עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by civic,

כשאני לוחץ מקש עכבר ימני על איזשהו פריט בתפריט ההתחלה המהיר שממוקם בצד שמאל של הבר התחתון נפתח התפריט של האייקון אבל אם אני לא בוחר בשום אופציה ועובר לצורך הדוגמה לדפדפן האופציות נשארות פתוחות. עזרה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by zohar678,

קיבלתי מחשב נייד ישן של HP עם מערכת הפעלה מובנת של XP EDITION באנגלית. היות וכונן הדיסקים במחשב דפוק לגמרי ניסתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה בעברית דרך דיסק און קי. לצערי לא הצלחתי לבצע פעולה זאת וחיפשתי חבילת שפה MUI בעברית למערכת ההפעלה שברשותי. לאחר חיפושים רבים ברשת נתקלתי רק בחבילת שפה שמתאימה ל XP פרופשיונל. האם יש איזה שהיא דרך בא אוכל לשנות את שפת המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. האם אפשר להוריד את זה או להעלים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lilian,

פרמטתי את המחשב ואני רוצה לחלק מחיצות באופן אופטימלי ע"י תכנה לחילוק מחיצות כלשהי. יש לי מערכת הפעלה אחת ו- 70 GB זיכרון. האם OFFICE ואנטי-וירוס חייב להיות במחיצה עם מערכת ההפעלה ? האם עלי לשמור מקום רזרבי בכל מחיצה, ואם כן של כמה GB? האם זה נכון שיש להקצות מחיצה ריקה של 2GB ? האם יש מדריך כלשהו לחלוקה למחיצות וטיפים חשובים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Qtec,

היי רק בזמן האחרון שמתי לב שכשאני מנסה להריץ chkdsk לכונן הקשיח מופיעה לי מן בעיה מוזרה- cannot open disk for direct access ~ או משהו דומה, ואז הוא ממשיך להעלות WIN. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע כ"כ מועיל ואפקטיבי. מצאתי דף אחד של מיקרוסופט ושם הם אמרו שזאת בעיה מוכרת וש" הדף יתעדכן כשימצא פתרון".. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by RomaDev,

היי חברה, יש לי מחשב ישן מישנת 88 של חברת : American Technologhi Association מחשב: PC-AT ויש לו 2 כוננים של דיסקטים ענקיים כאלה(5 אינץ') אז לא יודע איזה מערכת הפעלה צריך בישביל המחשב! ??? בבקשה תעזרו לי! :'(

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יווו אי אפשר ככה כבר.... וינדוס ויסטה זולל לי זכרוןן תראו: http://www.zix.co.il/images/38713034.png זה הגיוני??? מה אפשר לעשות? אם אני אקנה עוד 4 גיגה זכרון אני אנצל את כל ה6 גיגה ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yosid,

בלפטופ שלי מותקנת הגרסה האנגלית של windows xp (וגם וורד2000 אותו הדבר) זה יור כמובן המון בעיות כיוון שהמערכת באופן עקרוני לא מזהה עברית. איך מתקנים את זה???? (אולי להוריד פונטים מאיפשהו ולהתקין...?) האם יכול להיות שאם אני מתקין אקספלורר 6.0 בעברית אז תוך כדי הוא יפתור לי את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by PCMO,

אני מעוניין להתקין יותר ממערכת הפעלה אחת על מחשב נייד חדש עד כה ביררתי שהמחשב תואם הרצה של לינוקס וחלונות 7, לגבי XP, הורדתי דרייברים מהאתר של היצרן אך עדיין לא התנסתי בפירמוט המחשב, והתקנת המערכת אין לי ניסיון בהתקנת XP על Toshiba Satellite C660-115 ניסיון להתקין XP על לוחות אם חדשים שונים נתקל לא פעם בתקלות, אז השאלה שלי אם למישהו יש מושג אם אמורה להיות בעיה בהתקנה של XP על מחשב נייד כזה ? בעבר קראתי המלצה ליצור בכלל דיסק התקנה באמצעות Nlite שיכלול את SP3 + DriverPack Mass Storage כמו להטמיע את הדרייברים של המחשב על הCD ישנם עוד קבצים שכדאי להטמיע בדיסק כזה ? או עוד המלצות כדי לא להיתקל בהתקנה בתקלות ? אם אני זוכר נכון, הומלץ לשנות הגדרת Bios כלשהן לפני ההתקנה, אני ל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Itzik 007,

אהלן, יש לי מחשב נייח ישן בבית שעם השנים הייעוד שלו הפך להורדות, קצת אינטרנט טגלישה באינטרנט. כל שאר הדברים עושים בלפטופים. המחשב הוא AMD 3200+ 1.5GB זיכרון GF6600GT המחשב כבר עייף... לא עבר פירמוט משנת 2007. כדי לפתוח דפדן אני ממתין 3 דקות, שלא נדבר על זמני טעינה וכיבוי. לכן החלטתי לפרמט - לדעתי רק ל-XP. איזה גירסה מומלצת - הום או פרו? ולמה? ברשת ראיתיח מלא גרסאות מומהרות כמו MICRO XP PRO SP3 TINY XP INTEGRADED וכו'. האם מומלץ להתקין אחת מאלה או ללכת על התקנה רגילה? החיסרון ברגיל זה שעות של עבודה על דרייברים, התקנות וכו'. החיסרון שמע' המוכנות זה שאתה לא יודע אם הכל תקין, עובד וגם שהכניסו לי תוכנות שאני לא צריך. מה מומלץ? ושאלה נוספת - המחשב מחובר ישירות לנתב שנותן רשת לכ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by or_doc,

אהלן. אני עובד עם חלונות 7 כבר כמה חודשים אני כרגע על e2180 עם 8500GT עם 3GB עם אולטימט 64ביט בדקתי גם על המערכות הבאות: P4 3.0GHZ 1.0GB רץ מעולה (אולטימט X86) P4 1.8GHZ 1.0GB (אולטימט X86) AMD +1800 1.0GB (אולטימט X86) שלושת המערכות הישנות רצו גם מצויין. אבל שאני חושב על זה עכשיו. אין דריבר לכרטיס מסך GF4 ואני לא מדבר על הAero שגם ככה הוא לא תומך אני מדבר כאן על דריבר נורמלי שתומך במסכים רכבים במחשבים הישנים יש את הכרטיסים הבאים: MX440,MX4000,TI4200 והם עובדים עם דריבר גנרי של מיקרוסופט. לדעתי זה עוד נפילה כי מי שיש לו מחשב נייד עד 2006 יתכן שיסבול מהבעיה הזאת. עריכה** מצאתי פיתרון סוף סוף אחרי המון זמן גם סך הכל מויסטה זה הקלילות. עזבו את זה שיש תמיכה במסך מגע שלא תעברו…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Couthzoe,

לפעמים, כשאני מפעיל את המחשב, במהלך הביצועים של הBIOS (עוד לפני שהווינדוס טוען), מופיעה לי הודעה של "NTLDR is missing press Ctrl+Alt+Delete to restart". חיפשתי את הבעיה, אבל היא מופיעה רק למשתמשים שלא יכולים להפעיל את הווינדוס בכלל, ואצלי הבעיה "נפתרת" אם אני מאתחל את המחשב. הווינדוס הוא ווינדוס 7 כמובן. מה הבעיה והאם אני יכול לפתור אותה, בלי לפרמט. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by udi,

מה ההבדל בין סוגי ה WIN XP שהם OEM RETAIL MSDN מה כל אחד מהם אומר ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by oz4225,

לאחר בעיה עם הקבוצה הביתית שאי אפשר ליצור קבוצה ביתית- "ל Windows אין אפשרות להגדיר קבוצה ביתית במחשב זה"... החלטתי לעשות תיקון\שידרוג לווינדוס(לא פירמוט)כשאני מכניס את הדיסק ובוחר בשידרוג, השדרוג נכשל בגלל שהעידכונים במחשב יותר עדכנים ממה שאני מנסה לשדרג: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]‏‏הבעיות הבאות מונעות את ביצוע השדרוג של Windows. בטל את השדרוג, השלם כל אחת מהמשימות ולאחר מכן הפעל מחדש את השדרוג כדי להמשיך. [/TD] [/TR] [/TABLE] ‏‏הגירסה הנוכחית של Windows המותקנת במחשב שלך היא עדכנית יותר מהגירסה שאליה אתה מנסה לשדרג. ל- Windows אין אפשרות להשלים את השדרוג. [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]‏‏שדרוג Windows ישפיע על התכונות הבאות: [/TD] [/TR] [/TABLE] ‏‏כל ערכות השפה המותקנ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by omrialon,

שלום לכולם! יש לי ווינדוס xp sp3 ולוח אם gigabyte ep43-ud3l ואני רוצה להכנס למצב בטוח בשביל להסיר את מה שנשאר מהדרייבר הישן של הכרטיס מסך. אני מאתחל את המחשב ולפני שהחלונות עולים אני לוחץ על f8 ולא קורה כלום והמחשב מתחיל כרגיל, אז איך כן להכנס למצב בטוח?? תודה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by rambo88,

שלום לכולם יש לי בעיה והיא כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העכבר אז אני זוכר שהיה לי ניהול ובטוח יש את זה לכולם ואחרי כמה זמן זה פתאום השתנה לי לmanaga ואני לוחץ ואז הוא רושם אין אפשרות לאתר את [null] ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב אז אחרי זה עשיתי חיפוש ומצאתי ת'קובץ null ומצאתי אותו אז למה הוא רושם לי שהוא לא מוצא את זה?בכל מקרה אם משהו יוכל לשלוח לי ת'קובץ הזה מהמחשב שלו למחשב שלי אני ממש יודה לו ואז אני יראה אם זה עובד תודה רבה למי שיעזור לי באמת המשך יום טוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ישנם קבצים שאין במחשב תוכנה לפתוח אותם ואז ה-Windows מציג חלון שבו אני יכול לבחור תוכנה שאיתה אפתח את הקובץ, את זה וודאי כולכם יודעים. הבעיה היא, שאצלי קרה משהו, ובמקום להציג את התיבה של OpenWith, הוא מציג שגיאה: איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? אתם יכולים בבקשה אולי לתת לי את הפקודה מהרג'יסטרי שלכם ל-OpenWith כדי שאני אחזיר את זה למצב הרגיל? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by newyork3,

שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט …

19. שלום , אני משדרג את הפנטיום 3 שלי... ל-AMD משהו נחמד. עכשיו אני יודע שיש באקס פי עוד הגנה כזאת שנותנת לך להחליף מספר מסוים של חלקים בזמן מסוים על מנת שהיא תדלק אחרת אני לא בטוח אם היא לא נדלקת או שצריך ACTIVTION.... מה בידוק ההגנה אומר והאם אני יצליח להשתמש בווינדוס לאחר השדרוג ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by mazoneli,

חברתי שני כרטיסי מסך במחשב עבודה אחד QUADRO לצורך תכן ב CAD והשני GEFORCE 210 לצורך שימוש ביציאת HDMI שלו לביצוע סטרימינג ל TV. הבעייה שלי שלמרות שהכל עבר חלק במנהל ההתקנים כל הדרייברים הותקנו, התמונה עוברת גם ל TV, אין לי אפשרות לבחור תחת ה SOUND את ה HDMI כיציאת AUDIO, למרות שכפי שרואים הדרייבר של NVIDIA כן מזהה את הרסיבר. אנא עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

בוא נגיד שיש לי athlon 64 האם כדי לי להתקין את זה והאם כל התוכנות והישומים שרצים אצלי עכשיו יעבדו על גירסת ה 64 ביט ?? ואם לא אז מה זה בדיוק??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. התקנתי WIN XP כגרסת שדרוג ל-WIN 98. לאחר ההתקנה אני לא מצליח להתחבר לרשת, וזאת מכיוון שהמודם שלי מופיע עם X אדום (לאחר ההתקנה שלו). אני זוכר שלפני כמה חודשים הסבירו לי שכאשר מתקינים את WINDOWS כגרסת עדכון, לא כל השרותים (SERVICES) מופעלים אוטומטית - ויש להפעילם ידנית בפעם הראשונה. בפעם הקודמת לאחר הפעלה של כמה שרותים נפתרה הבעיה - רק שעכשיו אני כבר לא זוכר איזה שירותים אלו היו. מישהו יכול להגיד לי מהם השרותים הדרושים להפעלה של האינטרנט ? בתודה מראש,

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. א. שונא ויסטה. ב. יש לי בעיה בכל פעם שאני מעיין בתיקיות של קבצי וידאו חדשים שווינדוס מנסה ליצור להם THUMBNAILS אני מקבל את השגיאה הנ"ל ואז האקספלורר נסגר ומתחיל את עצמו מחדש. קודם לכן הייתה לי בעיה של COM SURROGATE שנפתרה לאחר שהסרתי קודקים והתקנתי את VISTA CODECS PACK אבל עכשיו אני מקבל את השגיאה הארורה הזו ואני מתחרפן כבר. ג. יש אופציה לבטל THUMBNAILS עבור סרטים בלבד מבלי לפגוע בקבצי תמונות? עוד פרטים: שימו לב שהבעיה היא בקובץ NTDLL.DLL Faulting application Explorer.EXE, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x47918e5d, faulting module ntdll.dll, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x4791a7a6, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00043387, process id 0x7ec, application…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. בשעה טובה שידרגתי את המחשב שלי, החלפתי מה Pentium III 733Mhz עם לוח ASUS CUSL2 ו 320MB PC133 SDRAM וכרטיס מסך ASUS V7700 GeForce 2 GTS 64MB למפרט הבא: AMD XP1800+ 256MB DDR PC2100 MSI Geforce 3 Ti200 128MB GigaByte GA-7VRXP המסך נשאר אותו מסך MAG XJ810 19 ! אז הכל טוב ויפה, הייתה לי בעיית חום עם המעבד, אבל לאחר שהרכבתי את כל העסק במארז שלי נפתרה בעיה! (המעבד,במארז רגיל עם שני מאווררים ו Volcano 6, עבד על טמפרטורה של 55 עד 68 נכון להיום במארז שלי עם שני מאווררי 160 ענקיים אני עובד על 40 עד 48 מעלות!) נכון לעכשיו הצרות שלי הם: המסך התחיל לרצד!? אני עובד על 85Hz והוא מרצד!!! מה השתנה? החלפתי לחומרה טובה יותר וזה מה שאני מקבל? ויש לי מספר Services כמו SVCHOST and …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by jackok111,

גודל הספרייה windows הוא כ- 14GB (!!). כמו כן כל הזמן הגודל הולך ועולה... א. האם אפשר לצמצם את הגודל הזה ? ב. האם הורדות העדכונים נשמרים במחשב, אם כן איפה והאם אפשר למחוק אותם. אציין שיש לי vista ultimate. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים