עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wizi,

אחר צהריים טובים לכולם אז ככה, עדכנתי את המחשב שלי לגירסה האחרונה windows 10 Creators update ומאז העדכון יש לי באג מוזר. חלונות CMD וגם powershell לא מזהים משום מה את הפונט raster font 8X12 . הכל מופיע כג'יבריש. אם זה היה רק זה, ניחא, בחרתי פונט אחר והמשכתי. אבל זה משפיע גם אל אפליקציות אחרות שמתבססות על הפונט הזה. איזה רעיון איך להחזיר את הפונט הסורר ? תודה

2. Started by alfred133,

יש לי בעיה כבר חודש בערך,בזמן שאני עובד עם המחשב וקצת מעמיס עליו, פתאום מופיע לי מסך כחול עם הקוד 0x000000F4 בלי רעשים ואז אחרי כמה שניות המחשב עושה לעצמו הפעלה מחדש והכל עובד עד לפעם הבאה שאני מעמיס עליו. תעזרו בבקשה מה זה יכול להיות ? ואיך פותרים את הבעיה?

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. היי איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  4. החלק השני של עדכון ה-Creators Update הגדול והמשמעותי יושק רשמית בעוד כחודש וחצי לכתבה

5. אינטל ו-AMD מציגות, כל אחת לחוד, את הדרך איתה הן מקוות להתמודד מול שיתוף הפעולה הטרי בין מיקרוסופט לקוואלקום ולשבבי ה-Snapdragon שלה לכתבה

6. Started by solidus,

אני יכול לנגן את מרבית הסרטים והסדרות על המחשב בלי בעיה אבל האיכות משום מה נראית יותר גרוע ממה שהיה בעבר. יש מעין טשטוש כזה, קשה להסביר. אם אני אתקין קודקים זה יתקן את זה? ואיזה codec pack מומלץ להתקין על win7? בעבר הייתי מתקין CCCP אבל אני לא רוצה להתקין סתם ולדפוק משו. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. אני בקרוב קונה מחשב ללא מערכת הפעלה והמוכרים בחנות הציעו לי ווינדוס 10 ב480 שקל שזה נראה לי מחיר קצת מוגזם למערכת הפעלה... איפה אפשר לקנות אותו במחיר יותר זול?

8. Started by eegg,

רציתי לדעת מתי microsoft יפסיקו לעשות עדכונים לxp?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בעקבות הכתבה ב-HWzone על Windows 7 Thin. איך הוא לנטבוק, תמיכות? קלות הפעלה? וכו'...

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by redead,

תגידו המיקרוסופט האלה אמיתיים? הקטע הזה לקוח מהאתר שלהם : The Windows Vista Upgrade Advisor works with 32-bit versions of Windows XP and Windows Vista. It will not work with Windows 98, Windows 2000, or Windows XP Professional x64 Edition נעזוב בצד אנשים עם ווינדואס 98 או 2000 שאולי באמת אין מה להשקיע בהם אבל למה לכול הרוחות הדבר הזה לא פועל על גירסת ה64 ביט של אקספי?? הם מסרסים את עצמם..

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. הלו ? יש שם מישהו ? טוק טוק ? בשימושים הרבים שלי במחשב, אני מחליף בערך 20 חלונות שונים ובכל חלון אני משתמש בשפה אחרת או כמה שפות. נניח : עברית - אנגלית - רוסית - ספרדית - גרמנית עכשיו, הרבה ( טוב, המון, כמעט כל הזמן ) אני שוכח באיזו שפה אני רושם בחלון אחד וכשאני עובר לחלון אחר ומתחיל לתקתק על המקלדת, אני כותב שתי שורות ומסתכל במקרה על המסך ומגלה ( שוב ) ששכחתי להעביר את השפה למה שאני צריך ורשום ג'יבריש מוזר. ( כוסאוחתו !!!!! מחשב אידיוט !!!! לא מבין מה אני כותב לו , זבל בן זבל ) יש תוכנות שמתקנות את המצב כמו בילבולון או LANGOVER אבל הן עובדות תוך לחיצה על כפתור כזה או אחר ( לפי הגדרה ) ודי נמאס לי מכל העניין. אני מחפש משהו אוטומטי שירוץ ברקע ויזהה איזו שפה אני מתקתק וישנה…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. היי, התקנתי WINDOWS 7 על אחד הHDD שאצלי, (שניהם SATA) וכל אחד מחולק ל3 מחיצות (כלומר 6 מחיצות סה"כ משני HDD, מקווה שהסברתי מספיק טוב) כשאני נכנס למחשב שלי בכדי להיכנס לכונן הוא פשוט לא מופיע הכונן תקין ועוד ם הXP שעובד על מחיצה אחרת(שני מערכות הפעלה מותקנות אצלי, אחת XP ואחת 7) הכונן הוא לא הכונן שיושב עליו הXP או משהו... שאני נכנס לניהול הוא מופיע אבל.. מישהו מכיר את התופעה!? צירפתי תמונה של המחשבשלי עם המסך של "ניהול" המחיצה החסרה היא STI 100 ובניהול כן רואים אותה.. חלק מהאופציות בניהול מופיעות כלא זמינות(אפורות..) תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  13. אני בטלתי כמה ואני רוצה לבטל עוד , כי לפני עדכון עדכוני ווינדוס המחשב תפקד מהר יותר מאשר אחרי . ככה שהמחשב שלי יכול להיות מהיר יותר מימה שעכשיו. אז אני אשמח לקבל שמות של שירותים שאני יכול לבטל , ואם אפשר בבקשה תפרטו על השירות ,מה הוא עושה . תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by no_one,

