עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by leok0,

שלום יש לי וויננדוס 7 כבר מאוגוסט 7600 הקראק ששמתי זה או TOOLKIT או ORBIT30 כי היתקנתי אותו ליפני שיצא LOADER הקטע שהקרקים הקודמים הופכים אותו לכאילו RC שכבר פג תוקף עז ניסיתי עם LOADER ולא הצליח עז שמתי קראק WAT שהוא פשוט גורם למערכת להיתעלם מכל השלטים וGENUINE אבל היום היו ריסטרטים כל שעתיים עז ששמתי קראק הזה http://hotfile.com/dl/19744318/ac08922/crack.rar.html והמחשב כבר לא עולה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by tomermu,

אני רוצה לקנות נייד מארה"ב שמותקן עליו כבר חלונות 7. מן הסתם זה יהיה HOME או PRO באנגלית. השאלה שלי היא איך תוכנות בעברית יעבדו ? אם אני ארצה להתקין אופיס בעברית או תכנה משרדית אחרת בעברית? החלונות יודע להמיר לעברית למרות שהממשק באנגלית?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. Started by giladt,

אני מנסה להתקין win 7 64 בהתקנה נקיה ובשלב מוקדם הוא קופץ לי עם הודעה על שגיאה 0x80070570. ניסיתי להעתיק את הקבצים לדיסק USB ולהתקין ממנו אבל התופעה חזרה על עצמה. כבר התקנתי בעבר מאותו דיסק שאני מנסה להתקין ממנו אבל מת לי הרד דיסק ואני צריך להתקין מחדש על דיסק חדש. מה עושים? תודה. גלעד

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. כבר השנה נראה הפסקת תמיכה לחלק מהגרסאות, גם כשמדובר רק על שינוי של SP. למערכות ביתיות: http://www.microsoft.com/windows/enterprise/products/windows-7/end-of-support.aspx למערכות שרת: http://support.microsoft.com/gp/lifean36

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  5. פיספסתי תאפשרות להתחכם ולעשות שידרוג לגירסת הניסיון של W7 ....מיכוון שלא היה אופצית פירמוט,התקנתי את הגירסה המלאה בכונן C שבו היתה מותקנת גירסת הניסיון. ועכשיו יושבת לי בכונן C סיפרית WINDOWS OLD בגודל 61GB .....האם אין בעיה פשוט למחוק אותה?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by ab_box,

לחבר שלי נשרף הלוח האם, הוא מעביר את ההארדיסק ממחשב אחד למחשב אחר, במחשב האחר אין אפשרות לעשות פרמוט , איך אני מעלה את הWIN שיש בכונן עם המחשב האחר?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  7. שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. שני חברי רכשו שני מחשבי HP עם ויסטה חוקי. שידרגתי לשניהם ל-windows 7 rc. נדמה לי שהם כתבו שזה חינם. כעת הם צריכים עזרה דחופה.... הם עובדים עם המחשב ולא נעים אם באמצע חתונה לוי-ג'יי נכבה המחשב השאלות: אחד מהם מוכן לרכוש חלונות 7. האם מגיעה לו הנחה כמשדרג מויסטה? אם כן כמה עולה/מאיפה קונים? השני לא מעוניין להשקיע אפילו שקל. איך אני מתקין לו חזרה ויסטה, עם המחשב לא סופק דיסק... כמובן שבשני הלפטופים יש מאחורה את המדבקה המקורית של ויסטה. תודה לכל העוזרים. אורי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by אישי555,

אני לא מבין-בלעדיו אי אפשר להדפיס? אפשר לעצור אותו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shay360,

שלום לכולם! אני מנסה להתקין את העדכון של העברית בWIN 7 ואחרי שמתבצע אתחול למחשב (לפני הלוגין לווינדוס) אני מקבל הודעה שמתבצעים שינויים בתצורה או משהו כזה... ואחרי כמה דקות כתוב שקרתה שגיאה ומצב משוחזר לקדמותו...(ניסיתי את זה פעמיים) למישהו יש מושג למה זה קורה?יש מקום כל שהוא במחשב שיש בו לוג של הדבר הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  10. בינתים, שיניתי את התאריך ונראה שהפסיקו לקפוץ הודעות. יש מצב שזה יעבוד? (כעקרון, החל ממחר זה יתחיל לעשות כיבוי כל שעתיים) אשמח לתשובה זריזה - אחרת אני מפרמט ומתקין XP... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, טכנאי פירמט לי את המחשב והתקין לי חלונות 7 בעברית. שאלתי אותו אם זה מדיסק מקורי והוא ענה לי זה מקורי וזהו. בדקתי ב-EVEREST וראיתי שכתוב שם RTM. מה אז הוא עבד עליי? זה לא מקורי??? RTM זה לא מדיסק מקורי שקונים בחנות?????

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. יש לי כמה ארדים במחשב ושתי מערכות הפעלה, כאשר שתיהן XP. הארד הראשון מחולק ל C, D, וכו', כאשר על הC יש מערכת הפעלה. השני מחולק גם כן לכמה מחיצות, כאשר נגיד המערכת הפעלה השניה על מחיצה ראשונה בשם V. כאשר אני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך שחור, שמאפשר לי לבחור לאיזו מערכת הפעלה להכנס. מה שקרה שהארד הראשון עם המחיצה C נדפק, עכשיו אני רוצה שהמחשב יעלה ללא חיבור פיזי של הארד הראשון, וכמובן שיכנס למערכת ההפעלה במחיצה V באופן אוטומטי. אין צורך לומר שהמערכת מתפקדת וכרגע אני כותב ממנה. השאלה בעצם, מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב לא יצטרך את המחיצה C ואת הBOOT שיש שם. האם יש מדריך לדבר שכזה, אשמח לקרוא. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by ronzilca,

אתמול בלילה כיביתי את המחשב והכל היה בסדר, היום בבוקר הדלקתי אותו והוא כבר לא בסדר, הוא איטי ברמות מטורפות - כלומר, לוקח לסימן של הווינדוס 7 שמריצים מלא זמן אחרי זה יש מסך שחור אחרי כמה דקות הוא מציג את המסך פתיחה שלוחצים על HOME כדי להיכנס למחשב, ושאני לוחץ עליו הוא מעביר אותי ל-WELCOME ולא קורה כלום יותר. הוא הפנה אותי פעמיים ל-Startup Repair וזה לא תיקן כלום, יש איזה משהו שאפשר לעשות ללא RESTORE ? תודה מראש, רון.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  14. עם תום תקופת הנסיון של WIN 7 RC, התקנתי את הגרסה המלאה, על המחשב הנייד. במחשב היו שתי מחיצות (על כונן פיזי יחיד), כאשר באחד מותקנת מערכת ההפעלה, ובשני כל הקבצים (מסמכים, מדיה וכיו"ב). שמרתי על אותו שם משתמש, אבל כל הקבצים שהיו על המחיצה השניה, נמנעת ממני גישה אליהם (כל ה-MyDocuments מכוון למחיצה השנייה, ולא למחיצה של מערכת ההפעלה) עשיתי TAKE OWNERSHIP על כל הכונן, אבל עדיין אין לי הרשאות, ואז אני צריך לעבור קובץ אחר קובץ ולשנות את ההרשאות. יש פתרון מהיר יותר? מדובר באלפי קבצים.... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מניח שלא, לפי האמור באתר של מיקרוסופט, אבל שווה לשאול, לא?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום, קיבלתי הודעה שגירסאת ה-RC שלי (Windows 7) עומדת להיפקע, לפי הידוע לי המערכת לאט לאט תפסיק לעבוד בתחילת מאי, לא יודע למה זה כתוב לי שתוך יומיים זה ייתחיל להפסיק לעבוד. בכל מקרה, איזה גירסא מתאימה בהנחה ואני עושה את הפעולות הבאות: *משחק במחשב. *שימוש באופיס. *אינטרנט. *עובד לפעמים עם פוטושופ ותוכנות דומות. וזהו בגדול. והאם שווה לקנות Windows 7 יד שנייה? האם יש הנחות לסטודנטים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום לכולם התקנתי אתמול WIN7 אז הכל קצת חדש לי השתמשתי בויסטה בזמן האחרון ואני זוכר שהיתה תכונה בויסטה ששולחן העבודה היה מציג סרטונים (בתור טפט) (כאלה שבאו עם הויסטה) של נחלים וכל מני דברים כאלה. רק ששכחתי את השם של התכונה הזאת ואני לא מצליח למצוא משהו דומה ב7. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי 2 דיסקים חיצוניים USB - הראשון של Verbatim 1TB והשני Seagate FreeAgent 2TB. עד לא מזמן עבדתי עם מעה"פ WinXP והאתחול של המחשב כמעט ולא הושפע בין אם 2 הדיסקים היו כבויים או דלוקים. לאחרונה התקנתי מעה"פ נוספת (שהיא כעת ברירת המחדל) Windows 7 Ultimate x64. ומאז זמני האתחול של המערכת כאשר הדיסקים החיצוניים דלוקים גבוה משמעותית (הבדל של כמה דקות). אני מתכוון לפרק הזמן מהדלקת המחשב ועד הופעת המסך שבו אמורים לבחור מעה"פ. כאשר הדיסקים החיצוניים כבויים: המסך בחירת מעה"פ מופיע מהר ואחריו טעינת Windows 7 מהירה. כאשר הדיסקים החיצוניים דלוקים: מסך בחירת מעה"פ מופיע לאחר פרק זמן ארוך משמעותית ואחריו טעינת Windows 7 גם כן איטית הרבה יותר... * יש מה לעשות בנידון ?? [הרבה יותר נוח לי…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by azaz,

