Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מתחת הסמלים שבשולחן העבודה, יש שכבה כזו מגעילה של צבע מתחת לכל סמל. איך מורידים את השכבה, ועושים שמתחת יהיה כמו "צל" שחור כזה, אבל חזק? כמו ב Windows XP Home Edition.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
??? ??? ???(שאלה מפגרת...אני יודע)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
על השולחן עבודה שלי באייקונים אז מה שרשום (למשל המחשב שלי) אז זה רשום על מעין רצועה כזו שאני יכול אומנם להחליף את הצבעים אבל לא להעלים או להפוך אותה לשקוף וזה ממש מכוער,איך אני מעלים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להעלים את השמות של קבצי התמונות שיש לי, איך עושים את זה? שיראו רק THUMBNAILS[br]פורסם בתאריך: 7.12.2006 בשעה 22:09:50 ?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. אני רוצה שבכל החלונות של "Computer" התיקיות והקבצים יהיו ב-View של Tiles, ומסודרים לפי Type. איך אני עושה את זה פעם אחת, בלי לעצב כל חלון בנפרד?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד של TOSHIBA דגם A200-13O והמחשב מגיע עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME BASIC . רציתי לדעת אם זוהי מערכת הפעלה טובה לצפיה בסרטים או עדיף לשדרג לפרימיום?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
תאמת זה שאלה שמטרידה לגבי כלל מערכות ההפעלה... השאלה היא: מה בעצם קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמעיל את המחשב עד שהוא נדלק... (אפשר לדלג על זה שהוא מחפש את ההתקנים ומוצא את החומרה הקיימת במחשב...) אני מתכוון יותר איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה... ומי מפעיל אותו (ואיך...) או איפה זה שמור...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך ניתן להעתיק , דיסק לכונן הקשיח בשלמותו בחלונות xp. כדי שלא הצטרך להכניס לכונן כל פעם מחדש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתקשה להעתיק כתב ושורות שנכתבו עם אקספולרר 7 אני מסמן את השורות עם העכבר כמו את השורות שאני כותב כאן ולא ניתן לסמן אותם עם העכבר למה ? לפעמים לאחר מלחמה עם העכבר אני מצליח לסמן אותם אבל זה לוקח זמן
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
למישהו יש מושג - אני מתכוון לפופ אפ הזה כל פעם שמכניסים דיסק ששואל אותי מה אני רוצה לעשות???
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי WIN 8 לא מצאתי בהתקנה איך לא לשים סיסמה כל כניסה המחשב מבקש סיסמה איך מפסיקים ? WIN 8 עברית
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, התקנתי על הנייד שלי win7 ultimate (ואפילו חוקי :-) ) איך אני מפעיל xp mode ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך מפעילים את msconfig ב-Windows 2000 Professional? התקנתי במחשב Windows 2000 Professional בדיסק מפורמט (התקנה נקייה). אני רוצה להפעיל את msconfig כדי למנוע מתוכנות מסויימות לעלות ב-startup, אבל אני לא מוצא אותו. על מנת לחסוך בזיכרון בזמן הרצת משחקים כבדים, אני רוצה להסיר מהזכרון, באופן זמני, את כל התוכנות שלא דרושות שעובדות ברקע, לנתק את הכבל של המודם מהכרטיס רשת, ולהסיר זמנית גם את האנטיוירוס (Norton) ואת הפיירוול (ZoneAlarm). יש לי Norton SystemWorks 2005 Premier. כאשר אני מנסה להסיר את הנורטון מהזכרון דרך ה-Task Manager, אני מקבל הודעת שגיאה שהיישום מוגן. מישהו יודע איך ניתן להסיר מהזיכרון באופן זמני את Norton SystemWorks ואת Norton AntiVirus?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מערכת הפעלה ווינדווס 7 אולטימייט האם האאוטלוק אקספרס נמצאת על מערכת ההפעלה? באופיס 2007 ? איפה? תודה ערן
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים! לפני שבוע ,קניתי לפטופ חדש, בהדלקה הראשונה הוא היה דיי תקוע על איזה התקנה של HP , WIN 7 . הפעלתי מחדש. ומרוב הלחץ שלי לראות איך הוא עובד התקנתי WIN 7 BETA שקיבלתי אז ממיקרוסופט. עכשיו אני מאוד מעוניין להשתמש ברישיון המקורי ובכלל בהתקנה המקורית... אבל הבעייה היא שכשאני מנסה להפעיל BOOT מכונן השחזור אני לא מצליח ..פירמטתי ,מחקתי מחיצות. בכל חדש.. אבל אני לא מצליח.. יש דרך מסויימת חוץ מלהגיד לי "לשנות הגדרות בביוס" ? (כי ניסתי את כל אופציות ה BOOT ... HELP
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי אני לא רוצה איזה תוכנה מעצבנת,אלא את הפיירוול המובנה של הווינדוס....
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כותרת. אם מישהו יודע איך אז בבקשה שיכתוב זה מאד חשוב.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אח שלי קנה מיקרופון של TEAC (החברה שאני הכי שונא בעולם) והמיקרופון לא מתפקד,בהתחלה נכנסתי לVOLUME CONTROL(הרמקול הקטן בצד של המסך) והגברתי שם אבל אין תגובה מהמיקרופון , מישהו יודע אם צריך דריוורים מיוחדים או איפשהו לשחק בוינדוס על מנת שהוא יעבוד במידה שהוא תקין,תודה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כשרציתי להפעיל את השירות של מזג האויר נרשמה לי הודעה SERVICE NOT AVAILABLE הרשמתי לדוגמא HAIFA והוא נתן לי את ההודעה הזאת ניסיתי עוד ערים אותה ההודעה הוא נתן לי בלי שום סימן של ניסיון התחברות עיינתי קצת באתר של מיקרוסופט ואני חושב שראיתי שהוא משתמש בפורט 80, אני יודע שזה פורט של HTTP ולמרות שאני מצליח לגלוש אני חשבתי לפתוח את הפורט הזה בלי שום קשר לדפדפן. פתחתי את הפורט וזה עדיין לא עובד. אגב יש לי WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. אני מוסיף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכם, הורדתי את חבילת השפות בעברית בוויסטה ואני לא מצליח להפעיל אותה ולא יודע בכלל דרך איפה להפעיל אותה! מישהו יודע? ושאלה נוספת, אם אני רוצה לחזור חזרה לאנגלית אחרי שהפעלתי את העברית זה אפשרי? ואם כן, אז איך?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP ALT+SHIFT לא עובדים כמו שצריך יש בעיות בכתיבה בוורד אחרי כל מילה משתנה לאנגלית ועוד הרבה בלאגנים איך מסדרים שהכל יעבוד כראוי ללא בעיות אודה אם תסבירו לי שלב אחרי שלב נ.ב יש לי בעיה ואתם חוסמים את השאלה . באמת חכמים בלילה אתם עשיתם לכם שם טוב בכל המקומות והורסים בשניה יש אדם שיש לו בעיה תנו לאחרים לעזור ואל תחסמו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על WIN98 אם אני מפעיל תוכנית בתיזמון משימות אז זה עובד (למשל bsplayer) אבל אם אני רוצה להריץ רשימת שירים (היינו שהנגן מייד יתחיל בניגוד השירים) זה לא פועל בכלל כי זה לא EXE (למרות שאם לוחצים דאבל קליל על רשימת שירים היא לבד מפעילה את BSPLAYER ומתנגנת) קיצר, יש אופציה להפעיל משימות שאינן EXE?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
התקנתי את הקוסם המחיצות וניסיתי לחלק את המחיצות אך התוכנה תומכת רק בxp ובשאר המערכות הפעלה. איזה תוכנה או דרך יש כדי לפצל את הדיסק קשיח, כי יש לי דיסק קשיח אחד של 250 גיגה וזה מעצבן אותי שכולו נמצא בכונן אחד. תודה , רותם.
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האלן חברים יש אפשרות לפמל כונן קשיח לשני כונן בויסטה? תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-