עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zik125,

שלום לכולם צצה לי לאחרונה בעיה מוזרה-כשאני כותב בשורת הRUN את IPCONFIG החלון קופץ ומיד נעלם למה זה קורה ואיך פותרים את זה (יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by 921nadav921,

העתקתי קובץ לתיקייה מסויימת. באותה תיקייה היה הקובץ עם אותו שם ומאותו סוג. אז דרסתי אותו (החלפתי את הישן בחדש) אחר כך הסתבר שמחקתי ממ"ן מושלם שאני חייב להגיש דחוף, בממ"ן ישן שיש עוד כמה שעות לעבוד עליו. איך אני משחזר את הקובץ? נ.ב הקובץ היה .JAVA

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. Started by 921nadav921,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש נקי מטרויינים. במידה והרצה לפרמט אותו בעתיד, איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  4. מי מכם שעבר ל-Windows 7 ומשתמש בכרטיס קול מובנה מסוג SoundMax בטח שם לב שפשוט אין דרייברים נורמליים לצ'יפ הזה. במקרה הכי טוב תוכלו לשמוע סטריאו, וגם זה לא כל כך בקלות. לאחר שעות של חיפושים בגוגל ועשרות התקנות והסרות של דרייברים שונים מצאתי סוף סוף את הפתרון האולטימטיבי-זה שיאפשר לכם לנצל את מלוא היכולת של הכרטיס המובנה ולעשות Passthrough ל-AC3 ו-DTS (וכמובן לשמוע גם סטריאו PCM). למען הסר ספק-לוח האם שלי הוא Asus P4P800 (כן..קשיש למדי) והצ'יפ מדגם ADI 1985 הפתרון: הורידו את הדרייבר האחרון ל-AC97 Audio Codec מהאתר של Realtek מדובר בדרייבר שתוכנן ל-Windows 7 ומנסיוני עובד פשוט מעולה. כדי להעביר AC3 ו-DTS לרסיבר אני משתמש בתוכנה FDDShow Tryouts בגירסתה האחרונה (Beta 6). …

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  5. התופעה מרגיזה ואחרי שנה עם החלונות זה עדיין מבלבל איך אני מבטל את החלונות הקטנים ואיך הם נקראים? מצרף תמונה : [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי windows 7 64bit ultimate כבר למעלה משנה. השבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי שוב את ה wiondows רק בגירסה מעודכנת יותר ומאז רק בעיות. תחילה חשבתי שהמחשב עובר למצב שינה כיוון שהוא לא היה מגיב והתצוגה הייתה כבויה אבל לאחר שביטלתי את כיבוי התצוגה לאחר זמן.... גיליתי שהמחשב בעצם לא מגיב לאחר זמן מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת המחשב ממש קופא. אני ממש עובד עיצות בבקשה עזרה טל.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by kobi_af,

שלום כאשר אני מחבר נגן מוזיקה דרך חיבור usb למחשב פשוט אי אפשר לפתוח "תכונן" שלו...רשום : "נא הכנס דיסק..." צריך להוסיף שזיכרון usb עובד טוב בחיבורים האלו וניסיתי אצל מישהו אחר לחבר והכל בסדר. תודה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  8. שלום לכולם, מותקנת אצלי מערכת הפעלה win 7 64bit פיניתי קצת מקום בדיסק ויש לי עכשיו 40 ג'יגה unallocatedעליהם אני רוצה להתקין XP האם מישהו יכול להסביר את זה שלב אחר שלב? אני מבין שאחרי ההתקנה של ה XP יהרס לי הרג'יסטרי של ה WIN7 וצריך לשחזר? האם מישהו מכיר עבודה עם vmware במקום ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ivan,

XP שלי משוגעת. כל בוט מראה שלו משתנה בין מראה XP למראה קלסי. לא רק מראה משתנה גם ההגדרה של מראה משתנה וזה קבוע - פעם ראשונה ככה ופעם שניה ככה. יש רעיון ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SimonSays,

עשתי פירמוט למחשב והתקנתי ווינדוס מחדש, אך בתיקיה של Document and settings נשאר התיקיה של ה-DESKTOP של המחשב הישן ושם יש קובץ ממש ממש חשוב שאני צריך, אבל כשאני מנסה לפתוח זה אומר לי Access denied. מה אני עושה? [מצטער שזה בפורום הזה אין לי מושג איפה לשים את זה]...

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by elad-r,

כרגע מותקן אצלי windows xp ואני רוצה לשדרג לwindows 7 אבל אני לא מצליח להתקין את השדרוג אלא רק את ההתקנה המלאה. בהתקנה כזאת הוא מוחק רק את ההגדרות של הווינדואז הקיים או שהוא מוחק יותר מזה או אפילו מפרמט? תודה...

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by noam12,

קבצי תרגום כאשר אני פותח ב NOTEPAD נראים גיבריש התקנתי גם את התוסף לעברית ל WIN 7 אבל ללא הועיל הישהו יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by maxwell10,

כרגע יש לי מחשב עגלה (ראה פירוט) אולי בעוד שנה או שנתיים אקנה מחשב סוס. איזו גרסת ווינדוס 7 כדאי לי לרכוש? Windows 7 Language Pack (x64) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Language Pack (x86) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) Windows 7 Professional (x86) - DVD (English) Windows Automated Installation Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86, x64, ia64) - DVD Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x64) - DVD (English) Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86) - DVD (English) יש לי הזדמנות לרכוש עכשיו אחת מהגרסאות בחינם באמצעות msdn .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shikasha,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש בעל 6GB של RAM ויש לי מס' תהיות לגבי זכרון וירטואלי: * האם ביטול הזכרון הוירטואלי ( ה PF) יביא לשיפור בביצועים? * האם 6GB מספיקים כדי לבטל אותו? (אם לא, כמה כן?) * האם מערכת ההפעלה (Window 7) תשתמש בזכרון הוירטואלי (ובמידה וקיים) גם כאשר יש עדיין מקום בRAM? נראה לי שזהו בינתיים, תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gkman,

שלום. רציתי לגלות סיסמא של משתמש ווינדוס בזמן שאני מחובר למערכת על אותו משתמש. אם הפרטים האלו חשובים אז הנה: זה ווינדוס XP PROFESIONAL משתמש אדמין תודה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  16. ואוכל לראות את הכוננים של שניהם בכל אחד מהמחשבים ולעבוד ממחשב 1 על קבצים המאוחסנים במחשב 2 תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  17. Started by beli,

ברשותי מחשב חדש בו מותקנת ויסטה הגדרות המקלדת לא נוחות ומסורבלות מאוד מעבר מעברית לאנגלית כיצד ניתן להגדיר את ההגדרות המקלדת ממעבר מעברית לאנגלית 1) בעזרת ALT & SHIFT 2) ושגם הסמן ישתנה לעברית ואנגלית בהתאמה 3) בלי צורך כל פעם לבחור מקלדת ואחר כך שפה בסרגל התחתון 4) שהגדרת השפה תשארקבועה בין התוכנות השונות ותתחלף רק בעת הגדרת שפה בעזרת ALT & SHIFT בעבר היה לי XP וההגדרה היתה פשוטה ונוחה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by eranratzon,

שלום חילקתי את הדיסק הקשיח (היה עם מחיצה אחת C בלבד, לשתי מחיצות- לפי המדריך באתר הזה עכשיו יש לי גם D מערכת ההפעלה XP HOME יושבת על C וכנ"ל תיקיית המסמכים שלי אני רוצה להעביר את תקיית המסמכים שלי לכונן D נסיתי ע"י שינוי היעד ל D וגם ל new volume D וקיבלתי הודעת שגיאה האם חייבים להקפיד על אותיות קטנות וגדולות (הקפדתי) האם יש דרך לפתוח תקייה יעודית "המסמכים שי" בכונן החדש D ? אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  19. היי לכולם לחברה שלי יש מחשב דיי חלש (מעבד E2140 1.6) אך דבר כזה מעולם לא קרה בעבר והתחיל לפני יומיים (היום היא אמרה לי כי זה התחיל להציק). יש לה AVAST ANTIVIRUS שעד כה עבד מושלם גם במחשב שלי. הבעיה היא שהTASKMANAGER מציג שכול מיני תכנים שמעולם לא לקחו יותר מ10-5% לוקחים 50%+ קודם זה היה הIDM (מנהל הורדות) כיבינו אותו דרך END PROCCES ואחר כך זה עבר לSYSTEM IDLE PROCESS שלוקח לאכשיו כ25% מהמעבד ואני לא מצליח לכבות אותו. מישו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  20. Started by koren100,

כשסיימתי להתקין את הווינדוס 7 הוא עשה RESTART אחרי זה הוא הגיע ל windows starting ואח"כ windows is updating registery files אחרי זה הוא עשה RESTART שוב ואז אחרי ה WINDOWS STARTING הוא נשאר על מסך שחור ורואים רק את העכבר. אחרי איזה חצי שעה שהוא על מסך שחור עשיתי RESTART ואז הוא רשם לי באנגלית משהו ההתקנה לא הסתיימה כמו שצריך וכו'... ואז הוא שאל אותי לבחור על אחד מהקטגוריות start windows normally safe mode safe mode with network כשאני לוחץ על הווינדוס נורמלי הוא חוזר למסך שחור ואני רואה רק את העכבר כשאני עושה SAFE MODE הוא רושם לי שיש לי בעיה בגלל שההתקנה לא הסתיימה כמו שצריך ואחרי זה התקנתי תווינדוס עוד פעם והייתה את אותה בעיה (מסך שחור) ועכשיו החזרתי ל XP. מה עושים ?! מפ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי דיסק של 250GB שאותו אני מנסה לחלק ל2 מחיצות אחת של 60GB שבה יש לי את המערכת הפעלה והשניה תקבל את כל שאר המקום על הדיסק עכשיו הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות shrink זה לא נותן לי לעשות shrink כמה שאני רוצה; זה משאיר לי 123GB בכונן של המערכת הפעלה ומכל השאר אני יכול ליצור מחיצה חדשה. מישהו יכול להגיד לי למה זה מגביל אותי ואיך אני יכול לבטל את ההגבלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by shahar2k7,

שלום לכולם, קראתי בלינקייה לגבי ההבדלים ועדיין אני לא סגור על החלטה... רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על המערכת הנ"ל : Intel q8400 GIGABYTE G41M-ES2L 4GB DDR2 800MHz Sapphire HD5750 1GB ENERMAX 525W האם x86 או x64?? הבנתי (אולי לא נכון) ש x86 מאפשר שימוש רק ב 3.25GB DDR אבל משתמש למערכת ההפעלה במה שלא מאופשר למשתמש. וגם שבכמות כזו של זכרון לא כדאי להתקין x64 כי הפעולות יהיו יותר איטיות. בגדול, העבודה על המחשב היא תכנות. Visual Studio 2010 Linux Mint Isadora על VMWARE. המכונה הוירטואלית של הלינוקס מקבלת 1.5GB DDR לכן אני מעדיף להתקין x64. השאלה אם x64 => יותר זכרון => פחות ביצועים ?? תודה ושבת נפלאה לכולם. שחר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. הנה צילום מסך של מנהל ההתקנים שלי. פיזית יש רק 4 חיבורי USB והם אחד על יד השני. אין עוד קדמיים או צדדיים. לפי מה שאני רואה שם בעצם רק אחד מהם הוא USB2, שזה לא נראה לי מי יודע מה הגיוני, אבל שוין, איך אני מפעיל אותו כמו שצריך? כרגע אני מנסה להעביר 350 מגה של תמונות בקצב המסחרר של 750KBPS. ניסיתי כדי לבדוק על בטוח, לבדוק את הקורא כרטיסים בכל אחד מהפורטים, ללא הועיל. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ShOw-Time,

התקנתי לחבר שלי WIN7 חדש על מחשב גרסת 64 ביט הצלחתי להתקין כמה דרייברים ותוכנות למחשב,אבל רוב הדברים לא מצליחים פשוט זאת אמרת בהתקנות אני מקבל ERRORS מזורים, בכל התקנה משהו אחר אפילו בהתקנות סתם של וינאפ לדומגא או של BSPLAYER הבעיה שזה קורה גם בהתקנות של דרייברים של לוח אם לדוגמה אולי חסר איזו תוספת לוידנוס או משהו כזה? כאליו הוא מסתבך עם תוכנות של התקנה או משהו כזה מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה...

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  25. יש לי שרת ישן אבל חזק עם שני מעבדים ליבה כפולה ו8G RAM רציתי להתקין 2008 X64 אבל אין דרייברים לבקר רייד שלו. אז מה עדיף SERVER 2008 X86 או 2003 X64? (יש לי רשיונות לשניהם)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים