עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב מופיע לי ה 'Safely remove hardware' ועל האייפוד מצויין בגדול "Do Not Disconnect" ועד שאני לא מגדיר לו שזה בעצם האייפוד (ע"י לחיצה על properties ב Safely remove hardware) האייפוד לא מאפשר לי לנתק אותו. ה iTunes מזהה אותו בלי בעיות, גם בלי שאני מגדיר אותו ב Safely remove hardware, אז יש איזשהי דרך להגדיר אותו פעם אחת ולתמיד שזה האייפוד ? מקווה שהבנתם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  2. מישהו יודע איך אפשר לנטרל את החלון הקופצני והמעצבן הזה שמופיע כל כמה שניות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מאז שהתקנתי SP2 כל פעם כשאני נכנס לווינדוס אני מקבל תפריט LOGON שבו אני צריך לבחור את המשתמש שלי כדי להיכנס. אבל רק אני משתמש במחשב ואני לא צריך את המסך בחירה הזה, אני רוצה להיכנס למחשב עם השם משתמש שלי אוטומטית בלי לבחור אותו כל פעם, מה לעשות ? נכנסתי למשתמשים וקבוצות בלוח בקרה שיחקתי עם האפשרויות הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה במקום מסך בחירה - תבנית בחירה. אבל אני לא רוצה את זה אני רוצה שזה יכנס אוטומטית

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חברה, אני וחבר מנסים להכין IMAGE ולשחזר בעזרתו את WIN XP. למה זה לא עובד ???? אנחנו משתמשים ב GHOST 2002 פשוט אין שום BOOT אחרי השחזור :AR15: תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by lion03,

עד כמה שזה מטומטם איך להכין בוט דיסק בWIN 2K

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום השאלה בכותרת, תודה

• 7 תגובות
    • 11.4k צפיות
  7. Started by shukere,

אהלן חבר'ה, אני פונה אליכם כי כבר ניסיתי הכל, התקנתי ווינדוס אקס פי לייט , הבעיה היחידה היא שאי אפשר לכתוב בעברית... וגם אחרי שהתקנתי את הדיסק של תוספת העברית לווינדוס עדיין אני לא מצליח לכתוב בעברית, לפי דעתי הבעיה טמונה בסרגל השפה שלא מותקן במערכת ההפעלה. השאלה היא, האם מישהו כבר ניסה את המערכת הזו והצליח להתקין את העברית עם סרגל השפה, או שמצא פיתרון להכניס את הסרגל הזה.....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by uzana2004,

שבוע טוב לכולם... אז הבעיה שלי הפעם היא ככה: יש לחבר שלי 2 מערכות הפעלה(אחת בעברית ואחת באנגלית) הוא רוצה להסיר את האנגלית ללא פרמוט(uninstall xp) אז ככה: אין לו שוםאפשרות בADD\REMOVE... וכאשר הוא מנסה דרך ה:%systemroot%\system32 הוא מקבל את השגיאה הבאה: Setup can not uninstall Windows XP because the necessary registration information is missing. מה עוד אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם ! הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק ההתקנה של XP או של ויסטה ואז משם לפרמט את הכונן שעליו נמצא XP, אבל זה עלול ליצור בעיות אחר כך עם ההפעלה של ויסטה. האם מישהו עשה פעם תהליך כזה ויכול להמליץ לי איך לעשות זאת ? תודה מראש, ליאור.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  10. אני רוצה להוריד את האייקונים אבל שהתוכנה תמשיך לרוץ כרגיל (מהטולבר בצד שמאל למטה שמראה איזה תוכנות פעילות עכשיו)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מופיע לי בסרגל כלים ליד השעון סמל של מגן אדום עם X אדום עליו כשאני פותח אותו נפתח חלון של WINDOWS SECURITY שמתריא באדום שUSER ACOUNT CONTROL בOFF בXP היתי מסמן שלא יציג לי את ההודע וזה לא היה מראה זאות שוב כאן אני לא מוצא אפשרות כזו[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 11:27:35 לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. הוא קשור לפקס ב-XP ותמיד שאני מסיר אותו הוא חוזר לתחייה מחדש. (פעם בחודש אני שולח פקס דרך המחשב ולכן לא רוצה להסיר את הפקס לגמרי)

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by hedva,

המחשב החדש הגיע עם ויסטה. ניסיתי להתקין XP, אבל המחשב לא נותן לי כיוון שזאת תוכנה ישנה יותר. האם עלי לפרמט את המחשב, אם כן איך? מצאתי את המדריך הזה http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 ההתחלה היתה קצת צולעת, אבל עכשיו הוא מפרמט. (אולי כדי להכניס אותו לסטיקי של מדריכים)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. אז ככה התקנתי ווינדוס וויסטה על כונן נוסף שפתחתי (עם התוכנה PartitionMagic 8.0) במקביל ל XP ולאחר שהתרשמתי רציתי למחוק (כי לפי דעתי הוא לא מצדיק לשדרג את כל המחשב אליו). בקיצור לא ידעתי איך למחוק את וויסטה אז מחקתי את הכונן עם אותה תוכנה ומה שקורה זה שבהתחלה כאשר מדליקים את המחשב יש מסך שחור ששואל עם להיכנס לוויסטה או לגרסאות הישנות יותר של ווינדוס ואם לא נוגעים בכלום אז אוטומטי הוא נכנס לאפשרות של וויסטה ומציג שגיאה. עכשיו מה שאני רוצה זה לבטל את זה שפשוט הוא יכנס לXP מה עושים??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ואני מעונין שבאתחול תעלה מערכת אחת אוטומטית ושלא יראו את אופציית הבחירה להעלות את השניה וכמובן שאוכל כשארצה לעלות את המערכת השניה. והאם אפשר דרך טעינת קבצי איתחול וכדו' על דיסק און קי שאוכל לאתחל ממנו את המחשב? בתודה מראש לעוזרים

16. היי. מדובר במשחק The Witcher אני מעוניין להעביר את תיקיית המשחקים השמורים שלי מכונן C לכונן G. איך אני עושה את זה? אשמח להסבר.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. מבלי לפרמט את ה-HD יש בכלל דרך לעשות את זה ? (בקיצור להעביר HD ממחשב אחת לשני ,אם ערכןת שבבים שונות ) תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  18. אהלן. מותק אצלי windows 7 ובנוסף מותקן xp mode במכונה הוירטואלית של מיקרוסופט שהורדתי מהאתר שלהם. אני מעוניין להעביר קבצים שיש בWIN7 לXP. איך אני עושה את זה? במכונה VM WARE יש פלאגאין לdrag n drop אין לי רישיון אליה לכן אני לא יכול להשתמש בה. הקבצים הם לצרכי עבודה ואני טקוע לחלוטין עד שאוכל להעביר אותם מה7 לXP הוירטואלי. אשמח לעזרתכם. תודה מראש כמובן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מצורפת תמונה. כשאני לוחץ קליק ימני על קובץ מוסיקה נפתח לי התפריט המצורף. אין לי צורך בכולו ואני מעוניין להסיר חלק מהאפשרויות שם. איך אפשר לעשות את זה? דרך אגב: הייתי שמח אם היה אפשר לעשות אותו כנ"ל גם בתפריט-קליק-ימני של סוגי קבצים אחרים. אנא עזרתכם. HF [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by BlackTalon,

אני יודע שמישהו שאל את זה פעם אבל שכחתי ולא מצאתי בחיפוש... :-\ אז START<RUN ומה כותבים אז?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  21. ^^^^^^^^ במערכת WIN XP תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by xjj,

בשורת משימות למטה כשלוחצים לחצן ימני בעכבר על אחת התוכניות זה פותח חלון קטן אם דברים שנפתחו לאחרונה שקשורים לאותו דבר, כיצד אפשר לבטל את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by tzahi04,

התקנתי ווינדוס ללקוח והוא מתקשר עצבני ורוצה שאני אתקין לו מדיה פלייר בעברית לXP SP2 שלו. הבעיה שאין שום מדיה פלייר בעברית שתומך בSP2, מה לעשות ? חשבתי להתקין לו LINGOWARE (למי שלא מכיר, תוכנה ישראלית של תרגומים) הבעיה שהיא מתקינה יחד איתה איזה 3 תוכניות ריגול מעצבנות. בבקשה עזרו לי, מאוד חשוב לי שהלקוח יהיה מרוצה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.