עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by danik,

יש לי WINDOWS 2000 ויש לי תוכנות מעצבנות שרצות שאני מדליק את המחשב אני רוצה להוריד את זה בלי לעשות UNINSTAL לתוכנה בWINDOWS 98 יש את MSCONFIG שרושמים בשורת הפקודות... בWINDOWS 2000 אין כזה.... מה אני יכול לעשות... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Moty_p,

הורדתי שפה לחלונות שבע וזה לא נותן לי להתקין את השפה. קישור: http://www.melonportal.co.il/Images/moty/7-p.png

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by skywalker13,

שלום אם המפרט הבא אני יוכל להשתמש בצורה טובה שממשק הבסיסי (הלא תלת-מימדי שקוף) של ויסטה? pentium 4 2.4ghz 512 ram pc2100 geforce 4000mx 64mb תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Voodude,

אני מנסה להתשתמש בXP כשעון מעורר. לשם כך הוספתי משימה חדשה בscheduled tasks אבל הישום דרש את סיסמאת הכניסה ליוזר. מכיוון שאין לי סיסמא לא הקשתי כלום. הישום לא עלה ורשם שהבעיה בסיסמא. כשבחרתי לשם הניסוי סיסמא ליוזר והקשתי אותה בתהליך, הכל עבד בסדר. איך גורמים למשימה לרוץ בלי סיסמא??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by uriho,

hello evry body ============ first allow me to apologize for writing in English as you wiil see I had no choice. the broblem is this: When I try to write in hebrew in my explorer it turnes gibrish! while installing the windows I added hebrew. all the check box with hebrew neer them were checked. in menu ->tools - > internet options - > Languages -> I only have hebrew in menu ->tools - > internet options - > I have hebrew fonts - I've tried them all in my toolbars - address and google task bar in the explorer window th hebrew turns up fine I've tried changing the encoding still no help. please help

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by mistaarvim,

התקנתי אותו ונעלמו לי כל האפשרויות של המועדפים, היסטוריה וכל זה, איך מחזירים? *מצורפת תמונה למטה.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  7. תמיד שאני מנסה ליפתוח קובץ swf אני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת (תמונה למטה) צריך לבטל איזה service מסוים? או מה? תודה לעונים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by King Of Action,

החלתי להתקין את הוינדוס, הוא עושה רסטרט ואז באופציות לא מופיעה האופציה לפרמט את C . כשאני מנסה למחוק את המחיצה C הוא אומר שהוא לא יכול מפני שיש קבצים זמניים של הוינדוס בתוך המחיצה. מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/volume-control-sidebar-gadget זה gadget ממש נחמד. מאפשר לשנות ווליום עם הכפתור של העכבר ונותן ויזואליזציה לעוצמת הקול בערוצי סטריאו. לחצן אמצעי עושה מיוט. לחיצה כפולה פותחת מיקסר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, ברשותי מחשב נייד מסוג LG דגם : p1 express dual כאשר רכשתי את המחשב נאמר לי כי אם ברצוני להתקין את הוינדוס מחדש(בעת הרכישה כבר היה מותקן וינדוס) זה אמור להתבצע ללא דיסק כי ההתקנה של הוינדוס נמצאת על הכונן קשיח במקום מוסתר. לא ניתן לי בעת הרכשיה דיסק התקנה לוינדוס. שאלתי היא איך אני מתקין את הוינודוס מחדש מההארד דיסק? בתודה מראש אלכס

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by BloodyW,

היי, בטעות לחצתי על מצב שינה בויסטה וכשאני רוצה להדליק את המחשב, המסך נשאר כבוי. אין לי דבר לעשות חוץ מלכבות אותו שוב ע"י לחיצה ארוכה בכפתור הכבוי, ועדיין הויסטה פשוט לא עולה. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן הווינדוס אצלי ממש דפוק ואני כל הזמן מקבל את ההודעת SEND DONT SEND כי הGENERIC HOST משהו של WIN32 נתקע או משהו כזה מה זה בדיוק ואיך מתקנים?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by Oranili,

אם אני ישים על המחשב שלי עכשיו שהוא XP WIN98 יש לי כרגע מחשב : Amd 3200+ 939 mother board: Gigabyte k8n3u Nforce 3 Geforce 6600 GT. זה יהיה לי מהיר ... אבל השאלה אם יפעלו לי משחקים ? או יהיה לי שגיאות או כדי ? תודה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by גדי,

יש לי דסקטופ שמריץ ווינדוז 7 ומכיל תיקיית סרטים. אני מעוניין לשתף את התיקייה עם מחשב מדיה שמריץ ווינדוז 8.1. תחת טאב security הגדרתי גישה ל-everyone (ראו צילום מסך). זה עובד טוב, אבל עדיין בכל פעם שאני מוסיף קובץ לתיקייה, כדי שתהיה לי אפשרות גישה אליו ממחשב המדיה אני צריך ללכת למאפיינים של התיקייה הרלוונטית ולעבור ל: advanced > premissions > change premissions ולסמן את הצ'קבוקס ליד replace all child object premissions... (ראו צילום מסך). יש דרך לתת הרשאות קבועות לכל התיקייה כולל קבצים עתידיים שיוכנסו אליה כך שלא אצטרך לחזור על התהליך בכל פעם? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by amirusus,

שלום חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. למרות שיש לי במחשב גם אנטי וירוס מותקן spyboot , windows defender , ad-aware, כולם מותקנים ועובדים אך אני עדיין מקבל הודעה מה-security center (מצב צלום מסך) שאין לי אנטי וירוס מותקן ושהדיפנדר לא עובד. לפעמים גם הפיירוול מפסיק לעבוד לבד. הרצתי את כל התוכנות והמחשב נקי. ניסיתי עוד 2 אנטי וירוס(AVG, AVASt) . וגם איתם הבעיה חוזרת. כשאני מנסה ללחוץ על"TURN ON NOW" בדיפנדר הוא מבקש לעדכן ואז נותן לי את התוצאה הנ"ל. הרצתי HIJACK . אפילו בתמיכה של מיקרוסופט לא ידעו להגיד מה הבעיה. יש לי מה לפחד מווירוס? למרות שהאנטי וירוס מותקן? או מרוגלות על המחשב?[br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 10:19:55 צילום מסך נוסף[br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 10:20:…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tomer861,

שלום לכולם מותקן אצלי ויסטה 32 אולטמייט וכל הזמן מופיעה לי שגיאה של ברור לי מה המקור שלה אני מצרף תמונה חייב עזרה בדרך כלל היא קופצת שאני רואה וידאו באינטרנט אבל לא רק [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  17. עשיתי שדרוג אז לא התקנתי כלום מחדש אז אתמול נכנסתי לפרק 13 של נמלטים וה BSPLAYER אומר שהוא לא יכול להשתמש בOVERLAY אז הוא משתמש ב ERV ופתאום ראיתי איכות שלא ראיתי דיי הרבה זמן ללא שום גרעיניות הכול חלק וגם אפילו על מסך מלא זה נשמע הגיוני?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by Kerberos,

לכל הרוחות - מישהו יודע איך מעיפים את זה שהוא עולה ברגע שמעלים את האאוטלוק?!?!?!?! זה מעצבן מאוד מאוד ... שחף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by PROSK8,

שלום יש לי בעיה בWIN, קניתי WIN חדש מהחנות כי רציתי לראות איך הוא עובד אם יותר טוב או יותר רע מהצרובים . בקיצר עשיתי את הWIN והכול הכול סבבה אבל אני בא מוריד את CPU וכול התוכנות ומחשב לא יכול לקרוא אותם בקיצר ממציא לי תירוצים ממה הדבר הזה נובעה ואיך לתקן את הבעיה? וכשקניתי אותו הוא לא היה בקופסא אלה היה בשקית תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  20. איפה שרשום WINDOWS וזה נכון יש קן כזה שעושה סיבובים כאלה אז הוא עושה לי פשוט הרבה לפחות איזה 10 למה ? איך מתקנים את זה ?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by zbeng,

ניסיתי לבצע חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר שיעזור לי.. אני רוצה להתקין במחשב החדש שלי וינדוס 7.. מה ההבדל בין שניהם? ואיזה גירסה הכי מומלצת יש כרגע ברשת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 4Jax,

http://up33.siz.co.il/up3/2ejzwtmimj2z.jpg איך אני מתקן את זה הסמלים עולים אחד על השני

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  23. מה המצב אנשים ?! אז ככה ... שמתי להורדה טריילר של משחק (מאתר בטוח שאין מצב שיש בו וירוסים gametrailers) וכשזה הגיע ל - 100 והיה את החלון הזה שזה מעביר את זה למחשב הופיע לי מסך כחול מוזר ... זאת הפעם הראשונה שזה קורה ... הנה תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg המשפט שם בסוף Beginning dump of physical memory מפחיד אותי ... מה זה אומר המסך הכחול הזה ?! תעזרו לי בקשההה !!! עריכה: לא מזמן החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק וסידירום ... תראו את המפרט של המחשב שלי מתחת לשם המשתמש שלי (מפרט מחשב) תודה מראש, משה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. התקנתי איזה תוכנה מסויימת שהורדתי מהאינטרנט ואחרי שעשיתי ריסט מה שקורה זה שהווינדואס עולה רגיל אבל אין לי אפשרות לא להזיז את העכבר ולא לעשות כלום עם המקלדת.. כאילו משהו מנטרל את העכבר והמקלדת.. יש לציין שזה קורה גם בSAFE MODE אבל העכבר והמקלדת כמובן באחריות עובדים.. מישהו נתקל פעם בכזה וירוס?? הורדתי מהאתר של קספרסקי יש להם כזה דיסק בוט של סריקת וירוס אבל זה עובד ממש ממש ממש לאט כבר סוקר 4 שעות ורק 56 אחוז עבר.. נקווה שקספרסקי יפתור את הבעיה כי אין לי מושג מה עוד נשאר לעשות אחרי זה חוץ מפירמוט והתקנה מחדש.. השמח לקבל חוות דעות.. תודה..

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by boaz_aha,

שלום התקנתי xp על מחשב חדש עם הרד דיסק של 250גיגה, המחשב הראה לי רק 130 גיגה בהתקנה, הבנתי שזה בגלל שלא היה לו sp2, יצרתי מחיצה של 60 גיגה לc לאחר סיום ההתקנה הוא מראה לי רק את c עם 60 גיגה, התקנתי את sp2, איך אני מחזיר לפעולה את ה190 גיגה האבודים? בתודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.