אתמול התקנתי WIN2000 ומאז כל פעם שאני מכבה את המחשב המחשב עצמו לא נכבה אוטומטית כמו ב98 וME אלא כותב הודעה שזה בטוח לכבות את המחשב (יענו ידנית) מישהו בבקשה יכול להגיד לי איך להחזיר את זה ככה שזה יכבה לבד? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. איך אני משנה את המיקום של my documant? my music? my picture?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by moshiko69,

שלום, איך אני משנה את השעון בצד ימין למטה של ה Windows לתצוגה 24H?!?

17. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. מאתמול, כל פעם שאני מנזה להציג וידאו ארוך (מעל ל10 דקות) התוכנה קורסת. בwinamp ובWMP זה קורס, אך בbsplayer לא. אלו ההודעות שמופיעות לי: ניסיתי להתקין מחדש את הwinamp, אבל גם זה לא עוזר.. יש רעיונות? תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by chap123,

לא יודע למה אבל אח שלי הקטן קנה שני משחקים: Lord of the conquest ו - star wars the complete sega עכשיו משהו ממש מוזר קורה יש לי מחשב : E6750 2.66 GHz , 2 GB RAM, Geforce 8800 GTS מה שקורה זה שחוץ מהמשחק הראשון השר הטבעות הזה שום משחק לא עובד - לא הלגו של מלחמת הכוכבים, לא GTA4 שזה עותק מקורי וגם משחקים אחרים שעובדים במחשבים של אנשים אחרים שבדקתי פשוט אני לא מבין המשחקים לא עובדים והווינדואוז תקין לגמרי. כלומר "לא עובדים" הכוונה שה Task manger לא מזהה איזשהם תהליכים של הפעלת המשחקים (שוב! חוץ ממשחק אחד ויחיד שמצליח לעבוד לי...מממ מוזר) השאלה מה עושים....יכול להיות שהראם שלי לא מספיק טוב או שזה בעייה עם וינדואוז 7?

19. אהלן, רציתי לדעת, האם מישהו יודע באופן ודאי, האם ניתן להתקין גרסת שדרוג של חלונות 7, על גבי דיסק מפורמט? אני שואל, כיוון שיש לי XP, אבל אני מתכוון לפרמט מדי פעם את המחשב (זה עסק בריא וממולץ), אבל לא רוצה כל פעם להזדקק להתקנת הXP לפני שאני מתקין את ה7.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Nihility,

הנה רשימות של תוכנות שעובדות על ויסטה. Applications Certified for Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-certified-for-windows-vista-as-of-73108/ Applications Compatible with Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-compatible-with-windows-vista-as-of-73108/ Compatible אומר שהיוצרים של התוכנה מצהירים שהתוכנה עובדת עם ויסטה. תוכנות אלה לא עברו בדיקה על ידי מיקרוסופט. Applications that Work With Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-that-work-with-windows-vista-as-of-73108/

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

The following file cant be removed, why?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by the_one23,

זה נכון שVISTA לוקחת MB 500 של זיכרון או משהו כזה רק לעצמה? ודרך הגב: מה בכלל דרישות המערכת של VISTA ? - לא הדרישות המינימליות של $M, אלה דרישות מערכת ריאליות כדי שמערכת תפעל בצורה חלקה תודה מראש לעוזרים

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by sss122,

שלום רב. יש לי בעיה קטנה אשמח לעזרה. בווינדוס 7 כשאני פותח ספרית וידאו ושם את האופציה LARGE ICONS אני אמור לראות את התמונה של הסרט/סרטון על הקובץ ממש... משום מה כל הסרטים נהפכו לתמונה של MPEG /AVI ואני לא רואה שום תמונה על הסרטונים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by GuGuSH,

היי, אני רוצה לדעת עד כמה FAT32 היא מחיצה יעילה בגדלים גדולים (עשרות עד מאות Giga) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. : : : אני כימעט בתוך שזה בעיה של הגדרות.... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.