עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mushi,

התקנתי ווידוס שהוציאו ממנו את התמיכה בעברית.... איך אנייכול להחזיר או יותר נכון להוסיף את הקבצים הדרושים ומהם... תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ratzabi,

יש לי HD 120GB ואני לא רוצה שהכל יהיה בכונן C אני רוצה שלכונן C יהיה 30GB ככה ו90 ב-D איך אני עושה את זה? אני יודע שיש איזו תוכנה שעושה את זהף אבל אני לא יודע איך קוראים לה, וגם אני מעדיף לעשות את זה בדרך המלך (בלי תוכנה מיוחדת). תודה מראש לכל העוזרים!!! נ.ב עשיתי חיפוש לא מצאתי, ואני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה.

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  3. קניתי כונן ssd חדש למחשב שכבר מותקן עליו ווינדוס 7 (על דיסק קשיח). אפשר להסיר את הווינדוס מהכונן הישן ולהתקין בחדש מבלי לפרמט? מהו סדר הפעולות שיש לבצע? כרגע המחשב מוגדר על IDE וקראתי שצריך לשנות לAHCI. באיזה שלב בתהליך לשנות את זה? כדאי להתקין 8.1 במקום 7? המחשב משמש למשחקים. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by predator_008,

שאלה ראשונה יש לי לפטופ חדש מעבד intel core 2 due T5450 עם 2GB DDR667 וכרטיס מסך 8400G, איזה WIN אתם ממליצים להתקין? ועוד שאלה קצת לכיוון אחר... WIN XP PRO 32BIT יש תמיכה בריבוי ליבות וניצול של זה? זיהוי אני יודע שיש אבל השאלה אם המע' הפעלה תדע לנצל זאת? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  5. אני מתכונן בימים הקרובים להזמין מחשב עם מפרט שבהחלט תומך בשמחה ב VISTA64 . יהיה לו 8GB זיכרון ומעבד Q6600 .. בקיצור אין בעיות לתמוך בויסטה..... הדילמה היחידה שלי היא אם לוותר על 64 ביט (ללכת על 4GB ) כי אומרים לי בהרבה מקומות שיכולות להיווצר בעיות עם כל מיני תוכנות ישנות יותר, אני צריך 70 אחוז לעריכה גרפית אבל גם ללימודים - MATLAB וכו'...... באמת יש בעיה של תוכנות? האם כדאי להתקין את המערכת הישנה שלי של XP במקביל על כונן נוסף? איך תתחלק העבודה? כלומר לשים את כל התוכנות של הXP על הכונן הנפרד? תודה רבה.... אנשים כאן מדהימים ועוזרים כל כך

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by tusik,

שלום לכולם שאלה פשוטה. מכירים את שלושת האופציות המופיעות מיד כשאתם מנחים לעכבר לעמוד יותר משניה על תמונה ? (יש קובץ תמונה מצורף). ובכן , הדבר עולה לי על העצבים. משהו יודע איפה בדיוק יש איזה וי שאני צריך להוסיף או להוריד כדי לבטל את הפונקציה הזו ? בתודה מראש ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  7. עכשיו... יש לי (Windows XP Pro SP2) רצים לי ברגע כמה דברים חדשים winpserve משהו כזה שזה עלה לי אחרי התקנה של SP2 אני חושב WUCAULT WDFMGR משו כזה... אני חושב שזה בגלל כי אני מוריד אותם מהPROCCESS עכשיו עלו שני דברים מעצבנים שאני מוריד אותם מהMSCONFIG שהם DUMPREP SAVEDUMP... הם משגים אותי סרקתי עם AD WARE החדש וזה לא מצא את זה. יש פתרון או שזה טבעי... תודה

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by Slash87,

טוב אז ככה. דבר ראשון קיבלתי הודעה שהקובץ c:\windows\system32\config\system דפוק או חסר נכנסתי אל ה system restore וחילצתי קובץ מהגיבוי הלפני אחרון החל מאותו רגע עולה לי הלוגו של אקס פי אבל מיד אחרי הוא נתקע במסך שחור פקודות שעשיתי: fixmbr fixboot dskchk /r עוד רעיונות?? תודה.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by tal_levi1000,

אני צריך לעשות דיסק BOOTABLE שיהיו עליו 3 מערכות הפעלה: WIN XP SP2 WIN 2003 SERVER LINUX REDHAT להשיג את שלושתם זאת לא הבעיה אני צריך לעשות DVD שיהיה BOOTABLE ומתי שאני עושה BOOT מהדיסק יהיה לי תפריט לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להתקין אני פשוט לא יודע איך לעשות דבר כזה אין לי מושג מאיפה להתחיל מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני יודה לו מאוד תודה מראש טל

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by SyndromE,

נו אתם יודעים על מה אני מדבר... max half open connections שהוגבל ב-XP SP2 סודר עם patch (למטרת P2P) גם ב-VISTA יש הגבלה (לכל גרסא הגבלה שונה) אבל מצאתי patch חדש. אין לי ויסטה מותקן אבל אני יודע שלחבר שלי ה-bittorent עבד על הפנים, וחשבתי אולי זה יכול לעזור. מי שמעוניין לנסות - צירפתי את ה-patch, אבל רק לגרסאות ה-32bit (ה-64 תופס יותר מקום ממה שאפשר להעלות פה) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by mrdjmo,

שלום רב אני מנהל בית ספר וקניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 64bit ואני משתמש בתוכנת "אסיף" שעובדת על 32bit , מה אני אעשה במצב זה? האם ניתן להתקין win xp על הווינדוס הקיים ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. חברה אני לא מצליח להתחבר למחשב ב workgroup שלי..ככה מופיע לי: Uploaded with ImageShack.us אגב חשבון ה guest במחשב השני לא מופעל..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הפעלתי את גרסת ה- RC של מצב XP תחת ווינדוס 7 והכל עובד מצויין. המערכת כל הזמן מודיעה לי שאני צריך להתקין אנטיוירוס אז השאלה היא: האם במצב הזה המערכת (XP) פועלת כמו Sand Box - אם וירוס יפגע במערכת, האם הוא יעבור גם לווינדוס 7 ?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  14. כותרת:מה ההבדלים בין רגסאת הRetail לOEM?(ויין ויסטא) גרסאת הOEM ממש זולה יחסית לretail על מה המחיר הנמוך יותר בהרבה? הבנתי גם שהOEM מיועדת למכירה עם מחשבים חדשים, האם אפשר לקנות אותה גם למחשב לא חדש?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by imac,

http://www.hwzone.co.il/community/attachments/lhxp4008.JPG

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מישהו יודע למה? ואיך לבטל את זה? זה דיי משגע אותי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  17. שלום בעוונותיי הרבים אני אוהב משחקי מחשב ישנים יותר וישנים פחות (שלושת משחקי ה X-com, ארבעת משחקי Dune, גרסאות CIV ו Diablo). המשחקים הותאמו למערכות הפעלה שונות, חלקם בכלל משחקי Dos. מהם מערכות ההפעלה המומלצות? חשבתי על מולטיבוטינג, כדי שאוכל מצד אחד להשתמש במערכת ידידותית לדוס, ומצד שני לתמוך בטכנולוגיה עכשווית (כמו כוננים גדולים) ולהיות מסוגל להשתמש בתוכנות\משחקים חדשים יחסית. לרשותי חלונות 98, XP, 7. חלונות 98 זכורה לי כידידותית גם לדוס, אך בעייתית עם הטכנולוגיה של הים (כוננים גדולים למשל). נדמה לי ש XP היה גם כן ידידותי למשחקים ישנים, ומצד שני אני קורא כאן שיש משחקים תואמי XP שאינם עולים על מערכות הפעלה חדשות יותר. וכמובן ישנה בעיית הדרייברים - האם אוכל להפעיל את חלונ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by danieln9,

לא משנה

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

ב25 בדצמבר ההשקה בישראל בתל איביב חברה וזה סופי..

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by Vortex,

כחלק מתהליך הרכבת מחשב נוסף, שמרתי על הדסקטופ שלי בתמימות את הקובץ SMARTDRV.EXE. העתקתי אותו לאן שרציתי, ועכשיו אי אפשר למחוק אותו! הווינדוס אומר שהוא בשימוש! (XP PRO) אותו דבר במצב בטוח. הוא לא מופיע בprocess..מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  21. שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי את עדכונ windows של service pack 3 ומאז כול פעולות שקשורות להכנה להדפסה אורכות זמן ארוך בצורה חריגה. נראה לי שמהו השתבש להם עם הדרייברים, למישהו יש הצעות ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  22. הי לכולם, מחשב משרדי די חדש - Dell Vostro 260. מכיל i3-2120 + 4GB DDR3 RAM. מ.ה היא Win 7 Pro 64bit לעיתים המחשב נהיה מאוד איטי. יש למשל שיהוי בין ההקלדה לעד שהאינפוט נקלט בOutlook. גם פעולות בסיסיות כמו פתיחת Task Mannager או סגירת מסמך וורד לוקחות כמות זמן ניכרת. זה "בא והולך". לכמה דקות המחשב יעבוד בסדר, ואז לכמה דקות יקרטע. מבדיקה ב-Task Mannager, כאשר מ.ה רק עולה השימוש בזיכרון הוא בין 50 ל55 אחוז(!). העלאה של המ.ה ללא סרביסים מיותרים או בSafe Mode מורידה את אחוז השימוש בזיכרון(שוב - ללא שום תוכנות פועלות וישר אחרי הפוסט) ל33% ומעלה. זה נראה לי עדיין גבוה מאוד... כרגע(מהלילה) המחשב נמצא בSafe Mode ומריץ MalwareBytes AntiMalware. אני טרם יודע תוצאות ואעדכן בהמשך.…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yuda911,

הרבה פעמים שאני מפעיל את האימיול למשך הלילה או להרבה זמן ואני לא נוגע במחשב המחשב מתכבה לי ומופיע לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: ... ... DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... ... ... tcpip.sys - Adress BAF6E104 base at BAF66000, DateStamp 3d6de222 ... מה אני אמור לעשות בשביל לתקן את הבעיה??...

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by Alex89,

אחרי זמן רנדומלי המחשב שלי נתקע לחלוטין כלום לא מגיב. ניסיתי לעשות סריקות עם spybot search & destroy CCleaner ויש לי אנטיוירוס NOD32 גרסה 4 פעם ראשונה זה קרה לי אחרי התקנתי tuneup utilities 2012 אחרי זה קראתי שהוא גורם לבעיות ומחקתי אותו מהמחשב הכל היה בסדר ואז אחרי כמה ימים הכל חזר. מדובר על WIN7. לפי דעתי הבעיה היא תוכנתית מכיוון שב Safe Mode המחשב לא נתקע. הצעות לתיקון הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום אחרי עריכת מערכת ההפעלה באנלייט אני חש שהמערכת לא מתפקדת כמו שצריך.מדי פעם המחשב קופא.וינאמפ ו VLC עובדים יחסית לאט והמחשב מאתחל את עצמו לפעמים לבד.השאלה שלי האם אפשר לשחזר את הטוויקים שעשיתי בעריכה של האנלייט בתוכנה כלשהי או שעליי לבצע התקנה נקיה מחדש? חשוב לציין שהטוויקים שעשיתי הם הוספת איקונים במחשב שלי לחיבורי הרשת והוספת פונקציות מנהל (אדמיניסטרטור טולס) מעבר לכך לא נגעת בדברים ממש לעומק. אני אציין ואומר שכל זה נעשה על מנת לשלב את הדרייברים של הבקר שעליו יושב המערך של המערכת הפעלה כי אם לא אעשה זאת אני איהיה חייב להתקין אותו עם דיסקט (מעצבן קצת )

• 7 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.