Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, יש 4 אפשרויות למחשב חשד שאני מקבל בקרוב 1. WIN 7 2. WIN 2008R2 3. WIN 8 4. WIN 2012. האם לשתיים האחרונים יש רשיון GO LIVE? אני מתכנן להשתמש במחשב בתור מחשב עבודה נטו. האם נכונה השמועה ששמעתי ש WIN 8 יתמוך גם ב VM? אשמח לשמוע דעות בנושא.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם! כאשר אני מפעיל את Windows, אני אוהב שההפעלה תהיה כמה שיותר חלקה. בדרך כלל הייתי מוריד את כל התוכנות של ה-startup, חוץ מהאנטי-וירוס. האם יש משהו מהרכיבים הבאים שלא כדאי להוריד, ומדוע? http://img148.imageshack.us/img148/1171/screenshottz3.jpg * ה-ashDisp זה האנטי-וירוס, אז אל תתבלבלו! תודה רבה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר נכנסים למחשב, במסך פתיחה של XP PRO צריך את הססמא שבחר המשתמש כדי להכנס לשולחן עבודה למערכת בעצם למשתמש שלו. הוא שכח את הססמא, החומר בפנים נורא חשוב , מה הוא עושה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD 64 300+ עד שתצא גירסה טובה של הווינדוס אקס פי 64 ביט (הגירסת בטא עדיין לא טובה) איזה ווינדוס הכי מומלץ? לא עבדתי עם האקס פי עד עכשיו אבל ממה שעבדתי ראיתי שהוא סתם מעמיס על המחשב ושה2000 פרו יותר טוב... ועם המחשב הישן שלי עבדתי עם הME שגם היה לא רע...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הלוח אם הוא של GIGABYTE עם צ'יפסט GEFORCE 8200, נקנה לפני שנה . הצלחתי להתקין XP, אך כשאני מנסה להעלות את המחשב מדיסק אתחול של 98, שעובד על מחשב אחר, אני מקבל את השגיאה Device driver not found: mscd001, ואז מן הסתם אין לי גישה לדיסק. כשאני מנסה להתקין WIN7 אני מקבל את השגיאה No drives found: error code 5. הכונן הוא צורב של LG בחיבור SATA. מחיפושי באינטרנט הבנתי ש- ERROR CODE 5 יכול להיגרם בלוחות ישנים שלא תומכים באתחול מדיסק DVD, אך המחשב שלי נקנה לפני שנה. מה גם שהוא לא מוצא את mscd001 בדיסק אתחול הרגיל שלי. אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שחלונות 7 במחשב שלי איננה מייצרת באופן יומיומי נקודת שיחזור מערכת כמו שחלונות XP עושה. האם אני יכול לגרום לכך שהיא כן תיצור באופן מתוזמן, על מנת שאני לא אהיה תלוי באלו שתוכנות אחרות מייצרות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מרגיזה. נראה לי שהיא שייכת לפורום הזה ולא לפורום תוכנות, למרות שהיא קשורה לתוכנה מסויימת. התוכנה היא winfax, שהייתה מותקנת ועבדה נפלא, עד שפירמטתי את המחשב, והתקנתי אנטי-וירוס של נורטון. (שבין השאר מתקין גירסה של winfax). כשניסיתי להתקין את winfax, קיבלתי הודעה שקיימת גירסה קודמת שתימחק. אישרתי, אבל ההתקנה לא מצליחה להגיע לסיום ונתקעת. עשיתי uninstall... ניסיתי להתקין שוב.... ואני מקבל הודעה, שה setup זיהה גירסה קודמת...(הוא גם מודיע על מקום התקנה ,שלא קיים). נכנסתי ל-registry, עשיתי חיפוש ומחקתי את כל מה שקשור לתוכנה וזה לא עבד... מה לעשות?????? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה יש ת'חלון הקטן הזה שקופץ כול פעם שאתה מחבר מידייה ניידת למחשב ושואל אותך מה אתה רוצה לעשות איתה נכון? יופי אז הוא נעלם כניראה מישהו שיחק איתו ועשה שלא יראה אותו שוב אז רציתי לשאול איך לעזאזל אני מחזיר אותו? בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP PRO+SP1 ואני לא מצליח לעשות שום עדכון בין אם אני מנסה לעדכן את העדכון ידנית כגון הקובץ שמתקן את בעיית ה בלאסטר לבין אם אני מנסה לעדכן דרך האתר קורה אותו הדבר, הוא מוריד את ההתקנה ו עושה ריסט ובעצם לא עשה התקין כלום. אני בודק ב "הסרה והוספה של תוכניות" ולא הוספו שם עדכונים כמו שאמור להתווסף. ניסיתי להתקין כבר מחדש את הווינדוס וזה שוב קורה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בעיה שצצה לה שלשום במחשב של בת דודתי ולא הצלחתי לתקן את זה ככה : פותחים חלונות לא משנה מה , כאשר ממזערים זה לא מופיע בTASK BAR למטה ...כדי להגיע לזה זה רק דרך ALT+TAB ניסיתי הכל ...להזיז את הטסק באר ...לשנות שם בהגדרות מראה תצוגה ...להוסיף להוריד שעון ,וכו לשחק שם עם הכל (כפתור ימיני בטסק באר ואפשרויות) ניסיתי להסיר את כל הוואג'אאראס מהמחשב שלא צריך לבטל כל סרויס לא נחוץ מ TASK MANAGER....להחזיר את הWINDOWS ל LAST KNOWS CONFIGURATION .... להפעיל בSAFEMOD ...וירוסים וטרויינים כמובן . הממ למישהו יש עוד רעיונות ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן. איזה מערכת הפעלה מומלצת יותר להתקנה על מחשב HTPC שירוץ עליו XBMC. 7 או 8? או שבכלל מערכת אחרת. ואם אפשר אז הסבר למה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, במחשב השני שלי יש לי כונן קשיח נשלף שנאי משתמש בו לגיבוי... התקנתי עליו בטעות את WINXP.. ועכשיו כדי להפעיל את WINXP אני חייב שהכונן הנשלף יהיה בפנים... האם יש דרך כלשהיא להעביר את הווינדוס לכונן אחר? אם לא איך מסירים את XP ? יש לי עדיין את 98 מותקן ועובד... בבבקשה זה ממש דחוף!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם יש לי דיסק קשיח ב NTFS ו(של חבר) והבאתי אותו למחשב שלי עם WIN XP PRO כשאצלי זה FAT32, איזו דרך יש כדי לחלץ משם מידע מבלי לפרמט\לפגוע בתוכן הקבצים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את מערכת ההפלה XP. יש לי כונן של 250Gb שחילקתי למספר חלקים. כדי שיהיה לי יותר קל בהתקנה, את אחד הכוננים פירמטתי ב-FAT32 והעברתי אליו את קובצי ההתקנה כדי להתקין ממנו ולא מהתקליטור. שימו לב שבעבר זה כבר עבד ואין כל בעיה עם זה. שלב הבא: הרצתי את ההתקנה דרך הדוס, בהתקנה הוא התחיל להעתיק קבצים וכל מיני שטויות. בסיום העתקת הקבצים הוא עשה רסטארט שלאחריו הוא אמור להגדיר את עצמו ולהתקין דרייברים. אך במקום להתקין את עצמו הוא רושם לי עוד בחלון השחור של הדוס: Boot Disk Failure. יעני, אין מערכת הפעלה ויש להתקין אחת כזו. הדבר המעניין יותר הוא שלפני ההודעה הזו הוא אומר לי שהוא מחפש קודם מערכת הפעלה מהסידי רום וזאת למרות שאמרתי לו במפורש בביוס שלא לעשות זאת בכלל. קצת נתונ…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני ינסה להסביר את זה כמה שיותר טוב... מכירים את זה שיש לכם תיקיה שהמיון שלה הוא לפי שם ויש תיקיה ואחת שהיא לפי תאריך היווצרות ותקייה שממיינת לפי סוג (כמו "MY COMPUTER"...) ומכירים את הצגות האייקונים מסל הסוגים? פרטים, רשימה, סמליג גדולים.... הבנתם... בקיצור, אחרי שאתם מסדרים תקייה איך שאתם רוצים, אתה יוצאים ממנה, הסדר שלכם נשמר, ואז כל פעם שתכנסו אליה, הסדר יהיה אותו הסדר... אצלי, זה יציג את האייקונים בכל התיקיות אותו הדבר - כמו ששמרת בפעם האחרונה איזושהי תקייה. נגיד אני מסדר את התקיית הורדות, אז המחשב שלי יהיה כמו שסידרתי את התקיית הורדות. ונגיד שרק פתחתי תקייה שכבר הייתה מסודרת (הסדר נשמר) אז ככה שאר התקיות שלי יהיו מסודרות... אני מאוד מקווה שהבנתם מה אני מבלבל... זה פ…
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
עכשיו חכו רגע לפני שאתם קופצים מעל הפופיק. יש לי שני דיסקים מקוריים של Vista ש Microsoft סיפקה לחברה שלי בקנדה. אחד מהם באנגלית והשני בעברית (כן, פאקינג מוזר! Vista בעברית!!) הדיסק שבעברית הוא לא bootable והדיסק שבאנגלית כן. איך אני יכול להפוך אותו ל Bootable??
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Home גרסה עברית ואני רוצה לשנות את כלללללללללל המראה של הווינדוס שייראה כמו גרסה אנגלית. זאת אומרת שבמקום שיהיה "התחל" בצד ימין למטה אני רוצה "start" בצד שמאל למטה, את כל התפריטים כל השמות הכל באנגלית. איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. כשהווינדוס עולה אז תמיד יש מסך לוגאון בהתחלה שם אני צריך ללחוץ על השם שלי כדי שווינדוס ימשיך להטען. איך מבטלים זאת? 2. כשאני מכבה את המחשב אני רוצה שהוא יתכבה לבד ולא ישאיר הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב"
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היו לי בעיות ודיברתי עם בזק ונטויז'ן והם המליצו למחוק את ה-sp2. נכנסתי ל Add and Remove ולא היה לי שם את Win XP SP2. איך אני יכול למחוק? בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב לי...
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי קיבלתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו XP מדיסק שיש לי. בביוס זה מכוון על בוט מסידי ואז מהארדיסק אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא עושה disk boot failure. please please insert system disc and press enter. מה אני יכול לעשות כדי שהבוט מהדיסק של ה - XP יצליח?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התקנתי היום את win10 ושמתי לב שאין אפשרות לבחור איזה עדכונים לעדכן ואיזה לא. אני אוהב להתקין דרייבירים בעצמי ולא דרך העדכון האוטומטי שבדרך כלל לא מתקין את הכל. האם יש צפי שבעתיד מייקרוסופט יחזירו את האפשרות כך שנוכל לבחור מה לעדכן ומה לא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להבין את הבעיה הבאה כונן C שלי מותקנת עליו מערכת ההפעלה לעומתו D הוא כונן פיזי אחר אבל הדבר המעניין הוא שעלD שכביכול ריק לחלוטין ואחרי פירמוט מופיע בקומפיוטר מנגמנט שהוא SYSTEM ועל C מופיעה BOOT איך אני גורם ל D לא להיות SYSTEM
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי amd 4200+ X2 2gb samsung זיכרון התקנתי WINDOWS XP 32BIT [הרגיל] עכשיו יש לי בעייה ממש ממש רצינית שלא הייתה מקודם, כשאני מפעיל: azureus [ביטטורנט] FireFox 2.0 Media Player 11 העכבר כבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז, והמוזיקה מתחילה להיתקע! ה cpu עובד על בין 1% לבין 11% ולא עולה את זה. זה משהו אל נורמלי... מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הוא רושם במסך הקטן (איפה שה- REVIEW) "An error is prevnting this slide show from Playing" המפרט: E5200 9500GT 2GB OCZ 320GB W.D GIGABYTE GA-G31M-S2L ניסיתי הכל :s05: שמישהו יאיר את עיני... הדרייברים מעודכנים - הוויסטה נתנה ציון 4.8[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 18:50:52 מישהו מכיר את התופעה ? :s05:
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הורדתי קובץ ווינראר ששוקל יותר מ-4 ג'יגה. כשאני פותח אותו הוא מגיע ל-99% ואז הוא כותב לי שגיאה שקשורה ל ntfs (מה זה בכלל )... זה אומר לי שזה לא תומך בקבצים מעל ל-4 ג'יגה מה שנראה לי לא הגיוני כי כבר פתחתי כבצים מעל ל4 ג'יגה בווינראר לפי דעתי...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-