עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בוקר יש לי מחשב XP שאליו מחוברת מדפסת Lexmark E232, המדפסת משותפת ברשת - עד פה הכל טוב ויפה. יש לי מחשב אחר עם WIN7 שמזהה את המדפסת ברשת, אבל המ"ה לא מוכנה להתקין - דורשת דרייברים. הורדתי דרייברים מהאתר מהצ'וקמק של Lexmark, אין דרייבר יעודיי עבור 7 אלא משהו שנקרא: Lexmark Universal Driver - Microsoft Windows 2000 and Microsoft WHQL Certified Windows XP / Server 2003 / Vista / Server 2008 / Windows 7 PCL XL Emulation driver וה-WIN לא מזהה את הדרייברים כמובן מישהו מכיר או נתקל בתקלה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by giladt,

אני מנסה להתקין win 7 64 בהתקנה נקיה ובשלב מוקדם הוא קופץ לי עם הודעה על שגיאה 0x80070570. ניסיתי להעתיק את הקבצים לדיסק USB ולהתקין ממנו אבל התופעה חזרה על עצמה. כבר התקנתי בעבר מאותו דיסק שאני מנסה להתקין ממנו אבל מת לי הרד דיסק ואני צריך להתקין מחדש על דיסק חדש. מה עושים? תודה. גלעד

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by mosfos,

שלום ברצוני להתקין win xp מחדש במחשב (שאי אפשר להפעילו כנראה בגלל שגיאת windows בהפעלה) כאשר אני נכנס לביוס- כדי להגדיר אתחול מדיסק- יש בקשה לסיסמה שאיני יודע אותה. איך אפשר לפתור את הבעייה אם אין ברשותי סיסמה? תודה מראש משה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by -Tal-,

אני הולך בימים הקרובים לרכוש WINDOWS 7 64BIT Home Premium. כרגע יש לי WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE ... אבל לא חוקי איך אני יכול להתקין את הווינדוס החדש אבל לשמור על כל הקבצים ששמורים לי במחשב? ועוד שאלה, אם אני קונה OEM האם אני יכול להתקין את זה מספר פעמים על אותו מחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  5. היי השאלה היא איך אפשר לראות תקיות ניסתרות.. רוני

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  6. המחשב שלי הוא D CPU 3.41 GHZ 4 GIGA RAM GT 9800 512 MB העניין הוא שיש לי WIN 7 עכשיו וזה 32 BIT,קניתי לי עוד זכרון ראם,ויש לי 4 גיגה ראם עכשיו,האם אני צריך לפרמט ל 64 BIT?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי. שאלה פשוטה- קרובת משפחה רכשה בחו"ל נייד עם ווינדוז 7 באנגלית. האם יש אפשרות להוריד (בדרכים חוקיות) חבילת עברית או שחובה להתקין מחדש מע' הפעלה בעברית ? כל העולם של ווינדוז 7 ותפעולו עוד חדש לי... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by GaLmgnT,

שלום! יש לי תיקיה שלמה של מוזיקה במחשב, ובפנים היא מפוצלת לתיקיות לפי אלבומים. רציתי לעשות דבר כזה: כשאני אקיש שם של שיר בחיפוש ב-Start Menu השיר מאחת התיקיות הפנימיות בתיקיית המוזיקה יופיע כתוצאה בחיפוש. אז הוספתי את התיקיה כ-Search Index. הבעיה היא שכשאני מחפש לדוגמא שירים של אמן מסויים הוא מראה לי רק את התיקיות של האלבומים שלו, ולא את הקבצים הפנימיים (השירים עצמם). מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. שלום ! שאלה קצת מוזרה ואני מקווה שהיא נשאלת בפורום הנכון.. קניתי מחשב חדש (iMedia i4501IL Packard Bell ) הבעיה שלי היא שהמחשב (שנמצא בחדר השינה ) נכנס למצב שינה אחרי 20 דקות ואז הנורה של המחשב (שהיא גדולה ומפיצה אור רב) מתחילה להבהב וכל החדר מהבהב.. השאלה היא - האם יש בעיה לבטל את מצב השינה (אני יודע איך לעשות את זה) או יותר טוב האם אפשר בהגדרות לדאוג שהאור לא יהבהב כאשר המחשב נכנס למצב שינה ? ולמה בכלל צריך את מצב השינה ?? תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  10. Started by ItachiSan,

שלום, מותקנות לי על המחשב ויסטה ו 7. במסך הבחירה בינהן ה 7 משמשת כברירת מחדל (אם אני לא בוחר וינדוס בעצמי ה 7 תיבחר לבד אחרי 30 שניות). האם ניתן להפוך את הסדר כך שהויסטה תהיה ברירת המחדל? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by ab_box,

לחבר שלי נשרף הלוח האם, הוא מעביר את ההארדיסק ממחשב אחד למחשב אחר, במחשב האחר אין אפשרות לעשות פרמוט , איך אני מעלה את הWIN שיש בכונן עם המחשב האחר?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום, אני צריךלהתקין את וינדוס 98 יש לי את הדיסק המקורי! עכשיו פירמטתי דרך הדיסק של אקס פי שעולה מהבוט ואחרי זה כיבתי ודלקתי ושמתי את הדיסק של 98 עכשיו איך מתקין ?אני מגיע למצב שהוא אומר לי שאני צריך דיסק boot ואין לי את התקליטון וגם לא floppy יש לי רק סידי רום,מה עושים במצב כזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום, קיבלתי הודעה שגירסאת ה-RC שלי (Windows 7) עומדת להיפקע, לפי הידוע לי המערכת לאט לאט תפסיק לעבוד בתחילת מאי, לא יודע למה זה כתוב לי שתוך יומיים זה ייתחיל להפסיק לעבוד. בכל מקרה, איזה גירסא מתאימה בהנחה ואני עושה את הפעולות הבאות: *משחק במחשב. *שימוש באופיס. *אינטרנט. *עובד לפעמים עם פוטושופ ותוכנות דומות. וזהו בגדול. והאם שווה לקנות Windows 7 יד שנייה? האם יש הנחות לסטודנטים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום, יש לי מותקן Win7 RC ו-XP, כשאני בחלון הבחירה ביניהם אז המקלדת לא עובדת משום מה כך שאוטומטית הוא בוחר לי את וינדוס 7 RC. איך אני מתקן זאת?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by Adir207,

יש לי ווינדוס 7 64BIT והוא מוגדר שאחרי 10 דקות שלא נוגעים במחשב הוא יכבה את הצג. (בהגדרות צריכת חשמל) הבעיה היא שכאני לוחץ על העבר או מזיז אותו כדי להחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה וניתן להזיז את העכבר לכ-10 שניות ואז אי אפשר יותר להזיזו והכל קופא ויש צורך בריסט כדי להחזיר את המערכת לפעולה. איך לתקן את בעיה זו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. לפני כמה ימים היתקנתי windows 7 ultimate x64 חוקי וכשר על גירסת הניסיון של W7 ׁ(בלי לפרמט,פשוט נוצרה סיפרית WINDOWS OLD ) ומאז בכל הפעלת מחשב אחרי שהווינדוס עולה,ניפתח מסך שחור בגודל בינוני שהישום שמפעיל אותו רשום למעלה=ac3_codec . אני פשוט סוגר את החלון והכל חוזר להיות נורמלי ורגיל. אין לי מושג מה תפקידו והאם ניתן בביטחה למחוק את הישום שנימצא ב-c:\windows\temp . רעיונות?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  17. שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. שני חברי רכשו שני מחשבי HP עם ויסטה חוקי. שידרגתי לשניהם ל-windows 7 rc. נדמה לי שהם כתבו שזה חינם. כעת הם צריכים עזרה דחופה.... הם עובדים עם המחשב ולא נעים אם באמצע חתונה לוי-ג'יי נכבה המחשב השאלות: אחד מהם מוכן לרכוש חלונות 7. האם מגיעה לו הנחה כמשדרג מויסטה? אם כן כמה עולה/מאיפה קונים? השני לא מעוניין להשקיע אפילו שקל. איך אני מתקין לו חזרה ויסטה, עם המחשב לא סופק דיסק... כמובן שבשני הלפטופים יש מאחורה את המדבקה המקורית של ויסטה. תודה לכל העוזרים. אורי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. סתם כך, המסך הופך שחור כאילו שמישהו לחץ על כפתור האתחול והמחשב מתחיל מחדש את הבוט. עם לינוקס לא. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חבר שלי מעוניין להתקין משחק וברגע שהוא לוחץ על setup אז מופיע לו המסך הכחול הזה:http://img528.imageshack.us/img528/5811/02032010030.jpg מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  20. אהלן אני מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים שמחוברים אצלי ברשת, על שניהם מותקן חלונות 7 , כיצד אני עושה את זה תודה .

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  21. אהלן אני מקווה שזה הפורום הנכון. ווינדוס XP SP3, כנראה שיש כבר כל מיני וירוסים ושטויות, בהתחלה הדפדפנים היו קורסים בלי סיבה. הורדתי Avira AntiVir הרצתי, ופתאום אני רואה את המראה הזה מול העיניים, ושאני מנסה להיכנס לכונן הוא פותח את חלון "פתח באמצעות" יש לציין כי דרך התחל --> הפעלה --> עיון... אפשר לגשת לתכני הכוננים. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by tomermu,

אני רוצה לקנות נייד מארה"ב שמותקן עליו כבר חלונות 7. מן הסתם זה יהיה HOME או PRO באנגלית. השאלה שלי היא איך תוכנות בעברית יעבדו ? אם אני ארצה להתקין אופיס בעברית או תכנה משרדית אחרת בעברית? החלונות יודע להמיר לעברית למרות שהממשק באנגלית?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. Started by leok0,

שלום יש לי וויננדוס 7 כבר מאוגוסט 7600 הקראק ששמתי זה או TOOLKIT או ORBIT30 כי היתקנתי אותו ליפני שיצא LOADER הקטע שהקרקים הקודמים הופכים אותו לכאילו RC שכבר פג תוקף עז ניסיתי עם LOADER ולא הצליח עז שמתי קראק WAT שהוא פשוט גורם למערכת להיתעלם מכל השלטים וGENUINE אבל היום היו ריסטרטים כל שעתיים עז ששמתי קראק הזה http://hotfile.com/dl/19744318/ac08922/crack.rar.html והמחשב כבר לא עולה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by אישי555,

אני לא מבין-בלעדיו אי אפשר להדפיס? אפשר לעצור אותו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים