עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Omri643,

דבר ראשון זה הסיידבאר המקורי של ויסטה... אני משתמש בגאדג'טים שלו כמו WIDGETS ז"א אני מוציא אותם מהסיידבאר ושם אותם איפשהוא על שולחן העבודה... יש דרך לנעול אותם, כך שישארו תמיד באותה פינה של המסך שקבעתי להם? כי כל פעם שאני מפעיל משחק לא ברזולוציה הטבעית של המסך(והווינדוס) כמו CSS(כי ככה פוגעים יתר ) הם זזים לאמצע... עזרה בבקשה...

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. אולי זה יישמע קצת באנלי אבל עדיין לא מצאתי איך לעשות זאת (גם לא בחיפוש בפורום וגם לא ב-HELP של ה-XP): נעילת ספרייה ספציפית ע"י סיסמה? איך אני עושה את זה ?! DAMN ! ??? ישנה אפשרות לעשות סיסמה לשיתוף קבצים (ברשת), אבל אני רוצה סיסמה בלי שיתוף. (ואני לא מתכוון לסיסמה ב-LOG ON, או אחרי השומר מסך) למי הפתרון?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by HitmanX,

לפעמים יש לי בעיות אבל אין לי מושג עם מה לפתוח את ה-minidump מישהו פעם אמר שהוא פתח עם הכתבן.. אבל לפי מה שהבנתי יש דרך יעילה יותר..

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  4. צורב ה-!QUE שברשותי (IDE) מאד בעייתי עם הודעות עם MEDIUM SPEED ERROR וכדומה כמעט בכל נסיון צריבה (NERO). אם למישהו יש עצה בנידון, יבורך, אבל מה שרציתי לשאול ואולי זה קשור איכשהו, זה איך ניתן לשכנע את מערכת ההפעלה XP לזהות את הצורב, כצורב. הוא כרגע מזוהה כסידי רום בלבד וכמובן אין לי אפשרות ב-properties שלו לבדוק מה קורה עם הצריבה המובנית של XP. אולי אם אוכל לנטרל אותה (אם היא מופעלת), המצב ישתפר? הסרתי את הדרייבר הגנרי של חלונות אבל הוא פשוט הותקן מחדש ואין כנראה דרייבר אחר לצורב הזה. מישהו יודע איך לחנך את המערכת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  6. דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט או אפילו תוכנה, אז שהמנהלים יעבירו אם הם רואים לנכון. דבר שני - כשאני מחליף משתמשים במחשב אני רוצה שהמשתמש יישאר מחובר לאינטרנט (כדי שיישומים מסויימים ימשיכו לעבוד) - אבל זה מתנתק לי אני עם תשתית HOT עם 012 איך אפשר לסדר את זה? תודה D:

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by xytkhi,

היי יש לי וינדוס 8.1 ברצוני לסנכרן תקייה A מכונן אחד עם תיקייה B מכונן אחר המטרה שהן יסתנכרנו ביניהן בתוך המחשב ולא ברשת או למחשב אחר. כיצד לבצע ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אהלן יש לי מספר מחשבים ברשת הביתית. כרגע אני מגבה בין המחשבים לצורך יתירות וכו' אני מעוניין אבל שהקבצים שאני מוסיף/מחסיר/משנה בתוך התיקייה הספיציפית יגובו בהתאם גם במחשבים האחרים איך אני עושה את זה? לא הצלחתי לעבוד עם SYNC CENTER משום מה תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by SupeRnovA,

שלום.. יש לי גרסת Windows שהיא ישנה ואני לא יכול להתקין את SP1 וגם את SP2 ... האם אפשר בדרך כלשהי לעדכן את הגרסה של ה-Windows? חוץ מלהתקין מחדש Windows עם גרסה חדשה...

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  10. יש למישהו מושג איך לכל השדים והרוחות אני יכול להיפטר מה-WMP9 הדפוק הזה שהתקין את עצמו בייחד עם SP2, ולחזור חזרה ל-WMP8 ? זאת פשוט תוכנה גרועה בטירוף. WMP10 מסדרת כמה דברים נוראים שיש ב-9, אבל יוצרת חדשים וכבדה בטירוף.. אני פשוט רוצה לחזור ל-WMP8 שהיה לי לפני התקנת SP2.. יש דרך כלשהיא ? ולא, אין קשר עכשיו לשימוש בתוכנות אחרות, כי אני עושה את זה בכל מקרה (MediaPlayer Classic, בעיקר, שאגב אין לה שום קשר למייקרוסופט והיא ממש טובה) אבל אני עדיין רוצה את WMP8 כ-default כי היא פשוט נוחה יותר בפעילות יום יומית.. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי איזה קובץ במחשב ששוקל 8 ג'יגה והגודל בדיסק שלו זה מגה ומשהו איך הדבר הזה הגיוני תהרגו אותי??! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  12. אני בטוח שזה קרה לכולכם, כי מסתבר שכשדיברתי על זה עם חברים, הם פתאום אומרים לי שזה קורה להם גם כן. זה קורה לי בקבצי סרטים בדר"כ. ניסיתי למחוק דרך SAFE MODE והצלחתי למחוק כמה מהם. אבל יש כאלה שפשוט מסרבים להימחק!!! איך אני מוחק אותם? זה מה שאני רואה: "can't delete cat.avi: access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently in use" העניין הוא שלא ניסיתי לפתוח את הקובץ עם אף תוכנה או לגעת בו מרגע ה RESTART בכלל. ניסיתי לסגור כמעט את כל הSERVICES וגם זה לא עזר. יש לי NOD32 ו AD AWARE בסריקה מתמדת - ועדכנתי את שניהם). הצילווו תודה.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by DS,

אני רוצה לפרמט את המחשב הוא מלא בג'אנק. יש לי 60 GB בHD(Hard Drive). D הוא הכונן הראשי אצלי ניסיתי לפרמט את C אך לא הצלחתי מכיוון שויסטה מותקנת עליו. ניסיתי בעזרת EasyBCD ומנעתי את הפעלת ויסטה. בתיקייה ב C של ויסטה יש כמה קבצים שנמחקו וויסטה לא עבדה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק לתמיד את ויסטה?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  14. איך לעזעזל אני עושה ריסטרט ב WINDOWS 8 ?

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. יש לי לחצן במקלת של כיבוי מהיר והוא נלחץ לי לפעמים מסיבות שונות (תמיד באמצע משחקים לפני שעשיתי SAVE שאני עובד בוורד...) היום עקרתי אותו מהמקום אבל הגעתי מהר למסקנה שזה לא יפה וחיברתי אותו מחדש (בדרך כביתי בטעות את המחשב ) אני יודע שזה אפשרי לעצור את תהליך הכיבוי... מישהו יודע איך? בתודה MOOMOO

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by haviv822,

אהלן חברה... קניתי מחשב חדש, ואין לי כרגע כונן אופטי שאני יכול להתקין את הוינדוס דרכו, איך אפשר לעשות boot דרך USB ? איך להכניס 'נכון' את הוינדוס לזכרון USB ? ובביוס ראיתי כמה אפשרויות ל first boot.. hdd usb fdd usb ועוד כמה אני לא בדיוק זוכר.. מה לבחור?

• 2 תגובות
    • 8.7k צפיות
  17. אני בכלל משתמש בפיירפוקס, אבל חשבתי, אם כבר אני משתמש לפעמים בIE, אז נעשה את זה כמו שצריך. מסתבר שהבטות פחות סטנדרטיות מ7 הרגיל. זה דפוק. איך אני שם את 7 בחזרה?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by ShayGTi,

לפני הכל תיאור קטן של איזה מחיצות יש לי. מחיצת C - מכילה WINDOWS XP מחיצת D - מחיצת קבצים (סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים) מחיצת I - מכילה WINDOWS VISTA ULTIMATE ועוד מחיצה שהיא UNALLOCATED SPACE. ראיתי איפה יש את האפשרויות האלה בויסטה, אבל אני לא מצליח לעשות את זה... זו אמורה להיות אופציה של EXTEND אבל בתפריט אני מקבל EXTEND רק לC ולא לשאר המחיצות.... HELP PLEASE?

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by sdfzxc,

כבר כמה זמן שלא עשיתי Windows Update, הבנתי שעכשיו הם מתקינים בעדכונים האוטומטים איזה בדיקה של חוקיות ה Windows, עכשיו ברור שיש לי Windows חוקי, כמו לכולכם. השאלה שלי פשוט היא איך אני יכול לעשות את העדכון בלי שיותקן לי הרכיבים של WGA (שהבנתי שאחרי שהם מותקנים, אי אפשר להסיר אותם). ?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  20. עכשיו חכו רגע לפני שאתם קופצים מעל הפופיק. יש לי שני דיסקים מקוריים של Vista ש Microsoft סיפקה לחברה שלי בקנדה. אחד מהם באנגלית והשני בעברית (כן, פאקינג מוזר! Vista בעברית!!) הדיסק שבעברית הוא לא bootable והדיסק שבאנגלית כן. איך אני יכול להפוך אותו ל Bootable??

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  21. שלום רב, ברשותי זכרון 2*512 של GEIL עם קירור רציתי לדעת מדוע כשאני מגדיר שיהיה PF של 512 מגה, בכל זאת הוא משתמש ב-1.5 ג'יגה של PF ואיך ניתן להגדיר אותו שישתמש ב-PF של 512 מגה תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  22. כשאני עושה כפתור ימני open in new window באיזה לינק תמיד יוצא לי איזה חלון עקום יש איפשהו אפשרות לעשות שהוא תמיד יפתח על חלון מלא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כשאני גולש באינטרנט הגלילה אצלי למעלה ומטה בדרך כלל מייצרת גמגומים מעצבנים לעין , אני לפעמים נתקל במחשבים "בחוץ" בין אם זה אצל אנשים או חנויות שכשאני גולש הגלילה נורא חלקה וללא גמגומים כאילו וגם כאילו הופעלה על המערכת הפעלה הנפשה יפה על "החלונות". אז בדקתי ניסיתי לבדוק אם על אותם המחשבים בדפדפן מותקנות הרחבות שעוזרות לכך ולא מצאתי שום דבר ,בדקתי אולי המסך בהרץ גבוהה , אולי הנתונים חזקים מאוד , ושום דבר לא מצאתי שיכול לעזור לי . בדרך כלל מחשבים כאלה אני מזהה בחנויות בתצוגה , ראיתי מחשב בתצוגה zenbook של אסוס שפועל ככה, ראיתי ,ראיתי לא מזמן בבאג מחשב all in one של lenovo ,וכו מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור לי ? ממה זה נובע , איכות מסך ? איכות עכבר ? הג…

24. איך לעשות שכאשר עושים קליק ימני וחדש יהיה ליצור מסמך וורד ב xp היה אפשרות בויסטה לא

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  25. שלום. לאחרונה בזמן שאני לוחץ CTRL AL DEL מופיע לי חלון כזה עם 6 כפתורים ביניהם LOG OFF SHUT DOWN CHANGE PASSWORD TASKMANAGER וכו'... פעם לפני כמה ימים שכלחצתי CTRL ALT DEL הופיע לי רק TASK MANAGER. כמו כן כשאני לוחץ כיבוי אני לא מופיעים לי שלושה ציורים אלא תיבה שבה יש לבחור את הרצוי. איך אני מחזיר למצב שהיה קודם? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.