Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש, ואני רוצה להתקין בו ווינדוס ויסטה, קראתי כל מיני מדריכים של פירמוט של ווינדוס ויסטה כי לדעת איך ליצור מחיצה כלמור: שיהיה שני כוננים, כונן c וכונן d, וראיתי שבכל המדריכים איפה שהקטע של לבחור באיזה כונן להתקין את הויסטה תמיד מופיע רק כונן אחד ולא שתיים, אז אם מישהו יכול להסביר לי מה? איך? וכל מה שמסביב תודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי 50G בC 450G בD על C מותקנת XP אני רוצה להקתין ויסטה בנוסף לXP. איך אני יכל ליצור מחיצה חדשה E כך שיהיה בD 400 ועל E תשב ויסטה. איך אני יכל לעשות זאת? ואם אי אפשר האם אשפר להתקין על D ויסטה כך שכל הקבצים בD לא ימחקו?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי קובץ (קיצור דרך), שאני רוצה להפעיל בעזרת צירוף של מקשים מסוימים (נגיד Shift+Ctrl+Y). עכשיו, כשאני מנסה להכנס לחלק של המקש קיצור במאפיינים של הקובץ, זה לא מאפשר לי לכתוב שם (נשאר "ללא"): איך בכל זאת אני מוסיף מקש קיצור?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אני רוצה ליצור תקייה בשם CON בחלונות XP. זה בלתי אפשרי כי CON זו מילה שמורה עוד מימי DOS. יש באינטרנט הצעות לפתרון, אחת מהן היא דרך ה - Command line: md\\.\\c:\\con מישהו יכול להסביר לי בשביל מה צריך את הנקודה אחרי ה - \\ ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחצתי על מקש ימין. יש תפריט. יש בו אפשרויות : 1. זוווווולה 2. ריבה במיץ 3. לחם יבש 4. טלפון של חמותי אני רוצה ( נניח ) : 1. טלפון של חמותי ( לא באמת, אפ'חד לא רוצה ת'טלפון של חמותו ) 2. ריבה במיץ 3. זוווווולה 4. לחם יבש איזו תוכנה מבצעת את זה על ויסטה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום רב לפני כמה חודשים התקנתי את ויסטה על הארדיסק הנפרד שיש לי עכשיו כבר הרבה מאוד זמן אני לא משתמש בו ואני רוצה למחוק אותו ניסיתי ידנית לא הלך ניסיתי לפרמט את הכונן לא הלך... איך אני מוחק אותו ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, ברצוני למחוק את ויסטה. התקנתי אותה על C, וXP כבר היה מותקן שם, כך שהוא הפך אוטומטית לWINDOWS.OLD איך אני יכול למחוק את ויסטה ולעבור לXP המותקן כבר? שכרגע לא יכול לעבוד בכלל כי ויסטה לא מסכימה איך מוחקים אותה ומשתמשים בXP שהיה מותקן כבר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בדרך כלל כשהייתי רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה. הייתי מריץ את הדיסק של XP שלי דרך הBOOT.. ואז היה אפשר למחוק את כונן C. וככה כשהייתי מכניס את הדיסק של ויסטה אחרי זה, הוא היה מתחיל להתקין לי. כעת, אני לא ממש מוצא את הדיסק של XP. לי יש Vista X86 בלי SP. ואני רוצה לשדרג לX64 עם SP2. אבל כמובן, המחשב לא פותח לי את דיסק ההתקנה בווינדוס. ואני צריך למחוק את כל מה שיש בכונן C. ולעשות BOOT דרך הDVD. אבל איך אני יכול למחוק את מה שיש בכונן C בדרך אחרת? מלבד הדיסק של XP.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחלון איתחול יש פריטי איתחול אשר הורדו ולא מסומנים יותר ב-V , ואני מעוניין לדעת איך אפשר למחוק אותם בכלל מהחלון. תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי לווינדוס 8 ונוכחתי לדעת שבהפעלה יש לי שני בוטלואודרים של גרסאו ישנות של ווינדוס (ווינדוס 7, לואודר XE, כן, זה היה פרוץ!) איך אני מוחק את הבוטלואודרים הישנים כדי לחסוך את ה-10 שניות האלו בהפעלה? יש לציין שמערכות ההפעלה הקודמות כבר לא קיימות. תודה לעוזרים! נ.ב, אני יודע שכבר פתחתי נושא בפורום הזה פשוט זו שאלה שונה, על הקודמת ענו.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני אדמיניסטרטור בחדר מחשבים שמשתמשים בו הרבה אנשים, בכל מחשב שמשתמש נכנס אליו נכנסים אז כל הMY DOCUMENTS שלו מסונכרנים עם השרת. בכל אופן בסופו של דבר יש לי מחשב שיש בו קרוב למאה משתמשים בתקיית המסמכים שלי, שזה הרבה וזה כבד. אני יכול למחוק את זה בלי בעיה. העניין הוא שכשאני בוחר למחוק את הקבצים, הוא עושה preparing to delete מלא מלא זמן. כי זה מאות אלפי קבצים, בעשרות אלפי תקיות, וזה עשרות ג'יגבייטים. איך אני מוחק את כל זה במכה? בלי שהוא יעשה preparing to delete במשך 20 דק' בערך.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני ווינדוסים אחד בכונן c ואחד ב d....עכשיו רציתי לדעת איך אני מוחק את הווינדוס בכונן d ואם יש דרך למחוק את הווינדוס בלי כול שאר הדברים שיש באותו כונן..... תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 2 ווינדוס ואחד אני לא צריך, רציתי לדעת איך אני מוחק אותו? (שניהם WIN XP ) ???
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
בו מותקן הויסטה.. איך אני יכול למחוק את כל הכונן הזה? אני מנסה ללחוץ התחל על הכונן אבל איך שהוא מתחיל הוא אומר לסגור דברים אחרים שפועלים מהכונן ואני לא יודע איזה דבר פועל מישם ואני סוגר כל מה שאני יכול ועדיין זה לא נותן.. אז איזה עוד אפשרויות יש?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את VISTA שנמצאת על כונן D ואיתה נמצאים עוד הרבה דברים חשובים שלי.. איך ניתן למחוק אותה ידנית? מבלי לפרמט..
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחרי שאני מוחק אותם הם חוזרים לתקייה ושאני מנסה למחוק שוב זה אומר לי שהקובץ בשימוש ואי אפשר למחוק מה שכן בדקתי אחרי שאני מאתחל את המחשב אני יכול למחוק אותם, ושוב אם אני רוצה למחוק קבצים אחרים הוא לא נותן לי ושוב אותו סרט... מה לעשות תודה..
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
הורדתי קובץ למחשב (סירטון קצר) ועכשיו שאני מנסה למחוק אותו הוא פשוט לא מאפשר זאת http://img254.imageshack.us/my.php?image=probnh0.jpg איך אני יכול למחוק אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס להתחל------>הפעלה-----> רושם msconfig מופיע לי חלון ששם אני הולך ללשונית של "אתחול" כשאני מגיע לזה יש לי כל מיני תוכנות שעולות במחשב וגם תוכנות שהורדתי מהם את ה -"וי"בעבר כדי שהם לא יעלו בהפעלה אך הם עדיין מופיעות לי שם בחלון של האתחול איך אני מוחק אותם משם לגמרי העלתי תמונה של מה שאני מדבר: http://www.siz.co.il/my.php?file=kznltyiwf3oz.jpg
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא יכול כשתפריט ההתחלה שלי לא ממוין לפי שם, וזה משגע אותי כל פעם ללחוץ לחצן ימני ו"מיין לפי שם"... איך עושים שזה יקרה אוטומטית?! המון תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ביטלתי את האפשרות ב OE: "Automaticlay load msn messenger ..... אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE . תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני שונא את הויסטה הזאת! בנייד של אבא כל שבוע מצטברים 25 גיגה של old backups, מאט את הנייד בטירוף. יש אפשרות לבטל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה למנוע מצב שאני על הדפדפן ובאותו זמן פתוח תוכנה אחרת או CONTROL PANEL שאם אני לוחץ על הדפדפן למשל זה מעלים את המסך של התוכנה האחרת שפתחתי וגם להפך ככה שאני לא צריך לסגור/למזער את הדפדפן בשביל לראות את התוכנה השנייה שפעילה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם WIN7 והרדיסק 500GB. כשאני מחבר את ההרדיסק הישן בחיבור IDE, המחשב מזהה אותו ואחריו שאני מגדיר אותו במחשב, ומנסה להיכנס לרדיסק הישן, הוינדוס מסקש ממני לבצע פירמוט להרדיסק הישן. לא קיימת אפשרות אחרת. מה לעשות ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-