עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני כמה דקות, בזמן עבודה רגילה במחשב, לחצתי בהיסח הדעת על צירוף מקשים כלשהו (מקש חלונות + אחד מ-F1-F4, נדמה לי) והמחשב הוציא אותי מחלונות XP וכיבה את המסך. מאז איני יכול להיכנס לחלונות שכן בזמן האתחול, אחרי הלוגו, המסך נכבה. כשאני מדליק אותו אני רואה את אות ה-RGB ואחרי כמה דקות הוא נכבה שוב וחוזר חלילה. קרה לי דבר דומה פעם במחשב אחר ושם נעזרתי ב-SYSTEM RESTORE במצב בטוח (שבו אני נמצא כרגע) לחזור למצב תקין. במחשב הנוכחי זה לא אפשרי לצערי. מישהו מכיר את התופעה או יודע איך לפתור אותה? בתודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by coolspot,

בימים האחרונים נוצרה אצלי בעיה שהסיסטם איידיל פרוסס פועל על יותר מ90 אחוז באופן תמידי ,וכשאני מנסה לפתוח קובץ לא קורה כלום. חוץ מזה הוינדווס עושה לעצמו ריפרש באופן עצמאי מדי כמה זמן ,כל זה התחיל רק בזמן האחרון . מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by אקו1,

יש לי חלונות 7 וגם תוכנה לעדכון דרייברים.ישנם כמה דרייברים שאינם חתומים.לא ברור לי האם זה מסוכן או זהירות יתר?.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Kolshamen,

מישהו מכיר משהו טוב לא AVG AND MCFE

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני רוצה לפרמט מחשב ולהתקין ווינדווס אבל ממש לא ידע איך עושים את זה ומה צריך לשם זה ,מה גם שאני לא כל כך מבין במחשבים איפה אני יכול למצוא מדריך מפורט בנושא הזה???? אשמח לקבל כמה הצעות או מדריכים תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by liran2003,

שלום. לאחרונה הבחנתי ביישום בשם edlm2(נמצא בתיקיית system32) שנפתח מדי פעם ברקע ווינדוס עשרות פעמים. הרצתי את adaware ואת spy sweeper, אך הן לא מצאו שום דבר חריג. האם מדובר בווירוס? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by Leo101,

יש לי בעיה במנהל משימות.....(ctrl+alt+delete) שאני לוחץ עליו זה מה שאני מקבל..... בבקשה תעזרו לי...........

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  8. איך אפשר לפרמט לפטופ שהגיע עם רישיון אך ללא דיסק. טוענים כי יש גיבוי התקנה על ה-HDD. איך אפשר לפרמט את ה-HDD אם הגיבוי שלו נמצא עליו? איך מבצעים את ההתקנה בעצם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Liron C,

אני כרגע עם מחשב נייח משנת 2015 עם windows 8.1 חוקי מעבד i5-4460 לוח Gigabyte GA-B85M-DV2 8GM זיכרון סה"כ המחשב עובד בסדר לשימושים שלי (למעט בעיית זיכרון מדי פעם) והייתי מעדיף להימנע משדרוג כזה, אבל חושב לעדכן בגלל ההודעה שהדפדפנים יפסיקו לקבל עדכונים. השאלה האם כדאי לשדרג לווינדוס 10 או 11 ? האם המחשב עומד בדרישות ל-11? רשום בדרישות ל-11 משהו לגבי Graphics card שאני לא יודע האם יש לי את זה Compatible with DirectX 12 or later with WDDM 2.0 driver. ואולי השאלה הכי חשובה, עד כמה התהליך שדרוג מסוכן? אני מאד חושש שאחרי השדרוג חלק מהדברים לא יעבדו או שבכלל כלום לא יעבוד. מישהו יכול להגיד מניסיון? ושיקול נוסף הוא שאולי המחשב הזה כבר ישן ועדיף…

10. שלום אני עובד עכשיו על Xp ואני רוצה לעבור לWIndows 2000 עכשיו יש את האפשרות בXP להפעיל את זה וזה עוזר מאוד. עכשיו יש איזה תוכנה או דרך כלשהיא להפעיל את את זה בWindows 2000 תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by LL@SS,

שלום לכולם! חבר שלי שיפר קצת את המחשב היום, המיפרט הוא : PENTIUM D 3.4GHZ MSI NEO3 PCI-E 3GB 667MHZ 9800GT 512 HEC400 השאלה בכותרת, אני לא יודע מה להתקין לו.. מה אתם ממליצים? הוא מבחינתו להתקין ויסטה ,אהב את המערכת, תנו עצה, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  12. אני קונה תכף מחשב חדש ואני מתלבט מה להתקין אם אתם ממליצים לי על ויסטה אז איפה אפשר להוריד (שמעתי שהבטא בחינם) וכיצד הופכים דיסק לBOOT

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by sella,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 והווינדוס עולה לי ממש לעט יש לי בעיה או משהו או שלמישהו יש פיתרון?????

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by leibeyal,

אהלן, לחבר שלי יש בעיה להכנס ל GMAIL " There is a problem with this website's security certificate " מחיפוש קטן ב GMAIL עולה שהבעיה היא בשעון של הווינדוס ובין היתר צריך ש "Automatically Adjust Clock for Daylight Savings Changes" יהיה מסומן. הבעיה היא שהאופציה הזאת לא קיימת אצלו בכלל. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by moonjib,

בהתחשב בזה שזה פורום windows, וגם נפתח אתר רשמי למערכת הפעלה! מישהו בבקשה יכול לפתוח, אני מוכן לעזור עם הלינקים!

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  16. יש חלונות XP PRO באנגלית. אני רוצה לעשות עוד יוזר לאדם שיודע רק רוסית. אז עשיתי יוזר חדש עם הגבלות כמובן, והוא מסוגל לכתוב וקרוא ברוסית דרך החלונות. אבל איך אני עושה ש כל הממשק כלומר ה START יהיה ברוסי ובעצם כל הממשק? האם יש חבילת שפות שאני יכול להוריד? האם יש דבר כזה גם לאופיס? תודה.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by PhoenixBoy,

התקנתי SP2 ואני לא יכול לראות תמונות באימילים ולא לצפות בג'אווה בדפדפן. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by mrBezos,

שלום, יש לי את המחשב שנתיים הדיסקים הקשיחים דיי מלאים והמחשב עובד נורא לאט. החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב. עשיתי גיבוי של כל הקבצים. קניתי ווינדווס 7 מקורי (זה מה שמותקן כרגע) האם אותו עותק של Windows מאפשר לי לפרמט את המחשב ולהתקין אותו מחדש?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  19. אחרי הפירמוט,המחשב עשה ריסט(עוד לא התקין את קבצי ההתקנה של הוינדוס),נכנסתי שוב למסך הכחול,ולמטה יש את הדברים שהוא בודק:SCSI וכו'.. הוא עבר על כולם,גם על הSTARTING WINDOWS,ואחרי זה הוא רשם LOADING keyboard LAYOUT והמחשב נכבה.. מה עושים? גם אם אני לא נכנס למסך הכחול וישר לוינדוס הוא כבר לא קיים וישר עושה לי ריסט. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  20. אני לא סגור שההודעה מתאימה לפורום הזה... בכל אופן שאני נכנס להוטמייל אני קודם כל מזין את השם משתמש והסיסמה שלי ובדף הבא איפה שרשום "תיבת הדואר שלי" אני לא מצליח להיכנס... ס'תומרת אני לוחץ על תיבת הדואר שלי אבל זה לא נכנס...זה יעני עושה ריפרש ואני נשאר באותו העמוד... חשוב לציין שהיתה לי את הבעיה הזאת לפני שפירמטתי....אחרי הפירמוט בדקתי אם עדיין יש את זה וזה לא היה... אבל אתמול שוב פעם בדקתי והבעיה חזרה... עשיתי סריקה לרוגלות עם שלושה תוכנות (Ad Aware SE. Spy Sweeper, Spybot S&D) והעפתי את כל הרוגלות שנמצאו... והבעיה עדיין קיימת...אנשים אין לי כח לפרמט שוב ולעשות את כל התהליך מהתחלה... תעזרו לי למצוא פיתרון לזה... - - -

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שמתם לב להבדל? למה מאחורי אייקון אחד יש צל חזק ולאחר צל חלש? איך לתקן את הבאג הזה?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by wiimaster666,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 כאשר הזיכרון הפנימי (RAM) מגיע ל 2.1 GB המחשב מתנתק לי מאינטרנט זה קורא שאני מפעיל jdownloader (במשך שעתיים ) אבל process שלו רק ב80 MB לא משהו קיצוני יש לי במחשב 4GB זיכרון פניני (RAM) אם מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. -כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לבחור את הראשונה. -תיקיית ההתקנה שיצר הסידי תופסת לי 600 מגה בכונן השני -פורמט מלא של הכונן (מהווינדוס עצמו) לא עזר, כמובן שגם לא quick פורמט. איך אני נפטר מתקייה זו?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by !_Evil_!,

היום עשיתי ריסטרט ופתאום הכיתוב הזה הופיע סתכלו: תוכלו לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by most,

שלום לכולם, רוצה להתקין xp למחשב עם לוח asus p5s800-vm , בלוח יש קשיח sata ובקר raid. האם ההתקנה כרגיל כמו בלוח עם ide בלבד או יש להוסיף במהלך ההתקנה דרייברים מסויימים (בתחילת התקנת xp יש אפשרות ע"י לחיצה על f6 להוסיף דרייברים)?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.