Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, רציתי לשאול מס' שאלות. 1. מהי ההפצה (הבילד) האחרון של ה"לונגהורן" אם מישהו ניסה להתקין ויכול לספר על התוכנה אני אשמח. 2. שמעתי שישנה גרסאת בטא להורדה של האקספלורר הבא, האם מישהו מכיר לינק ? 3. האם ללונגהורן יש אתר עדכוני תוכנה (למרות שזאת בטא) 4. בהקשר קצת שונה האם ניתן לקנות דרך חנויות מכוונות של מדיה פלייר סרטים בפורמט WMVHD (רזולוצייה גבוהה מאוד) ? תודה ושנה טובה
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום , אני משתמש בויסטה HOME BASIC בנייד שלי , הגדרתי בעבר חייגן ל ADSL שיש לי במקום העבודה ויום בהיר אחד כל החייגן הזה נעלם מרשימת האופציות של הרשתות שאפשר להתחבר אליהם. כרגע , גם החיבור הזה לא מופיע וגם אם אני מנסה להגדיר חייגן חדש הוא נותן לי שגיאה. מה שיותר מוזר זה , שמדיי פעם אני כן רואה את החייגן שהגדרתי ברשימה. (לא , הרשימה לא מסוננת שיראה רק חיבורים אלחוטיים אני סימנתי שם שיראה את כל אופצ' החיבור). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
המחשב עולה בלי אף תוכנה איתו, עשיתי Windows Update בשלב כלשהו אני לא מאמין שזה קשור, לחצי כפתור ימני על סתם ספרייה על ה- Desktop ואז ישר קופץ חלון ה- Error של Windows (אתם יודעים זה עם ה- Dont send ו- send report) סתם ככה. אני לוחץ dont send ואז ה- Desktop מתאתחל והבעיה נגמרת. אני משתמש ב- XP PRO SP1 ורוצה להגיע למצב שאיך שה- Desktop עולה אני יכול ללחוץ על כפתור ימני על סיפרייה והכל יהיה תקין.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
לפני שאני יתחיל לכתוב, אל תקפצו עליי ! אני יודע שזה יכול להתאים גם לפורום חומרה, וגם לכאן. בכל מקרה, בחרתי לשאול זאת כאן. במידה ויש לי מעבד AMD Athlon64, ואני משתמש ב-WinXP רגיל (לא x64) אז המעבד יעבוד כ-64 ביט או 32?! ואם הוא יעבוד כ-32, אז למה בכלל AMD יותר משתלם ?! וגם אם אפשר הסבר מה ההבדלים בין 32 ביט לבין 64 ביט, אני אודה לכם מאוד. בתודה, אלעד.
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן, אם אני מתקין שתי מערכות הפעלה על מערך RAID אחד, לצורך העיניין XP 64 ביט וויסטה 64 ביט, האם שתי מערכות ההפעלה צורכות משאבים מהמחשב בו זמנית? כלומר מעבד וזכרון? או שרק זו שאני עובד איתה בו ברגע? תודה.
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי יש לי ויסטה ultimate והכל עובד אחלה אפילו יש לי חלונות תלת מימדיים אבל לא מופיעה לי הסרגל בצד המסך שלו אלא יש לי רק את הסרגל עם הstart והשעונם וכל זה אבל שמעתי שיש סרגל נוסף על צידיי המסך אז איך אני עושה שהוא יופיעה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה של מסך כחול וכריסת המחשב בכל עבודה מול הדריוורים של הכרטיס מסך אם בשינוי הגדרות בסיסיות של רזולוציה ומספר צבעים או בפתיחת משחקים. ניסיתי לעדכן את ההדריוורים לעדכן את ה directx אך דבר לא עזר. אני עובד עם כרטיס מסך של ati hd8450 ו win 7 נתוני המחשב: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: P35-DS3L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 5120MB RAM Available OS Memory: 5118MB RAM Page File: 1556MB used, 8678MB available Windows Dir:…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה, Windows 8 כבר עברה את כל חבלי הלידה שלה? מבחינת שימושים כלליים כמו עבודה עם אופיס, העתקת קבצים.. עבודה עם מנהל משימות, וביצועי גיימינג עם חומרה חזקה? איפה נרגיש הכי חזק את ההבדל בין 7 ל 8? למה הכי קשה להתרגל? יש מדריכים שעוזרים למשתמשי נייחים בלי טאצ' וכאלה? ובכללי? שווה להחליף מערכת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכתורת ..
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כשאני מחובר לאינטרנט אז תמיד קופצות לי ההודעות מסנג'ר האלו מישו יודע אולי איך להעיף את זה שזה לא יקפוץ לי יותר תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
[table][tr][td] אהלן שידרגתי את המחשב לכרטיס מסך ATI 6780 , החלפתי ספק, והוספתי עוד 500GB . פירמטתי את הכוננים הקשיחים והתקנתי את WINDOWS VISTA מחדש. אחרי שסיימתי להתקין את הדרייברים וכל מיני תוכנות המחשב מגיב פחות טוב מאשר לפני הפרמוט. דוגמא: אני מנסה להפעיל את WINDOWS AERO- הוא בהתחלה מחליף אליו, ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור למינימום חצי דקה ואז מופיע המסך הכחול הידוע. המחשב עושה ריסטרט וזה כותב שמערכת התצוגה או משהו כזה שוחזרה וזה כותב באנגלית AMDועוד משהו שלא הספקתי לראות. הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך? בחיבורים? משהו בפרמוט לא הלך כמו שצריך? זה נראלי מוזר שהמחשב מגיב פחות טוב ואיטי יותר מאשר לפני הפרמוט. תודה אלעד [/td][/tr][/table]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו בכותרת... הגודל של ספריית ה-WINDOWS שלי הוא 2.8 GB וזה נראה לי הרבה... לא ?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
"תודה על התעניינותך ב-Windows Update Windows Update הוא הרחבה מקוונת של Windows, המסייעת לך לנצל את המרב מהמחשב שלך. מערכת הפעלה של Microsoft Windows חייבת להיות מותקן על מנת להשתמש ב- Windows Update." זו ההודעה שהוא נותן לי, יש לי WIN XP PRO, מה לעשות?):
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי כאן באתר ( ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי את זה ) שאיזה בחור שינה את הסקין של " ההתחל " למשהו אחר לגמרי ( כמו שמשנים סקין ל WINAMP ) למישהו יש מושג אך עושים את זה ומאיפה מורידים את זה ??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברגע שאני בוחר את המחיצה בה אני רוצה להתקין את הוונדוס הוא כותב לי: Windows is unable to find a s.y.s.t.e.m volume that meets its criteria for installation. ??
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי שאני בא ללחוץ על כונן כלשהו(c:) למשל, עולה השגיאה הבאה: "This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel" חיפשתי בגוגל, חיפשתי בפורום הזה, אני לא מוצא פתרון. היה לי גם את הבעיה שדאבל קליק על תייקה פתח את חלון החיפוש, אבל לזה מצאתי פתרון פה - לא יודע אם זה קשור (שתי הבעיות הופיעו ביחד). אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי. יובל
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הורדתי איזה קובץ RAR מאיפשהו ובלי להסתכל מה יש בפנים עשיתי "Extract Here" לדסקטופ ומסתבר שהיתה בפנים תמונה אחת כפול כמה מאות פעמים (עותק782.. עותק 845...) שמילאו לי את כל שולחן העבודה. מיד מחקתי את כל הקבצים אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה את הדסקטופ שלי מלא בעשרות/מאות קובצי תמונה. איך אני נפטר מהזבל הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד עם XP ופעם ראשונה זה קורה לי? למה גם 256 DDR לא מספיק לXP?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי חבר שנסע לתאילנד לא שזה אמור לעניין אותכם אז בקצרה שהוא נסע המחשב היה בסדר הוא חזר הדליק הכל נמחק כאילו עלה אחרי פירמוט ולא הוא לא עשה שיחזור או משהו כזה... בקיצור אחרי כמה ימים אחרי כמה ריסטרטים כמובן, פתאום הכל חזר ובריסטרט הבא הכל נמחק.. עכשיו הנקודת שיחזור האחרונה היא מההדלקה שהוא חזר מתאילנד ואין עוד נקודות שיחזור. אני נתקלתי בהרבה בעיות אבל על כזאתי בחיים לא שמעתי אם מישהו יוכל לעזור לי\לו אני נורא אודה לכם מערכת הפעלה windows xp professional
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מישהו יודע איך להפוך את המחשב לשפה אנגלית.?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב ניד מסוג LENOVO L420 מסוג 7827BW3 אשר כלל הדרייברים מעודכנים וללא התראות מיוחדות. אני מקבל BLUE SCREEN באופן שרירותי לגמרי אשר מעיד כל פעם מחדש על התראה אחרת כגון: SYSTEM SERVICE EXPECTION DXGMSS.DLL IRQL NOT LESS חשוב לציין כי גירסאת הביוס הינה 1.05 (שינמכתי בגלל שהסוללה אשר קיבלתי אותה איתו אינה מקורית), פעולות שבוצעו: -התקנת WIN מחדש (פעמיים) -החלפת זיכרון (2 סלוטים של 4GB חדשים כאשר אחד מאוכלס בכל פעם) -החלפת HDD לחדש -הורדת כלל הUPDATES מאתר MICROSOFT הורדת כלל הדרייברים המעודכנים מאתר החברה ע"פ הדגם הספציפי. -החלפת המחשב לחדש האם מישהו נתקל בתופעה דומה על נייד דומה? איך עליי להתקדם ע"מ לפתור את התקלה? גירסאת WIN הינה ULTIMATE 64BIT. תודה לעוזרי…
-
- 7 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמא שלו לכניסה לווינדוס. האם יש אפשרות לפתוח את המחשב או לגלות מה הסיסמא? אני יודע שאפשר לפרמט אבל אני רצה לדעת אם אפשר לעשות משהו אחר. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בחו"ל עם ויסטה... השאלה היא אם אני יכול להוריד עדכון שפה ולהפוך את כל התפריטים לעברית בחינם בגלל שיש לי העתק מקורי?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב לעיתים די קרובות ומשום מה אחרי שבוע-שבועיים של שימוש המחשב נהיה איטי להחריד... אני לא יודע מה הבעיה ולפי דעתי אני מתחזק את המחשב בצורה די טובה.. האם יכול להיות שהחומרה עצמה מתיישנת או שיש איזשהם אי תיפקודים במערכת בגלל התקנה לא טובה או משהו?... זה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=561026 זה התוכנות המותקנות: µTorrent Acrobat.com Adobe AIR Adobe Flash Player 10 ActiveX Adobe Flash Player 10 Plugin Adobe Reader 9.1 Apple Software Update Avanquest update CCleaner (remove only) Counter-Strike DMIView EasyTune5 ESET Online Scanner v3 Face-wizard filehippo.com Update Checker High Definition Audio Driver Package - KB888111 Internet Download Manag…
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-