Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לפני יומיים המחשב שלי פתאום נתקע והופיע לי מסך כחול שרשום בו הרבה דברים כאלה ותוך 2,3 שניות הוא עשה ריסטרט ואז שהוינדוס בא לעלות הוא עושה לי הודעת ERROR שהוינדוס לא יכול לעלות אתמול פירמטתי את המחשב והוא פעל אבל אחרי כמה דקות הוא שוב עשה את אותה הבעיה ולא הצליח לעלות יותר. (כל הזמן הזה פירמטתי רק את כונן C) היום שוב פעם פירמטתי את כונן C ואיך שהמחשב עלה עשיתי לו סריקות דרך האינטרנט והוא גם לא מצא כלום ושוב המחשב נפל ולא פועל יותר.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע כבר כי אין לי מושג מה לעשות... תודה ענקית מראשש!!!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
האם יש באחד המצבים יתרונות או חסרונות ,כי אני מתבלט על מה לשיב את המחשב (יש לי עדיפות ל SLEEP כי ממצב זה המחשב עולה יותר מהר)?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם אני יכול לקנות Windows 7 מהסתדרות המורים ולהתקין על מחשב "נקי" (אחרי פירמוט)? כתוב שם שזו גרסת UPGRADE אבל אין לי XP/ויסטה חוקיים... השאלה אם חייבים אותם בשביל האקטיבציה... ואם לא, מישהו יודע איך אפשר לקנות Win7 בזול? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שאני בא למיין ולקבץ קבצים יחד לפי שם הוינדוס מסדר לי אותם בצורה של : כל מה שמהאות A עד נניח H ואז כל מה שמהאות I עד לאות M וכן הלאה איך אני משנה את זה אם אני רוצה שהוא יקבץ נניח רק את מה שבאות A לאות הזו ומה שבאות B לאות הזו וכן הלאה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל קוראי הפורום. אני מחזיק ברשותי מערכת הפעלה WIN7 RC שכאמור תפסיק לפעול בקרוב. אם ארצה להתקין מערכת חוקית מגרסת HOME PREMIUM האם אצטרך לפרמט את כל מערכת ההפעלה או שאפשר להתקין את ה - Home על הRC(שהיא כאמור גרסת ULTIMATE) בלי לאבד את התוכן בהארדיסק? תודה למשיבים, אלון!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, מאז ומתמיד הקיצור שלי לשנות שפה היה Alt+Shift , משום מה זה לא עובד עכשיו.... נכנסתי Text Services and Input Languages בContorl Panel ואני רואה שהאפשרות להלחליף שפות עם הקיצור Alt+Shift אכן מסומן אך לא עובד. בנתיים הגדרתי קיצור אחר אבל הוא מציק ולא נוח. מישהו יודע למה הקיצור לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כיצד מגדירים בחלונות XP פרו משתמש ברירת מחדל (משתמש שלי למשל) במקום האדמיניסטרטור. כבר מחקתי ניטרלתי את החשבון שלו ועדיין כדי לעלות את המשתמש שלי אני חייב לכתוב אותו שהמחשב עולה וזה לא אוטומטי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום פעם שהייתי נכנס למסמכים שלי ואז למעלה הייתי לוחץ כלים ואז היה לי אפשרויות והיום שאני לוחץ כלים רשום לי מיפוי כונן רשת , ניתוק כונן רשת , סינכרון למה זה השתנה לי לזה ואיך אני מחזיר שיהיה לי אפשרויות ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
הי היה לי ווינדוס ויסטה והחלפתי ל 7 אחרי זה העברתי את המסמכים מה USB שאני מנסה לשמור יש הודעה שזהו קובץ לקריאה בלבד בדקתי במאפיינים ולא מסומן READ ONLY שהיה לי ויסטה לא קיבלתי את ההודעה הזו איך אני מבטל לקריאה בלבד?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... 2 דברים 1. כשאני לוחץ shift+alt זה לא משתנה לי מעברית לאנגלית אוטומטי אני צריך להחליף ידני 2. אני מוריד את ה וי בסרגלי כלים - סרגל השפה בישביל שזה לא יופיע לי בשורה של המחשב אבל שאני מפעיל מחדש תמחשב זה שוב מופיע אשמח לפיתרון תודה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום .. windows XP להפוך מעברית לאנגלית אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי , עכשיו המערכת הפעלה שלי כרגע היא באנגלית עם תמיכה בעברית XP HOME SP3 ואני מעדייף לעבוד באנגלית ........ עכשיו יש לי מערכת הפעלה בדיסק בעברית XP HOME SP3 ואני רוצה להפוך אותה לאנגלית האם יש אפשרות כזו ?? אשמח אם תרחיבו בנושא גם במקורות התוכנה אם יש כזו או מדריך . תודה ושבת שלום. :jump1:
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, מחוברים לכרטיס מסך שלי(ATI 1950PRO) מסך 19" בחיבור DVI עם רזולוציה 1280X1024 וליציאת DVI השניה מחוברת פלזמה 42" ב DVI-HDMI ואני מנסה לעבוד ב CLONE עם רזולוציה לפלזמה של 1024X768. ב XP זה היה ניתן וב WIN 7 אין בהגדרות של הכרטיס מסך את האופציה הזו.... פתרונות יתקבלו בשמחה :-)
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אתמול קבלתי עדכונים חדשים וסיימו הכול עדכונים אחרי שוב עדכון אוטומטי ליד שעון .תקנתי 2 קובצים עדכונים פתאום שוב אותו 2 קובצים. נסיתי למחוק 2 קובצים קודם לתקן מחדש. כל זמן חוזר אותו 2 קובצים. לא הבנתי מה בעיה שלהם? תמונה זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר התקן חדש ב-USB ה-ווינדוס 7 גירסאת 64 ביט רושם לי THE USB DOES NOT REGONIZED , הבעיה ממשיכה אחרי שפירמטתי אפילו את המחשב מגירסאת ווינדוס 7 32 ביט למשהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לא מזמן WINDOWS 7 ULTIMATE על המחשב הנייד שלי (DEL PRECISION M65) שמתי לב שכשאני מתקין תוכנות המחשב המסך כאילו מרצד (המסך מהבהב) או אם אני מזיז את העכבר מהר המסך מרצד. ה-REFRESH RATE הוא 60Hz לא הייתה לי בעייה כזאת ש-WINDOWS XP היה מותקן על המחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
במחשב הבא: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ @ 1809 MHz Graphics Card: NVIDIA GeForce 6600 1024 MB System RAM הוא עומד בדרישות המינימאליות של WIN7 אבל השאלה שלי היא האם מומצלץ להתקין עליו אותה?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תמונה: אם אפשר בבקשה פיתרון לבעיהתודה לכל העונים 8) 8) 8)
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת אם אני יקנה מפתח מקורי של WIN7 ULTIMATE נגיד... ויכניס אותו בווינדוס שלי עכשיו שהוא לא מקורי... זה יהפוך אותו למקורי?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי. כיום אני משתמש ב WIN XP ומאוד מרוצה מניסיונכם, לאחר ש 7 רכשה כבר כמה "שעות טיס" כדאי לעבור ל WIN 7 ? או שסוס מנצח לא מחליפים ?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה על WINLOAD או על NTOSKRNL שהם פגומים או חסרים. פעם זה קורה אחרי התקנה של דרייבר פעם אחרי התקנה של עדכון לחלונות, ופעם אחרי נסיון לעשות IMAGE ... כל פעם שזה קורה אני נאלץ לפרמט כי אני לא מצליח לצאת מזה. אני עולה ב DUALBOOT עם XP וכנראה שמשהו נהרס שם כל פעם בקובץ BOOT...אז גם IMAGE לא עוזר כי הוא רק למחיצה של ה WIN7... איך יוצאים מזה?...
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש ל יWIN 7 והסמל ש להIE בשורת המשימות התהפך כאילו הוא כתוב בכתב מראה... איך מחזירים אותו לקדמותו? ניסיתי למחוק אותו ולהצמדי שוב אך זה לא עזר שמתי לב עוד שכל הסמלים התהפכו זאת אומרת הWMP למשל במקום שהשפיץ של החץ יהיה ימינה הוא שמאלה ..למשל סמל של אימיול במקום שהחמור יהיה ימינה הוא שמאלה (זה עברית ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה אחרי שאני סתם מאתחל את המחשב האייקונים בסדר רוב הזמן אני משתמש ב שנתחורף ואם אני עושה איתחול אחרי זה אייקונים נעלמים, מספיק שרק פעם אחת אני מכניס את המחשב למצב ועושה אתחול האייקונים נעלמים ואני צריך ללחוץ כפתור ימני ולהחזירם זה לא בעיה קריטית אך בהחלט מציקה . עד שגיליתי אחרי איזו פעולה זה קורה לכך הרבה זמן חח. ניסיתי למצוא מידע בגוגל אך ללא הצלחה אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם WIN7, מעבד I7. הכל היה טוב עד שלאחרונה התחלתי לקבל תקלות על תצוגה, שהמערכת שיחזרה את התצוגה לאחר תקלה. אז נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר מעודכן יותר לכרטיס מסך שלי: GeForce GT 220 שיש לי. עשיתי את העדכון ובאמת ההודעות על בעיות תצוגה לא חזרו אבל שמתי לב שהתחלתי בעיה אחרת. בהגדרות חשמל במחשב מוגדר שאחרי 10 דקות הצג יכבה. בדרך כלל כשהייתי חוזר ומזיז קצת את העכבר הכל היה עולה בסדר גמור. אז אחרי עדכון הדרייבר החדש שמתי לב שכשאני מזיז את העכבר אני מקבל את התצוגה אבל בלי אייקונים של המסך. רציתי לנסות להחזיר את ה explorer.exe אבל אפילו הTASK MANAGER לא נפתח לי, אם אני עושה ctrl + alt + delete אני מקבל מסך שחור ולא יכול לעשות כלום. הדבר היחיד שעובד זה…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-