עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by huber,

הי אנשים. היום התחיל לקפוץ לי POPUP מסתורי שטוען שיש בעייה באחת הלשוניות של הדפדפן - הקטע המצחיק הוא שלא רק שאני לא משתמש ב IE אלא שאפילו הדפדפן הראשי שלי (FF) בכלל לא פעיל באותו רגע (בדקתי במנהל היישומים, האפליקציה לא רצה אפילו ברקע) כשהההודעה קופצת. מישהו מכיר את זה? נ.ב. - הרצתי אנטי ווירוס מעודכן, מישהו מכיר תוכנת רוגלות חינמית טובה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש בעיה כזאת בלוחות האם עם צ'יפסט 865PE של msi הוא כותב הודעה כזאת cannot boot from cd code 5 חשוב לציין שניסיתי מכונן אחר ,והדיסק בוט כבר הותקן כבר על מחשב דרך הבוט. האפשרות היחידה שנותרה לי להתקין את הווינדוס 7 זה דרך הווינדוס XP הנוכחי השאלה אם זה מוחק את הווינדוס XP אני רוצה שרק הווינדוס 7 יהיה ושלא ישאר XP תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Hibernation הרבה יותר פרקטי ומהיר...השאלה היא האם זה פוגם במשהו?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  4. אני מנסה בכל מיני דרכים, נכנס להגדרות, צריך לעשות עוד פעם דברים שכבר עשיתי אתמול ואישרתי את הפעולה שלהם. אני סה"כ רוצה גישה למחשב מאיזה תוכנה בסלולרי, לא מזמן זה פעל, פתאום זה כבר לא פועל. בXP לא היתה שאלה בכלל, הגדרתי רשת ביתית, הגדרתי אותה במחשבים אחרים והכל נורא פשוט. כאן זה כל 10 דקות צריך הגדרה מחדש, ועדיין לא פועל כמו שצריך. לשם השוואה, מחשב של אח שלי שמריץ XP תמיד זמין בשיתוף הזה. תמיד. עריכה: טוב, קצת מפחיד, מסתבר שיש לי אפטיים של כבר שבועיים, יכול להיות שמשהו קרס וזה למה זה עושה לי בעיות. ייתכן וגם הדף הבא אומר לכם משהו: עריכה 2: הריסטארט לא עזר לרשת, אבל המחשב ללא ספק יותר מהיר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. היי יש אפשרות כזו ? כי אני רוצה להפעיל מישחקים רק עם דייריקס 9 בכדיי שיפעלו מהר יותר. רוני

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. Started by spirit,

שלוםלחברי הפורום התקנתי וינד7 ורציתי לדעת כשאני ממגער חלוןאיך לגרום לו שיישאר על סרגל הכלים לדוגמא-אם פתחתי 2 חלונות אינטרנט שמקביל וממזער אותם,שניהם מתמזגים לסמל שליד תפריט התחלה תודה,מקווה שהשאלה ברורה מספיק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ORBIT,

אני מקבל את ההודעה הזאת: MMC לא יפעל עם גירסה הקודמת לאינטרנט אקספלורר 5.5 זה התחיל כשהסרתי לחלוטין את ה-ICQ עם כל מה שנלווה אליו. חיפשתי ברשת ומצאתי פתרון שעשוי לעזור לי אך איני יודע איך ליישם זאת. כאן נמצא הפתרון בשרשור הזה בהודעה הרביעית: http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/quebeccomponentsforum/thread/48a532e3-a061-4e42-829a-a17574874bec תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי במחשב 2 HD. באחד היה ועדיין מותקן XP. והשני חדש, שהתקנתי עליו 7. הHD הישן היה מחולק ל2 מחיצות C וD. אבל אחרי שהתקנתי את הווינדוס החדש על הHD החדש, הHD החדש נקרא C, ו2 המחיצות הישנות נקראות D וE. לא מחקתי את ווינדוס XP. קראתי שהיה אמור לקפוץ מסך שבו אני בוחר את מע' ההפעלה שאני רוצה להפעיל כשאני מדליק את המחשב, אבל מסך כזה לא קופץ לי. אני צריך שמהHD הישן תופעל XP. ומה הHD החדש תופעל 7. כשהדגש הוא שיהיה אפשר להעביר קבצים בין 2 הכוננים. עזרתכם..

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  9. היי לאחר עידכון הWIN7 64BIT , המערכת עושה עידכון אוטמטי של כל רכיביי החומרה , אבל לאחר העידכון ראיתי שהדרייבר של כרטיס המסך הוא ישן יחסית , מדוע העדכון האוטמטי לא מעדכן את הדרייבר 10.4 החדש? האם יש להסיר את ההתקנה הנוכחית כולל ניקויי עם DriverSweeper, ואז להתקין את ה10.4 החדש ? או שאפשר להתקין את ה10.4 על הקיים עכשיו? בתודה רוני

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by cheat-it,

יש לי כרגע XP ואני רוצה לעבור ל 7 איזה מהגירסאות הכי מומלצות? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS Western Digital 160GB SATA II 8MB AAJS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 LG DVDRW H62NK X18 SATA LG W2262TQ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by motogt,

שלום לכולם, אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על המחשב הורדתי את כל הדרייברים, עשיתי גיבויים. וקניתי HD חדש של טרה, ובנוסף יש לי את הישן של 320 GB. בHD הישן יש לי 2 מחיצות שוות. ומותקן עליו XP. אני רוצה שאחרי כל התהליך יהיהו לי 2 מחיצות. אחד כונן C למערכת הפעלה, וכל התוכנות. ואחד D לכל הקבצים(סרטים, שירים..). מן הסתם כונן D אמור להיות גדול יותר. הפתרון הקל הוא להפוך את הHD הישן לC, ואת החדש לD. אבל הHD החדש מן הסתם מהיר יותר, וחבל לא לנצל את המשאב. 1. יש אפשרות אחרת, חוץ מהפתרון הקל? 2. האם המהירות בין 2 הכוננים משמעותית? (הכונן החדש הוא 1טרה מדגם בלק של WD) 3. יש אפשרות להכין מחיצה אחת מ2 HD ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. יש אפשרות להתקין גם וונדוס 7 וגם xp על אותו מחשב ושתיהיה לי בחירה???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roi777,

שלום! אני מתקין ווינדוס 7 64bit על דיסק קשיח 1TB ומתכוין להתקין בהמשך גם תוכנות כבדות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה. כמה ג'יגה מומלץ להשאיר לכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  14. קצת מפדח כי אני בטוח שאני מפספס משהו אלמנטרי פה.... היתה מערכת בדואל בוט, אחת xp והשניה win 7, שני כוננים פיסיקליים שונים.xp הותקנה ראשונה.מסך בחירה של 7 נתן לי בחירה בין שניהם... מסיבות שונות החלטתי להתקין על הכונן של ה xp , במקום ה xp ! ,את חלונות 7. פירמוט מלא לכונן של ה xp נעשה דרך אשף ההתקנה... לאחר סיום ההתקנה שצלחה ציפיתי לקבל בכונן ה xp את "חלונות 7 חדש" ובכונן השני בו היתה כבר 7 ולא נגעתי בו את "חלונות 7 הישן". עם מסך בחירה. תוצאה: "7 חדש" תקינה ועולה ללא כל מסך בחירה, כלומר:אין גישה ל "7 ישן"... ניתקתי את הפיסיקלי של "7 חדש" ואני מקבל רק עם "7 ישן" ntldr is missing .... למה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי תופעה שרוב השירים שבעברית אצלי מוצגים בג'יבריש ב-TITLE שלהם. וכשאני שומע את הקובץ בווינאמפ אני רואה ג'יבריש וצריך לערוך את הקובץ בכל פעם. אפשר לפתור את הבעיה? או שזה משהו בקבצים עצמם?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by -Tal-,

אהלן ברגע שאני מדליק את המחשב, הוא עולה ומציג לי את ה USER שלי עם התמונה וכל זה.. איך אני יכול לעשות שפשוט יעלה אוטומטית ויכנס ל USER הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום! רציתי לדעת, אם יש אפשרות למפות את אחד המקשים במקלדת כך שהוא יכבה וידליק את מסך המחשב(LG FLATRON 19') WINDOWS 7 ULTIMTE. זה ניראה כמו הפורום הכי רלוונטי, אם טעיתי סליחה מראש. עידכון- הורדתי תוכנה שמכבה את המסך, נישאר לי למפות כפתור (הPOWER לדוגמא) כך שבלחיצה עליו תידלק התוכנה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב, לפני שהוינדווס עולה, המקלדת שלי מנוטרלת. מז"א- אם אני מכניס דיסק ווינדוס להתקנה, המערכת רושמת לי: לחץ על מקש כלשהו להתקנה, אני לוחץ אבל המחשב לא רואה את זה. כמו כן כשיש את תפריט ה SAFE MOD אני לא מצליח לרדת, לעלות או ללחוץ על אנטר לבחור את המצב. החלפתי את הסלוט USB של המקלדת לא עזר, וליתר בטחון החלפתי את המקלדת, גם כן לא עזר. איך אפשר לפתור את הבעיה? נ.ב יש לי ווינדוס XP

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by davidt99,

שלום, יש לי בבית שני מחשבים אחד ליד השני, ואני משתף את כונן C ו D בשניהם (כולל כתיבה). רציתי לשאול לגבי הנושא האבטחתי של זה. האם לכל מי שיש לו את ה IP שלי יכול לגשת אלי או שזה רק לרשת הביתית שלי? דרך אגב, יש לי XP

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by WarNet,

האם קיים רישום לדבר הזה? אם כן.איך פונים אליו? תודה.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  21. הזמנתי לחבר מחשב למטרת שימושים רגילים + משחקים (משחקים בעיקר). הנה המפרט, מעבד: AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition – RETAIL זיכרון: GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original 4 לוח אם: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (AMD 785G) DDR3 DVI + HDMI – mATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 - RETAIL - ZIGZAG SALE דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 דיוידי: DVD-RW X22 BLACK ספק: Thermaltak litepower 500w ואני מתלבט איזה מערכת של וינדוס 7 להתקין 32 ביט או 64 ביט. השיקול להתקין וינדוס 7 64 ביט על מנת לנצל אל כול הזיכרון 4 ג'יגביט. אולם התקנה של מערכת 64 ביט…

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  22. יש לי 3 מחשבים, כולם מריצים win 7 ultimate. ב - HTPC יש כונן אחד פנימי, שעליו מאוכסנת כל המדיה. אתמול הוצאתי אותו, והתקנתי במקומו כונן בנפח גדול יותר. העתקתי את כל התוכן, והכונן החדש עובד בצורה תקינה. הענקתי לכונן החדש את אותה אות שהיה לכונן המקורי. הגדרתי שיתוף, נתתי את כל ההרשאות האפשרויות, ואיקון של הכונן החדש אכן מופיע בחלון ה - Network של המחשבים האחרים. כשאני מנסה להיכנס אליו, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. לכונן אחר שנמצא ב - HTPC, אין לי בעיה לגשת. גם לגשת בכיוון ההפוך, מה - HTPC למחשבים האחרים ברשת אין בעיה. זה כנראה קשור, אך לא יודע מה לעשות עם זה. כשאני נמצא במחשב אחר, ומסמן איקון של כונן שלא עושה בעיות, רשום למטה: offline status : online כשעומדים ע…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  23. נגנב לי המחשב נייד, וההגנה היחידה שלו היא סיסמא בעת הפעלת המערכת (XP). האם המידע שעל המחשב נגיש לגונב בצורה כלשהי ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אז בזמנו חיפשתי תוכנה שממירה קבצי PDF לDOC וניסיתי איזושהיא תוכנה חינמית בגרסת ניסיון ואז הסרתי. עכשיו היא עדיין מופיעה לי כאשר אני מבצע קליק ימני. איך אני נפטר מזה? אגב ווינדוס 7.

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  25. הסמל של עצמת הקול נעלם לי משורת המשימות. יש ווליום, שומעים איפה שצריך, רק הסמל נעלם לי. איך אני מחזיר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים