Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ליפני שבוע יתגייסתי ואין לי זמן לשטויות האלו, אני מוריד הרבה דברים ובסופי שבוע מגיע, וכמו שקרה לי אתמול שחזרתי גיליתי שהמחשב עבד שעתיים ונכבה בעצמו ביגלל שאף אחד לא נגע בו,וזה לא קרה לי בXP אז ברור שזאת אפשרות בויסטה שצריך לכבות,ובקיצור אני צריך הסבר או אפילו עם אפשר מדריך עם תמונות כדי לבטל תכיבוי האוטומתי המעצבן הזה עם זה חשוב אז אני עובד עם ויסטה אולטימייט 32bit. תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי על המחשב את מערכת ההפעלה XP PRO ובן דוד שלי הביא לי VISTA ULTIMATE . יש לי דברים חשובים על המחשב ואין לי כח לגבות ואח"כ להחזיר הכל, אני רק רוצה לנסות את ויסטה . יש אפשרות להתקין ויסטה על הכונן של ה-XP , להתנסות קצת ואז למחוק ככה שאני יוכל להמשיך רגיל עם ה-XP ללא פירמוט? תודה רבה רבה מראש ואני ממש חייב עזרה כי אני רוצה לנסות את זה כבר מחר ..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי במחשב גירסה של WINDOWS SP2 בעברית מלאה יש דרך להפוך אותה לאנגלית? כמו שאפשר להפוך גירסה אנגלית לעברית
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני לא מצליח להתחבר ממנו לשום מחשב מרוחק (מצורפת השגיאה המתקבלת) ממחשבים אחרים אני מצליח להתחבר אך מהמחשב הזה לא לאף מחשב מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מסמך טקסט שרשום בו כל מני דברים ואני רוצה שהוא יעלה שאני מדליק את המחשב מחדש כול פעם כמו שעולה האיסייקו המסנג'ר ושאר התוכנות .. אני רוצה גם שהמסמך הזה יעלה .. ושיהיה גם אפשר לבטל אותו במידה ואני ירצה ... יש אפשרות כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הייי אני עובד עם מסך וטלויזיה שמחוברים קבוע למחשב המסך על DVI והטלויזיה ב HDMI המסך מוגדר כראשי ךפי מה שאני רואה ב CCC וגם בוינדוס (7 דרך אגב) אבל משום מה כל הפעלה מחדש כל האייקונים זזים לחלק של הטלויזיה כאילו שהיא הראשית הרבה תוכנות כשאני פותח עולות יש לטלויזיה איך אני דואג שכלום לא יעבור ישר לשם בלי שאני יעביר אותו???
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
באג האבטחה החמור בחלונות אקס.פי : בחלונות אקס.פי התגלה באג חמור ביותר, במיקרוסופט הוסיפו את תיקונו לחבילת העדכון שלהם בשקט יחסי, ללא כל הודעה לציבור :ולהלן פרטי הבאג hcp://system/DFS/uplddrvinfo.htm?file://c:\test\* כל הרושם שורה זאת בדפדפן האינטרנט של מיקרוסופט, אקספלורר ימחק לעצמו את כל הקבצים אשר נמצאים בספריה C:\Test\ אך הספריות המשניות אינן יפגעו אם מישהו ירגיש מאוד זדוני הוא יכול למשל לכתוב את השורה הבאה בערוץ כלשהו ברשתות הצ'אטים למינהן* :אשר הראה ילדים תמימים נמצאים בהם "hcp://system/DFS/uplddrvinfo.htm?file://c:\\*" או שאנשים יכולים בקלות להכניס את אחת מהשורות הבאות לאתריהן* .ולגרום לאותו נזק במחשבכם :תיקון הבאג דווקא תיקונו של הבאג אינו דורש מאמץ מי יודע מה :מיח…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני מנסה להלחם בתופעת הlow id שיש לי בתוכנות שיתוף הקבצים לא רץ אצלי שום פיירוול ולכן ניסיתי להציץ לתוך הגדרות הפיירוול של הוינדוס ואני מקבל את ההודעה : "windows firewall settings cannot be displayed because the assosiated service is not running .do you want to start the windows firewall/internet connection sharing (ics) service? ואז לא חשוב אם אני בוחר בyes או ב no לא קורה שום דבר . מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש משחקים במספר שפות, ולפי מה שהבנתי המשחק בודק משהו בוינדוס ולפי זה בוחר שפה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הקובץ נמצא לי בprocesses תחת המשתמש שלי (בXP בtask manager רשום שהוא שייך למשתמש לי). הקטע הוא שהוא לוקח לי בין 95 ל 99 אחוז מהCPU. זה לא נראה לי נורמלי אבל אני לא מבטל אותו כי הוא נשמע לי חשוב. בבקשה תעזרו לי. המחשב שלי ממש איטי בגלל זה. כאשר אני מבטל אותו המחשב נהיה מהיר,אבל כל פעם שאני מעלה את הווינדואס הוא עולה שוב
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני נוסע לארצות הברית , וצריך לקנות שני ניידים, מעדיף אותם עם WIN 7 ,המחשבים מיועדים לילדים בגיל 7 , 13 , לכן נושא העיברית מאוד חשוב , האים ניתן לעברת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת אייסר ועליו מותקנת מערכת הפעלה XP ברגע שאני מנסה לגשת לאחד הכוננים במחשב מופיעה לי השגיאה הבאה על מנת לכנס לכונן אני חייב ללחוץ על קליק ימני ואז סייר ומשם אני יכול לכנס לכונן עצמו ולקבצים שיש בו , בנוסף זאת בעיה שקיימת בכל כונן USB חיצוני שאני מחבר למחשב אודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שמופיע ב"מנהל המשימות" התהליך "rundll32.exe" שלושה מופעים (שלושה פעמים) כשאני סוגר את התהליכים הם חוזרים שוב לאחר כמה רגעים, זה קורה גם כשאני מפעיל על "מצב בטוח". הרצתי אנטי וירוס (מעודכן) ולא מצא כלום. מערכת ההפעלה: XP, אודה אם מישהו יוכל לעזור..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב לא עולה במצב רגיל, לא ידוע לי על שום דבר חדש שהותקן שם אבל העידכונים האוטומטים פועלים אז יכול להיות שבגלל זה. במצב רגיל הוא עולה ומקבל מסך כחול כשכל מה שאני רואה זה את ההודעה FILE_SYSTEM במצב בטוח הוא כן עולה בדרך כלל למרות שהוא גם התרסק לי פעם אחת במצב בטוח. ניסיתי שחזור מערכת בלי הצלחה, גם chkdsk לא פתר לי את הבעיות. המחשב מריץ windows xp יש לו 256 RAM (שכנראה תקינים כי עשיתי בדיקה לא מזמן והוצאתי את הסטיק הפגום) המעבד יושב על קצת חום (51 מעלות) זה אמנם לא נשמע לי קריטי אבל זה לא הכי קר בעולם אז אולי זה קשור, למרות שקשה לי להאמין. בכל אופן, מצורף DUMP [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
למעבד e6300 מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב חדש חלונות 7 64 ביט. מחובר לרשת ביתית (MSHOME) קווית עם 3 מחשבים אחרים XP (ולאינטרנט). מהמחשב החדש אני מצליח להגיע לכל אחד מהמחשבים האחרים. מאף מחשב אחר אני לא מצליח להגיע למחשב החדש. הוא מזוהה ברשת אבל כשמנסים להגיע אליו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: \\(computer name) is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administator of this server to find out if you have access permissions. Logon Failure: account currently disabled למיטב הבנתי הגדרות השיתוף במחשב החדש נכונות. ניסיתי גם לתת סיסמא למשתמש (קראתי באיזה מקום שאולי בזה הבעייה). ניסיתי להריץ את אשף תיקון הרשת. שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. יש לי מועדפים באקספלורר (windows XP, EI 6) אני מתכוון לפרמט את המחשב לחלוטין, אבל אני לא רוצה לאבד את המועדפים שיש לי באקספלורר. יש דרך לייצא קובץ מהאקספלורר שמכיל בתוכו את כל המועדפים ? (במטרה לצרוב אותו על דיסק ביחד עם המאט דברים שאני שומר מהפירמוט כמו עזרים ודרייברים חיוניים לווינדואס הבא, שיהיה גם הוא XP) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני עושה צ'ק ניים בהודעה חדשה והמערכת לא מוצאת את השם קופץ חלון של האדרס בוק עם השמות הפוטנציאלים . בתיבה הזו יש לי תופעה מוזרה כל שם שמופיעה שם מוכפל !!!!!!!! אנא אם מישהו יודע \מכיר את התופעה אשמח לקבל עזרה . תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב מדובר פה במחשב של חבר שלי. windows could not start because th following file is missing or corrupt: >windows root\system32\hal.dll please reinstall a copy of the above file. מזה אני מבין שקובץ hal.dll חסר, חבר שלי אמר שהוא העביר את הקובץ ממחשב אחר שלו למחשב החדש בדוס. עדיין זה לא עזר. מה שגרם לזה זה שהייתה הפסקת חשמל ??? אפשר לתקן את המצב? משהו נתקל בבעיה. עריכה: טוב אני חושב הסתדר, אני אעדכן אם תהיה בעיה. הוא אמר שיש בHD בC קבצים חשובים, ולכן הוא לא רוצה לפרמט. אמרתי לו שיעביר את הHD למחשב השני שלו ומשם ישמור את הקבצים, הבעיה שהוא לא מבין בSlave וMaster. אני אמרתי לו לחבר את הHD הבעייתי לSecndery Master כי זה הMaster שפנוי לו. הHD של המחשב השני מחובר לPrimary Mas…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו התקין את הbuild הזה? האם הbuild יחסית חדש? לא ניסיתי עד עכשיו להתקין אף Longhorn, אבל זה מסקרן אותי.. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הxp לא עולה ואני צריך משהו כמו rescue disc. מאיפה ניתן להשיג ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קוד מספר 80070005 זה כבר חודשיים אצלי ולא מצליח למצוא פתרון. :-\ אשמח עם תעזרו לי ותפתרו לי את הבעיה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לאחר שהורדתי את השיר justin timberlake - cry me a river (כן אני מתבייש, אבל הוא נשמע טוב) הקובץ בטעות היה WMV\A וכנראה כלל תמונה שלו. למרות שהקובץ כבר נמחק התמונה נשארה בתקייה DOWNLOADS וגם בתקייה של השירים (ראה MOLA). כיצד מעלימים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איך אני גורם לתוכנה כמו EVEREST לעלות אוטו' עם העלאת הווינדוס ?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-