עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה למחוק קובץ מכונן שאינו של מערכת ההפעלה והוא רושם לי שאין לי הרשאה לבצע את המחיקה. מישהו יותר למה ? בהתקנה לא ביצעתי הרשאות מיוחדות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  3. שלום, קניתי מחשב חדש מ-RSM ומחנות אחרת קניתי WIN7 HOME PRE 64BIT HEBREW. על המחשב שקיבלתי מ-RSM מותקנת גרסה זמנית של WIN7 32BIT. הכנסתי את הדיסק שקניתי, של ה-64 ביט, והוא לא עבד והודעת השגיאה אמרה משהו בסגנון של "המערכת לא תומכת ב-64 ביט". איך אני יכול להתקין את הווינדוס? האם אני יכול להסיר את ה-WIN7 שעל המחשב בכדי להתקין את ה-WIN7 שקניתי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מדובר ב Windows 7 ultimate. בהרשאות של כונן חיצוני, מחקתי את קבוצת ההרשאות Everyone שהיתה היחידה, למרות תיבה שהזהירה אותי, חשבתי שאוכל ליצור מחדש הרשאה זו. כעת הוא מציג לי את הכונן החיצוני, אך בניסיון כניסה אליו הוא כותב F is not accessible access is denied, וקודם גם הציע לי לפרמט אותו. כשאני מנסה להגיע להרשאות ע"י מאפיינים, הטאב של Security לא נמצא שם, הוא כותב שגודל הכונן 0 bytes ומראה אותו ריק. בתוכנה לשיחזור מידע כל המידע מופיע כתקין כולל מחיצת NTFS תקינה. לכן אני מאמין שהחזרת ההרשאה של Everyone תפתור את הבעיה. כיצד ניתן להחזיר הרשאה זו ? האם יש תוכנה מסוימת שיודעת לעשות זאת ? ניסיתי על מחשב אחר וגם שם אותה התנהגות. תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט, הבעיה היא שהסמלים בשורת משימות פשוט הפוכים כפי שמוצג בתמונה: תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, ניסיתי לשנות מיקום של סמלים בתיקיית קבצים פתוחה ב- 7 באופן ידני (גרירת סמל בחלון התיקייה והצבתו בין שני סמלים אחרים, על מנת להעביר קבוצות של קבצים מתיקייה אחת לתיקייות אחרות, לפי סיווג אישי מסויים), והמערכת משום מה סרבה לקבל את השינוי שרציתי לבצע. הסמל קפץ מייד בחזרה למקומו מקורי. בחלונות XP לא התעוררה בעייה כזו. מי מכם נתקל בתופעה? למי יש פתרון? אגב, נדמה לי שבשולחן העבודה של 7, זה אפשרי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  7. שלום חברים , חבר שלי נתן לי את המחשב שלו לצורך פרמוט וזה מה שאני מקבל בהתקנת VISTA של המחשב למחשב היה מותקן VISTA בעבר ויש לו partition לrecovery של 9 גיגה אבל הוא מעוניין ב Win 7 , ניסיתי להפעיל את ה RECOVERY אבל החבר לא יצר נקודות שחזור או גיבוי ל RECOVERY המחשב כבן שנה מארה"ב של חברת HP ואין עליו אחריות בארץ . כעת אני מנסה להתקין VISTA אבל זה מה שמתקבל : BSOD- IRQL_NOT_LESS_OR EQUAL ****stop :0x0000000A (0x9c200196 ,0x00000002,0x00000000,0x8883AE9B) המחשב מדגם HP pavilion tx2500 בעל שני ליבות של AMD turionx2 64 bit וכרטיס מסך של ATI זהו לצערי אני לא יכול לספק לכם LOG

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. אז ככה, קניתי ווינדוס 7 חדש גסרת home premium שהיא בעברית אבל אני רוצה לשנות את זה לאנגלית כדי שהכל יהיה באנגלית והכפתור של ה"התחל" יהיה בצד שמאל ושבכללי הכל יהיה בצד שמאל. עכשיו נכנסתי לאן שצריך כדי לשנות את זה ואין לי בכלל את האפשרות הזאת שם זה פשוט ריק. וניסיתי לעשות עידכונים כדי להוריד חבילות שפה אבל בעידכונים הוא לא מראה לי שום דבר בנושא של שפות. ובנוסף כשאני מחליף בין השפות ע"י לחיצה alt+shift זה לא משתנה לי בשורת משימות וזה תמיד נשאר על EN. אז מה אני עושה בקשר לשתי הבעיות האלו? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by pak82,

