Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היתה לי בעיה עם הזכרונות (4 סטיקים כל אחד ג'יגה) אז החילפו לי אותם ובמקומם קיבלתי 2 שכל אחד 2 ג'יגה, המחשב מזהה רק 3 ג'יגה (יש לי ווינדוס 7) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כשפותחים קבצי טקסט בעברית הכל נראה ג'יבריש, אותו דבר אם מוסיפים תרגום לסרט, עכשיו אני זוכר שב-XP היתה אפשרות להרחבת השפה עבור כל התוכניות, ואני לא מוצא אותה ב- 7, למשיהו יש מושג מה עושים? נ.ב מדובר ב-WIN7 ULTIMATE 32bit. תודה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום,ברשותי מחשב נייד של חברת dellמדגם vostro 1510 ,התקנתי windows 7 ומשום מה הכפתורי מגע של כיוון עוצמת הקול לא עובדים.אשמח אם מישהו מכם שמכיר את הבעייה יתייחס אליה,ויוסיף קישור לאיזה דרייבר שצריך להתקין.תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
יש ברשות אמא שלי מחשב מסוג LX X130 נייד. היא שלחה אותו לתיקון, דיברתי עם הטכנאי והוא אמר לי שמה שהוא מתכוון לעשות זה שיחזור מערכת. אני אמרתי לו שבשום אופן לא יעשה את זה, אני רוצה למחוק הכל מא-ת ולהתקין מחדש. שאני יקבל את המחשב, איך אני ידע מה הוא עשה? פשוט המחשב היה עמוס טרויינים, אני רוצה לוודות שהם נעלמו. בנוסף אני משתמש במחשב הזה ללימודים, כך שברגע שאני שולח להם את המחשב, אני לא יכול ללמוד, מה שאומר שאסור שיהיהי מצב שאני יצטרך לשלוח להם שוב את המחשב. נ.ב יש איזה שהיא מחיצה כזאת שהיא קבוע בדיסק קשיח שאני חושב שהוא משחזר דרכה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כתוב Crash Dump ואני אף פעם לא מצליח לקרוא מה כתוב.. זה עושה מסך כחול ולמטה כתוב משהו על זיכרון פיסיקלי, ואחר"כ המחשב נכבה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
לפעמים המחשב נתקע, אפילו שאני לא מריץ שום תוכנה ונמצא בdesktop. העכבר לא מגיב, ואני רואה שהמעבד עובד בלי הפסקה עד שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש. קרה לי ב32 ו64 ביט מספר דקות אחרי הפעלת המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא יודע אם זה קשור, אבל בשני המקרים התקנתי את מערכות ההפעלה WIN7 לא על system disk)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני עומד לשדרג את המערכת הפעלה שלי ל Windows 7. יש לי ויסטה 32BIT , אם כדאי לשדרג Windows 7 64BIT או 32BIT ? המפרט שרשום בפרופיל הוא המפרט שיש שלי (חוץ מכרטיס מסך שאני אמור לקבל חדש היום)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, שמתי לב כי בחלונות 7 בגרסה העברית (כאשר ההתחל בצד ימין) קיימת בעייתיות בנושא העתקת טקסט מאתרים / קבצי PDF / כל טקסט שאינו "Plain Text" - הטקסט מודבק הפוך לתוך Word או "כתבן". למשל, במקום שיהיה כתוב: "אני רוצה ללמוד מתמטיקה", כתוב: "מתמטיקה ללמוד רוצה אני". בחיפושיי הרבים באינטרנט מצאתי כלים שהופכים עברית ויז'ואלית ללוגית וכד', כך שאם כתוב: "םולש" במקום: "שלום", זה יעזור. אך לא איתרתי כל פניה או פתרון לבעיה מהסוג שתיארתי מעלה. אגב, שמתי לב כי כאשר אני מדביק את הטקסט קודם ב"פנקס הרשימות", הוא מודבק תקין. ואז ניתן להעתיקו משם ל- Word או כתבן. אך מדובר בסרבול וכמובן שהעיצוב (Bold,גודל פונט וכד') לא מועתק יחד עם הטקסט מפנקס הרשימות. האם קיים כלי כלשהו או פתרון לבעיה ז…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי דרך חבר גרסת אפגרייד ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. על המחשב שלי מותקנת כרגע גרסת הבטא שהתוקף שלה אמור לפוג בימים הקרובים. שאני מנסה להתקין את הדיסק, הוא כותב לי שהגרסה שכרגע מותקנת על המחשב שלי אינה מותאמת לשדרוג (כאמור היא גרסת בטא). התקשרתי לתמיכה של מיקרוסופט והם אמרו לי שאני צריך להשיג דיסק מקורי של ווינדוס XP או ויסטה, להתקין אותו, ורק אז לבצע את השדרוג, כי הגרסת בטא כביכול היא לא גרסה מקורית שאפשר לבצע עליה שדרוג. מה אני יכול לעשות???? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין בקניית אחת ממערכות ההפעלה האלה מה יותר מומלץ
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסלקום, מדובר במחשבים הניידים הקטנים לא ה-CD-ROM, עכשיו מכיוון שהם מגיע עם Windows עליו נמצאות מלא שטויות לא מעניינות אשר מעמיסות על המחשב, אני מעוניין לבצע פורמט, ולהתקין Windows Xp מחדש בשביל להכניס רק את השטויות שאני רוצה. עכשיו עקב כך שאין CD-ROM, אני לא ממש יודע מה לעשות אני יודע שזה עובד דרך דיסק און קי, השאלה כיצד בדיוק אם למישהו יש מדריך בנושא שאני אוכל לקרוא ולהשתמש בו זה יהיה מעולה, אני לא רוצה פשוט הגיע למצב שאני ניתקע באמצע, ולא יודע מה השלבים הבאים. תודה מראש, ושבוע טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 אנטרפרייז והשתמשתי בדבר שנקרא: RemoveWAT225b2 וככה נראה עכשיו במאפיינים של המחשב שלי אין כלום למטה http://img526.imageshack.us/img526/8148/29619863.jpg מזה עשה? ומזה אומר עכשיו? יש הבדל?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מזרה ב EVENT VIEWER: מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסד את זה. אז מה שכתוב זה: Activation context generation failed for "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Designer 8.2\FormDesigner.exe".Error in manifest or policy file "" on line . A component version required by the application conflicts with another component version already active. Conflicting components are:. Component 1: C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_fa645303170382f6.manifest. Component 2: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_421189da2b7fabfc.manifest. מח…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כיבוי המחשב לא נעשה כמו שצריך ,אחרי שמופיע הלוגו של XP מחשב מאתחל את עצמו... יש רעיונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב נייד ובו מותקן כבר WIN7. האם יש דרך לדעת מה הSERIAL שלי? יש לי אפשרות לעשות דיסק recovery, אבל מדובר בשלוש דיסקים ואני מעדיף להתקין פעם הבאה WIN7 נקי מדיסק אחד. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי הארדיסק חדש, חילקתי אותו ל2, משום מה הוא החליט שהוא יקרא לו F, ולא C כמו שצריך להיות, חשבתי אחרי שאני אתקין הכל זה ישתנה באופן אוטמטי, אבל מסתבר שזה נשאר F בקיצור אני רוצה לשנות את השם של הכונן מF לC, תוך כדי שימוש במערכת הפעלה ללא איבוד מידע.. זה אפשרי? כי דרך הממשק הרגיל של הווינדוס(בניהול דיסקים) הוא לא נותן לי לעשות את זה, בגלל שהמערכת עצמה רצה מדובר בWIN XP SP3 הכי מעודכן. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לבצע שיתוף ברשת של שני מחשבים עם XP. מצליח לבצע PING בין המחשבים ולראות ברשת את הכוננים של מחשב א' ממחשב ב' וגם הפוך. יש לי גישה ממחשב א, לכוננים של מחשב ב' אך אני לא מצליח לגשת לכוננים של מחשב א' ממחשב ב'. אני מקבל הודעה: שהכונן אינו נגיש כנראה עקב בעית הרשאות או סיבה אחרת. בשני המחשבים מותקן netbios. גם שאני סוגר את ה firewall אין שינוי. אודה לכם אם תוכלו לעזור עם רעיונות. תודה, קובי
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפני שהחלפתי אותו (בקובץ explorer אחר אמין, שכנראה לא עשיתי את זה נכון משום מה), העתקתי והדבקתי אותו באותה תיקייה מה שיצר גיבוי שלו. בווינדוס 7, כשאתה מעתיק ומדביק קובץ לאותו מקום זה משנה לו את השם אוטומטית ל"filename- Copy". אז ניסיתי לעשות new task של explorer- copy אבל זה לא נותן לי. אני לא בטוח אם זה בגלל שזה לא אפשרי, או בגלל שאני מפספס רווח. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי WIN7 ועכשיו כשבאתי להתקין הכונן שלי לא קורא את הדיסק (הוא די ישן ועושה בעיות אבל לא חשבתי שאצטרך אותו יותר מידי - חוק מרפי הידוע). יש לי מחשב אחר שבו יש כונן תקין - איך אני יכול להתקין ללא הדיסק? האם אפשר להעתיק ל HD חיצוני ולהעלות משם? עזרה דחופה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בצורה מפתיע לא מצאתי תשובה בחיפוש ולכן אני ישאל ישירות אני מתכנן לקנות את ה7 גרסת העדכון ולא המלאה מכיוון שהיום יש לי ויסטה אולטימייט מקורי אמיתי וחוקי (כמובן) עכשיו יש לי 3 שאלות 1. האם אפשר להתקין את ה7 ישירות או שחייבים להתקין קודם את הויסטה? 2. אני מתכנן להרחיב את ההקתנה לעוד 3 מחשבים, הבנתי שבויסטה לא אמורה להיות עם זה בעיה ואפילו עשיתי את זה בעצמי בזמנו עם הXP אבל האם זה יהיה בסדר עם ה7 גרסת השדרוג? 3. האם אפשר לעשות אקטיבציה באותו בזמן גם למערכות 64BIT וגם ל32? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי מחשב מצרפת שמערכת ההפעלה שלו ווינדואוס 7 והוא בצרפתית איך אפשר לשנות את השפה של מערכת ההפעלה? האם צריך לעשות פורמט ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המעבד הוא CORE 2 DUO E6750 לא אמור להיות איתו בעיה בהפעלת הווידוס ויש לו מין תקיעות פעם ב.. מנהל המשימות מראה לי שאחת מפעולות ה svchost נע בין 40 ל80 % קבועה התיאור שלו הוא host process for windows services א אני ושה בטל משימה המעבד צונח ל 6-1 % אין לי מושג מה זה אבל זה לא היה לפני כן , כמו כן כל הפעלה מחדש של הוינדוס מפעילה אותו שוב. הוינדוס הוא 7 אולטימת32 ביט (X86). יש לי 4G ראם וX600 ati לא אמור להיות בעיה בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי מחשב נייד די ישן - DELL LATITUDE C640 בעל מעבד P4 וזכרון 1ג' ו HD של 30. היום רצה עליו XP ישנה ועמוסה שאני רוצה לפרמט - האם להתקין 7 או XP . יש לי 7 חדש שאני רוצה להתקין עליו אבל אני חושש שזה "יתקע " אותו . מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-