עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין win7 על המחשב שלי אבל אני לא יודע אם הוא יעמוד בזה... המפרט נימצא בחתימה שלי וגם בצד. בנוסף, חיפשתי דריברים שמתאימים ללוח אם שלי ולא מצאתי דריברים מתאימים לwin7 אשמח גם אם תעזרו לי עם זה. תודה לכלום על העזרה

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  2. שלום, בגירסאת Windows® 7 Home Premium (64-bit אין אפשרות להתחבר אל המחשב דרך Remote. אין שרת RDP על המחשב. פשוט לא מגיע עם הגריסת Windows הזאת. השאלה היא: האם יש למישהו המלצה מנסיון על שרת שליטה מרחוק? אני מכיר את הLogmeIn אבל יש לו בעיית תאימות עם פיירפוקס. RealVNC - רק הגירסה שבתשלום עובדת עם Win7 (גרסת ה-enterprise) יש למישהו רעיונות נוספים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לאחר הדלקת המחשב הנייד עולה הלוגו של הווינדוס xp במקרה שלי, ולאחר מספר שניות של טעינה הנייד נתקע על מסך שחור לזמן ארוך ולעיתים לא עולה בכלל ולא נותן לכבות אותו משמע כפתור הכיבוי אינו מגיב. לצורך העניין הנייד פורמט לפני מספר ימים לXP SP3 אשמח לדעת מה אומרים הסממנים של מסך שחור לזמן ממושך לאחר ההדלקה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by msy,

עלי להפעיל את תוכנה מסוימת שדורשת הפעלה בשירותים של IPSEC ניסתי להפעיל את השירות ידני או אוטומטי כל פעם קבלתי שגיאה אחרת פעם 1747 פעם 1075 . ניסתי להכנס להגדרות רגיסטרי לפי מאמרים מסומים ולשנות אך ללא הועיל . האם יש למישהו פתרון ? מערכת הפעל XP PRO SP3 תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  5. Started by Biatch,

אני מחכה יומיים לתשובה למעלה .. וזמני מוגבל .. חייל קרבי ברגילה מצטער שאני עובד על חוקי הפורום אבל אני חיב תשובה הפרטים של המחשב בצד << בעיקרון זה גם בשביל משחקים אז אני מתלבט כי עדיין לא התנסתי ב WINDOWS 7

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם, זו בעיה שקיימת לי כבר מזמן אך לאחרונה זה ממש הציק לי כי רציתי לחסוך בחשמל על ידי כניסה למצב שינה הבעיה היא שכל פעם אחרי מצב שינה המחשב קופא והאפשרות היחידה היא לעשות ריסטרט... מפרט:

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני עומד לפני קניית מחשב חזק עם 4 גיגה זכרון והבנתי מהחברים פה שעדיף להתקין ווינדוס 7 עם 64 ביט בשל נהול זכרון עדיף ושדרוג עתידי של הזכרון. הבעיה שאני משתמש כרגע בחשבשבת חלונות שכתוב בעזרה שלה בפירוש שהיא מיועדת לגרסת חלונות של 32 ביט. האם לדעתכם היא תעבוד גם ב 64 ביט?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. שלום רב, השארתי את המחשב פועל בלילה (כפי שאני נוהג לעשות בד"כ), ובבוקר גילתי שבוצע אתחול. אינני רואה שום עדות שמסבירה את פשר האתחול, ולכן רציתי לשאול כיצד ניתן לדעת האם מדובר בתקלה מסוג של מסך כחול, או שסך הכול התבצע עדכון שגרתי של WINDOWS UPDATE? ידוע לי שיש מקום מסוים שבו נמצא דו"ח של המערכת שבו רשומים כל מיני תקלות כגון מסכים כחולים או עדכונים שנכשלו, אך אינני יודע היכן למצוא זאת. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by or_doc,

יש לי את המפרט הבא pentiume dual core e2180@2.0ghz 2.0gb+1.0gb ceod ddr 2 800 cl5 hdd 160gb wd 8mb sataII ויש עוד משני של 80GB IDE gefurce 8500gt 256mb ושמעו יש לי מלפני יולי את המערכת (עוד מהבטא) והבעיה היחידה שמטרידה אותי היא שלחזור ממצב שינה לוקח 5 דקות גם על לא פתוח כלום. אגב יש לי עוד 3 מחשבים ישנים (מ2002-2004) והם מריצים W 7 X86 והם חוזרים ממצב שינה הרבה פחות מהר. השאלה שלי עם שווה לשנמך לX86 כי המערכת מהירה ויציבה ואגב אין סיכוי שאני חוזר לXP כי יש תמיכה במסכים רחבים DX10/11 וזה יעזור שהיה פירפוקס שיודע לנצל את הכ.מסך. חשוב לי לציין שהמחשב הזה לא כל כך ישן (קניתי אותו בסוף 2008). ד"א שהיה לי לכמה ימים ויסטה 64 עם 1GB לא ניראלי שהיה את הבעיה זאת. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אני מצרף דוגמא איך זה נראה. כנ"ל לגבי OUTLOOK מאוד קשה לקרוא את זה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by Pini08,

שלום! יש לי ווינדוס שבע כבר למעלה מחודשיים - הוא עבד כרגיל והכל טוב ויפה. אתמול קרה דבר מוזר: המחשב עדכן עדכון מסויים [ראיתי שזה עדכון אבטחה מסויים - לא התעמקתי] עשיתי כיבוי כרגיל - הוא כבה ומשומה נדלק -לבד- ניסה להכנס לווינדוס, הציג מסך שחור וכבה. היום בבוקר כשנסיתי להפעיל אותו הוא נדלק, מראה את הסמל של ווינדוס 7 אבל כשהוא עובר מהסמל לשולחן העבודה הוא נתקע [מסך שחור]. יש למישהו מושג איך אני מטפל בבעיה? למחוק משהו? מדובר על מערכת הפעלה 32 ביט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. צהריים טובים, בעקבות שיחה שערכתי היום נזכרתי במאמר אותו קראתי אשר יוצא נגד הפורצים של מ"ה windows 7. אני זוכר שקראתי שב-"יום הדין" מ"ה תכבה את עצמה רנדומלית בתוך טווח של עד כמה שעות לכמה דקות. מישהו יכול לאמת את הדבר עם מאמר כלשהו? אשמח לשמוע עוד, תודה רבה והמשך ערב נעים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ככה אני מקבל מחשב חדש בקרוב, ואני לא יודע איזה גרסא אני אמור להתקין (אני רוצה Windows 7) הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי כיצד אני אמור לדעת מה להתקין. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by galg,

היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by snop,

שלום ! רציתי לשאול שאלה לגבי התקנת ה-Windows 7, הזמנתי דרך השדרוג שהוצע "חינם" מחברת HP למחשב נייד. קיבלתי את הגירסא שלה הייתי זכאי - Windows 7 Home Premium 64 BIT. אני לא מתקין את זה במחשב הנייד (מסיבות אישיות) ואני רוצה להתקין את זה במחשב הנייח. במחשב הנייח יש כרגע Windows XP, אני יכול להתקין את זה עליו או שבעצם אני צריך שכביכול יהיה על המחשב Windows Vista כמו במחשב הנייד שעליו קיבלתי את הזכאות ? אני לא מכניס את דיסק ההתקנה למחשב הנייח מסיבה פשוטה - אני לא בארץ כרגע אלא בארה"ב ולפני כמה ימים המשפחה שלי הודיעו שהגיע הדיסק התקנה. בעקרון אני גם מתכנן לקנות פה את השדרוג ל-Ultimate ב-139$ השאלה אם אני בכלל אוכל להתקין את הדיסק ש-HP שלחו לי על המחשב הנייח שיש בו XP. ושאלה נוס…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ofirterev,

לפני שעה היה לי מסך כחול חברה היה לי מסך כחול לפני שעה יש לי תוכנה כזאת שאפשר איתה לקרוא קבצי DMP וכתוב לי שהבעיה נוצרה מהקובץ:NTOSKRNL.EXE אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ומה זה הקובץ הזה ולמה הוא שייך ואייך בכלל אני מסדר את הבעיה ויש לי וינדוס פרוץ שהתקנתי מדיסק צרוב אייך אני משנה בוינדוס 7 כשיש לי מסך כחול שהמחשב לא יעשה ריסט למחשב לבד אלה ישאר המסך הכחול ואני עושעה ריסט ידית במקום שהמחשב יעשה ריסט אוטמתית כשיש מסך כחול קחו קישור להורדה של הקובץ עם הסיומת dmp http://www.f2h.co.il/6278970395215 אני מת לסדר תבעיה בינתיים יש לי תוכנה שבודקת את הדיסקים הקשיחים יכול להיות הבעיה בדיסק הקשיח לא יודע אם זה נכון מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by galg,

היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  18. שלום. מותקנת אצלי כרגע במחשב גרסת RC שפג תוקפה והיא עושה לי ריסטים כל כמה שעות. השאלה שלי היא אם אני קונה ווינדוס חדש האם יש אפשרות להעביר את הקבצים וכל הקונפיגורציה של הווינדוס להתקנה החדשה? האם הממשק של ההעברת קבצים יעשה את העבודה? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by EMAN,

בדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס 7 עם גרסה מלאה אחרי שגרסת הRC פג תוקפה. התחלתי להתקין אבל עוד לפני ההתקנה היו אפשרויות של גיבוי למערכת ולהכנס לCMD וכאלה. נכנסתי לCMD ועשיתי דרך שם פורמט לדיסקים שלי ולאחר מכן אחרי אתחול המחשב קיבלתי את ההודעה bootmgr is missing. איך אני פותר את זה או לחילופין מוצא את הקובץ הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. יש ברשותי כונן עם מחיצה ועליו מותקן win 7 גם על המחיצה השנייה היה מותקן win 7 אך הוא פורמט וכאשר אני מעלה את המחשב, הוא מבקש ממני לבחור בין 2 ה win למרות שאחד מפורמט איך מוחקים את זה ?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by Guy King,

יש לי שני מחשבים חדשים שאני רוצה להתקין עליהם WIN7 (שאני מתכוון לקנות כמובן). האם אני צריך לקנות שני עותקים, או שניתן להתקין עותק אחד פעמיים?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  22. Started by wrecker,

יש לי 4 GB זכרון ואני עם WIN7 X64 בכל פעם שאני מתקין משהו, בעיקר משחקים הזכרון עולה ומגיע עד ל90-95% !! מיותר לציין שאני לא יכול כמעט לעשות שום פעולה אחרת בזמן התקנה וגם אחרי שהיא מסתיימת הוא יורד בקצת ונשאר בד"כ באזור ה70-80%. במצב נורמלי המחשב שלי צורך בין 20-30% זכרון.. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?? אם גם לכם יש את זה? פעם הייתי עושה כל פעם REST אבל עכשיו יש לי תוכנה MEMORY CLEAN שעוזרת לי בנתיים... תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  23. במחשב שלי מותקנת הגרסה הנ"ל של וינדוס 7 RTM והוא כל הזמן עושה ריסטרטים לאחרונה , ושמתי לב לכמה דיונים שאומרים שפג תוקף רישיון של הגרסה הזאת רציתי לדעת אם זה נכון ואם בגלל זה יש ריסטרטים כל הזמן יש לציין שאין הודעה כחולה , פשוט ריסטרט וזהו . תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by The Un4givN,

יש לי מערך של רייד 0 של שני כונני 1 טרה עד עכשיו עבד לי מצויין בתור כונן d: של 2 טרה עכשיו אני רואה את המערך פועל בפוסט רואה אותו במנהל התקנים וגם באינטל מטריקס אבל אני לא מצליח לראות אותו בMy Computer מה לעזזל קורה כאן?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי WIN7 ואני מעוניין להגדיל את ה BOOT PARTITION C בעוד 40 גיגה שיש לי על אותו דיסק שלא פורמטו עדיין משום מה אני לא מצליח לעשות EXTEND ולהגדיל את השטח מה עלי לעשות כדי לוסיף את ה 40 גיגה האלה???

• 1 תגובה
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים