עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני כמה ימים זה התחיל. אני יכול חופשי להכנס לתוכנות\קיצורי דרך.(עם דאבל קליק) אבל כשאני רוצה לדוגמה להעתיק קיצור דרך, אם אני לוחץ CTRL+C וגם אם אני לוחץ על קליק ימני, ה EXPLORER קורס ועושה ריסטארט. הויסטה מקורי לגמרי, ועבר את כל העדכונים הקיימים. הבעיה מתגלה רק על קבצי EXE או קיצורי דרך, על קבצי MP3, לדוגמה הכל פועל בסדר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? כי אני לא יכול למחוק קיצורי דרך, לשים אותם על ש"ה וכו'...

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרת לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by GeforceFX,

שלום רב. יש לי על המחשב 2 מחיצות מערכת-אחת שבה נמצאת מערכת ההפעלה שפועלת כרגע ועוד אחת של המערכת הישנה. במחיצה של מערכת ההפעלה הישנה יש תיקיית WINDOWS שאותה אנלא יכול למחוק כי זה אומר שאין לי הרשאה ואני גם לא יכול לשנות את ההרשאה ]= אני גם לא יכול למחוק את המחיצה כולה כי היא מחיצת מערכת. מה אפשר לעשות במצב כזה חברים? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tordek,

רציתי לדעת, האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה windows 95 על ה לפטופ הישן שלי T4500c toshiba. אם כן האם יש גרסאות שלו על פלופי?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by swg,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280147.new#new

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by amit501,

יש לי internet explorer 5 ו-WIN 98. הקטע הוא שכשאני פותח ספריות האפשרות של הלחצן "הקודם" דהויה (לא פועלת) ולכן כשאני צריך לפתוח הרבה ספריות באותו עמוד יש לי בלאגן מרוב דפים שנפתחים וזה משגע. יש פתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by h_yoav,

יש לי רישיון של ויסטה שקיבלתי עם המחשב נייד אבל אין לי דיסק התקנה יש רק אפשרות לעשות שחזור אם אני יוריד מהאינטרנט וישתמש בקוד שיש לי שאני יעשה רישום לויסטה תהיה בעיה או שזה יהיה רגיל כאילו יש לי דיסק מקורי

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום,יש לי windows xp ובעת שאני עובר בין משתמש אחד לשני,למרות שאני לא מתנתק מהמשתמש הראשון,רק עובר, אחרי דקה או שתיים הוא מתנתק מהאינטרנט שהמשתמש הראשון היה מחובר,יצוין שהמשתמש השני לא מתחבר לאינטרנט ואני גם לא מעונין שהוא יתחבר. בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. בכל עליה של המחשב זה עולה לי, לשנות ל NORMAL או להשאיר ככה ? איך זה צריך להיות ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

מאז שהעברתי את ההגדרות של המסך ל 96 DPI כל פעם שמחאתחלים אז ההגדרות של המסך חוזרות ל600X800

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  11. שלום לכולם כל פעם שאני לוחץ על קובץ מסויים כפתור ימני נפתח תפריט בתפריט יש ICQ LITE ואז אפשרות לשלוח משם ישירות קבצים למי שמחובר אצלי איך אני מוחק את האפשרות הזאת ובכלל יש אפשרות לשנות דברים בתפריט ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by Guy Hershko,

שלום לכולם ישנו מחשב ספציפי שכאשר אני מתקין בו ווינדוס 7 לוקח המון זמן עד שהמסך הראשוני שבו אני בוחר היכן להתקין עולה, מחשבים אחרים זה עולה מהר מאוד כמו כן ההארד דיסק חדש לחלוטין והמחשב עצמו עם מפרט סביר מעבד קוואד ו4 גיגה זיכרון אודה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי ברשותי WIN XP SP3 ויש בעיה קטנה ומציקה נניח ויש לי תיקיה על הדסקטופ ורוצה להעתיקה או לגזור אותה לכונן אחר אז עושה זאת בדרך הסטנדרטית שהיא : עכבר ימני -- העתק -- והדבק לכונן הרצוי אבל מה? לא מעט פעמים יוצא שהוינדוס מנסה להעתיק לי את כל הכונן C ! במקום התיקייה הספציפית. וזה לא מקרה חד פעמי, ולא טעות בהעתקה זה ממש קורה. איך להתגבר על זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כמו שהכותרת אומרת, מעוניין להתקין ווינדוס 7 מקורי עם אותו הסיריאל. אפשרי? עדיין לא שדרגתי לווינדוס 10 במחשב הראשון אז אם זה יפתור בעיות מצורת כפילות סיריאל אשמח לדעת.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by nirfun,

קראתי בעבר על האופציה הזו ועכשיו יש לי מעבד שתומך בזה. האם כדאי להפעיל את זה? מה החסרונות של זה? ושאלה שמסקרנת אותי, האם זה היה חוסם את הוירוס של ה-ICQ?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by MorMaMan,

1) האם readyboost שיש בwin 7 מוסיף לזיכרון RAM? 2) אני רוצה להתקין windows נוסף על המחשב שלי (יש לי כוננים C,D,G) האם זה אפשרי? ואם אפשר מדריך קצר זה מאוד יעזור לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by o.k,

שלום לכולם! יש ברשותי דיסק התקנה מקורי של windows xp proffessional מישהו יכול להסביר לי איך מבצעים התקנה ראשונה למחשב.. תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by CaRTeR,

שלום חברים אני רוצה לדעת איפה שמורה הססמא של משתמש שעשה לו חשבון ושם לעצמו ססמא הרי זה חייב להיות שמור במחשב איפה שהוא אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איפה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הכוונה היא האם יש גירסה מסויימת של WIN שאפשר להתקין על כמה מחשבים?? ( הWIN מקורי!!) יכול להיות שWIN בגירסת הOEM יכולה להיות מותקנת בכמה מחשבים בו זמנית..?? ואם לא האם ידוע לכם על גירסה שניתן להתקין בו זמנית במ'ס מחשבים??

20. Started by hellyeahmofo,

עברו הרבה שנים מאז פעם אחרונה שהתקנתי במהלך ההתקנה הוא מבקש להכניס פלופי עם לייבל של windows 98 startup disk אני לא זוכר שבעבר זה התבקש אי אפשר בכלל לתת label כ"כ ארוך לפלופי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. Started by KoM,

עד שאני אקנה עכבר נורמאלי (דבר שיהיה בסביבות אמצע ינואר) אני תקוע או עם העכבר של המחשב הנייד או איזה עכבר מייקרוספט נוראי אבל מעט יותר טוב מהעכבר של הנייד. הבעייה היא שהעכבר החיצוני עובד רק כאשר אני מחבר אותו אחרי הדלקת המחשב, התוך הוינדוס, ואם אני משאיר אותו מחובר ומדליק מחדש את המחשב העכבר לא מתפקד בכלל... לפחות לא עד שאני מנתק אותו ומכניס אותו שוב עד לפעם הבאה... איך מסדרים את הדבר ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dima_ga,

אני מחבר נגן אמפי4 למשחב והוא מופיע לי בלוח בקרה בmedia devices איך אני מעביר אותו שיהיה במחשב שלי בכוננים נשלפים..כי אז אפשר גם לשמוע ישירות שירים בלי להעתיק למחשב..

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by צםא,

גיגלתי הרבה בנושא ולא מצאתי פתרון... גלשתי לי לתומי בYNET ולפתע קיבלתי מסך כחול עם הרבה דברים שהראה לי באחוזים dumping phisycal memory 0-100 שם זה היה תקוע, כיביתי את הנייד והדלקתי, והוא פשוט היה מסך שחור, ואחרי כמה דקות ללא ניסיונות, הוא עולה, ואחרי ממש דקה-שתיים נהיה מאוד איטי וקורס(פשוט העכבר כבר מאט והמחשב נכבה מיד) הסתכלתי על הTASK MANAGER כשזה קורה, הCPU התרחפן, ולא מצאתי PROCESS שמתפרע, וזה כשרק הטאסק מנג'ר פועל. אני לא מבין מה גורם לקריסות, בעליה של המחשב יש לי אופציות start windows normally locate startup problems הLOCATE קורס, מחשב נכבה, הפעלה רגילה עולה סבבה ואחרי שתי דקות נכבה במקום. מישהו מכיר את הנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  24. Started by JohnClark,

זה מה שחבר שלי שלח לי היום בICQ: יש לי איזה בעיה במחשב ואני חושב שאתה יכול לעזור לי. כשאני לוחץ לעשות סיים משימה (קנטרל + אלט+ דליט) החלון נפתח וישר נסגר! אותו דבר גם כשאני עושה בהפעלה (RUN) אם אני כותב לו msconfig. הרצתי סריקה עם אד-אוור6 ועשיתי בדיקת ווירוסים, כלום! מה אני יכול לעשות?? אין לי מושג איך לפתור את זה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by galmic,

אני מתקין וינדוס 7 על 8 קיים ומופיע לי הודעת השגיאה Windows setup experienced an unexpected error . To install windows restart the installation מה יכולה להיות הבעיה? כשאני שם במחשב השני שיש בו כבר 7 אין שגיאה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.