, אפילו לא במנהל ההתקנים (אין איזה אייקון של חומרה עם סימן שאלה עליה). המכשיר עצמו תקין לגמרי ואני משתמש בו להקרנת סרטים לטלוויזיה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים של ה-USB ולתת לווינדוז להתקין מחדש, ולא עזר. שום סימן שהמחשב מכיר את הכונן. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, עד עכשיו היה לי משתנה administrator והחלטתי לשנות שיהיה משתמש לי ואחד למשפחה. אז נכנסתי ללוח בקרה ושם לuser accounts ועשיתי "צור משתמש חדש" נתתי לו סמכויות של admin ואז כשהפעלתי מחדש את המחשב, התגלה לי שמשתמש הadmin נעלם מהמחשב וכל שנותר הוא המשתמש שלי. אך המשתמש שלי ריק מכל הקבצים שהיו במשתמש הadmin. נכנסתי דרך C ואז doc and settings ושם הייתה לי תיקייה של aministrator, כאשר נכנסתי אליה לא הייתה שם הmy documents שלו. לשולחן עבודה הקודם הצלחתי להיכנס(תיקיית ה desktop הייתה קיימת) ולהעביר קבצים אך לא הייתה תיקייה ששמה my documents. האם כל מה שהיה לי ב"מסמכים שלי" לפני השינוי נחמק? אם לא, כיצד אפשר להעבירם למשתמש החדש? או אם זה לא אפשרי, האם אפשר לבטל את מה שע…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשההורדה באינטרנט אקספלורר מסתיימת אז יש מין רעש חלש כזה. ברצוני לשנות לרעש יותר חזק\אחר... איך אני עושה זאת? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כשרוצים לשמור קובץ תמיד מופיעים בצד אותם Icons קבועים של: Desktop Recent My Documents וכו'... (תסתכלו על התמונה שמצורפת) איך אפשר לשנות את את זה? איך יכול שבמקום My network places יופיע ה Icon של My pictures וכו'??? עריכה: מצאתי איך עושים את זה: http://xperiencexp.blogspot.com/2005/06/how-to-change-default-save-in-location.html הדרך הכי טובה היא דרך ה Group Policy... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, לפי מדריך מסויים שקראתי פעלתי כלהלן : 1. איפשרתי Remote Assistance 2. איפשרתי Remote Desktop הורדתי פיירוול בשני המחשבים, הכנסתי מספר IP מדוייק ואני מקבל את השדיאה הבאה : יש WIN 7 Enterprise מסחרי בשני המחשבים יש למישהו מושג מה יכול להיות לא בסדר ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עוד מחשב והוא די מעפן פנטיום 3 550MHz זיכרון 160 SDRAM 13.2 ג'יגה כרטיס מסך ממש מעפן TNT2 32MB אקס פי לא יילך לי פה כמו שצריך זה בטוח... 2000 יש עליו ואני לא מרוצה כל כך ממנו והוא ממש לא נוח... יש לכם מה להציע? (מערכות הפעלה של מייקרוסופט)
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
התקנתי היום את ווינדווס אקס פי SP2 ואני חייב לומר שהוסיפו לו כל מיני שטויות שלא צריך אותם בנוסף למסנג'ר המעצבן הזה... בכל מקרה, אחרי שהתקנתי את הSP2 ביטלתי טת האפשרות של עידכונים אוטומטיים ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש עולה לי החלון הקטן הזה בצד (ראו תמונה) איך אני ניפטר ממנו :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. אני צריך דיי בדחיפות תקליטון איתחול של ווינדוס אקס פי, אבל אין לי ווינדוס כדי להכין כזה תקליטון. אני צריך ספציפי של אקס פי. מאיפה אני יכול להוריד/להשיג??
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
עם גיגבייט EX58-UD5 רואה רק 2G RAM (מאפייני המחשב שלי - כללי, אע"פ שב System Info הוא רואה 3G). ב Boot.ini יש: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /PAE /3G מה קורה כאן. נדמה לי שבבורד הקודם שהיה לי (UD4) הוא כן ראה 3G . תודה.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
צילמתי מסך כדי שיהיה לי יותר קל להסביר http://www.siz.co.il/my.php?i=mjhznkgd3jmz.jpg אממ מה לעשות? להגדיר גיבוי? ואם כן, למה? ואם אני לא אגדיר גיבוי, מה ההשלכות של זה? לתת ל Windows Defender לסרוק לי תמחשב? קחו בחשבון שאין לי ווינדוס חוקי.. (ווינדוס 7) אשמח לעזרה מהמבינים שפה.. ולא חסר P:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ויסטה 64 ביט, מישהו יודע אם יש צורך בשינוי הגדרות בביוס לפני ההתקנה? יש ברשותי לוח של ג'יגהבייט. תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב משהו כמו חצי שנה ועד הבוע הכל עבד בסדר גמור אבל השבוע היו שני עדכונים לווינדוס ושלחצתי לו לעדכן אז הוא אמר שהעדכונים הותקנו בהצלחה ואחרי שאני סוגר את החלון עדיין מופיע לי הסמל של העדכונים של ווינדוס ואז כשאני פותח את החלון של העדכונים אז זה מראה לי את אותם עדכונים שהוא הרגע התקין וככה זה חוזר כל השבוע... מה לעשות? תודה לכל העוזרים! נ.ב מדובר על אותו עדכון,העדכון לא משתנה לעדכונים של תוכניות אחרות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה מוזרההההה ביותר ... קרו לי הרבה דברים אבל בכזה דבר עוד לא נתקלתיייייי ... אני נכנס ל"מחשב שלי " ואני שם לב שאוזל המקום לאט לאט לכונן הקשיח שלי מ4gb מקום פנוי הוא יורד עד שמגיע למינימום שזה 48kb ...ואז כמובן ההודעה low disk וכל זה.... והמחשב לא מגיב טוב וזה ברור ... בקיצר עשיתי רסט ואני רואה שמקום הפנוי חזרררר להיות כמו שבהתחלה (4gb) ... אבל לחוסר מזלי הרבבב שוב פעם אוזל די מהר המקום הפנוי שובבבבבבבב ....למה זה ככה ומה לעשות ? יש לי s-ata80 gb samsung. יש לי אנטי וירוס kaspersky לא מצא לי שום וירוסססס . רצוי לציין שאין לי שום תוכנות שפועלות לי סתם ... אני מכיר כל תוכנה בmsconfig ובtask manager ..והכל כשורה לדעתי זה משהו ברג'סטרי ..... מישהו יכול לעזוררררררר ?
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אתם מכירים את בועות העזרה האלו של XP שצצים למשל כאשר מתחברים לאינטרנט, אז הבעיה היא שהם גרמו לי להתמוטוט עצבים ואני חייב להפטר מהם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-