יש לי windows xp sp3 ואני רוצה לבדוק האם המחשב יריץ לי windows 7 ללא בעיה. הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את הכלי windows 7 upgrade advisor ובזמן ההתקנה לא היתה לי שום בעיה אבל כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל הודעת שגיעה: "windows 7 upgrade advisor נתקל בשגיאה לא צפויה. התקן מחדש את windows 7 upgrade advisor ונסה שוב" ניסיתי מספר פעמים להסיר ולהתקין וניסיתי גם להוריד מספר פעמים מהאתר של מיקרוסופט וכלום לא עזר מה עושים?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. האם ניתן להתקין XP במחיצה נפרדת על מחשב שמותקנת בו כבר ויסטה?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. כאשר אני מצרף לדומיין, לא יכול לבחור יותר Aero Theme הDC הוא SERVER 2003 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by edenn,

פעם התקנתי על כונן C שהיה עליו XP את ה-7 באנגלית, לאחר כמה זמן התקנתי 7 בעברית אבל בכונן אחר, מהיר יותר. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי שיהיה ריק, אבל הוא לא נותן לי. בכל דרך שאני מנסה הוא פשוט אומר לי שאני לא יכול, ניסיתי דרך CMD ודרך מנהל האחסון. ודרך אגב מחקתי את ה-7 באנגלית דרך MSCONFIG. אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפרמט את כונן C הישן.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  13. Started by Avi952,

שלום, לאחר המלצות רבות כאלה ואחרות מפה ובמקורות אחרים (לא שאני שאלתי) חשבתי אולי לנסות את מערכת ההפעלה אז אפרט את המעבד, לוח האם והזיכרון: Athlon X2 3800 Gigabyte GA-M61SME-S2 v2 1GB זיכרון גם קראתי כי שדרוג ל-2GB זיכרון יעזור משמעותית. מה אתם אומרים בנוגע למחשב?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Alonzzz,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית (שנה וחצי+) בהתחלה ה CPU היה עומד על 3 אחוז כאשר אני לא מפעיל שום תוכנת צד או משחק כלשהו עכשיו כאשר אני לא מפעיל כלום הCPU עומד על 50 אחוז ורק לאחרונה החלפתי מאוורר+ספק כוח. הנה המפרט: http://tms.co.il/preview/spec/1jrmcl7x אשמח אם תעזרו לי למצוא פיתרון יעיל לבעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. עשיתי F8 מלא פעמים הגיע לאיזה מסך כחול שהיו שם 3 אפשריות משהו ARAD DISK ועוד 2 אבל לא משהו שרשום שם BOOT או SAFE MOOD יש איזה פקודה לעלות את הסייף מוד כשמחשב דלוק סתומרת דרך פקודה בהפעלה ??

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by mikibo,

שלום רב המחשב מבצע עליה של WIN אולם כאשר מגיע למסך ווידוס והפס הכחול רץ הוא רץ ב sלנצח. המחשב עולה ב safe mode last confi..לא עוזר מה עושים? תודה ויום טוב מיקי

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  17. בזמן ההתקנה של ווינדוס 7 הוא שאל אותי איך אני רוצה לחלק את הכוננים (יש לי חצי טרה) ברוב טיפשותי רשמתי 50 גיגה לכונן אחד וכנראה שכחתי לעשות את שאר ה450 לכונן האחר אחרי שהתקנתי בדקתי מה עם זה וראיתי שהמחשב שלי מנצל רק 50 ג'יגה וכל שאר ה450 הלכו לאיבוד יש אפשרות לעשות עוד כונן בלי לפרמט או שחייבים לפרמט? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by oferplace,

שלום לכולם , כשהייתי עובד עם גרסת XP אז דרך ההתקנה היה ניתן לפרמט , אך בווינדוס 7 הוא נותן את האופצייה לחלק את הכוננים ואז הוא ישר ניגש להתקנה אוטומטית ללא פירמוט , אז איך אני מפרמט , דגש על הפירמוט , לפני ההתקנה ?? תודה

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by wooper,

היי מותקן לי במחשב על כונן C ווינדוס על כונן D מותקנות כמה תוכנות והכונן כמעט ריק שאני מוציא את כונן D ווינדוס לא עולה יש הודעה NVIDIA BOOT AGENT מה עושים?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by cupidil,

כיבו לי את המחשב בצורה לא מסודרת. מאז כשאני מפעיל את המחשב, לקראת סוף העליה שלXP WINDOWS המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד. אין שום ציפצוף של לוח אם. במצב בטוח המסך עובד ולא נכבה. כלומר נראה שמשהו בקבצים של WINDOWS נדפק. בעזרת הדיסק של WINDOWS הרצתי CHKSUM וביצעתי REPAIR. הבעיה לא נפתרה. איך יכול להיות שהמסך תקין וביצעתי REPAIR ובכל זאת זה לא עובד? מישהו יכול בבקשה לעזור? (יש לי המון דברים על הדיסק ולכן אני לא רוצה להתקין מחדש את WINDOWS)

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אתם באים לחנות מחשבים ומשדרגים את המחשב שלכם, הטכנאי אומר לכם להתקין וינדוס חדש כי אם משדרגים את החומרה על וינדוס קיים אז הוינדוס עובד יותר איטי. בולשיט או עובדה קיימת?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  22. טוב זאת כנראה איזו הגדרה בביוס שאני לא מכיר או משהו. אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש במקלדת בכדי להקיש על מנת לטעון את הוינדוס מהדיסק. יש לציין שלהכנס לביוס כן מתאפשר.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by tgen,

לחבר שלי קרתה בעיה מוזרה המחשב נתקע לו, הוא עשה הפעלה מחדש והמון קבצים נעלמו לו! בנוסף, אותו גודל של הקבצים שנמחקו לא התפנה מההארדיסק כאילו הם עדיין נמצאים במחשב אבל אין גישה אליהם! הם לא מוסתרים כי אני רואה את הקבצים המוסתרים ובדיקת שגיאות לא שינתה כלום. למישהו יש רעיון? הפתרון העדיף הוא שבמידה והקבצים עדיין נמצאים על ההאדיסק הם יחזרו להיות נגישים או שלפחות אפשר יהיה לפנות את המקום כדי שאני יוכל לשחזר חזרה את החומר כי כרגע המחשב "מלא"

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שלום ותודה מראש, מדובר במחשב נייד DELL D510, אשר עבר פירמוט והתקנה מחדש של WIN XP PRO. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב בצורה תקינה על ידי win, המחשב לא נכבה, כל האייקונים והסרגל נעלמים, ונשאר רק הרקע של שולחן העבודה. הצורה היחידה שבה אני יכול לכבות את המחשב היא ע"י כפתור ה power, אך כמובן שכך אני לא יכול לעשות כיבוי תקין, ומכיוון שיש לי הרבה עדכונים שהמחשב צריך לעשות בעת כיבוי בגלל שהוא פורמט, אני לא יכול לעשות אותם. כאשר אני מעלה את המחשב ב safe mode, אני מצליח לכבות את המחשב כראוי, אך הוא לא מבצע את העדכונים. תודה רבה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום קניתי מחשב חדש פנום 2 965 4 גיגה זיכרון 5850 התקנתי ווינדוס 7 והכל היה מעולה. באתי היום בנוסף להתקין ווינדוס אקס פי על כונן אחר ריק לחלוטין כנראה שהווינדוס היה 32 ביט והמחשב שלי 64 ביט אז לאחר שהוא סיים את כל ההתקנה הוא בא להפעיל את הווינדוס ורושם ADISK READ ERROR OCCURED בבקשה עזרה איך אני מעלה את הווינדוס 7??? מחקתי את הפרטיטישין שדל הווינדוס אקס פי ועדיין הבעייה. איך מסדרים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים