עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מקודם המסך פתיחה הציג לי את המשתמשים ככה. http://blog.techinline.com/wp-content/u ... chUser.jpg עכשיו פתאום המשתמש עשה לי בעיות ולא נתן לי להכנס עליו. הוא רשם "התחברות לשירות user profile service נכשלה". עשיתי את המדריך הזהhttp://support.microsoft.com/kb/947215/he והמשתמש התחבר והכול עבד סבבה. אבל עכשיו הוא לא מציג לי את כול שלושת המשתמשים. הוא דורש שאני יזין ידנית ככה. http://www.isg.hest.ethz.ch/docs/window ... .png?hires איך אני מחזיר למסך שיראה כמו מקודם? זה מחשב נייד עם windows בעברית בקצב 32 ביט.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני לא בטוח לגמרי שזה זה, אבל לפי הסימפטומים כנראה שמדובר בTrojan.Ecure הסימפטומים הם: * המחשב עובד לאט * עמוד הבית הוא C:\Windows\Secure.html * מה שאני לא עושה, זה חוזר להיות עמוד הבית מצאתי באתר של סימנטק את זה:http://www.sarc.com/avcenter/venc/data/trojan.ecure.html#protection אבל אני לא מצליח להיפטר מהנודניק הזה... ADAWARE לא מוצא אותו, והנורטון בהתחלה גילה לי וירוס ומחק אותו אבל הוא עדיין קיים ועכשיו כשאני מבצע סריקה הוא לא מוצא כלל וירוסים.. ניסיתי גם במצב רגיל וגם בSAFE MODE. ניסיתי את ההוראות בדיוק כפי שכתוב אך ללא הועיל.. אם אני מנסה למחוק את הקובץ secure.html הוא פשוט חוזר ואם אני מנסה לשנות את הקובץ hosts בספריית ווינדוס, זה משתנה חזרה מייד. בדקתי בPROCCESSE…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום רב. נתבקשתי לעזור לאבי במשרד שלו. מדובר על משרד עם 5 עמדות מחשב. כדי להפחית סיכונים, הייתי מאוד רוצה להיות מסוגל להגביל את המשתמשים. למשל - למנוע מהם התקנת תוכנות על המחשב, התקנה של סרגלי כלים, וכן הלאה. הבעיה - אני לא כל כך יודע איך מבצעים זאת. אשמח אם אוכל לקבל עזרה (אולי אפילו לינק?). תודה מראש!

4. שלום, אני לא בטוח אם אני שואל במקום הנכון. מישהו יודע או יכול להכווין אותי למדריך איך לעשות דיסק און קי עם התקנות של 7 ו 8 ביחד. ויהיה ניתן לבחור בינהם כשעושים BOOT מה DOK. אני מצליח לעשות XP+8 או XPּ+7 וכו' אבל 7 ו8 אני לא מצליח. זה יעני או 7 או 8. (לא ניסיתי עם ויסטה אבל לפי דעתי זה גם אחד מהשלושה) בעקרון אני משתמש ב YUMI כדי לשים ב DOK. התקנות של ווידוס, HIRENS BOOT, וכו' תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ehud101,

שלום, בקרוב עומד לפוג רשיון הסטודנט לwindows 7 שיש ברשותי. אני נאלץ כעת לקנות windows ולא בטוח איזה. הייתי מאד מרוצה מה 7 ומהתנסותי עם ה8 הוא לא מצא חן בעיני. איך ה 10? הוא דומה יותר ל 7? האם ניתן לרכוש אותו כבר? האם עדיף לרכוש את ה 7 ולעדכן חינמית ל 10? אשמח על כל עצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Cyanide,

אל תשאלו איך זה קרה אבל התקנתי ויסטה על אותו הארד דיסק ועל אותה מחיצה פעמיים. הויסטה הקודמת עם כל התוכן שלה מופיעה בתיקיית Windows.old שם מלבד הווינדוס יש גם את תיקיית program files את המסמכים שלי ובקיצור כל התוכן של הווינדוס הישן. איך אני מסיר את הויסטה החדשה ומשאיר את הישנה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ybe,

מדובר בעדכון כבד שלוקח להוריד אותו הרבה זמן(חיבור רגיל לאינטרנט) ובנוסף מסתובבים כאן כל מיני סיפורים שונים על בעיות בהתקנה.האם יש כאן מישהו שהוריד והתקין ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום. יש לי מספר משתמשים קיימים על המחשב (את המשתמשים האלו אני צריך) כרגע שאני מדליק את המחשב מופיע לי רשימה של כל המשתמשים שיכולים להתחבר למחשב ומתוכם אני צריך לבחור את שלי ואחרי זה להכניס סיסמא וכו'. אני רוצה שהמשתמש שלי יבחר אוטומטית ומה שישאר לי זה להכניס סיסמא. איך עושים את זה? ניסיתי לבטל את האפשרות של users must enter a user name and password to use this computer (בחלון שנפתח דרך לוח הבקרה) ולהשאיר את הסיסמא ריקה בחלון שנפתח אבל אז מופיע לי הודעת שגיאה בפעם הבאה כשאני מדלקי את המחשב.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by SharP,

כרגע יש לי WINDOWS XP PRO אבל אמרו לי שהביצועים של על המערכת שלי יעלו באופן משמעותי במשחקים עם אני יעבור ל2000 זה נכון?(אני לא רוצה לעבור סתם)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי שרת windows2003 בעבודה שהגדרתי בעבר לחיבור של יותר מ2 חיבורי שולחן עבודה מרחוק אני לא זוכר איך בדיוק עשיתי את זה אז אבל אני יודע בוודאות שלא שילמתי עבור CALs כלשהם... שבוע שעבר נאלצתי לפרמט את השרת הזה.. מאז הוא שוב מאפשר חיבור של 2 משמשים בלבד בו זמנית.. התקנתי את הTS שזה מה שאני זוכר שעשיתי פעם שעברה.. אבל זה לא ממש עזר אשמח אם מישהו יוכל להציע פתרון שלא ידרוש ממני לרכוש רישיונות נוספים כלשהם ממיקרוסופט בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני חייב עזרתכם הדחופה !!!! היי , התקנתי אתמול WIN 10 מחדש , הגרסה היא גרסה : Windows 10 Pro RS2 v1703 Build 15063.332 ומפה והלאה הכל דפוק , אני לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס מסך GEFORCE GTX 970 לא מצליח להתקין אופיס 2016 ! לא מצליח להתקין אפילו WINRAR מהאתר הרשמי , רשום לי כמעט על כל דבר לא נתמך במרכת הפעלה הזאת.. מה זה אמור להיות ? משהו בגרסה עצמה עדיין לא שוחרר לשוק או שזה אצלי במחשב ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by hiski88,

שלום לכולם, חייב עזרה ממש דחוף כי בלתי אפשרי בעליל להשתמש במחשב!! סייר ווינדוס מרגע הפעלת המחשב מפעיל את עצמו בלי הפסקה לא משנה איזה תוכנות פתוחות(סגרתי את כולם וזה עדיין קורה). ניסיתי שחזור ועדיין לא עזר. בדקתי וירוסים עם כמה תוכנות כולל של ווינדוס בחינם עדיין לא עוזר. אין לי מושג מה לעשות!!! בבקשה תעזרו לי אני באמצע הלימודים ולא יכול להשתמש בו! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, במחשב שלי מותקן אופיס 2016. שידרגתי את הווינדוס מ- 7 ל - 10 ומאז האופיס לא מציג לי תמונות במסמכים. הסרתי את האופיס והתקנתי מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לסייע? תודה מיכל

14. Started by the unleashed,

בזמן האחרון האינטרנט אקספלורר עושה לי בעיות כמו לדוגמא יש לינקים שהוא פשוט לא מגיב כשלוחצים עליהם ויש אתרים שהוא לא מציג. עברתי לדפדפן אחר אבל יש אתרים שתומכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן אני צריך שהוא יפעל טוב. אי אפשר לעשות windows update כי זה אחד האתרים שהאקספלורר לא מציג. ניסיתי להוריד את הסרביס פאק לאקספלורר 6 אבל הוא אמר שהוא מזהה גירסה יותר חדשה של האקספלורר ולכן הוא לא יכול להמשיך. מחקתי את האקספלורר דרך לוח הבקרה וזה לא מחק לי אותו. איך מתקינים אותו מחדש והאם הסרביס פאק 2 יעזור?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Kukishin,

יש איזה פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. האם ווינדוס XP"מותאם "\ ומופחת דרייברים וכו' יותר קל למחשב? לא מבחינת מקום על ההארד דיסק... האם זה באמת משמעותי למחשבים ישנים (CELERON 600 128MEGA) מקל על המעבד וכו'?....או שזה רק עניין של מקום על ההארד דיסק? ראיתי שיש אפשרות לעשות את זה וראיתי גרסאות כאלה שקיימות.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by bezangeloo,

קבצים שעורכים את הרג'יסטרי. אין לי מושג איך לכתוב קובץ שכזה. יש כמה עריכות כמעט-קבועות שאני עושה על מחשבים, וזה יוכל לחסוך לי מעט זמן. תודה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. התקנתי את xp {בדיסק קשיח א} ולאחריו התקנתי את 7 {בדיסק קשיח ב} וזה היה נותן לי בהתחול המחשב לבחורלאיזה וינדווס בירצוני לכנס {הברירת מחדל שלי היה xp} ולאחר זמן ממושך ב xp עשיתי פורמט לכונן בו הוא נמצא עקב בעיות. לאחר הפורמט של ה xp התקנתי שוב את הוינדווס xp באותו כונן ולהפתעתי הוינדווס 7 נעלם מהרשימה ובכלל אין שום רשימה בה אוכל לבחור לאיזה וינדווס בירצוני לכנס. האם יש איזושהי דרך לשחזר את הרשימה כדי שאוכל לכנס לוינדווס 7?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by leibeyal,

איך לעזאזל בודקים כמה משאבים פנויים נשארו בווינדוס 2000 ???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי, מכירים את זה שאתם חוזרים מהבסיס / עבודה ואז מגלים שמישהו שיחק לכם בכל ההגדרות והמחשב הפוך? טוב אז את כל שאר התקלות תיקנתי, חוץ מהדבר המוזר הזה של שורת "התחל" אני בעצמי לא יודע איך אחים שלי הגדילו לי את האייקונים עד כדי שזה נראה כמו אייקון לעיוורים. איך אני מתקן את זה לעזאזל?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכם, במחשבי מותקן סטיק אחד של 2GB DDR3 1333 של חברת kingston. התקנתי Win7 X64 Ultimate. משום מה כתוב לי זכרון RAM: 2GB (1.75 בשימוש) מדוע הוא לא מנצל את כל הזכרון שקיים אצלי? תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם! לפני שלושה ימים התקנתי את ה-WINDOWS 7 ULTIMATE, העברתי את כל הקבצים שאני זקוק להם מ-C ל-D, מחקתי את C, פתחתי מחדש והתקנתי עליו את WINDOWS 7 ULTIMATE שהורדתי ישירות מאתר מייקרוסופט. המערכת הינה 64 ביט, והמפרט שלי הוא: Intel E8400 Gigabye EP45-DS3R ATI HD4850 HEC 550W 4GB KINGSTON DDR2 800MHZ בפעם הראשונה שפירמטתי הבעיה הייתה חמורה עוד יותר, המחשב כיבה את עצמו ועשה ריסטרט אחת ל-10 דקות בערך, אתמול התעצבנתי ממש על הקטע הזה ופירמטתי שוב, בלילה, ועכשיו המחשב נכבה אחת לשעה בערך ולא עושה ריסטרט, בד"כ כשהמחשב מתכבה הוא בהליך של משהו קטן כמו להוריד משהו או סתם לגלוש באינטרנט, ולא משהו רציני ומכביד. אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות, ההודעה שאני מקבל כשהמחשב נדלק אחרי שהו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by אישי555,

אני רוצה שיהיו תמונות מתחלפות ברקע של שולחן העבודה. יש אפשרות כזאת או רק בשומר מסך?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by badboy-@-אבי,

הוינדוס שומר המון מידע על כל פעולה ופעולה שאני עושה במחשב - לדוגמה, לחצן ימני על אתר כלשהו שפתוח יראה לי כל מיני אתרים\פעולות אחרונות באקפלורר. יש גם את העניין עם ה - RECENT TASKS ו RECENT PLACES. אין לעזאזל אני מבטל את זה? אין לי כוח כל יום להריץ CCLEANER :\ תודה מראש, אבי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש לי ווינדוס 10 בעברית. הבעיה אצלי היא כשאני רוצה לחתוך תמונה מסויימת, החיתוך מתבצע הפוך לגמרי ולא לפי איך שסימנתי. למשל אם אני חותך את הצד הימני של התמונה, זה יציג לי לבסוף חלק מהצד הימני של התמונה. בעבר זה עבד בסדר גמור, וכנראה שהיה איזשהו עידכון שגם שינה את עיצוב העריכה של התמונות וגם דפק את העניין הזה. זה קורה גם לכם? האם ניתן לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים