Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מכניס את הדיסק און קיי שלי לחריץ USB במחשב של אמי המריץ חלונות XP, חלונות סורקת את הדיסק ושואלת אותי איזו פעולה לעשות. מדובר במתכון להדבקה מוירוסי Autorun.inf ושאר נוזקות. במחשב שלי בו מותקן חלונות 7, התופעה מתרחשת רק בעת חיבור מצלמה ולא בעת חיבור התקן איחסון. אני רוצה לדעת איך מבטלים את ההפעלה האוטומטית בחלונות XP, כך שזה יהיה כמו בחלונות 7.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה xp. יש כמה משתמשים במחשב ולכל אחד יש יוזר משלו. המחשב נותן מידע על כמה תוכנות כל אחד מריץ, וכמה הודעות יש לו ב GMAIL איך מבטלים זאת?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי WIN 7 64 BIT והוא אחרי חצי שעה נכנס להשהייה כאילו המחשב מתכבה אבל שומר הכל עד שלוחצים על מקש והוא נדלק.. ניסיתי לבטל את השומר מסך אבל זה עדין ממשיך יש דרך אחרת לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי 16 גיגה זיכרון ראם ... עכשיו תכלס אין לי שימוש בו כל כך... השאלה אם אני יכול בוינדאוס 7 לבטל כל שימוש אפשרי בגישה להרדיסק ?! כל ה Page File, Virtual Memory, Swap file וכו' ... מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל נסיונות שעשיתי , כשאני מעלה את המחשב עולה מסך המבקש ממני לבחור את מערכת ההפעלה הרצוייה מתוך כמה. כיצד ניתן להסיר אופציה כזו?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לבטל את האופציות של, (1) CTRL+ALT+DEL (2) ALT+TAB (3) CTRL+X כידוע הקשה על מקשים אלו ביחד מבצעת פעולה בחלונות , איך אומרים לחלונות להתעלם מהפקדות האלו? עבור מערכת הפעלה של: 2000 ו XP כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ויש לי סיסמא בכניסה לווינדוס רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הסיסמאת, ככה שהמחשב יכנס חלק לווינדוס בלי הסיסמא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי סיסמה לחשבון אדמין שלי ב-XP, ואני רוצה להסיר אותה. אבל אין אפשרות של הסרת סיסמה. איך מעיפים אותה?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי, העדכון ל 1709 מנטרל את כל יציאות ה USB, ללא אפשרות תיקון. ביטול ה service של windows update לא עוזר. יש דרך החלטית?? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אחרי התקנה של מחשב חדש עם windows 7 חוקית . כנראה שבתהליך של התקנות של תוכנות כמו דפדפנים ייתכן והתקנתי משהו נוסף בלי לשים לב. עכשיו באתרים שלא היו בהם פרסומות של גוגל , מופיעות פרסומות (במחשב הנייד שלי אותם אתרים לא מקבלים פרסומות של גוגל). חיפשתי בהסר תוכניות של windows לראות אולי משהו יושב לי שם שלא צריך ולא מצאתי. כמו כן כל הדפדפנים - פיירפוקס,אספלורר ואופרה - מציגים את הפרסומות הללו לכן מדובר ברכיב תוכנה של גוגל שיודע לזהות לאיזה אתר גלשתי ולשתול פרסומות ...רק איפה הרכיב הזה ואיך אפשר להעיף אותו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי בWIN2K צליל נקישה מעצבן וצורם כשלוחצים על לינקים ... כפתורים מסויימים, קיצורי דרך ... וכו ... חיפשתי את הצליל בהגדרות הצלילים של חלונות ולא מצאתי אותו - ואני כבר משתגע מהצליל ... מישהו יודע מאיפה אפשר להפטר ממנו ?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
מאז שיש לי את הדיסק SATA2 החדש, הוא מופיע לי למטה ב TRAYBAR בתוך רשימת הדברים שניתנים לניתוק (כמו נגני MP3 וכו'), אך מכיוון שזה הדיסק הראשי שלי, אני מעוניין להסיר אותו מהרשימה, האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איך אני מבטל ב "שחזור מערכת" של Windows את השחזורים הקודמים? אני רוצה ליצור אחד חדש עכשיו, ולמחוק את הקודמים. איך אני עושה זאת?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, לפני קצת פחות משנה רכשתי עותק חוקי של Win XP Professional. יש לי CD מקורי. לאחרונה החלטתי לרכוש מחדש חדש, ואת הישן להשאיר לאשתי. המחשב הישן אמור לשמש רק עבור יישומי Office, ולהיות מנותק מהאינטרנט. כאשר באתי לחנות לרכוש מחשב חדש, המוכר טען שבגלל שזו גרסת OEM (יש לי מדבקה על המחשב, וכך גם רשום על ה CD שקיבלתי), הרי שאני חייב לרכוש שוב את מערכת ההפעלה, אלא אם אצליח לשכנע את מייקרוסופט ישראל לאפשר לי אקטיבציה נוספת. זה נראה לי ממש מטורף!! אשמח לעצות מבעלי נסיון מה צריך לומר להם? ואולי בכלל לא תהיה לי בעיה לבצע אקטיבציה פעם אחת נוספת? בתודה מראש, דוד
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק עם שני מחיצות: C ו-D. איך אפשר לבצע בדיקת שגיאות בשני המחיצות בפעולה אחת (כלומר ש-CHKDSK יבדוק את C ואחר כך את D באופן אוטומטי במהלך אחד, מבלי שאצטרך לחכות עד שהוא יסיים בדיקה של C ולהפעיל ידנית בדיקה של D בנפרד) דרך חלונות 7 ללא צורך להפעיל ידנית את CHKDSK כל פעם על מחיצה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה הוחלפו המחשבים במקום עבודתי למחשבי על בערך... טוב נו מחשבי על יחסית לקודמים! ואני ממש ממש מתרגש כי לא עושים כלום בעבודה הזאת אז לפחות יש מצב קצת לשחק... הבעייה היא שאני מפחד להתקין משחקים כבדים כי יש איסורים על הדברים האלו אבל בכל זאת אני מחפש דרך מיוחדת להתקין ושלא ימצאו שאריות של ההתקנה או את התיקייה המותקנת... קיצר מן קומבינה להתקנה נסתרת איכשהו.... יש לכם רעיון איך עושים את זה ? מערכת ההפעלה היא כאמור XP. והאם אני אצטרך להתקין כל פעם מחדש ? אני רוצה לשחק WoW לכל המתעניין.
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את כל הדרייברים במחשב, כ.מסך, קול, כ.רשת, מסך וכאלה אני יודע לעדכן. השאלה אם יש אפשרות לעדכן דברים כמו controller למיניהם, Ports, HD, CD' DVD...
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי איך מגבים את הפתקים הנדבקים בוינדוס 10? לפני פירמוט תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לפרמט מחשב בו מותקן WINXP HOME והוא לא שלי ולהתקין מחדש. מה עלי לגבות ואיך? החמור הזה בעל המחשב אין לו מושג מה חשוב לו באמת ומה לא !!! כתובות דואר + הודעות, דרייברים (במקרה ולא אמצא וכך אחסוך לי שיטוט מיותר ברשת) וכו... וכמובן ואיך לא איך מחזירים למקום את הגיבוי? אשמח לקבל עוד עזרה וטיפים שאני לא יודע עליהם
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אם אני רוצה מחר לפרמט את המחשב איך אני מגבה את כל הדברים החשובים? סיסמאות, כתובות דואר, המועדפים, סיסמאות שהזנתי באתרים, אי סי קיו, וכו............. מה הייתם ממליצים לגבות? ואיך? ראיתי שיש במערכת אפשרות גיבוי File and Settings Transfer Wizard האם הוא טוב? איך משתמשים איתו? יש תוכנות אחרות לבצע את הגיבוי? כמה שאלות אני שואל אה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את הWINDOWS שלי אבל רוצה לשמור על המיילים . איך עושים זאת? יש תוכנה מומלצת לגיבוי מיילים?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
במזל טוב קניתי כונן קשיח מקסטור 250 ג'יגה SATA- במחיר שהיה שווה יש לי עוד 2 כוננים קשיחים 80 גיגה ווסטרם דיגיטל ATA 66 - מחולק לשניים ( 35 גיגה סיסטם ו-45 גיגה של משחקים לבן שלי) - ATA 66-FAT32 בן שנתיים 40 גיגה סיגייט בן 3 שנים משמש כגיבוי לקבצים ( לא למערכת הפעלה) והורדות מהאינטרנט- NTFS- ATA33 ברשותי לוח גיגהביט 8SQ800ULTRA שתומך ב-SATA במערכת המחשב משתמשים אני ובני. השימוש העקרי של עבודה מול האינטרנט והורדות מהאינטרנט השימוש של הבן (21) משחקים, סלולרי והורדות מהאינטרנט מערכת ההפעלה עובדת כרגע מהכונן הישן FAT32 ובעתיד יהפוך אותו NTFS אני מתכנן את 250 גיגה לחלק ל- 3: 30 גיגה למערכת ההפעלה חדשה ועוד, לי עוד 102 גיגה וגם לבן שלי 102 גיגה אני יעשה לו הפעלה במחשב …
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-