עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avivlevy,

אוקי יש לי שני מחיצות D-20G C-130G עכשיו מותקן על C WINDOWS ועכשיו התקנתי גם על D.... אני רוצה למחוק את הWIN שבC אבל שכל הקבצים שבו ישמרו.... איך אני עושה את זה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איך מוחקים החלונות אומר לך שלא היה אפשרות למצוא במקום זה? דיאמונד טולס עולה לי בהדלקת המחשב, למרות שMSCONFIG מוגדר שלא יעלה, איך גורמים לו שלא יעלה עם הדלקת המחשב?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  3. אני יודע שיש פקודה שצריך לשנות באיזה קובץ INI ואז אני אוכל למחוק אותם. מה היא? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by I_Dont_Know,

שלום. יש לי במחשב מותקנים שני ווידוסים: בכונן C XP PR ובכונן D XP HOME איך אני מוחק אץ ההתקנה של XP HOME מבלי לפרמט את הכונן ? :s05: תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  5. Started by moo2004,

מכירים את זה שאתם הולכים ל Start-Run ואתם מתחילים לרשום משהו ו windows משלים את זה אוטומטית? איך אני מוחק את כל ה cache שמצטבר שם? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nore0,

איך אני מוחק את Vista Customization בצורה בטוחה שלא לא יהיו לי בעיות אחר כך זה מה שעלה לי ב-Uninstall http://img159.imageshack.us/img159/8749/vistacustomizationpack1zy3.jpg http://img397.imageshack.us/img397/4356/vistacustomizationpack2gl4.jpg מה לסמן ?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by Frequency,

בכונן C יש לי XP וב D יש לי באלגן שלם + ויסטה אז החלטתי לפרמט. נכנסתי ל CMD בחרתי "yes" כמובן ופתאום במקום לפרמט הוא כתב לי העוד הודעה עם השאלה הבאה: format cannot run because the volume is in use by another procces. format may run if this volume is dismounted first. all opened handles to this volumewould then be invalid. would you like to force a dismount on this volume? בחרתי "yes" ואז הוא כתב עוד הודעה: volume dismounted. all opened handles to this volume are now invalid. cannot lock the drive. the volume is still in use. רק הפעם נשללה ממני זכות הבחירה ): יש לי הרגשה שזה קשור לויסטה. דחוף לי מאוד לפרמט, מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by YardenG,

איך אני מוחק את ויסטה <? התקנתי והיא עושה לי מלא בעיות !! זה גירסת הום פרימיום. התקנתי אותה בנוסף ל XP אבל אני לא יודע איך עוברים ל XP !! בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  9. ב Windows Vista הייתי מוחק פשוט את ההיסטוריה של הדפדפן וזה היה מוחק גם שם אבל ב Windows 7 זה לא עובד ..

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by ALE-XtaZi,

אני מתכוון למסנג'ר שבא עם הוינדוס XP

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. השאלה בכותרת.. מישו יודע?

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  12. כל פעם שאני מוחק אותם הם חוזרים... תודה

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  13. שלום לכולם ושבת שלום!! איך מוחקים את השטויות ברגסיטרי?? תודה מראש!! ושבוע טוב!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כשיש מספר קבצים פתוחים מופיע האייקון ומופיע השם מיקרוסופט וורד ואז 3 נקודות במקום שם הקובץ כל פעם שרוצה לעבור בין המסמכים צריך "לשחק" עם כולם, עד שנונופל על הנכון

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  15. שלום לכםאין לי אנטיוירוס במחשב ורוצה חוץ מזה למחוק את הדפנדר המובנה מחלונות 10 איך אפשר למחוק בבקשה?תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by maoros,

אם מישהו יכול להביא לי מדריך איך למחוק ווינדוס אני אשמח. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Real_Me,

אני מתכוון לרשימת כל המילים ששימשו לחיפוש באתר שמופיעות בתיבה כשלוחצים על החץ התחתון. זה לא ברג'יסטרי ו-WINDOW WASHER לא מנקה אותן. יש למישהו מושג?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by beni123,

איך אני מוחק ויסטה מהנייד ומתקין XP? הבנתי שצריך לעשות את זה מהבוט אבל לא הבנתי איך. אשמח לקבל לינק למקום שמסביר בצורה פשוטה ובעברית

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by naoriko,

היה לי משתמש אחד במחשב ופתאום אני מוצא עוד שתיים אחד מחקתי הייתה לי אפשרות מחיקה ואת השני אני לא יודע איך מוחקים וכתוב לי בצד כיצב למחוק את המשתמש וסימן שאלה אבל זה כתוב בשפה מוזרה ואני לא מבין כלום מישהו פה יודע איך מוחקים משתמש מהמחשב???

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  20. איך מוחקים את הכניסות לתוכנות שכבר לא עולות עם המחשב? ולא דרך ניווט אל המקום שמופיע שם ב-registery כי שם זה רק הפועלות

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by gabig12,

יש לי שני משתמשים אחד שלי ואחד של אח שלי אח שלי לא משתמש יותר במחשב אז אני רוצה למחוק לו את המשתמש. ניסיתי להיכנס למשתמש שלי ולמחוק את שלו אז המחשב אומר לי לנתק את המשתמש שלו מזתאומרת לנתק את המשתמש? ואיך אני יכול למחוק משתמש?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. בחלונות 98 אני מנסה לעשות איחוי לדיסק ומקבל הודעה שצריך להריץ SCANDISK. הבעיה שזה לא מצליח לפתור את הבעיה שהיא כמדומה קובץ בספריית ה-TEMP של חלונות עם אותיות עבריות וסימנים אחרים בשם. לא ניתן למחוק אותו, גם לא בדוס ללא חלונות אולי גם כי אני לא מצליח להפעיל עברית בדוס ולהשתמש בשם הקובץ לצורך המחיקה. אני מריץ את HEBREW.COM ומקבל הודעה שאין HEBREW.INI ועברית לא מותקנת. מישהו יכול לייעץ איך מוחקים קובץ כזה? הוא כבר עולה לי על העצבים...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gator_play12,

יש לי 2 התקנות של וינדוס XP במחשב ואני רוצה למחוק אחת איך אני עושה את זה ??

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by nissim_y,

בעת הפעלת win-xp - איך מונעים הפעלת kaza ??

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  25. שלום לאחרונה שמתי סיסמה למשתמש שלי באקס פי אבל רציתי לדעת איך גורמים למצב כאשר משתמש אחר לוחץ על כיבוי המחשב (כאשר הוא מחוץ לשולחן העבודה שלי) והוא מבשק סיסמא. זה אפשרי? או שיש תוכנה צד שלישי ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.