ניסיתי לשחזר מערכת וזה רשם לי בסוף התהליך: שחזור נכשל. כבר 5 פעמים בתאריכים שונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rankomemy,

אני מנסה להתקין WIN2000 מDOK אבל לא כ"כ הולך לי. בתחילת ההתקנה הוא רושם שהוא מעתיק קבצים ל"דיסק קשיח" כביכול אבל תכלס הוא "מעתיק" אותם ל DOK,ולכן כשהוא מנסה להמשיך את ההתקנה הוא נותן בלו סקרין כי הוא לא מזהה הארד דיסק.יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אי אפשר לעבור את זה וכלום זה תמיד מביא לי שגיאה כזאת מוזרה איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. העותק של WIN7 שעל המחשב שלי חוקי היום ביצעתי עידכונים שונים. אחרי זה השחיר לי המסך (רקע שולחן עבודה שחור) ולמטה בצד הופיע לי ההודעה הבאה: this copy of windows is not Genuine מה עושים עם זה עכשיו ?

23. שלום אנשים התקנתי לחברה ווינדוס 7 (אחרי ויסטה) ההתקנה הלכה חלק וכשסיימה השולחן עבודה עלה רגיל לאחר ריסטרט הווינדוס לא עולה ומראה מסך שחור והסמן מהבהב למעלה בצד שמאל ולא עולה ניסיתי לשנות בביוס את כל העניין עם ה- ahci אבל זה לא עזר אין לי מושג מה עוד לעשות זה קורה בשני מחשבים אודה לכם אם תוכלו לעזור בהקדם האפשרי כי אני אצלה... חחח תודה! מורן

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. שלום .. ברשותי וינדוס ויסטה והוא קרס אחרי ניתוק מהחשמל לא עולה בשום מצב ואין דרך לשחזר... התקנתי וינדוס 7 בנסוף על הויסטה ,רציתי לשאול עם אני יכול להעתיק את הקבצים דרך הוינדוס 7 תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. Started by Milford Cubicle,

הייתי שואל אם "עוד מישהו נתקל בזה", אבל זאת תהיה שאלה מיותרת כי מאות אלפי תוצאות החיפוש בגוגל כבר אומרות לי שזאת לא בעיה מקומית אצלי. הודעת "not responding" וקפיאה של החלון ל-10 שניות, כמעט בכל תוכנה שהיא, כנראה שבעיקר בכאלה שקשורות לאינטרנט (?) כמו דפדפן וכו', כל כמה זמן. אין שום טעם לנסות לעשות debugging ספציפיים אליי (חומרה, גירסה, תוכנות, אנטיוירוסים..) כי זאת בעיה גלובלית שקוראת למיליוני אנשים ברחבי העולם.. השאלה שלי היא האם מישהו מצא את המחט בערמת השחת הזאת - הפיתרון לבעיה המטופשת הזאת? :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים